2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz oğlumuzun adını arda düşünüyoruz.tek isim olsun dedik,arda yı çok beğendik,büyük olasılıkla da arda koyucaz.ama söylediğim herkes aaaaaaa niye arda koyuyorsun başka isim olsun diyip duruyor,canım sıkılmaya başladı.güzel değil mi sizce ya,kararsız kaldım.benim içime çok sindi halbuki,ama insanlar bööyle ağız burun bükdükçe güzel değil mi diyorum.

bulutcum ben müdüre söyledim bugün 24. haftadan itibaren dedi,bi arkadaşımda aynı şekilde 24. haftada nöbetten muaf tutulmuş,kimi idareci resmi yazı istiyormuş doktordan ama benim müdürüm hocam gününüz geldiğinde söyleyin sizi muaf tutalım dedi.ben de 2 hafta sonra dedim.tamam ozaman baştan koymayız dedi sağolsun,yalnız kafam karıştı.şimdi yönetmeliğe bakıyorum yönetmelikte aynen şu ifade var:
10 - Kadın memurlara hamileliklerinin 26 ncı haftasından itibaren ve doğumdan sonra 1 yıl süresince gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilmeyecektir.

sanırım resmiyette 26,ama müdürler 24 biliyorbilmiyorumkismile

İÖO. yönetmeliği madde 71:Hamile öğretmenlere ise doğuma üç ay kala ve doğumdan sonra bir yıl nöbet görevi verilmez. diyor,belirli bir hafta belirtmemiş,6. ayın dolması lazım anladığım kadarıyla.

anladım cnm geçmiş olsun...bende ilk üç ay yattım düşük tehlikesinden ve mideden...haziranı hep raporla geçirdim yani...zor oluo çok

canım geçmiş olsunn..yastık koymayı dene bakalım işe yarıyor gibi...yarın iyi haberlelrle dön bize cnm duacınız...
slm kızlar
öğretmen arkadaşlar nöbet için ne zaman izin alınıyo biliyor musunuz
24 mü 28 hafta mı
ben anasınıfcı olduumdan bilmiom cnmmmbayanssulusmile ama sınıf öğretneni arkadaş doğumdan sonra 1 yıl nöbet tutmadı

cnm bence arda ismi çokkk güzelll.sen millete ne bakıon ki herkesin zevki çok farklı bence

Güzel anneler merhaba, bugün bebeğim bir oynadı bir oynadı , hatta ne oluyor bu çocuğa diye korktum, doktoru aradım çok normal dedi, benim suyumda fazlaymış ondan bu kadar hareketliymiş bebeğimkaydirigubbakcemile3

saol canımm opuyorumnanaktan ewett çantamızda hazır aslında o niyetle almamıştım ama düşündüm neden olmasın dedimm aklinialirimsmile
benimde bi geceliğim var önden düğmeli pijama alırsam alıcamm daha karar vermedimm

canımm çok geçmiş olsunnn a.s.
sakın stres yapma bak bebğin sana destek olmuşş üzülme diee a.s
aklına kötü şeyler getirme sakınn hep iyi yönünü düşün iyi olsunn bak doktorunda normal demişş :teselli: sonra bebğinde etkilenirr onun içinn üzme kendinii opuyorumnanaktan

saoll canımm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşş vatana millete dinine hayırlı ewlat olurlar inşşş opuyorumnanaktan

canımm bu haftalarda normal diolar bende gece yattığımda tekmelerinden çok acıo habire tekmelio :jeyyar: ama istersen bi doktoruna danışş sakın kötü şeyler getirme aklına a.s opuyorumnanaktan

ah canımmm benim yaaa kıyamamm Allah kolaylık versinnn :sinifsinif: anlayabiliyorumm çok zor bi durumm a.s Allah dan şimdilerde pek kaynaşmadan sakindirler ilerde daha da azar bunlar alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile benden söölemesii inşş 2. öğretmen erken gelirrr:Saruboceq:
Allah yardımcın olsun cnmm opuyorumnanaktan

canım bizer iyiyiss bugün arkadaşıma bebek görmeye gittikk opuyorumnanaktan gezdik geldikk
canım 15 gün geç değilmi keşke randevunu erkene alsaydın da hemen gösterseydin sonuçlarını
hem sonuçlarda çok fark yok gibi görünüo stres yapma sakınn a.s

