- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.061
anladım cnm geçmiş olsun...bende ilk üç ay yattım düşük tehlikesinden ve mideden...haziranı hep raporla geçirdim yani...zor oluo çokbenimkiler 2. kademe. çalışabilcek durumdaysan çalış tabiki. benimki mecburiyettenhamile olduğumdan beri doğru düzgün çalışamadım. ilk aylar çok bulantım vardı.raporlarımı bitirmiştim. şimdi erken doğum riski sebebiyle heyet verdi doktor. bundan sonra ne olur bilemiyorum...
canım geçmiş olsunn..yastık koymayı dene bakalım işe yarıyor gibi...yarın iyi haberlelrle dön bize cnm duacınız...kızlar sırtım sabahtan beri çok ağrıyor sırtımın sol tarafı kaburgam batıyor sanki(((zor çalıştım bugün kendimi yere seresim var sırt üstü sert sert yatcam utanmasam yerde.... ((((((sandalyemi değiştirdim yinede ağrıyor çıktım yukarda dinlendim biraz yine ağrıyor öle bir batıyorki anlatamam ilk defa böle bir ağrı hissediyorum sırtımda sizede hiç oldumu napsam bilmemki eve gidip bir an önce uzancam anneme gidicez allahtan..yarın sabahta çapada beklenen kontrolümüz var prof ve genetik uzmanına yine ikinci düzeyde ultrasona gircem ve aynı zamanda 15.kromozomun tam ne oldunu yarın öğrenebilcez artık kendi branşından genetik uzmanından. inş yarın güzel haberler alırım. dua edin yine olurmu
ben anasınıfcı olduumdan bilmiom cnmmmbayanssulusmile ama sınıf öğretneni arkadaş doğumdan sonra 1 yıl nöbet tutmadıslm kızlar
öğretmen arkadaşlar nöbet için ne zaman izin alınıyo biliyor musunuz
24 mü 28 hafta mı
kızlar biz oğlumuzun adını arda düşünüyoruz.tek isim olsun dedik,arda yı çok beğendik,büyük olasılıkla da arda koyucaz.ama söylediğim herkes aaaaaaa niye arda koyuyorsun başka isim olsun diyip duruyor,canım sıkılmaya başladı.güzel değil mi sizce ya,kararsız kaldım.benim içime çok sindi halbuki,ama insanlar bööyle ağız burun bükdükçe güzel değil mi diyorum.
Oglusun çok tatlı hunny maşallah :) çantalarınızı bile hazirlamissiniz valla... Ben almadım daha ama aslında almayı da düşünmüyorum parfüm alınca yanında hediye vermişlerdi deri bı çanta buyukce onu kullanmayı düşünüyorum hem büyük hem sık ... Daha kendime gecelik falan almam lazım hastane için ama karar veremedim siz ne aldınız pijama mı gecelik mı ?
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım ıkı gundur cok streslıydık bıs yaa pazartesı gunu böbrek amelıyatından sonra ılk defa dr kontrole gıttık ultrason ıstedı salı gunu gırebıldık radyolog bobrekte genısleme var bırz dedı tabıkı ben aglamaya basladım yıne tel takılıcak yıne amelıyta olucaz dıye korkudan bırde doktorum amelıyata gırmıs ıkı saat o korkuyla doktoru bekledık elımde ultrasonlar ınanılmaz zor gectı zaman atesım cıktı burnum kanadı stresten agla ağla neysekı doktor bu işlemden sonra bukadar genısleme normal dedı tel takılmıycakmıs yanı su bırkac ayıda bı atlatalımda dedı ıkı tane kucuk tas var onları dusurmek ıcın tedavı baslatıcak sonra ama ben doktorun yanından cıktıktan sonra bıle baya bı agladım kendıme gelemedım kızımda tekmeleyıp durdu yavrum
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
sirinemcim çok geçmiş olsun gülüm rabbim yardımcın olsun sağlıkla alırsın inşallah melek kızını kucağına takma desemde boş insan sağlık söz konusu olunca ister istemez üzülüyor inşallah bu çektiklerin son olur başka dert vermesin allah:teselli:
hunyy oğluşunda çok yakışıklı olucak maşallah kızlar şimdiden kuyruğa girecek:jeyyar:
ya kızlar bişi diycem dün akşamdan buyana ameliyat yerim sızlıyor el değmiyor acıyor sanki neden oluyorki bebişim tekmesindenmi oluyor acaba:2:
kızlar ben de mahvolmuş durumdayım 2 gündürrrr.benim okul başladı 30 tane anasınıfı çocuğu düşünün ufacık sınıff:a015: 2.öğretmeni daha vermedi milli eğitim haftaya anca başlarrr en erken....2 gündür canım çıktı valla veliler bi yandan çocuklar bi yandannnn.biri beni kurtarsınnnnn:1shok:
kızlar merhaba..
ben geldım..
