- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.261
canım cok gecmıs olsun hakkımızda hayırlısı dilemekten baska yapabılecegımız bısey yok benımde böbreklerım hep sorun yarattı hamıleyken amelıyat olmak zorunda kaldım.ınsallah herseyın ıyısı bulur hepımızı
Günaydn kızlar.. Nasılsınız?? Gördügünüz gibi yaklaşık 12 gündür yokum.. Ne yazık ki hastanelerde idim.. Bayramım bile hastane de geçti.. Bayrama gitmeden önce kontrol amaçlı doktora gidelim dedim, yol falan tehlikeli mi diye.. Bi anda kendimi hastane yatagında buldum.. Suyum şiddetli derecede azalmış.. Serum tedavisi başladı gece gündüz.. Fayda etmedi, dışardan su verdiler (amniyo infuzyon), bu arada da amniyosentez yapılmıuş oldu.. Çok şükür bebege sentez sırasında bişi olmadı.. Ama suyum normale dönmesine ragmen bebişin böbrekleri net görülemeyince doktor ben ankaraya sevketti.. Gittik.. SOnuç: Bebeğimin iki böbregi de yok.Alınmasını tavsiye ettiler ama asla böyle bişy yapamam.. Onun bi günlük alacagı nefes varsa onu kesmek benim hakkım degil.. Son ana kadar devam edicem.. Hea bu arada beni de zehirleme riski var ilerki aylarda. Artık onada Allah kerim.. Bol bol dua edin kızlar.. Ben ümidimi kesmiyorum... :1no2:
Canım çok geçmiş Allah yardımcın olsun inşallah doğru bir tercih yapmışsındır kendine de dikkat etGünaydn kızlar.. Nasılsınız?? Gördügünüz gibi yaklaşık 12 gündür yokum.. Ne yazık ki hastanelerde idim.. Bayramım bile hastane de geçti.. Bayrama gitmeden önce kontrol amaçlı doktora gidelim dedim, yol falan tehlikeli mi diye.. Bi anda kendimi hastane yatagında buldum.. Suyum şiddetli derecede azalmış.. Serum tedavisi başladı gece gündüz.. Fayda etmedi, dışardan su verdiler (amniyo infuzyon), bu arada da amniyosentez yapılmıuş oldu.. Çok şükür bebege sentez sırasında bişi olmadı.. Ama suyum normale dönmesine ragmen bebişin böbrekleri net görülemeyince doktor ben ankaraya sevketti.. Gittik.. SOnuç: Bebeğimin iki böbregi de yok.Alınmasını tavsiye ettiler ama asla böyle bişy yapamam.. Onun bi günlük alacagı nefes varsa onu kesmek benim hakkım degil.. Son ana kadar devam edicem.. Hea bu arada beni de zehirleme riski var ilerki aylarda. Artık onada Allah kerim.. Bol bol dua edin kızlar.. Ben ümidimi kesmiyorum... :1no2:
canımm çokk geçmiş olsunn..Allah yardımcın olsun..dualarımız seninle...
Canım çok geçmiş Allah yardımcın olsun inşallah doğru bir tercih yapmışsındır kendine de dikkat et
canım çok çok geçmiş olsun
dualarımız seninle.
canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun rabbimden ümit kesilmez başka bi dktra daha görünün belki bi yanlışlık olmuştur görülmemesinde inşallah rabbim sana bağışlar yavrunu:Saruboceq:Günaydn kızlar.. Nasılsınız?? Gördügünüz gibi yaklaşık 12 gündür yokum.. Ne yazık ki hastanelerde idim.. Bayramım bile hastane de geçti.. Bayrama gitmeden önce kontrol amaçlı doktora gidelim dedim, yol falan tehlikeli mi diye.. Bi anda kendimi hastane yatagında buldum.. Suyum şiddetli derecede azalmış.. Serum tedavisi başladı gece gündüz.. Fayda etmedi, dışardan su verdiler (amniyo infuzyon), bu arada da amniyosentez yapılmıuş oldu.. Çok şükür bebege sentez sırasında bişi olmadı.. Ama suyum normale dönmesine ragmen bebişin böbrekleri net görülemeyince doktor ben ankaraya sevketti.. Gittik.. SOnuç: Bebeğimin iki böbregi de yok.Alınmasını tavsiye ettiler ama asla böyle bişy yapamam.. Onun bi günlük alacagı nefes varsa onu kesmek benim hakkım degil.. Son ana kadar devam edicem.. Hea bu arada beni de zehirleme riski var ilerki aylarda. Artık onada Allah kerim.. Bol bol dua edin kızlar.. Ben ümidimi kesmiyorum... :1no2:
canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun rabbimden ümit kesilmez başka bi dktra daha görünün belki bi yanlışlık olmuştur görülmemesinde inşallah rabbim sana bağışlar yavrunu:Saruboceq:
canım ben hamile kilodu aldım gerçekten çok rahatlar size de tavsiye ederim benim ikizlerim olduğu için göbek kocaman şu anda herkes 7 aylık hamileler gibi diyor ama gerçekten de öyle duruyorbenimde çamşıra ihtiyacım var
artık sıkmaya başaldılar
bu hafta sonu bende alacagım birşeyler.
