2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bizimkinin benim böbreklerimle alakası yok.. Hatta doktor : Aman agır kaldırdım, ,üzüldüm, az yedim.... gibi şeylerden suclu aramayın dedi.. BU ne sizin ne başkasının sucu dedi.. Sadece hücre bölünmesi sırasında böbreginkiler bölünmemiş bu da size denk gelmiş artık dedi.. benneyaptımki

canım çok çok geçmiş olsun
dualarımız seninle.

Canım çok geçmiş Allah yardımcın olsun inşallah doğru bir tercih yapmışsındır kendine de dikkat et

canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun rabbimden ümit kesilmez başka bi dktra daha görünün belki bi yanlışlık olmuştur görülmemesinde inşallah rabbim sana bağışlar yavrunu:Saruboceq:

canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun rabbimden ümit kesilmez başka bi dktra daha görünün belki bi yanlışlık olmuştur görülmemesinde inşallah rabbim sana bağışlar yavrunu:Saruboceq:

Saolasın cnm..AMinnn... AMa bu göründügümüz 3. doktordu ve ultrason cihazı çook iyiydi.. Damradaki kan akışlarından aklınıza gelebilecek her şekliyle bize netce gösterdi.. Böbreklerin oldugu yer boştu ne yazık ki :bbo:

gülayy85, canım, çok ama çoook geçmiş olsun. yaşadıklarına çok üzüldüm... sen ümidini kesme, Allah büyük... bebeğinin iyi olacağını düşün ! herşeyin bir çaresi var. bunun da vardır mutlaka, olmalı... dualarımız seninle ve bebeğinle...

benimde çamşıra ihtiyacım var
artık sıkmaya başaldılar
bu hafta sonu bende alacagım birşeyler.
canım ben hamile kilodu aldım gerçekten çok rahatlar size de tavsiye ederim benim ikizlerim olduğu için göbek kocaman şu anda herkes 7 aylık hamileler gibi diyor ama gerçekten de öyle duruyor

canım çok geçmiş olsun neden böbrekleri oluşmamış acaba canım suyu çok bol içmeye çalış belki faydası olur

canım belki böbrek nakli olabilir üzülme

çok saol cnmm.. İnşallah ii deileklerin gerçekleşir.. Bu arada siz hamişler de üzmeyi hiçbişi için kendinizi.. Siz iyi olun ki bebişleriniz de iyi olsun.. boshayallersmile

cnm bi nedeni yohk oluşmamasının.. Doktor tamamen yaratılıştan diyor.. Böbrek nakli olayını biz de sorduk ama o yaşta bi çocuga bırakın türkiyeyi dünyada nakil olmadı ama tabi tıpta herşey mümkün zamnla belli olmaz da dedi..kafamçokkarıştı

canım benim hiçbir zamn ümidini kaybetme çok üzüldüm inan ki peki bundan sonra böbreklerinin oluşma ihtimali yok mu ki acaba

Denizcim, ben avent ve chicco biberon aldım. Her ikisi de %0 BPA, kolik ve gaz sancısını önleyici özellikte. Chicco biberonu cam aldım.

Bakım ürünlerini de mustela ve babe firmasının ürünlerinden aldı anneannesi. (annem dermokozmetik uzmanı. kızımızın kozmetik ürünlerinden o sorumlu :)) ) Geçen sene 1 Aralık'da kuzenimin de bir kızı oldu. O da mustela'nın ürünlerini kullandı ve çok memnun kaldı.

Kızlar özellikle, "Mustela Vitamin Barrier Cream" (Pişik ve tahriş önleyici krem) 'den alın derim. Fiyatı 25 TL civarında sanırım. Çok bereketli ve süper bir ürün.

Eklentiler

• $avent-biberon-sans-bpa-260.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $mCHI-60043_1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 23

canım çok geçmiş olsun yaradandan ümit kesilmez bir umut hayatımız umut dünyası değilmi dualarımız seninle ve bebeğinle canım....

hg canım çok şükür hepimiz iyiyiz ufak tefek sıkıntılar dışında
sen nasılsın ????
sanada hayırlı cumalar canım...

Canım bende iyiyim şükür.. bebişimin tekmeleriyle uyanıyorum artık.. ufak tefek sıkıntılar hepimizde var Allah daha beterinden korusun.. Az kaldı artık geri sayım başladı...opuyorumnanaktan

Günaydın kızlaar herkese hayırlı cumalar

Gülay çok geçmiş olsun ümidini kaybetmemen çok güzel Allah hakkımızda hayırlısını versin

Şekercim hoşgeldin canım tatil bitti şimdi valizleri boşalt,bisürü çamaşır yıka,ütüle... kolay gelsin çok yorma kendini

Deniz biberonu bende avent almayı düşünüyorum kullananlar gaz yapmamasından çok memnun,
Bi tane de nuk aliim diyorum ilk sütüm gelmesse ememesse diye anne memesini taklit ederek yapmışlar ama annem ilk zaman emmese bile kaşıkla besleriz biberona alışmasın diyo
bide yenidoğanlar için silikon uçlu öneriyolar ona da dikkat etmek lasımmış sanırım
bakım ürünleri için de sebamed denicem ilk etapta küçük boylarından alıcam
bebeklerin ciltlerine göre değişebiliyomuş çünkü

kızlar kızıma aldıgım bıberonu ekledım albumlerıme bı bakın nubyy anne dokunusu ben e bebekten aldım anne gögsu taklıt edılerek yapılmıs kolık onleyıcı bı kac kısı cok memnun kalmıs ınsallah bebısımde begenır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…