2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende camları silmedim
2 ay önce annem sildi
2 hafta öncede mutfak camını eşim sildi
bende silemicem valla napim
oyüzden bol bol dua ediyorum yağmur yağsın diye :icecream:

dirimcim benim de doğum tarihim 3 şubat ikiz oldukları için 10 haft aönce doğumdan önce doğum izni veriyorlarmış yani saydım 25 kasıma geliyor o zamn bu tarihten itibaren son 3 hafta kalıncaya kadar çalışır raporu mu almam gerekiyor doğru mu anladım
canım sorularımla bunaltıyorum ama aday memurum henüz asaletim onaylanmadı henüz bilemiyorum o yüzden evet yıllık izinlerimi bir sonraki seneye atabilirim

sağol hayrancığım
inş hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
bu arada dra yürüyüş yapmam mı ii yapmamam mı dedim
dr hayır kesinlikle yürüme bol bol yoğurt ye yat dinlen dedi.çünkü bebekler ne kadar durursa o kadar ii dedi

evet canım benim doktorum da öyle dedi ben de paso dinlenmeye çalışıyorum

merhabalar kızlarr.. nasılsınızz bakalım?

biz bugün aşımızı olduk.. öyle acısı ağrısı yok ama hafiften kolumu biyere vurmuşum gibi bir his var:)

tahlil sonuçlarımızda çıktı. benim tsh yine yüksek çıkınca doktorum dahiliyeye git ilaç başlamalılar bence artık dedi. değer düşmediği için.. Allah şifa versin ne diyelim..
sonra B12 vitamin eksikliğim çıktı. bir dahaki ay iğne yazacakmışş püffff.. popişten vurulur şimdi o.. Allah beterinden korusun insALLAH..
Yarın yine sağlık ocağına gidicem kan-idrar tahlili yapacaklarmış. hemde dahiliyeye gidicem kollarım iyice delik deşik oldu.. bebişim iyi olsunda napalım:)

kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere iyi bakın kendinize ve bebişlere iyi akşamlar opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım sizde kendinise iyi bakınnn

kızlar bende çıkıyorumm yine gelirimm görüşürüss hepinisi kocaman öptümm opuyorumnanaktan

geçmiş olsunn canımm
valla herşey bebişlerimis içinn :1rolleyes: onlar iyi olsunda napalımm doğumdan sonra atlatıcs hepsini kucağımıza alınca unuturuss boshayallersmile

ayy yemek hazırlığına başladım ben de yavaş yavaş
1 haftadır yanlız yapıyodum iftarı canım hiç yemek pişirmek istemiyodumirmirmirmir
bugün kocik de olcak:dance: bissürü yemek yapmak istiyorumcokacimcoook

çoook geçmiş olsun canım
kaşıntıdan bend e çok çektim bi de yara oluyodu hep bacaklarım iz dolu
nasıl zor oluyo iyi bilirim
inşallah tamamen geçera.s.

canım bebek öyle sağa sola gidince hissediyormusunuz :kedi:
canım bana şeker ölçümü yapılmadı

daha çok sırt üstü yattığımda hissediyorum canım opuyorumnanaktan

arkadaşlar ayda bir kere ya da 15 günde bir temizlikçi kadın alsanız kendinize bu kadar yüklenmemiş olursunuz şimdi yapabiliyorsunuz ya son aylarda ve çocuk doğduktan sonra ne olacak?ben 15 günde bir alıyorum çok memnunum sadece yemek yapıyorum zaten çalışıyorum hafta sonlarım bana kalıyor.

gözün aydın hunnycim :1hug:

ben birde soğuk buhar makinası aldım malum bebekler kış bebeği burunları tıkanacak hep kaydirigubbakcemile5

bende doktora gittim geldim çok memnun kaldım hemoroid ameliyatı olmaktan kurtuldum zaten yeni doktorum gebelikte bu ameliyata karşı olduğunu söyledi,diğer doktorun verdiği ilaçları da bıraktırdı artık gerek yok dedi,iyileşmeye başlamış popom :kedi: sabahları sıcak suyun içine 1 kaşık bal koyup iç dedi ,2 hafta daha sıcak suya oturacağım ılıktan sıcağa doğru bir su olmalıymış,2 hafta sonra riskli döneme giriyormuşum,6 aylıkken erken doğum riskine yol açabilirmiş sıcak su banyosu ve son olarak bitkisel bir ilaç verdi hiç bir zararı olmaz bebeğe dedi,sarı kantoren otu yağını aktardan alıp hemoride sürebilirsin dedi....

Selam kızlar ben de ancak oturabildim daha öğlene kadar okuldaydim sonra da yardımcım geldi temizliğe ama ona bakarken ben yoruldum valla inşallah yağmur yağmaz da camlar batmaz diye dua ediyorum :) Dün chicco dan kızıma fırça ve tarak seti aldım basinda olusan konakları onluyomus.Tırnak makasımızı da aldık kızım artık manikure hazır :))

slm kızlarr bakıyorumda herkes bayram telaşına düşmüşşdelikafadulden
bizde sabah yola çıkıcas saat 10 gibi, belki yazamam die şimdi bi gireyim bakayım dedim sengözlerimebaksanab
şimdiden herkesin bayramı kutlu olsunnn vereliniortak olumunekankayizsmile
hepinisi öptümm opuyorumnanaktan bayramdan sonra görüşürüss kendinise ve meleklerinise iyi bakın :CüvCüv: fazla şeker, abur cubur yemeğin hee klava: sonra onlar kilo olarak geri döner benden söölemesiii aklinialirimsmile

nası yaaa :uhm: ben en son yazmama rağmen bazı mesajlar benim üstümde çıkıoo :bbo: :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…