- 11 Ağustos 2008
- 12.353
- 1.665
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.701
sağol canım bide o şekilde deneyim :kedi:dirimcim hissetmek istersen dümdüz bir yere uzan ve elini karnına koy biraz bekle kaydığını hissedeceksin ben de bu şekilde hissediyorum
canım gözün aydın kaydirigubbakcemile2slm kızlarrrben geldimmmm
çok şükür değerler önceki değerlere göre iyimiş amaaaaaa hap kullanmaya devam dedi doktor :umursamaz:
ama böyle giderse bidaha ki kontrole bırakabilirmişimm
sordum kilo almamı da bu engellermişşaklinialirimsmile
bebek nerde die soranlara bende diyorum ki
ebru şallı dan tüyolar aldımm kilo almadan doğum yapıcam diyorumm kaydirigubbakcemile3
ama komşularım bugün: kerem bayağ çıkmış artık kaydirigubbakcemile3 dediler belli oluyo artık dedilerr ayyy çok hoşuma gittiii opuyorumnanaktan
neyse kızlarr ben birazdan gelirim yine
hepinisi öptümm görüşürüss
canım az da olsa azalmış canımsağol canım yaa ALLAH razı olsun
geçen hafta normal kontrole gitmiştim.orda yapılan tahlillere göre karaciğer enz düşmeye başlamış ama bu sanırım ilaçla dengede tutulacak ki hamileliğin sonuna kadar o verilen ilacı kullanacakmışım.
bebişler de iiymiş
ama dr senin doğum iznini sonraya aktaramam dedi yani doğum öncesi 10hafta kulanacağım ve muhtemel doğum tarihi de 20 aralık dedi ekim 10 15 gibi izne ayrılcam
oysa tek bebek olsa doğum normal şartlarda 11ocaktı
sağol canım yaa ALLAH razı olsun
geçen hafta normal kontrole gitmiştim.orda yapılan tahlillere göre karaciğer enz düşmeye başlamış ama bu sanırım ilaçla dengede tutulacak ki hamileliğin sonuna kadar o verilen ilacı kullanacakmışım.
bebişler de iiymiş
ama dr senin doğum iznini sonraya aktaramam dedi yani doğum öncesi 10hafta kulanacağım ve muhtemel doğum tarihi de 20 aralık dedi ekim 10 15 gibi izne ayrılcam
yaaa ben normal olmasından yanayım ve bebişlerin ve benim sağlığım elverirse de normal olmasını istiycem
ama dr büyük ihtimal sezeryan diyo bakalım hayırlısı inş normal isteyen herkesin normal doğum olur:Saruboceq:
tamam canım..sayılı gun cabuk gecer..Ben bir ay kala istanbula gidicem bi de sayılı gün çabuk geçiyor sanki
hayırlısı ne ıse oyle olsun canım..doktor sezeryan dıyorsa oyle yap kuşum..yaaa ben normal olmasından yanayım ve bebişlerin ve benim sağlığım elverirse de normal olmasını istiycem
ama dr büyük ihtimal sezeryan diyo bakalım hayırlısı inş normal isteyen herkesin normal doğum olur:Saruboceq:
aramızda ilk doğum yapacak sen olacaksın galiba hayırlısı olsun canım
sen ozel demısın canım..memurus musun bilmiyorumkismilesağol canım bide o şekilde deneyim :kedi:
canım gözün aydın kaydirigubbakcemile2
canım az da olsa azalmış canım
inşallah hepsi geçer
kızlar memur olan varsa aranızda bi uyarıda bulunayım
şimdi doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 haftalık izin hakkımız var
doğumdan önceki 5 haftayı doğumdan sonraya atabiliriz
ancak 32.haftadan sonra rapor yada senelik izin alırsak
doğum izninden düşüyorlarmış.ben 3 haftaya kadar çalışırım ondan öncede
senelik izinlerimi kullanırım diyodum,kullandığım takdirde
doğum izinlerini düşeceklerini söylediler mafoldumben
yaaa ben normal olmasından yanayım ve bebişlerin ve benim sağlığım elverirse de normal olmasını istiycem
sağol hunnyciğim çiçeklerin için de teşekkürler:1hug:
kocişim geldı.opuyorumnanaktan
ben kaçtım..
