2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim inşallah rabbim o güzel gönlüne göre verir hayırlı haberle donersin inşallah duam seninle canım :Saruboceq::1hug:
herkese günaydın buarada geçmiş kadir geceniz mübarek olsun rabbim inşallah tüm dualarımızı kabul eder:Saruboceq:geçmişi okumadım umarım herkes iyidir bayram yoğunluğundan fazla aranızda olamıycam ara ara yazdıklarınıza göz atarım fazla yazmayın heekaydirigubbakcemile3

amin canım inşallah duaların kabul olur sıkma sakın canını üzülüp ağlama güzel haberlerle döneceksin inşallah

canım çok üzme kendini inşallah sonucun iyi çıkar onlar laboratuardaki görevliler sonuçları okuyamadığı için çağırmış olabilirler
gönlünü ferah tut

günaydın kızlar.
hunyy'cim güzel haberlerle dönersin inşaallah cnm.:Saruboceq:
belgün'cüm sende kasma kendini rahat ol dua et-edelim. Rabbim yüzünüze baksın yavrunuzu size sağlıklı bir şekilde bağışlasın inş.:Saruboceq:

dün bebişimize genç odası takımından dolap ve şifoniyerin aldık ilerde de kullanabilsin diye taşınacağımız için yeni evimize getirecekler birde halısını aldık tweetyli çok şeker ciciş topiğine resim ekledim 5 li taşıma setide aldık onuda ekledim ama bizimkinin rengi kırmızı gri çok canlı ordaki resimdekiler soluk çıkmış sadece dolapla şifoniyerin resmini ekleyemedim

amin canım inşallah duaların kabul olur sıkma sakın canını üzülüp ağlama güzel haberlerle döneceksin inşallah

canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız,Allah yardımcın olsun,inşallah her şey güzel olacak,pozitif düşünelim,dua edelim,başka ne denir bilmiyorum ki..

canım çok üzme kendini inşallah sonucun iyi çıkar onlar laboratuardaki görevliler sonuçları okuyamadığı için çağırmış olabilirler
gönlünü ferah tut

allah cümlenizden razı olsun dualarınız için çok sağolun. az kaldı son iki saat.. bir saat sonra işten çıkıcam ancak giderim rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş...

bakim hemen hem fikir olur hem kafam dağılır.

kızlar iştahınız nasıl benim oldukça fazla,bugün sabah tartıldım 65 kg olmuşum eyvahedigeldismile doktorumun kilo takıntısı var,hamileliğmi bir 5 kilo daha alıp bitirebilirsem süper olacak,ilk aylarda fazla kilo almamıştım ama son 2 gündür oğlum sabah 5 gibi hareketleniyor uyumaya devam ediyorum sonra midem kazınıyor umursamıyorum ama oğlum bu seferde şiddetli bir tekme atıyor anne kalk karnım acıktı diyor sanki bir şeyler atıştırıp yatıyorum ufaklık sakinleşiyor :roflol:

günaydın kızlar

hunny canım inşallah güzel geçer
güzel haberlerle dönersin

neva canım sanada Allah kolaylık versin
doktor da olsa erkek olunca insan utanıyor
inşallah ilaçla düzelir arkadaşım

belguncuğum inşallah amniyosentez sonuçların tertemiz çıkar
İnşallah Rabbim dualarını kabul eder
güzel sonuçlarla gelirsin

deniz canım cicilerine şimdi bakıyorum

kızlar bende haftasonu 2 tane alt(pantolon),2 tane de üst aldım kendime
ilk defa aldık,ama en küçük bedeni bile büyük geldi
acele ettim sanıırm
inşallah 9.aya kadar giyebilirim,

teşekkürler dirimcim,saat 4 e aldım randevuyu,inşallah ilaçlarla düzelir.
Cicilerini de güle güle giy tatlım opuyorumnanaktan

elfella sana da günaydın canım
plasentanın suyu azalmış
canım inşallah seninkide düzelir
bol bol su iç dinlen
maşallah ama çok su içiyormussun:))
ben en fazla 2 lt içebiliyorum

elfella sana da günaydın canım
plasentanın suyu azalmış
canım inşallah seninkide düzelir
bol bol su iç dinlen
maşallah ama çok su içiyormussun:))
ben en fazla 2 lt içebiliyorum

sağol canım ilk duyunca korktum ama çözümü basitmiş neyseki
elimde şişemle dolaşıp duruyorum bi yatıyorum bi kalkıyorum
bu akşam kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diycek

slm kızlarr
çok geçmişe gidemedim
neva allah yardımcın olsun canım..

belguncum göremicem ama güzel haberlerle döneceğine inanıyorum fırsat bulursam annemden girip bakarım

dirim güle güle kullan aldıklarını canım

hunny e bişey mi oldu yoksa rutin kontrolemi gidecek kızlar geçmişe çok gidemediğim için bakamadım
inş. güzel haberlerle gelir diyeyim..

denizcim cicilerine bakacam hemen

fazla zamanım yok arkadaşlar memlekete gidiyoruz bugün bi yandan etrafı bi yandan bavul eksiklerini toparlıyorum..bakmadan geçemedim yine 10 gün sonra dönecem inş...kendinize ve meleklerinize iyi bakın..herkese şimdiden iyi bayramlar..

sağol canım ilk duyunca korktum ama çözümü basitmiş neyseki
elimde şişemle dolaşıp duruyorum bi yatıyorum bi kalkıyorum
bu akşam kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diycek

canımcım çok geçmiş olsun yazmışmıydım hatırlamıyorum ama görmüşken bidaha söyleyeyim dedim hiç üzülme bak basitmiş çözümü hatta belkide şu bikaç günde normale dönmüştür bugün söyler dr un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…