çok gıremıyorum artık..
bugun dun verdıgım kan tahlılı sonuçlarımı aldım..
açlık sekerım 66 çıktı olması gereken alt sınır 70 den başlıyor
demırımde 11,8 çıktı..
ondada olması gereken alt sınır 12...
bılmıyorum..doktora 15 gun sonra gıdıcem..o zaman sonuçlarımı gosterebılırım..
sizler nasılsınız keyıfler nasıl bebişlerin..
kızlar sırtım sabahtan beri çok ağrıyor sırtımın sol tarafı kaburgam batıyor sanki(((zor çalıştım bugün kendimi yere seresim var sırt üstü sert sert yatcam utanmasam yerde.... ((((((sandalyemi değiştirdim yinede ağrıyor çıktım yukarda dinlendim biraz yine ağrıyor öle bir batıyorki anlatamam ilk defa böle bir ağrı hissediyorum sırtımda sizede hiç oldumu napsam bilmemki eve gidip bir an önce uzancam anneme gidicez allahtan..yarın sabahta çapada beklenen kontrolümüz var prof ve genetik uzmanına yine ikinci düzeyde ultrasona gircem ve aynı zamanda 15.kromozomun tam ne oldunu yarın öğrenebilcez artık kendi branşından genetik uzmanından. inş yarın güzel haberler alırım. dua edin yine olurmu
kızlar biz oğlumuzun adını arda düşünüyoruz.tek isim olsun dedik,arda yı çok beğendik,büyük olasılıkla da arda koyucaz.ama söylediğim herkes aaaaaaa niye arda koyuyorsun başka isim olsun diyip duruyor,canım sıkılmaya başladı.güzel değil mi sizce ya,kararsız kaldım.benim içime çok sindi halbuki,ama insanlar bööyle ağız burun bükdükçe güzel değil mi diyorum.
Güzel anneler merhaba, bugün bebeğim bir oynadı bir oynadı , hatta ne oluyor bu çocuğa diye korktum, doktoru aradım çok normal dedi, benim suyumda fazlaymış ondan bu kadar hareketliymiş bebeğimkaydirigubbakcemile3
slm kızlar
öğretmen arkadaşlar nöbet için ne zaman izin alınıyo biliyor musunuz
24 mü 28 hafta mı
canım..guzel haberler getır bıze ınşallah..kızlar sırtım sabahtan beri çok ağrıyor sırtımın sol tarafı kaburgam batıyor sanki(((zor çalıştım bugün kendimi yere seresim var sırt üstü sert sert yatcam utanmasam yerde.... ((((((sandalyemi değiştirdim yinede ağrıyor çıktım yukarda dinlendim biraz yine ağrıyor öle bir batıyorki anlatamam ilk defa böle bir ağrı hissediyorum sırtımda sizede hiç oldumu napsam bilmemki eve gidip bir an önce uzancam anneme gidicez allahtan..yarın sabahta çapada beklenen kontrolümüz var prof ve genetik uzmanına yine ikinci düzeyde ultrasona gircem ve aynı zamanda 15.kromozomun tam ne oldunu yarın öğrenebilcez artık kendi branşından genetik uzmanından. inş yarın güzel haberler alırım. dua edin yine olurmu
arda çok guzel canım..ınsanlar cok ılgınçtırkızlar biz oğlumuzun adını arda düşünüyoruz.tek isim olsun dedik,arda yı çok beğendik,büyük olasılıkla da arda koyucaz.ama söylediğim herkes aaaaaaa niye arda koyuyorsun başka isim olsun diyip duruyor,canım sıkılmaya başladı.güzel değil mi sizce ya,kararsız kaldım.benim içime çok sindi halbuki,ama insanlar bööyle ağız burun bükdükçe güzel değil mi diyorum.
günaydın kızlar nasılsınız
biz çok şükür iyiyiz
hergün erken kalkardım buğün uyumuşum
oğluşumunda tek tek hareketlerini
hissediyorum.
arda çok güzel isim bence
hatta bende arda koymayı istiyorum
daha kesin değil ama
düşündüğüm isimler arasında.
herkese günaydın
belgüncüm inşallah hayırlı haberle dönersin cnm:Saruboceq:
gelincik geçmiş olsun cnm bebişinede kocaman maşallahbende yarın görücem bebikimi şimdiden heycanlıyım:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?