- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.281
Günaydn kızlar.. Nasılsınız?? Gördügünüz gibi yaklaşık 12 gündür yokum.. Ne yazık ki hastanelerde idim.. Bayramım bile hastane de geçti.. Bayrama gitmeden önce kontrol amaçlı doktora gidelim dedim, yol falan tehlikeli mi diye.. Bi anda kendimi hastane yatagında buldum.. Suyum şiddetli derecede azalmış.. Serum tedavisi başladı gece gündüz.. Fayda etmedi, dışardan su verdiler (amniyo infuzyon), bu arada da amniyosentez yapılmıuş oldu.. Çok şükür bebege sentez sırasında bişi olmadı.. Ama suyum normale dönmesine ragmen bebişin böbrekleri net görülemeyince doktor ben ankaraya sevketti.. Gittik.. SOnuç: Bebeğimin iki böbregi de yok.Alınmasını tavsiye ettiler ama asla böyle bişy yapamam.. Onun bi günlük alacagı nefes varsa onu kesmek benim hakkım degil.. Son ana kadar devam edicem.. Hea bu arada beni de zehirleme riski var ilerki aylarda. Artık onada Allah kerim.. Bol bol dua edin kızlar.. Ben ümidimi kesmiyorum... :1no2:
Denizcim, ben avent ve chicco biberon aldım. Her ikisi de %0 BPA, kolik ve gaz sancısını önleyici özellikte. Chicco biberonu cam aldım.
Bakım ürünlerini de mustela ve babe firmasının ürünlerinden aldı anneannesi. (annem dermokozmetik uzmanı. kızımızın kozmetik ürünlerinden o sorumlu :)) ) Geçen sene 1 Aralık'da kuzenimin de bir kızı oldu. O da mustela'nın ürünlerini kullandı ve çok memnun kaldı.
Kızlar özellikle, "Mustela Vitamin Barrier Cream" (Pişik ve tahriş önleyici krem) 'den alın derim. Fiyatı 25 TL civarında sanırım. Çok bereketli ve süper bir ürün.
kızlar kızıma aldıgım bıberonu ekledım albumlerıme bı bakın nubyy anne dokunusu ben e bebekten aldım anne gögsu taklıt edılerek yapılmıs kolık onleyıcı bı kac kısı cok memnun kalmıs ınsallah bebısımde begenır
Canım bende iyiyim şükür.. bebişimin tekmeleriyle uyanıyorum artık.. ufak tefek sıkıntılar hepimizde var Allah daha beterinden korusun.. Az kaldı artık geri sayım başladı...opuyorumnanaktan
Canım biberonların fiyatları ne kadar onuda yazar mısın
ne kadara aldın canım
ay ben bugüne kadar netten hiç ürün almadım
Avent 27 TL, Chicco 24 TL sanırım yanlış hatırlamıyorsam... Avent'in biberonu doğal akış özelliğinde ayrıca canım.
ben geldimmm doyurduk karnımızıı cokacimcoook
artık patatesin kızartmasını değil haşlamasını yiyiyorussyoğurtlu yoğurtlu cokacimcoook
kızlar yaa kilo kontrolü için sizler neler yiyiyosunuss :uhm:
dünürümmm hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan kızımm tepiklio hee bunlar bu aralar iyi alıştı tekmelemeyebenimki de ööle hatta giysimden bile belli oluo kaydirigubbakcemile3
gerçekten yaa geri saymaya başladık benim artık 4 aydan bile as kaldıı akannehir inanamıyorumm çok uzun bi süre gibi geliodu ama zaman geçioo boshayallersmile
Allah ım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşşş
canım ben kızartma ve hamur işi olan herşeyden mümkün olduğunca yimemeye gayret ediyorum tatlıya zaten perhizliyim(arada ufak kaçamaklar hariçben geldimmm doyurduk karnımızıı cokacimcoook
artık patatesin kızartmasını değil haşlamasını yiyiyorussyoğurtlu yoğurtlu cokacimcoook
kızlar yaa kilo kontrolü için sizler neler yiyiyosunuss :uhm:
SİRİNEM özellikleri iyiymiş antalya da bulabilir miyima caba
chicco nun set çantası içinde ki biberonun dan mı acaba set alsak daha ucuza gelebilr
hoşbulduk canım benim.... inşallah hayırlısıyla o günleride görücez.. şirinem sen ben daha buluşamadık buluşsakda bir dedikodu yapsak .... şirinem bizim anne de örebilir mi şu kundaklardan acaba :))) bir kendime bir de dünürüme alıyım diyom...
hiç bilmiyorum ki canım...ben ayrı aldım biberonu. set çantasını internetten mi buldun ? eğer öyleyse nerde olduğunu yazarsan bakarım aynı biberon mu diye...
hoşbulduk canım benim.... inşallah hayırlısıyla o günleride görücez.. şirinem sen ben daha buluşamadık buluşsakda bir dedikodu yapsak .... şirinem bizim anne de örebilir mi şu kundaklardan acaba :))) bir kendime bir de dünürüme alıyım diyom...
canım ben kızartma ve hamur işi olan herşeyden mümkün olduğunca yimemeye gayret ediyorum tatlıya zaten perhizliyim(arada ufak kaçamaklar hariç)et ürünlerinide ya fırında yada elektirikli ızgarada pişirip tüketiyorum bol bol salata ve yoğurt yiyorum ara öğünlerde kefir ve meyvayla geçiriyorum:lepi:
bulamassan nettende alabılırsın bence canım esım nettende yapıyor alısverıs bı sorun yasamadık emzıgın ucu cok guzel bak esnıyor cekebılıyır yanı bebek gercekten anne memesı gıbı hem ben sıvı koyup denemede yaptım akıtma falanda yok alırsan yavas akıs olanı al yenı dogan ıcın onu onerıyorlar
çok hoşuma gitti anlattığın kadarıyla netten de baktım Antalya da bir bebek mağazası satıyor sanırım oraya bakarız artık varsa alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?