ayy küçük küçükk :1shok: zor olmuyomu canım yaaa fik oraya fik oraya cam sillAllah kolaylık versin canımm -tatlicadiarzu-
tamam canım..sayılı gun cabuk gecer..
haklısın..ama karnımızdakı pıtpıtlarınıda çok özluycez..buda gercek...
hamelelıkte çok guzell...opuyorumnanaktan
anneler tuzladamıydı zapzupcum..nerdeydı..
hayırlısı ne ıse oyle olsun canım..doktor sezeryan dıyorsa oyle yap kuşum..
hunny burdayım...bırkacgun gıremedım sadece..
çok yogundum da.. olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
sen nasılsın bakam..kılo aldın mı acuk
Sağol canım ama silmiyorum zaten
Herkesin kocişi geldi yaa :gitme: Benim ki de yarım saat önce uğradı gitti.7 buçukta geliyor.Bazen daha geç
denizcim topiği çok iyi düşünmüşsüm fikir edinirizhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15078913#post15078913
kızlar yeni topik açtım 2010 ocak annelerinede yazdım
geçmiş olsun canım benim de ikiz benim de normalde 3 şubat ama bana en başından beri senin 3 ocakta gelir dedisağol canım yaa ALLAH razı olsun
bebişler de iiymiş
evet canım ordan oraya kaydıklarını hissediyorsunsağol canım bide o şekilde deneyim :kedi:
canım az da olsa azalmış canım
inşallah hepsi geçer
kızlar memur olan varsa aranızda bi uyarıda bulunayım
şimdi doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 haftalık izin hakkımız var
doğumdan önceki 5 haftayı doğumdan sonraya atabiliriz
ancak 32.haftadan sonra rapor yada senelik izin alırsak
doğum izninden düşüyorlarmış.ben 3 haftaya kadar çalışırım ondan öncede
senelik izinlerimi kullanırım diyodum,kullandığım takdirde
doğum izinlerini düşeceklerini söylediler mafoldumben
sağol canım bu gidişle öyle görünüyor ama inşallah bebekler ve ben ii oluruz da ocağı bulur normal doğum olur
bence herşeyin en iyisi normal yolla olanı
aynen ben de öyleyim geçen gün yatak odamın camlarını sildi annem de dayanamyo siliyo halbuki ben üzülüyom kadının benim evime gelip temizlik yapmasına işte anne yüreği o da bize kıyamıyoay uğraşma zaten canım bu halinle bırak kocişin silsinn -tatlicadiarzu-
valla bende bayağdır silmedimm 2 ay önce annem geldi sildi e 1 ay sonra yine gelcekk
kadın napsınn ewi yeni taşıdı anca kendi toprlanıo sonrada bana -tatlicadiarzu- pasaklı kızına sempatiksalakcinni
ya 1 ütü 1 cam çok zor gelioo onlarında robotlarını yada makinelerini çıkarsalar çok iyi olcak -tatlicadiarzu- burdan yetkililere sesleniommmduyun biziii :roflol:
benim kinin de saatleri belli değil adamın ofisi burnunmuzun dibinde zırt pırt evdebenimkide 6 buçukta gelio benneyaptımki
belki buakşam dışarı çıkarıss ama her fırsatta burdayımm :jeyyar:
canım ben kendimden sana örenek vererek anlatayımdenizcim topiği çok iyi düşünmüşsüm fikir ediniriz
geçmiş olsun canım benim de ikiz benim de normalde 3 şubat ama bana en başından beri senin 3 ocakta gelir dedi
evet canım ordan oraya kaydıklarını hissediyorsun
ben de memurum
yani 32. haftadan sonra izin kullanamıyor muyuz aaaa benim yıllık izinler yandı o zamn akannehir canım peki doğumdan sonraki 8 haftnın sonunda kullansak olur mu onda sorun olmaz herhalde dimi
inşallah canım allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?