- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.321
yok kıs öle degıl yıyorum ama doymuyorummmmmmmmmmmm durduramıyorumdaaaa 53 kılo oldum yaaa 50den 46 dusmustum sımdı 53 um
hunnycim, ballı ceviz kilo aldırmaz olur mu hiç
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne kadar yiyorsun sen bu ballı cevizden :)
bende hergün 4 bütün ceviz yiyorum. ceviz çok faydalı ama bebişlerimiz için. aslında günde 6-7 bedem de yememiz lazım ama ben yiyemiyorum. bulantılarım varken çok tiksindim:sinifsinif:
ben de bunu merak ediyorum daha doğrusu ben bu bebeleri yarım kilolara falan getirmeyi nasıl başardınız onu merak ediyorum
ne yedinizde büyüdü bu bebeler
benim sıpam niye büyümüyo:mymeka:
şaka bi yan sağlıklı olsun yeter ama gerçekten merak ediyorum nasıl yaptığınızı belki ben beslenmede hata yapıyorumdur[
gün boyu neler yiyosunuz mesela/FONT]
aslında ben de çok iy beslenmeye çalışıyorum
21+6 da 381 gr dı
sabah kalkar kalkmaz 2-3 kaşık pekmez yiyorum demir eksikliği olduğu için dk önerdi
kahvaltı her gün değişiyo ama bol peynir ve yumurta hergün mutlaka yiyorum
aralada mayva,yoğurt
öğle yemeği adetim yok ama ufak tefek şeylerle geçiştiriyorum bi türlü alişamadım buna
tavuk balık et de hafta da 4-5 gün yiyorum bakliyat da öle
her gün sebze yemeği mutlaka oluyo en kötü ihtimal salata kesin oluyo
sonraaa fındık badem en az 1er avuç yiyorum
2 büyük bardak süt içiyorum
amaaan amma yiyomusum hee
benim de bugün hiç çalışasım yok... şu anda oturduğumuz evden taşınıcaz. yeni evin tadilatı var...nasıl taşınıcam ben
:2:
gerçi annemler yardım eder ama yine de işler gözümde büyüyor. Ekim ayının sonunda ancak taşınabilicez. O zaman kadar benim göbüş de iyice büyür. Koca göbeğimle ne kadar iş yapabilicem bakalım kaydirigubbakcemile3
bizde taşınacağız canım eşim diyor hadi yine iyisin iş yaptırmazlar sana ama biz kasımda taşınacağız büyük ihtimal çok işim var çookk
hunnycim, dediğin gibi doğumdan önce taşınmak en iyisi olacak. kızıma aldığım eşyalar annemde duruyor zaten. sağolsun, o da yavaş yavaş yıkayıp, ütüleyip, hurçlara kaldırmış. yeni evimize hazır gelicek herşeyi nasipse. ben sadece dolabına yerleştiricem.
denizim, benim de tek tesellim fazla eşyamızın ve yayıntımızın olmaması. bende kıyafetlerimi kendim yerleştiricem. o konuda bende takıntılıyım. bir de mutfağın tadilatı bitince temizleyip, mutfağımı yerleştirmeyi düşünüyorum. zaten annemlerde yiyip, içiyoruz. ayyy, iyi ki annem var yaaa :))
denizcim, senin işin zormuş cidden. ama annene yakın olacak olman süper ! ben doğumdan sonra 6 ay izin kullanacağım ve sonra işe dönücem. kızıma da annem bakacak. o kdar küçükken bakıcıya falan veremem zaten. sadece anneme güvenebilirim. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin gerçekten...
eşimi aradım söyledim ben nasıl tek başıma çalışıyorsam gelsin karın da öyle çalışsın de diyor -tatlicadiarzu-
çok sıkışacak olursak girer bir işe çalışırım iş bulmam kolay benim ama en az bir yıl bebeğimle olmak istiyorum muhasabe zaten stresli iş sütüm falan kesilir bide uğraşamayacam
eşinin söylediğini aynen ilet bence de :)))
Saolasın cnm..AMinnn... AMa bu göründügümüz 3. doktordu ve ultrason cihazı çook iyiydi.. Damradaki kan akışlarından aklınıza gelebilecek her şekliyle bize netce gösterdi.. Böbreklerin oldugu yer boştu ne yazık ki :bbo:
slm kızlar bende rabbim izin verise ocak 2011 annesiyim ocagın 17 de dogumumuz inş bu harada hepinize hayırlı cumalar rabbim saglıkla bebeklerinizi kucagımıza almayı nasip etsin inş aminn
selam kızlar bende 2011 ocak annesiyim.Allah nasip ederse 6 ocakta doğum yapıcam...
Günaydn kızlar.. Nasılsınız?? Gördügünüz gibi yaklaşık 12 gündür yokum.. Ne yazık ki hastanelerde idim.. Bayramım bile hastane de geçti.. Bayrama gitmeden önce kontrol amaçlı doktora gidelim dedim, yol falan tehlikeli mi diye.. Bi anda kendimi hastane yatagında buldum.. Suyum şiddetli derecede azalmış.. Serum tedavisi başladı gece gündüz.. Fayda etmedi, dışardan su verdiler (amniyo infuzyon), bu arada da amniyosentez yapılmıuş oldu.. Çok şükür bebege sentez sırasında bişi olmadı.. Ama suyum normale dönmesine ragmen bebişin böbrekleri net görülemeyince doktor ben ankaraya sevketti.. Gittik.. SOnuç: Bebeğimin iki böbregi de yok.Alınmasını tavsiye ettiler ama asla böyle bişy yapamam.. Onun bi günlük alacagı nefes varsa onu kesmek benim hakkım degil.. Son ana kadar devam edicem.. Hea bu arada beni de zehirleme riski var ilerki aylarda. Artık onada Allah kerim.. Bol bol dua edin kızlar.. Ben ümidimi kesmiyorum... :1no2:
aynı tarihlerimiz hoş geldin aramızaselam kızlar bende 2011 ocak annesiyim.Allah nasip ederse 6 ocakta doğum yapıcam...
slm kızlar bende rabbim izin verise ocak 2011 annesiyim ocagın 17 de dogumumuz inş bu harada hepinize hayırlı cumalar rabbim saglıkla bebeklerinizi kucagımıza almayı nasip etsin inş aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?