- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.741
günaydin arkadaslar,
dün nihayet bende cinsiyetini ögrene bildim, benimde bir prensesim oluyor, ikinci kizim
Allahima cok sükür sagligi sihhati yerinde.
Kizim cok sevindi, bana bir arkadas geliyor anne dedi, inanin cok duygulandik ... :2:
Isim konusunda karar vermis degilim, ilk kizimin ismi Mevhibe ona uyan bir isim bulursam iyi olur ama bir türlü bulamiyorum ... acaba diyorum Mebrure güzel olurmu?
Arkadaslar bugün bayram arefesindeyiz ... Allahimiz bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetini bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip eder insallah ... :Saruboceq:
Öpüyorum hepinizi ... opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım prensesin,benim aklıma Mevhibeye uygun MERVE ismi geldi.
kızlar herkese günaydın
hunyyciğim canım sana iyi yolculuklar arkadaşım
iyi bayramlar
kuş yuvası canım gözün aydın
hayırlı olsun prensesin
amin canım,inşallah
bebek canım benimki 4 aylıkken belli oldu kesin
çin takvimi bende kız diyordu benimki erkek oldu:)
belguncum geçmıs olsun..selam kızlar iş yerindeyim yazamadım sabahtan beri sonuçları merak ettiğinizi biliyorum şu anda yazamıyorum ama sonuç yine karışık ve bu iki günde eşim ve benim ömrümüzden iki yıl aldı götürdü sankişukadarını şimdilik sölim çocuğum allahıma şükürler olsunki davn sendromu değil ama aminosentezi davn sendromu olup olmadığını öğrenmek için yaptırdık bu kısmı temiz çıkmasına rağmen sonucunda ise farklı bir sonuç çıktı 15.kromozomun p kolunda artış gözükmüş...!!??? aminosentez raporumda bu çıkıyor. araştırdık birsürü doktora gittik aralara adam soktuk çapadan bir prof bulduk bir genetik uzmanı bulduk randevu aldık ayın 16sına çünkü tam anlamıyla kimse 15.kromozomu açıklayamıyor. çocuğumun nesi olduğunu kimse söleyemiyor kolay kolay belkide hiçbişeyi yok diyorlar ama bir fazlalık varda ne????eşimden ve benden kan örnekleri aldılar tekrardan genetik incelemeye alıncakmış ben de yada eşimde taşıyıcı bir hastalık varmı yokmu ona bakacaklarmış onun sonucuda yaklaşık 25 gün sonra!! artık yoruldum ve allahıma bıraktım herşey allahtan daha fazla bişi öğrenmek istemiyoruz bu arada bir ay sonrası geç olabileceğinden dün beni ikinci düzey ultrasona aldılar en azından araştırdıklarına göre 15.kromozomu kapsayan bozukluklardan biri varsa burda gözükür dediler yani renkli 3 boyutlu organ taraması falan herşeyine bakıldı allahıma şükürler olsunki temiz çıktı herşeyi tüm organları ayakları elleri parmakları herşeyi normal dedi doktor eeee peki 15.kromozomdaki fazlalık ne herşey olabilir ama taramada bakılanlardan biri olmadığı kesin en azından bunu öğrendik. işte eşimin ve benim ailemde kanser epilepsi sağır boyu kısa vs. olan varmı diye sordular vs....daha bir sürü işlem konuşma koşturma ve kocaman bir yorgunluk özellikle beyinen. rabbime emanet bebeğim başka hiç birşey düşünmüyorum şu anda..şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum arkadaşlar daha detaylı anlatacaktım ama inanın halim yok sizleri ve bebişlerinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?