2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm yazını yeni gördüm.. Çok zor bir durum özellikle bir annenin verebileceği en zor karar Allahım hep yanınızda olsun. dualarım seninle ve bebeğinle canım..

Canım biberonların fiyatları ne kadar onuda yazar mısın

ben geldimmm doyurduk karnımızıı cokacimcoook
artık patatesin kızartmasını değil haşlamasını yiyiyoruss yoğurtlu yoğurtlu cokacimcoook

kızlar yaa kilo kontrolü için sizler neler yiyiyosunuss :uhm:

Canım bende iyiyim şükür.. bebişimin tekmeleriyle uyanıyorum artık.. ufak tefek sıkıntılar hepimizde var Allah daha beterinden korusun.. Az kaldı artık geri sayım başladı...opuyorumnanaktan

dünürümmm hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan kızımm tepiklio hee bunlar bu aralar iyi alıştı tekmelemeye benimki de ööle hatta giysimden bile belli oluo kaydirigubbakcemile3
gerçekten yaa geri saymaya başladık benim artık 4 aydan bile as kaldıı akannehir inanamıyorumm çok uzun bi süre gibi geliodu ama zaman geçioo boshayallersmile
Allah ım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşşş

günaydın herkese
hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
gülay canım gerçekten çok üzüldüm
rabbim korusun meleğini inşallah doğduktan sonra bulur şifasını
bunun kararını vermek bana düşmez ama en doğrusunu yapmışsın
inşallah doğana kadar sana bi zarar vermez
dualarım sizinle....

ne kadara aldın canım
ay ben bugüne kadar netten hiç ürün almadım

canım netten almadım burda e bebek magazası var ordan aldım 32 lıraydı sanırım ama begendım cok

Doğal dokunuş silikon biberonlar (NT) %100 silikondan üretilmiştir.

150 ml. Yavaş akış biberon emziği ile 0+ ay üstü bebekler içindir.

SIKILABİLEN BİBERONLAR Yumuşak silikon yapı, annenin biberonu hafifçe sıkarak özellikle yenidoğan bebeğin beslenmesine yardımcı olmasını sağlıyor.

Doğla dokunuş biberon emziği anne göğsünün doğal şekline ve boyutuna sahiptir.

Emzikteki ve silikon tabandaki çift havalandırma sistemi biberona hava girmesini sağlar. Bu çift sistem bebeğin yuttuğu hava miktarını azaltır ve emme için daha az çaba harcamasını sağlar.

Sadece kapağı değiştirilerek yeni bir ürün elde edilir. Özel amaçlı uçlardan biri takılarak (su oluğu, kaşık uç yada pipet) biberon suluk ya da kaşıklı biberon olarak kullanılabilir.

Biberon kapak kısmı çıkarıldıktan sonra hemen kaynatılabilir yada sterilizasyona girebilir.

hoşbulduk canım benim.... inşallah hayırlısıyla o günleride görücez.. şirinem sen ben daha buluşamadık buluşsakda bir dedikodu yapsak .... şirinem bizim anne de örebilir mi şu kundaklardan acaba :))) bir kendime bir de dünürüme alıyım diyom...

ben geldimmm doyurduk karnımızıı cokacimcoook
artık patatesin kızartmasını değil haşlamasını yiyiyoruss yoğurtlu yoğurtlu cokacimcoook

kızlar yaa kilo kontrolü için sizler neler yiyiyosunuss :uhm:
canım ben kızartma ve hamur işi olan herşeyden mümkün olduğunca yimemeye gayret ediyorum tatlıya zaten perhizliyim(arada ufak kaçamaklar hariç)et ürünlerinide ya fırında yada elektirikli ızgarada pişirip tüketiyorum bol bol salata ve yoğurt yiyorum ara öğünlerde kefir ve meyvayla geçiriyorum:lepi:

SİRİNEM özellikleri iyiymiş antalya da bulabilir miyima caba

bulamassan nettende alabılırsın bence canım esım nettende yapıyor alısverıs bı sorun yasamadık emzıgın ucu cok guzel bak esnıyor cekebılıyır yanı bebek gercekten anne memesı gıbı hem ben sıvı koyup denemede yaptım akıtma falanda yok alırsan yavas akıs olanı al yenı dogan ıcın onu onerıyorlar

örer kıs ıstıyorsan sorarız evet haklısın bulusamadık tugceyde buluscas guya onunlada bulusamadık bı turlu

ewet yaaa buluşamadık
şirinemle ben ewdeyis çalışan sizlersiniz tuğçe de çalışıodu galiba size nezaman uygun olursa biz hazırıss :lepi: havalar çok soğumadan bigün ayarlıyalımm hihoyyyt

ah canımm benimmmm dünürünü de düşünürmüşşş opuyorumnanaktan saoll canımcımmm, bende akşam baktım onlara örebilirmiyimm diee kolay bişeye benzio ama tam anlamıyla anlayamadımm internetten küccük resimdenn -tatlicadiarzu-

bende bundan sonra ööle yapıcam heralde -tatlicadiarzu-
hep hamurişi kızartma filan hele tatlı öncedenn tatlıyı hiç sevmesdim ama benim oğlan tatlıcı olucak galiba hep onun yüzündenn delikafadulden yoksa ben sevmemm -tatlicadiarzu-

ballı ceviz kilo yapmas dimi
bide ayınvalidem tarhana vermişti arada ondan pişiriyorum yani akşamdaaan akşama -tatlicadiarzu- oda aldırmas dimi kızlarrr :uhm:

çok hoşuma gitti anlattığın kadarıyla netten de baktım Antalya da bir bebek mağazası satıyor sanırım oraya bakarız artık varsa alırım

çok hoşuma gitti anlattığın kadarıyla netten de baktım Antalya da bir bebek mağazası satıyor sanırım oraya bakarız artık varsa alırım

emin ol alınca begenıceksın cok özel bır ürün gercekten bende katalogta gorup almaya gıttım.goruncede begendım dedıgım gıbı yavas akıs al.canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…