- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.601
canım benim inşallah rabbim o güzel gönlüne göre verir hayırlı haberle donersin inşallah duam seninle canım :Saruboceq::1hug:herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri.. geçmişi okuyamadım okumayada hiç halim yok açıkçası ama elimden geldiğince okumaya çalışcam.. işe gelir gelmez aminosentez sonucumun çıkıp çıkmadığını öğrenmek için hastaneyi aradım sonucumun çıktığını ve eşimle birlikte gitmemin ii olacağını sölediler. saat 1 de bizi bekliyorlar sonucu alıp ordaki doktora gözükücem galiba. az sonrada kendi doktorumu arıcam hastaneden çıkınca sonuçla birlikte kendi doktoruma gideceğim birde sonucu alınca bekliyorum demişti. çok heyecanlıyım kızlar. teli kapatır kapatmaz heyecandan galiba ağlamaya başladım ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim halada öleyim zaman nasıl geçecek öğlene kadar bilmiyorum. akşam bol bol dua ettim bebeğim için kendim için ailem için tüm islam alemi için. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inş. benim için bebeğim için ne olur yine dua edin kızlar bugün güzel sonuçlarla dönelim size güzel haberler getirelim. ben ağlamaya başladım bir baktım bebeğim uyandı kıpır kıpır anladı galiba oda kıpırdaştı baya. hemen sustum şu anda ağlamıyorum ama içim içimi yemiyor değil. büyük gün bugündü ve sonunda 28 gün geçti test olduğum günden bu yana.. Rabbim bebeğimi sağlıkla sıhatle kucağıma almayı nasip eyle sen bebeğimi bana bize bağışla vatana millete hayırlı vefalı sağlıklı bir evlat olarak doğsun inş.
amin canım inşallah duaların kabul olur sıkma sakın canını üzülüp ağlama güzel haberlerle döneceksin inşallah
günaydın kızlar.
hunyy'cim güzel haberlerle dönersin inşaallah cnm.:Saruboceq:
belgün'cüm sende kasma kendini rahat ol dua et-edelim. Rabbim yüzünüze baksın yavrunuzu size sağlıklı bir şekilde bağışlasın inş.:Saruboceq:
amin canım inşallah duaların kabul olur sıkma sakın canını üzülüp ağlama güzel haberlerle döneceksin inşallah
canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız,Allah yardımcın olsun,inşallah her şey güzel olacak,pozitif düşünelim,dua edelim,başka ne denir bilmiyorum ki..
canım benim inşallah rabbim o güzel gönlüne göre verir hayırlı haberle donersin inşallah duam seninle canım :Saruboceq::1hug:
herkese günaydın buarada geçmiş kadir geceniz mübarek olsun rabbim inşallah tüm dualarımızı kabul eder:Saruboceq:geçmişi okumadım umarım herkes iyidir bayram yoğunluğundan fazla aranızda olamıycam ara ara yazdıklarınıza göz atarım fazla yazmayın heekaydirigubbakcemile3
canım çok üzme kendini inşallah sonucun iyi çıkar onlar laboratuardaki görevliler sonuçları okuyamadığı için çağırmış olabilirler
gönlünü ferah tut
günaydın kızlar.
hunyy'cim güzel haberlerle dönersin inşaallah cnm.:Saruboceq:
belgün'cüm sende kasma kendini rahat ol dua et-edelim. Rabbim yüzünüze baksın yavrunuzu size sağlıklı bir şekilde bağışlasın inş.:Saruboceq:
dün bebişimize genç odası takımından dolap ve şifoniyerin aldık ilerde de kullanabilsin diye taşınacağımız için yeni evimize getirecekler birde halısını aldık tweetyli çok şeker ciciş topiğine resim ekledim 5 li taşıma setide aldık onuda ekledim ama bizimkinin rengi kırmızı gri çok canlı ordaki resimdekiler soluk çıkmış sadece dolapla şifoniyerin resmini ekleyemedim
günaydın kızlar
hunny canım inşallah güzel geçer
güzel haberlerle dönersin
neva canım sanada Allah kolaylık versin
doktor da olsa erkek olunca insan utanıyor
inşallah ilaçla düzelir arkadaşım
belguncuğum inşallah amniyosentez sonuçların tertemiz çıkar
İnşallah Rabbim dualarını kabul eder
güzel sonuçlarla gelirsin
deniz canım cicilerine şimdi bakıyorum
kızlar bende haftasonu 2 tane alt(pantolon),2 tane de üst aldım kendime
ilk defa aldık,ama en küçük bedeni bile büyük geldi
acele ettim sanıırm
inşallah 9.aya kadar giyebilirim,
sağol nevacığım:)))
canım ben de bol bol kavun yiyorum
öldüm resmen kaç gündür
ben yaş incir ve armut yiyorum süper valla tavsye ederim faydasını gördüm :)
elfella sana da günaydın canım
plasentanın suyu azalmış
canım inşallah seninkide düzelir
bol bol su iç dinlen
maşallah ama çok su içiyormussun:))
ben en fazla 2 lt içebiliyorum
ben 1,5 kila daha almışım toplamda 3 kilo almış oldum şimdiye kadar
ben de şu ana kadar 4 kilo aldım
sağol canım ilk duyunca korktum ama çözümü basitmiş neyseki
elimde şişemle dolaşıp duruyorum bi yatıyorum bi kalkıyorum
bu akşam kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?