canım çok geçmiş olsun neden böbrekleri oluşmamış acaba canım suyu çok bol içmeye çalış belki faydası olurGünaydn kızlar.. Nasılsınız?? Gördügünüz gibi yaklaşık 12 gündür yokum.. Ne yazık ki hastanelerde idim.. Bayramım bile hastane de geçti.. Bayrama gitmeden önce kontrol amaçlı doktora gidelim dedim, yol falan tehlikeli mi diye.. Bi anda kendimi hastane yatagında buldum.. Suyum şiddetli derecede azalmış.. Serum tedavisi başladı gece gündüz.. Fayda etmedi, dışardan su verdiler (amniyo infuzyon), bu arada da amniyosentez yapılmıuş oldu.. Çok şükür bebege sentez sırasında bişi olmadı.. Ama suyum normale dönmesine ragmen bebişin böbrekleri net görülemeyince doktor ben ankaraya sevketti.. Gittik.. SOnuç: Bebeğimin iki böbregi de yok.Alınmasını tavsiye ettiler ama asla böyle bişy yapamam.. Onun bi günlük alacagı nefes varsa onu kesmek benim hakkım degil.. Son ana kadar devam edicem.. Hea bu arada beni de zehirleme riski var ilerki aylarda. Artık onada Allah kerim.. Bol bol dua edin kızlar.. Ben ümidimi kesmiyorum... :1no2:
Saolasın cnm..AMinnn... AMa bu göründügümüz 3. doktordu ve ultrason cihazı çook iyiydi.. Damradaki kan akışlarından aklınıza gelebilecek her şekliyle bize netce gösterdi.. Böbreklerin oldugu yer boştu ne yazık ki :bbo:
gülayy85, canım, çok ama çoook geçmiş olsun. yaşadıklarına çok üzüldüm... sen ümidini kesme, Allah büyük... bebeğinin iyi olacağını düşün ! herşeyin bir çaresi var. bunun da vardır mutlaka, olmalı... dualarımız seninle ve bebeğinle...
canım ben hamile kilodu aldım gerçekten çok rahatlar size de tavsiye ederim benim ikizlerim olduğu için göbek kocaman şu anda herkes 7 aylık hamileler gibi diyor ama gerçekten de öyle duruyor
canım çok geçmiş olsun neden böbrekleri oluşmamış acaba canım suyu çok bol içmeye çalış belki faydası olur
canım belki böbrek nakli olabilir üzülme
cnm bi nedeni yohk oluşmamasının.. Doktor tamamen yaratılıştan diyor.. Böbrek nakli olayını biz de sorduk ama o yaşta bi çocuga bırakın türkiyeyi dünyada nakil olmadı ama tabi tıpta herşey mümkün zamnla belli olmaz da dedi..kafamçokkarıştı
hafta sonu çıkıp kendime çamaşır almam lazım artık hepsi sıkmaya başladı rahatsız oluyorum lcw den 2 tane büyük beden alt eşofman aldım işe onlarla geliyorum kim ne derse desin umrumda değil rahat olayım yeter, bide kızımıza banyo gereçlerini ve ürünlerini alacağız bakım ürünlerini ve biberon grubunu hangi markadan alacaksınız biberon için genelde aventti öneriyorlar bakım içinde sebamed ama ben niveayı da düşünüyorum karar veremedim
Günaydn kızlar.. Nasılsınız?? Gördügünüz gibi yaklaşık 12 gündür yokum.. Ne yazık ki hastanelerde idim.. Bayramım bile hastane de geçti.. Bayrama gitmeden önce kontrol amaçlı doktora gidelim dedim, yol falan tehlikeli mi diye.. Bi anda kendimi hastane yatagında buldum.. Suyum şiddetli derecede azalmış.. Serum tedavisi başladı gece gündüz.. Fayda etmedi, dışardan su verdiler (amniyo infuzyon), bu arada da amniyosentez yapılmıuş oldu.. Çok şükür bebege sentez sırasında bişi olmadı.. Ama suyum normale dönmesine ragmen bebişin böbrekleri net görülemeyince doktor ben ankaraya sevketti.. Gittik.. SOnuç: Bebeğimin iki böbregi de yok.Alınmasını tavsiye ettiler ama asla böyle bişy yapamam.. Onun bi günlük alacagı nefes varsa onu kesmek benim hakkım degil.. Son ana kadar devam edicem.. Hea bu arada beni de zehirleme riski var ilerki aylarda. Artık onada Allah kerim.. Bol bol dua edin kızlar.. Ben ümidimi kesmiyorum... :1no2:
hg canım çok şükür hepimiz iyiyiz ufak tefek sıkıntılar dışında
sen nasılsın ????
sanada hayırlı cumalar canım...
Canım bende iyiyim şükür.. bebişimin tekmeleriyle uyanıyorum artık.. ufak tefek sıkıntılar hepimizde var Allah daha beterinden korusun.. Az kaldı artık geri sayım başladı...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?