2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende anca geldim.Misafirim burnumdan getirip gitti.Görümcemde gene kalıyordu.O da gitti.Bugün tek başımayım.Temizlik yapmam lazım ama o kadar yorgunumki.

bende hafta sonu kaynanama halılarımı yıkattım sağolsun dün akşam alıp getirdik bugün yerlere süpürge tutturcam eşime arkasında ben silerim ondan sonra sereriz halıları birde toz aldım tamam işte ben camla falan uğraşmıyorum eve girdiğimizde iğrençti camlar o zaman baya çaba harcamıştık kasımın ortasında taşınacağız annemler uğraşma nasıl bulduysan öyle bırak diyorlar aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

loliss canım dikkat et,
çok özenme aman valla ben cam silmedim daha

ben hiç hissetmiyorum,inşallah hissederim bende
bazen karnım zonkluyo gibi oluyor
tekme mi atıyor acaba:)))
ben mi anlamıyorum anlamıyorumki:)

dirimcim hissetmek istersen dümdüz bir yere uzan ve elini karnına koy biraz bekle kaydığını hissedeceksin ben de bu şekilde hissediyorum

Bizimki iki gündür çok yavaş.O da yoruldu yavrum ya.Normalde bir sağa bir sola geziniyor.Kıyafetimden belli oluyo.Bir de galiba geçen hafta tekme attı ama bu hafta birşey yok

loliss canım dikkat et,
çok özenme aman valla ben cam silmedim daha

ben hiç hissetmiyorum,inşallah hissederim bende
bazen karnım zonkluyo gibi oluyor
tekme mi atıyor acaba:)))
ben mi anlamıyorum anlamıyorumki:)

canım her zaman hareket etmediklerinden belki hiç denk gelmemiştir elimle hissediyordum ben senin haftandayken uzandığım zaman elim hep göbeğimdeydi ya da eşime dinletirdim o daha iyi anlıyordu çünkü

ay bide uyurken rüya bile görüyorlarmış en çok da onu merak ediyorum ne görüyorlar acaba kordonu falan mı kaydirigubbakcemile3

ben camlar için uğraşamam kadın tutarım bi tane camlarımı siler
annem olsaydı annem silerdi yazık kadının da işi var gelemez şimdi
temizlik yapan arkadaşlar aman dikkat edin

canım ben bir yerde okumuştum onların rüyası sesler oluyormuş görme daha tam gelişmediği için

slm kızlarrr ben geldimmmm
çok şükür değerler önceki değerlere göre iyimiş amaaaaaa hap kullanmaya devam dedi doktor :umursamaz:
ama böyle giderse bidaha ki kontrole bırakabilirmişimm
sordum kilo almamı da bu engellermişşaklinialirimsmile
bebek nerde die soranlara bende diyorum ki
ebru şallı dan tüyolar aldımm kilo almadan doğum yapıcam diyorumm kaydirigubbakcemile3
ama komşularım bugün: kerem bayağ çıkmış artık kaydirigubbakcemile3 dediler belli oluyo artık dedilerr ayyy çok hoşuma gittiii opuyorumnanaktan

neyse kızlarr ben birazdan gelirim yine
hepinisi öptümm görüşürüss

Canım çok sevindim.Fazla da yorma kendini öyle.
Ben de eşimi bekliyorum gelince optimum'a gidicez. Zeyland'da düz beyaz uzun kollu patikli bir tulum vardı indirimde.Kalmışsa ondan alıcam . Kışın ikili takım bile giydirsem altından belini kapatır bebeğimin.

Gözün aydın canım

Bir de diğer topiklerde tecrübeli annelerin alışveriş önerilerini okudum.
Burun aspiratörünü tavsiye etmemiş kimse. Otribebeninki varmış eczanelerde satılan,onu tavsiye etmişler ona bakıcam.
Çorap olarak çoğunun bilek kısmı sıktığı için Lcw tavsiye etmişler.Kızkardeşim ve görümcemden biliyorum gerçekten de hepsi kesiyor bebişlerin bileklerini.
Islak mendil olarak önce unibaby ıslak pamuk sonra huggies tavsiye etmişler. Huggies diğerlerine göre geniş ve kalın.
Kış bebeği olacağı için emzirme atleti belinizi de korur demişler.
alt açma olarak canbebenin kullanat alt açmalarını tavsiye ediyorlar ama bir tanesi de o şekilde pahalıya geldiği için büyükler için yatak koruyucu alıp ikiye keserek kullandığını söylemiş,bana mantıklı geldi. Özellikle erkek bebeği olacaklara tavsiye ediyorlar,altını açar açmaz güdümlü olarak batırdığı içinkaydirigubbakcemile3
Bebek bezi olarak da prima premium care ilk doğduğunda hepsi tavsiye ediyor

canım hepsıne katılıyorum..
ama butun aspıratoru ben oglanda kullandım..ozellıkle banyo sonrası kullanıslı..çocuk rahatlıyor ınan kı..
burnuna çok sokmamak lazım...burun delıklerınde kullanıcan..
otrıvın zaten sart..yanı sterıl denız suyu..
ama onuda bebeklrde ılk olarak damla seklınde doktrolar yazıyor..oda soluk algınlıgında bebegı rahatlatıyor..baska zaman sık kullanmamak gerekıyor..

Canım otribebe benim okuduğum kadarıyla aspiratör gibi ama kendin ağzınla çekiyormuşsun. Diğerlerini burnuna pek sokturmuyormuş bebekler. Okuyunca bana da tuhaf geldi ama birazdan eczaneye gidince anlarız

ahh sildim geldim
diğer odaları da yarın silerim artık
aslında benim de silmeye hiç niyetim yoktu ama arka evde bi kuş beyinli var güvercin besliyo
tüm camların önü mahvoluyo tabi:mymeka:

Burun aspiratörü neye yarıyor arkadaşlar bilmiyorumkismile

Bebeğin soğuk alıp burnu tıkandığında burnunu temizlemeye yarıyor canım. Bunun için çengelli iğne kullananlar da var ama ben pek başarılı olacağımı sanmıyorum. Burun tıkanıklığına sinir olduğum ve şu anda da yaşadığım için ilk önce onu almaya çalışıyorum bebeğime.

Canım otribebe benim okuduğum kadarıyla aspiratör gibi ama kendin ağzınla çekiyormuşsun. Diğerlerini burnuna pek sokturmuyormuş bebekler. Okuyunca bana da tuhaf geldi ama birazdan eczaneye gidince anlarız

otrıbebe yı ben duymamıstım..gıt bakalım ..bızede anlat...
belkı bu bebekte bente ondan alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…