2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hafta sonu çıkıp kendime çamaşır almam lazım artık hepsi sıkmaya başladı rahatsız oluyorum lcw den 2 tane büyük beden alt eşofman aldım işe onlarla geliyorum kim ne derse desin umrumda değil rahat olayım yeter, bide kızımıza banyo gereçlerini ve ürünlerini alacağız bakım ürünlerini ve biberon grubunu hangi markadan alacaksınız biberon için genelde aventti öneriyorlar bakım içinde sebamed ama ben niveayı da düşünüyorum karar veremedim

herkese kucak dolusu günaydınlarrropuyorumnanaktan
ve de hayırlı cumalarrrrvereliniortak
kızlar bugün dktr randevum saat 2.00de çok heycanlıyım biran önce vakit geçsede gitsek bebişimi çok ösledimdelikafadulden
gece kıpır kıpırdı yavrum benim saat 3,00e kadar uyutmadı beni tam dalıcam kuvvetlice bitepik yiyorum fırlatıyo beni ben kalkıncada kocikte uyanıyo sabaha kadar nöbet tuttuk artıkkaydirigubbakcemile3sabahta eşim bu yaramaz bizi uyutmadı şimdide ben onu uyutmuycam diye bağıra bağıra şarkı söylüyo ama bizim ufaklığın umrunda değil valla mışıl mışıl uyuyordu
bu arada dirim nerde kaç gündür görünmüyor umarım iyidir merak ettimbilmiyorumkismile

slm cici annelerrbayanssulusmile

tatilimiz bitti geldik sonundaa

herkesler iyidir umarım

okadar işim var ki ama bakmadan geçemedim yinede hepinizi çok özledimopuyorumnanaktan

hg canım demek sizin bebişde gündüz uyuyanlardan bizimkide öyle geceleri uyanıyorum akşam anneannesine hareketlerini gösteriyim dedim biz bakarken hiç kıpırdama yok sonra gene başlıyo bebişimde bizimle oyun oynuyor :))))

oh ne güzel göreceksin bizden selam söyle damadıma bizim taaa 7 ekimde
evet dirimi bende merak ettim işleri mi yoğun acaba

herkesler iyidir umarım

okadar işim var ki ama bakmadan geçemedim yinede hepinizi çok özledimopuyorumnanaktan

hoş geldin canım opuyorumnanaktan

ay bizim kide öyle birine göstersek oynamaz ben elimi koyayım vurur başkası koysa durur hemen zilli kızım benim kaydirigubbakcemile2

maşallahh bebişine
gecelerin çoçugu senin oğlan
gündüzleride uyuyor demekki
.

herkesler iyidir umarım

hoşgeldin canım
nasıl geçti tatilin
çok yorma kendini
kolay gelsin.

canım ben bıberonunu nuby den aldım anne memesını örnek alarak yapılmıs ama ıkı tane aldım hangısını severse bebısım ıkıncısıde chıcco

Günaydn kızlar.. Nasılsınız?? Gördügünüz gibi yaklaşık 12 gündür yokum.. Ne yazık ki hastanelerde idim.. Bayramım bile hastane de geçti.. Bayrama gitmeden önce kontrol amaçlı doktora gidelim dedim, yol falan tehlikeli mi diye.. Bi anda kendimi hastane yatagında buldum.. Suyum şiddetli derecede azalmış.. Serum tedavisi başladı gece gündüz.. Fayda etmedi, dışardan su verdiler (amniyo infuzyon), bu arada da amniyosentez yapılmıuş oldu.. Çok şükür bebege sentez sırasında bişi olmadı.. Ama suyum normale dönmesine ragmen bebişin böbrekleri net görülemeyince doktor ben ankaraya sevketti.. Gittik.. SOnuç: Bebeğimin iki böbregi de yok.Alınmasını tavsiye ettiler ama asla böyle bişy yapamam.. Onun bi günlük alacagı nefes varsa onu kesmek benim hakkım degil.. Son ana kadar devam edicem.. Hea bu arada beni de zehirleme riski var ilerki aylarda. Artık onada Allah kerim.. Bol bol dua edin kızlar.. Ben ümidimi kesmiyorum... :1no2:

günaydın annişlerrr
hemen kalktım buraya geçmişi okuyup geldim ama şimdi kahvaltı edeyim cokacimcoook
hemen gelicemm görüşürüssss

canımmm çok geçmiş olsunnnn inşş doğru olanı yapmışsındır Allah şifa versin canımmm...

h.b canımm

bende kararsızım bu konuda sebamed alalım diyo eşim biraz pahalı ama ürünler çok güzelmiş,bende nivea dan yanayım du bakalım ne yaparız,biberonlarıda hiç araştırmadım daha cam alıcam kullanışlı değil kırılıyo diyolar ama diğerine güvenemiyorum marka konusunda bi fikrim yok canım..
maşallahh bebişine
gecelerin çoçugu senin oğlan
gündüzleride uyuyor demekki
.

hoşgeldin canım
nasıl geçti tatilin
çok yorma kendini
kolay gelsin.

saol canım tatil güzeldi serinledik baya ama bitti:gitme:
ayrılmak çok zor geliyo hiç alışamıcam heralde..
işleride artık yavaş yavaş anca bikaç günde toparlarım..

burada yenı dogum yapan bı arkaasım var ılk once sebamedın pısık kremını denedı sonra nıveanın sonra bünhmen dıye bı markanın ama bebege hıc bırı yaramamıs en son dalın kullanmıs ondan fayda gormusler yanı bebegın cildinin neyı kabul ettıgıde onemlı bır arkadasımda bı suru bebek bezı stokyapmıstı ama bebege yaramadı cok rahatsız ettı hepsı elınde kaldı yazık buarada huggys elınde kalan yerıne aldıgıda prıma

canımm çokk geçmiş olsunn..Allah yardımcın olsun..dualarımız seninle...

hehee evet gececi bizim oğlan babasını uyutmuycaz artıkkaydirigubbakcemile3
denizcim ben henüz biberon falan almadım ama chıcco marka almayı düşünüyorumaklinialirimsmile
geçen gün bizim burda salı pazarı olur ablamla oraya gittik 2,5 tlye zıbınlar ve tulumlar aldım 15 tane aldım renk renk malıda gayet güzel yumuşacık penye hafta sonu resimlerini ekliyemde bakın :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…