- 11 Ağustos 2008
- 12.353
- 1.665
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.721
canım ben kendimden sana örenek vererek anlatayım
23 ocak Allah nasip ederse doğum tarihim
8 hafta geriye gidersek 23 kasım eder yaklaşık olarak
bu tarihte doktora gidip 3 haftaya kadar çalışır raporu almamız gerekiyor.
ben de 3 haftaya kadar çalışayım dedim
aralık ayındada yıllık izinlerimi kullanırım dedim
yıllık izin kullanırsan doğumdan sonraya atmak istediğim o 5 haftadan
düşerlermiş.raporda alamıyoruz zaten.
ben o yüzden 23 kasımdan önce kullanıcam
ben kit lerde çalıştığım için bu senenin izinlerini seneye atamıyorum
ama sen atabilirsina.s
sağol hayrancığım
inş hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
bu arada dra yürüyüş yapmam mı ii yapmamam mı dedim
dr hayır kesinlikle yürüme bol bol yoğurt ye yat dinlen dedi.çünkü bebekler ne kadar durursa o kadar ii dedi
evet canım benim doktorum da öyle dedi ben de paso dinlenmeye çalışıyorumsağol hayrancığım
inş hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
bu arada dra yürüyüş yapmam mı ii yapmamam mı dedim
dr hayır kesinlikle yürüme bol bol yoğurt ye yat dinlen dedi.çünkü bebekler ne kadar durursa o kadar ii dedi
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere iyi bakın kendinize ve bebişlere iyi akşamlar opuyorumnanaktan
merhabalar kızlarr.. nasılsınızz bakalım?
biz bugün aşımızı olduk.. öyle acısı ağrısı yok ama hafiften kolumu biyere vurmuşum gibi bir his var:)
tahlil sonuçlarımızda çıktı. benim tsh yine yüksek çıkınca doktorum dahiliyeye git ilaç başlamalılar bence artık dedi. değer düşmediği için.. Allah şifa versin ne diyelim..
sonra B12 vitamin eksikliğim çıktı. bir dahaki ay iğne yazacakmışş püffff.. popişten vurulur şimdi o.. Allah beterinden korusun insALLAH..
Yarın yine sağlık ocağına gidicem kan-idrar tahlili yapacaklarmış. hemde dahiliyeye gidicem kollarım iyice delik deşik oldu.. bebişim iyi olsunda napalım:)
sağol canım yaaa hatırlanmak ne güzelolumunekankayizsmile
eskisine nazaran azaldı kaşıntılarım bi ilaç vermişti fakülte hastanesindeki dr tahlil sonuçlarına bakarak.şimdi çok şükür iyiyim eskisine göre çok iiym ama hala az da olsa var kaşıntı.
canım bebek öyle sağa sola gidince hissediyormusunuz :kedi:
canım bana şeker ölçümü yapılmadı
bende hafta sonu kaynanama halılarımı yıkattım sağolsun dün akşam alıp getirdik bugün yerlere süpürge tutturcam eşime arkasında ben silerim ondan sonra sereriz halıları birde toz aldım tamam işte ben camla falan uğraşmıyorum eve girdiğimizde iğrençti camlar o zaman baya çaba harcamıştık kasımın ortasında taşınacağız annemler uğraşma nasıl bulduysan öyle bırak diyorlar aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrben geldimmmm
çok şükür değerler önceki değerlere göre iyimiş amaaaaaa hap kullanmaya devam dedi doktor :umursamaz:
ama böyle giderse bidaha ki kontrole bırakabilirmişimm
sordum kilo almamı da bu engellermişşaklinialirimsmile
bebek nerde die soranlara bende diyorum ki
ebru şallı dan tüyolar aldımm kilo almadan doğum yapıcam diyorumm kaydirigubbakcemile3
ama komşularım bugün: kerem bayağ çıkmış artık kaydirigubbakcemile3 dediler belli oluyo artık dedilerr ayyy çok hoşuma gittiii opuyorumnanaktan
neyse kızlarr ben birazdan gelirim yine
hepinisi öptümm görüşürüss
Bir de diğer topiklerde tecrübeli annelerin alışveriş önerilerini okudum.
Burun aspiratörünü tavsiye etmemiş kimse. Otribebeninki varmış eczanelerde satılan,onu tavsiye etmişler ona bakıcam.
Çorap olarak çoğunun bilek kısmı sıktığı için Lcw tavsiye etmişler.Kızkardeşim ve görümcemden biliyorum gerçekten de hepsi kesiyor bebişlerin bileklerini.
Islak mendil olarak önce unibaby ıslak pamuk sonra huggies tavsiye etmişler. Huggies diğerlerine göre geniş ve kalın.
Kış bebeği olacağı için emzirme atleti belinizi de korur demişler.
alt açma olarak canbebenin kullanat alt açmalarını tavsiye ediyorlar ama bir tanesi de o şekilde pahalıya geldiği için büyükler için yatak koruyucu alıp ikiye keserek kullandığını söylemiş,bana mantıklı geldi. Özellikle erkek bebeği olacaklara tavsiye ediyorlar,altını açar açmaz güdümlü olarak batırdığı içinkaydirigubbakcemile3
Bebek bezi olarak da prima premium care ilk doğduğunda hepsi tavsiye ediyor
çoook geçmiş olsun canım
kaşıntıdan bend e çok çektim bi de yara oluyodu hep bacaklarım iz dolu
nasıl zor oluyo iyi bilirim
inşallah tamamen geçera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?