2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam

ben kac zamandir takip ediyorum, simdi 21 haftalik hamileyim dün kiz dediler

bu ücüncü hamileligim 2 kizim vardi bu 3 üncü**

sizlerde cinsiyet ne zaman net belli oldu

benim HCG = 32 / bebegin Kalp Atisi 134 / cintakvimi - erkek gösteriyor ama kiz dedi doktor

selamlar:2:

gunaydın uyuyan gusellerra.s.

ben yıne erkenden uyandımm, ıkı gundur bebegım cok hareket etmıyor tek tuk hıssedıyorum.

bugun evı temızleyecem, tatlı yapacamm Allahtan bugun bıze tam gun tatıl yaptılarboshayallersmile

sımdı cıkıyorum zaten hepınız uyuyorsunuz,yıne gırerımm annışler :CüvCüv:

günaydin arkadaslar,

dün nihayet bende cinsiyetini ögrene bildim, benimde bir prensesim oluyor, ikinci kizim
Allahima cok sükür sagligi sihhati yerinde.

Kizim cok sevindi, bana bir arkadas geliyor anne dedi, inanin cok duygulandik ... :2:

Isim konusunda karar vermis degilim, ilk kizimin ismi Mevhibe ona uyan bir isim bulursam iyi olur ama bir türlü bulamiyorum ... acaba diyorum Mebrure güzel olurmu?

Arkadaslar bugün bayram arefesindeyiz ... Allahimiz bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetini bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip eder insallah ... :Saruboceq:

Öpüyorum hepinizi ... opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım prensesin,benim aklıma Mevhibeye uygun MERVE ismi geldi.

günaydın kızlar,herkese hayırlı bir arife günü diliyorum.bugün evdeyim ve temizlik işleriyle uğraşacağım.görüşmek üzere,öptüm hepinizi...

kızlar herkese günaydın
hunyyciğim canım sana iyi yolculuklar arkadaşım
iyi bayramlar

kuş yuvası canım gözün aydın
hayırlı olsun prensesin
amin canım,inşallah

bebek canım benimki 4 aylıkken belli oldu kesin
çin takvimi bende kız diyordu benimki erkek oldu:)

Sagol dirimcim, artik bir an önce kucagima almayi istiyorum ... hihoyyyt

kızlar iyi bayramlar opuyorumnanaktan
bende çıkıyorum
inşallah bayramınız çok güzel geçer opuyorumnanaktan

slm kızlar,
nihayet sitemiz düzelmiş,cinsiyeti belli olan arkadaşları tebrik ediyorum,şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum bayramda malum çok fazla giremeyebilirim,belgunu bende merak ediyorum inşallah sonuçlar güzeldir,seneye inşallah bayrama bebeklerimizle gireceğiz :Saruboceq: herkese kolay gelsin,hayırlı bayramlar opuyorumnanaktan

slm kızlar sonunda site düzelmiş çok şükür
şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun bizde bayramda tatile gidicez gelince görüşürüz bebişlere ve kendinize iyi bakın öptüm herkesiopuyorumnanaktan
BU ARADA BELGÜNDEN HABER VARMI ÇOK MERAK ETTİM ONU ÖZELDEN MSJDA YOLLADIM AMA CEVAP YOK UMARIM SONUÇLARI İYİ ÇIKMIŞTIRbilmiyorumkismile

Herkese merhabalar...En sonunda sitemize kavuştuk.Umarım görüşemediğimiz günlerde herkesin günleri güzel geçmiştir.
BU arada benimde çin takvimi kız dedi benim erkek çıktı.gamyoncuiremsu

merhaba kızlar site düzelmiş şükür birazdan çıkacağım bayramda görüşemeye biliriz 2. günü doğum günüm bu arada hihoyyyt hepinizi çok öpüyoruz ve iyi bayramlar diliyoruz

belgün gelmişsin canım hadi yaz nasıl sonuçlar

selam
şükür avuştrana
ben de herkes gibi temizlik yapıyorum
maalesef tüm bayram evdeyim ama herkers bi yeerlere gidiyo
belgün nasılsın canımm sonucu yaz da çatlamayalım hadiii

selam kızlar iş yerindeyim yazamadım sabahtan beri sonuçları merak ettiğinizi biliyorum şu anda yazamıyorum ama sonuç yine karışık ve bu iki günde eşim ve benim ömrümüzden iki yıl aldı götürdü sanki şukadarını şimdilik sölim çocuğum allahıma şükürler olsunki davn sendromu değil ama aminosentezi davn sendromu olup olmadığını öğrenmek için yaptırdık bu kısmı temiz çıkmasına rağmen sonucunda ise farklı bir sonuç çıktı 15.kromozomun p kolunda artış gözükmüş...!!??? aminosentez raporumda bu çıkıyor. araştırdık birsürü doktora gittik aralara adam soktuk çapadan bir prof bulduk bir genetik uzmanı bulduk randevu aldık ayın 16sına çünkü tam anlamıyla kimse 15.kromozomu açıklayamıyor. çocuğumun nesi olduğunu kimse söleyemiyor kolay kolay belkide hiçbişeyi yok diyorlar ama bir fazlalık varda ne????eşimden ve benden kan örnekleri aldılar tekrardan genetik incelemeye alıncakmış ben de yada eşimde taşıyıcı bir hastalık varmı yokmu ona bakacaklarmış onun sonucuda yaklaşık 25 gün sonra!! artık yoruldum ve allahıma bıraktım herşey allahtan daha fazla bişi öğrenmek istemiyoruz bu arada bir ay sonrası geç olabileceğinden dün beni ikinci düzey ultrasona aldılar en azından araştırdıklarına göre 15.kromozomu kapsayan bozukluklardan biri varsa burda gözükür dediler yani renkli 3 boyutlu organ taraması falan herşeyine bakıldı allahıma şükürler olsunki temiz çıktı herşeyi tüm organları ayakları elleri parmakları herşeyi normal dedi doktor eeee peki 15.kromozomdaki fazlalık ne herşey olabilir ama taramada bakılanlardan biri olmadığı kesin en azından bunu öğrendik. işte eşimin ve benim ailemde kanser epilepsi sağır boyu kısa vs. olan varmı diye sordular vs....daha bir sürü işlem konuşma koşturma ve kocaman bir yorgunluk özellikle beyinen. rabbime emanet bebeğim başka hiç birşey düşünmüyorum şu anda..şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum arkadaşlar daha detaylı anlatacaktım ama inanın halim yok sizleri ve bebişlerinizi çok öpüyorum

canım benim inşallah önemli bişe değildir organları sağlıklı diyosun belki de hiç bişey yok hormon artışı gibi bi durumdur belki.
mübarek gün bol bol dua edelim inşallah hiç bi sorun çıkmaz:Saruboceq:

belguncum geçmıs olsun..
15.kromozom ıçınde canını sıkma..saglıklıdır bebişin canım benım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…