- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.241
canım bende bir tane resim var kafasının üstü koyu renk kaynanam saçı herhalde diye yorumladı bakalım geçen gün bir bebişimiz oldu ay bir saçlı maşallah hem çok hem uzun uzun -tatlicadiarzu-
herkese kucak dolusu günaydınlarrropuyorumnanaktan
ve de hayırlı cumalarrrrvereliniortak
kızlar bugün dktr randevum saat 2.00de çok heycanlıyım biran önce vakit geçsede gitsek bebişimi çok ösledimdelikafadulden
gece kıpır kıpırdı yavrum benim saat 3,00e kadar uyutmadı beni tam dalıcam kuvvetlice bitepik yiyorum fırlatıyo beniben kalkıncada kocikte uyanıyo sabaha kadar nöbet tuttuk artıkkaydirigubbakcemile3sabahta eşim bu yaramaz bizi uyutmadı şimdide ben onu uyutmuycam diye bağıra bağıra şarkı söylüyo ama bizim ufaklığın umrunda değil valla mışıl mışıl uyuyordu
bu arada dirim nerde kaç gündür görünmüyor umarım iyidir merak ettimbilmiyorumkismile
oh ne güzel göreceksin bizden selam söyle damadıma bizim taaa 7 ekimdeherkese kucak dolusu günaydınlarrropuyorumnanaktan
kızlar bugün dktr randevum saat 2.00de çok heycanlıyım biran önce vakit geçsede gitsek bebişimi çok ösledimdelikafadulden
gece kıpır kıpırdı yavrum benim saat 3,00e kadar uyutmadı beni tam dalıcam kuvvetlice bitepik yiyorum fırlatıyo beniben kalkıncada kocikte uyanıyo sabaha kadar nöbet tuttuk artıkkaydirigubbakcemile3sabahta eşim bu yaramaz bizi uyutmadı şimdide ben onu uyutmuycam diye bağıra bağıra şarkı söylüyo ama bizim ufaklığın umrunda değil valla mışıl mışıl uyuyordu
bu arada dirim nerde kaç gündür görünmüyor umarım iyidir merak ettimbilmiyorumkismile
slm cici annelerrbayanssulusmile
tatilimiz bitti geldik sonundaa
herkesler iyidir umarım
okadar işim var ki ama bakmadan geçemedim yinede hepinizi çok özledimopuyorumnanaktan
hg canım demek sizin bebişde gündüz uyuyanlardan bizimkide öyle geceleri uyanıyorum akşam anneannesine hareketlerini gösteriyim dedim biz bakarken hiç kıpırdama yok sonra gene başlıyo bebişimde bizimle oyun oynuyor :))))
ay bizim kide öyle birine göstersek oynamaz ben elimi koyayım vurur başkası koysa durur hemen zilli kızım benim kaydirigubbakcemile2
maşallahh bebişineherkese kucak dolusu günaydınlarrropuyorumnanaktan
slm cici annelerrbayanssulusmile
tatilimiz bitti geldik sonundaa
herkesler iyidir umarım
okadar işim var ki ama bakmadan geçemedim yinede hepinizi çok özledimopuyorumnanaktan
hafta sonu çıkıp kendime çamaşır almam lazım artık hepsi sıkmaya başladı rahatsız oluyorum lcw den 2 tane büyük beden alt eşofman aldım işe onlarla geliyorum kim ne derse desin umrumda değil rahat olayım yeter, bide kızımıza banyo gereçlerini ve ürünlerini alacağız bakım ürünlerini ve biberon grubunu hangi markadan alacaksınız biberon için genelde aventti öneriyorlar bakım içinde sebamed ama ben niveayı da düşünüyorum karar veremedim
Günaydn kızlar.. Nasılsınız?? Gördügünüz gibi yaklaşık 12 gündür yokum.. Ne yazık ki hastanelerde idim.. Bayramım bile hastane de geçti.. Bayrama gitmeden önce kontrol amaçlı doktora gidelim dedim, yol falan tehlikeli mi diye.. Bi anda kendimi hastane yatagında buldum.. Suyum şiddetli derecede azalmış.. Serum tedavisi başladı gece gündüz.. Fayda etmedi, dışardan su verdiler (amniyo infuzyon), bu arada da amniyosentez yapılmıuş oldu.. Çok şükür bebege sentez sırasında bişi olmadı.. Ama suyum normale dönmesine ragmen bebişin böbrekleri net görülemeyince doktor ben ankaraya sevketti.. Gittik.. SOnuç: Bebeğimin iki böbregi de yok.Alınmasını tavsiye ettiler ama asla böyle bişy yapamam.. Onun bi günlük alacagı nefes varsa onu kesmek benim hakkım degil.. Son ana kadar devam edicem.. Hea bu arada beni de zehirleme riski var ilerki aylarda. Artık onada Allah kerim.. Bol bol dua edin kızlar.. Ben ümidimi kesmiyorum... :1no2:
h.b canımmhafta sonu çıkıp kendime çamaşır almam lazım artık hepsi sıkmaya başladı rahatsız oluyorum lcw den 2 tane büyük beden alt eşofman aldım işe onlarla geliyorum kim ne derse desin umrumda değil rahat olayım yeter, bide kızımıza banyo gereçlerini ve ürünlerini alacağız bakım ürünlerini ve biberon grubunu hangi markadan alacaksınız biberon için genelde aventti öneriyorlar bakım içinde sebamed ama ben niveayı da düşünüyorum karar veremedim
maşallahh bebişine
gecelerin çoçugu senin oğlan
gündüzleride uyuyor demekki.
hoşgeldin canım
nasıl geçti tatilin
çok yorma kendini
kolay gelsin.
canımmm çok geçmiş olsunnnn inşş doğru olanı yapmışsındır Allah şifa versin canımmm...
Amin cnm saolasın..
Günaydn kızlar.. Nasılsınız?? Gördügünüz gibi yaklaşık 12 gündür yokum.. Ne yazık ki hastanelerde idim.. Bayramım bile hastane de geçti.. Bayrama gitmeden önce kontrol amaçlı doktora gidelim dedim, yol falan tehlikeli mi diye.. Bi anda kendimi hastane yatagında buldum.. Suyum şiddetli derecede azalmış.. Serum tedavisi başladı gece gündüz.. Fayda etmedi, dışardan su verdiler (amniyo infuzyon), bu arada da amniyosentez yapılmıuş oldu.. Çok şükür bebege sentez sırasında bişi olmadı.. Ama suyum normale dönmesine ragmen bebişin böbrekleri net görülemeyince doktor ben ankaraya sevketti.. Gittik.. SOnuç: Bebeğimin iki böbregi de yok.Alınmasını tavsiye ettiler ama asla böyle bişy yapamam.. Onun bi günlük alacagı nefes varsa onu kesmek benim hakkım degil.. Son ana kadar devam edicem.. Hea bu arada beni de zehirleme riski var ilerki aylarda. Artık onada Allah kerim.. Bol bol dua edin kızlar.. Ben ümidimi kesmiyorum... :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?