- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.661
ben salonun camlarını silmeye gidiyorum:a015:
loliss canım dikkat et,
çok özenme aman valla ben cam silmedim daha
ben hiç hissetmiyorum,inşallah hissederim bende
bazen karnım zonkluyo gibi oluyor
tekme mi atıyor acaba:)))
ben mi anlamıyorum anlamıyorumki:)
loliss canım dikkat et,
çok özenme aman valla ben cam silmedim daha
ben hiç hissetmiyorum,inşallah hissederim bende
bazen karnım zonkluyo gibi oluyor
tekme mi atıyor acaba:)))
ben mi anlamıyorum anlamıyorumki:)
canım her zaman hareket etmediklerinden belki hiç denk gelmemiştir elimle hissediyordum ben senin haftandayken uzandığım zaman elim hep göbeğimdeydi ya da eşime dinletirdim o daha iyi anlıyordu çünkü
ay bide uyurken rüya bile görüyorlarmış en çok da onu merak ediyorum ne görüyorlar acaba kordonu falan mı kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrben geldimmmm
çok şükür değerler önceki değerlere göre iyimiş amaaaaaa hap kullanmaya devam dedi doktor :umursamaz:
ama böyle giderse bidaha ki kontrole bırakabilirmişimm
sordum kilo almamı da bu engellermişşaklinialirimsmile
bebek nerde die soranlara bende diyorum ki
ebru şallı dan tüyolar aldımm kilo almadan doğum yapıcam diyorumm kaydirigubbakcemile3
ama komşularım bugün: kerem bayağ çıkmış artık kaydirigubbakcemile3 dediler belli oluyo artık dedilerr ayyy çok hoşuma gittiii opuyorumnanaktan
neyse kızlarr ben birazdan gelirim yine
hepinisi öptümm görüşürüss
slm kızlarrrben geldimmmm
çok şükür değerler önceki değerlere göre iyimiş amaaaaaa hap kullanmaya devam dedi doktor :umursamaz:
ama böyle giderse bidaha ki kontrole bırakabilirmişimm
sordum kilo almamı da bu engellermişşaklinialirimsmile
bebek nerde die soranlara bende diyorum ki
ebru şallı dan tüyolar aldımm kilo almadan doğum yapıcam diyorumm kaydirigubbakcemile3
ama komşularım bugün: kerem bayağ çıkmış artık kaydirigubbakcemile3 dediler belli oluyo artık dedilerr ayyy çok hoşuma gittiii opuyorumnanaktan
neyse kızlarr ben birazdan gelirim yine
hepinisi öptümm görüşürüss
Bir de diğer topiklerde tecrübeli annelerin alışveriş önerilerini okudum.
Burun aspiratörünü tavsiye etmemiş kimse. Otribebeninki varmış eczanelerde satılan,onu tavsiye etmişler ona bakıcam.
Çorap olarak çoğunun bilek kısmı sıktığı için Lcw tavsiye etmişler.Kızkardeşim ve görümcemden biliyorum gerçekten de hepsi kesiyor bebişlerin bileklerini.
Islak mendil olarak önce unibaby ıslak pamuk sonra huggies tavsiye etmişler. Huggies diğerlerine göre geniş ve kalın.
Kış bebeği olacağı için emzirme atleti belinizi de korur demişler.
alt açma olarak canbebenin kullanat alt açmalarını tavsiye ediyorlar ama bir tanesi de o şekilde pahalıya geldiği için büyükler için yatak koruyucu alıp ikiye keserek kullandığını söylemiş,bana mantıklı geldi. Özellikle erkek bebeği olacaklara tavsiye ediyorlar,altını açar açmaz güdümlü olarak batırdığı içinkaydirigubbakcemile3
Bebek bezi olarak da prima premium care ilk doğduğunda hepsi tavsiye ediyor
canım hepsıne katılıyorum..
ama butun aspıratoru ben oglanda kullandım..ozellıkle banyo sonrası kullanıslı..çocuk rahatlıyor ınan kı..
burnuna çok sokmamak lazım...burun delıklerınde kullanıcan..
otrıvın zaten sart..yanı sterıl denız suyu..
ama onuda bebeklrde ılk olarak damla seklınde doktrolar yazıyor..oda soluk algınlıgında bebegı rahatlatıyor..baska zaman sık kullanmamak gerekıyor..
Burun aspiratörü neye yarıyor arkadaşlar bilmiyorumkismile
Canım otribebe benim okuduğum kadarıyla aspiratör gibi ama kendin ağzınla çekiyormuşsun. Diğerlerini burnuna pek sokturmuyormuş bebekler. Okuyunca bana da tuhaf geldi ama birazdan eczaneye gidince anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?