canım bu haftalarda normalmiş ara ara benimde oluyo ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum ööle kalıyorumm kramp şeklinde oluyo ama sonra biras yürüyünce hafiflio yatarkende bacak arana yastık koy herkes iyi geldiğini söylüyorr belki rahatlarsın sende opuyorumnanaktan

aman canım sen millete ne bakıyosun herkes bişii dicek tabi ama sen içine sinmişse hiç düşünme koy derim bana da diyen oldu başka isim bulamadın mı die ama takan kimm -tatlicadiarzu- sonrqadan keşke demektense istediğini yap derimm a.s
bence arda güsel bi ism hem siz istedikten sonra elaleme .... düşer :roflol:

ayy ne güsel opuyorumnanaktan şimdilerde yerleri geniş olduğundan en hareketli zamanları oluomuşş hiçç bişii takmadan tadını çıkarmalıyısss delikafadulden çok güsel bi duygu gerçektennnn opuyorumnanaktan

güldencim saolasın ya inşallh çabuk gelir öğretmen yoksa bebim düşcek valla:)))

kızlar bu arada bi öğretmen arkadaşın bebeği olduydu şimdi 2 aylık onu tebriğe gittik bugün görseniz bir datlı bir datlı
biz de yaklaşık 4 ay sonra kavuşucaz kuzularımızaŞeniz

slm kızlar
öğretmen arkadaşlar nöbet için ne zaman izin alınıyo biliyor musunuz
24 mü 28 hafta mı

bulutcum bizim okulda geçen seneden beri hamile patlaması yaşanıyor:) hepsi 24 te bıraktı nöbeti. müdür yardımcısına günüm geldi bırakıyorum demen yeterli. aslında doğum sonrasında da 1 yıl nöbet tutmaman gerekiyor ama genelde bu pek uygulanmıyor

herkese günaydınnnnnn
dün doktora gitmiştim kasık ağrısı için idrar yolu enfeksiyonu çıktı
kurtulamadım bi şu illetten bebişimi görddüm annesine el sallıyordu canım benim yaaa
çok heyecanlandım her seferinde farklı bir duygu :)))))

canım..guzel haberler getır bıze ınşallah..
hiç korkma...endıselenecek bırsey degıldır belguncugum opuyorumnanaktan
arda çok guzel canım..ınsanlar cok ılgınçtır
sen onlara soyleyınbce begenmezler..
ama hangı ismı soylersen soyle çok guzelmıs dıyen cıkmıyor nedense..garıp bır sey...
sen sevdıysen kımseye sorma bıle canım..arda koyucam de geç...yorum yapmalarını bekleme..ben oglumda emır koyucam dıyordum..kımseler begenmıyordu..herkes agız burun bukup susuyordu..ne anlam cıkarırsan yanıı..
ben koydum emır ısmını.4 yaşında şimdi.sonra herkes pek bi sevdı..ınsanlar boyle şekerim..canını sıkma..

herkese günaydın
belgüncüm inşallah hayırlı haberle dönersin cnm:Saruboceq:
gelincik geçmiş olsun cnm bebişinede kocaman maşallah bende yarın görücem bebikimi şimdiden heycanlıyım:sm_cool:

günaydın kızlar nasılsınız
biz çok şükür iyiyiz
hergün erken kalkardım buğün uyumuşum

oğluşumunda tek tek hareketlerini
hissediyorum.

arda çok güzel isim bence
hatta bende arda koymayı istiyorum
daha kesin değil ama
düşündüğüm isimler arasında
.

günaydınlar .. maşallah bebişlere hızla büyüyorlar .Allah nazarlardan saklasın . benim bebeğim 2 gündür çok yavaş hareket ediyor oynasammı oynamasammı modunda oturup dinliyorum artık hareket etsin diye , ilk hamileliğim değil ama yinede insan acemi oluyor , sizin bebişlerde bu haftalarda böylemiydi ,cumartesi kontrolüm var şimdiden gitmemek için kendimi zor tutuyorum ..
Belguncum inş. hayırlı güzel haberlerle dönersin canım , ben inanıyorum sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğini ,, Her zaman dualrımdasınızz..

günaydın canım bence bol bol uyku depola , bugünleri çok arayacaksın yerimseniben..
arda ismini bende çok severim , ama anlam olarak pek bir anlamı yok ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…