2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

lolıss bır senı goruyorum.kımseler yok..
ben bu sabah 5 de kalktım..gece 24 de yattım..çok uykum var..oglan banyoda oynuyor..bende banyo yapıp yatıcam..ınşallah uyuyabılırım..mıdemde bugun berbattt akannehir
sen nasılsın..nasıl gıdıyor...

canım inşallah 15.kromozomdaki fazlalık önemli bişi değildir.RABBİM bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hiç birimizi korktuğuna uğratmasın.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bol bol dua edelim inşallah.
bu arada herkese iyi bayramlar şimdiden ben buralarda olurum.
annemler memlekette,biz de evdeyiz işte yalnız bi bayram olcak

Belgüncüm gözün aydın canım down sendromu yokmuş organları sağlıklıymış inşallah bahsettiğin konu da önemli değildir de sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.....

Belgüncüm İnşallah sağlıklıdır bebeğin canım.Kızlar bugün bende rahatsızlandım.Eşimle dışarı çıktık başım döndü çok.Eve geldim.Bir mide bulantısı ishal oldum geçecek sandım sonra kustum.Sağlık ocağındada doktor yok .Hemşireler ilgilendi.İlaç veremeyiz dediler.Bebeğe birşey mi oldu o mu yapıyor dedim.Tansiyonum düşmüş ondandır dediler.Bebeğim hiç hareket etmedi bugün.Yarına kadar oynamazsa gel dediler.Ben çok kötü oldum.Eve geldim eşimle dinledik dinledik azcık hareket etti.İçimiz rahatladı.Birde kayınvalidemler ve görümcem bizde geçirecekler bayramı .Yatıyorum şimdilik öyle.Hepinize mutlu güzel bayramlar

inşallah 15.kromozom meselesi önemli birşey değildir.onun dışında herşey iyi çıkmış zaten,içini rahat tut,Allah bebişlerimizi korusun.

CAnım şimdiden iyi bayramlar ve nice senelere..a.s.
Belgüncüm canım çok geçmiş olsun.Zaten bütün taramalrda herşey normal çıkmış,moralini düzeltmeye çalış.15.kromozomundaki fazlalıkta umarım önemli çıkmaz bol bol dua et,Bizde senin için edecez.Allahın izmiyle sağlıkla alırsın bebeğini kucağına....

geçmiş olsun canım.

Merhaba kızlarr,cok yoruldum hala bıtmedı temızlıgımm gercı hep dınlenerek yaptım

zapzup cum gecmıs olsun canım, umarım hersey yolundadır.

Belguncum ne kadar yıprandıgını ve tedirgin oldugunu anlayabılıyorum canım. Ama unutmakı bılım yanılabılıyor. Allah herseyın hayırlısını versın,bebeklerımıze saglıklı ve hayırlı bır ömür versın ve onları esımızle buyutmeyı nasıp etsın.

Sağolun canlarım.Denizcim şimdiden doğum günün kutlu olsun.Görümcem bilgisayarı iki gün rahat bırakmaz bende giremem herhalde.Onlar bizde kalacağı için bir yerede gidemeyiz zaten .

Kızlar hepinize sevdiklerinizle mutlu bayramlar...
bugün temizlik yaptım evi boş bırakıcaz ama olsun kayınvaldemlerin yazlık yakın oraya gelenler evi de görmek ister diye temiz bıraktım
bayram sonrasında görüşmek üzree

kızlar herkese merhaba
kaç gündür giremedim,arada bakınıp çıktım.
zapzup canım geçen gün aynısı banada oldu,tansiyonum düşmüş benimde,akşama bebeğim hareketlendi,suyu bol içmemiz lazımmış.
belguncum canım,eşime anlattım şimdi senin yazdığını,eşim de ben de en içten dualarımızı ediyoruz senin ve bebişin için.içini ferah tut,eminim bebeğin çok sağlıklı olacak.
ben de bu bayram evdeyim eşimle beraber 2 başımıza bayram geçiricez,kurbana bi aksilik olmasa o zaman gideriz dedik memlekete.

cnm iyi bayramlar sanada ve iyi yolculuklar...opuyorumnanaktan
cnm hayırlı olsun kızın...cennetliksiniz valla biz de 3 kızız güsel bişi opuyorumnanaktan
canım hayırlı olsun prensesin
canım senin de bayramın kutlu olsun şimdidenbayanssulusmile

canım bayramın da doğumgününde kutlu olsun şimdidennnopuyorumnanaktan

cnm çokkkkk geçmiş olsunn sıkma canını artık moralini yükksek tut ben inanıyorum bebişin çokkk iyiopuyorumnanaktan

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bayram kötü olur yoksa...sanada iyi bayramlar
kızlar cici topiğimizi birkaç bişey ekledim.

hepinize iyi bayramlar...

cnm sanada iyi bayramlar...

KIZLAR HERKESE İYİ BAYRAMLAR...KENDİNİZE İYİ BAKINNN TABİ BEBİŞLERE DEopuyorumnanaktan

canımm yazıp hemen çıkmıştım kusura bakma yeni görüyorum a.s.
iyiyim çok şkür ama yoruldum tabi temizlikk yapmaktankafamçokkarıştı
dün de bebişimi gördüm çok şükür o da iyiymiş
sen nasılsın bebiş nasıl niye uyuyamıyosun ki:sm_confused:

BELGÜN canım inşallah önemli bişey deildir.sonuçta herşeyi temiz,down sendromuda yokmuş allaha şükürler olsunki.
o dediğin fazlalık olanda önemsiz bişeydir.dualarımız senin ve bebişin için canım.

İyigeceler güzel anneler, çok aktif olarak yazamasamda sizleri takip ediyorum, benim benim göbek deliğimde ağrı oluyor arada bide sağ yada sol tarafımda dönüşümlü olarak sizlerdede varmı yoksa tek benim bebişmi annesine bunları yapıyor

merhaba arkadaslar :)
bende eylul annesi olucam allah izin verirse formunuza soyle bir goz attim bir kac ay onceyi yasadim simdi sat tarihime gore 4 gunum kaldi gun sayiyorum inanin ayalr naisl gecicek hic anlamicaksiniz insallah hepiniz saglikla bebeklerinizi kucakalriniza alirsiniz atrkadaslar tabi bende insallah :)

mrb ALLAH seni de kolaylıkla kurtarsın inşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…