2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sende mi denizcim... hemen hemen aynı zamanlarda taşınıcaz. işimiz zor gerçekten... çok iş var hem de çooookkkk

mutlaka yardım edenler olacaktır ama bazı işini kendisi yapmak istiyor insan. herkesin kendine göre bir düzeni var.

bebişler yeni evlere gelecek :))

evet ben eşime dedim ben kolilerim onlar gelsin taşısın özellikle kıyafetlerimi falan başkasının ellemesini falan hiç istemem onlardan başlayacağım birde biz sözde önceden taşınacaktık o yüzden bazı eşyalarım çeyizimde geldiği gibi duruyor bulaşık makinem kurulmadı mesela yemek takımım hala ambalajında falan öyle dağınık değil evim hala gelin evi gibi duruyor biraz kolay olacak bizim inşallah

yok kıs öle degıl yıyorum ama doymuyorummmmmmmmmmmm durduramıyorumdaaaa 53 kılo oldum yaaa 50den 46 dusmustum sımdı 53 um

kaydirigubbakcemile3 bende yiyip kilo almadın sanıyorumm
senin doktorunda 46 kilodan mı hesaplıyor benimki öyle dedi bende 44 e düştüm 54 en son dio sende doğuma kadar 3 kilo alabileceksin en fazla eyvahedigeldismile ama nasıl yapıcas bilmemm bende çok yiyiyorumm cokacimcoook
bebişler içinn dayanıcass guclubacismile

canım her yemekden sonra 2-3 tane bütün yiyiyorum o kadarr bilmiyorumkismile bişii yapmas heralde yani buda gün içinde 6-10 arası oluoo bilmiyorumkismile
bende onun dışında haftada 3 tane filan yumurta yiyiyorumm çünkü normalde de sevmemm şimdide pek sevmiyorumm canım istrse yiyiyorumm
sütü tek içemiyorum çorbaya filan katıp içiyorum yada ekmek doğrayıp şekerleyip filan yiyiyorumm
sütlü tatlı filan yiyiyorum dondurma filan yani ööle geçiştiriyorumm
ama yoğurt çok yiyiyorum ayran filan içerimm ööle yani zemuszemus

valla canımcımm özel bişey yemiyorum işte yazdıklarımı yiyiyorum he bide et yiyemeyenler için yeşil mercimek birebirmiş vejeteryanlar içinn süt yerine de marul çok iyi diyolar onda da çokmuş kalsiyum
bide bi arkadaş bahsetmiş sol tarafa die bende de alıştım şimdi sol tarafa yatıyorumm rahat ediyorumm daha sağlıklıymış sol tarafa yatmak. bebeğe giden kordon sağ taraftaymış eğer sağa yatarsak bebek düzgün rahat beslenemiyomuş ben öle duydum

canım maşşallah sen iyi besleniyosun :lepi:
ama çok fazla yeme dedi doktorum bana az az sıksık ye dedi biz ne kadar az ve dengeli beslenirsek bebek için o kadar iyimişş yani miğdemis baskı yapmıycak ama bol vitaminn alıcass yerimseniben
ve yürüyüşde iyi buna inanıyorum hatta kimden duysam herkes doğuma çok faydası var dio aklımısda bulunsun kızlarr yerimseniben

bizde taşınacağız canım eşim diyor hadi yine iyisin iş yaptırmazlar sana ama biz kasımda taşınacağız büyük ihtimal çok işim var çookk

kızlarr yeni ewinis şimdiden hayırlı olsun a.s.
kendinisi çok fazla yormayınn eş dost yardım eder nasılsa siz sadece ne nereye onu gösterin gerisi hallolur
hem şimdiden taşınmanıs daha iyi çocuk doğduğunda daha zor olurdu yok üşüdü yok düzeni değişti filann kafamçokkarıştı

hunnycim, dediğin gibi doğumdan önce taşınmak en iyisi olacak. kızıma aldığım eşyalar annemde duruyor zaten. sağolsun, o da yavaş yavaş yıkayıp, ütüleyip, hurçlara kaldırmış. yeni evimize hazır gelicek herşeyi nasipse. ben sadece dolabına yerleştiricem.

denizim, benim de tek tesellim fazla eşyamızın ve yayıntımızın olmaması. bende kıyafetlerimi kendim yerleştiricem. o konuda bende takıntılıyım. bir de mutfağın tadilatı bitince temizleyip, mutfağımı yerleştirmeyi düşünüyorum. zaten annemlerde yiyip, içiyoruz. ayyy, iyi ki annem var yaaa :))

Evet onları Allah başımızdan eksik etmesin
bizim ev yapılıyordu aslında oraya taşınacaktık ama müteahhit sorunlu çıktı ev bitecek gibi değil eşimde babasıyla birlikte taşeronluk yapıyor daire karşılığı bir işe başlayacaklar bu yeni yer annem gile çok yakın bu bakımdan iyi ki diğeri olmamış diyorum geç olsun hayırlısı olsun şimdi ki evimiz iş yerime çok yakın işten ayrılacağım için burda fazla kira vermeye gerek yok dedik çarşıda çünkü annemlere yakın ev tutacağız hemde eşimin işine yakın olmuş olacak yeni inşaat ne zaman biterse tekrar taşınacağız o zamana kadar bebişimiz toplamış olur zaten kendini

denizcim, senin işin zormuş cidden. ama annene yakın olacak olman süper ! ben doğumdan sonra 6 ay izin kullanacağım ve sonra işe dönücem. kızıma da annem bakacak. o kdar küçükken bakıcıya falan veremem zaten. sadece anneme güvenebilirim. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin gerçekten...

benim patronlar karı koca beraber çalışıyor bayan olana söyledim doğumdan sonra çalışmayacağım diye oda ocakta doğum yaptı hala işe gelmiyor ben hamile olmasam belkide baya bir gelmeyecek de ben çeviriyorum büroyu erkek olanda başka bir firmada sürekli bugünde o geldi dedi işten ayrılacakmışsın diye evet dedim bu kadar emeğine yazık değil mi dedi belgeni alsaymışsın falan almayacam demedik ki dedim bende sınava yine gircem ama doğumdan baya sonra dedim e biz napacaz dedi içimden ne yaparsanız yapın dedim sempatiksalakcinni eşiniz gelmeyecek mi dedim yüzü falan düştü neymiş herkes nasıl yapıyorsa bende öyle yapacakmışım 6 ay gelme sonra devam edersin dedi yok düşünmüyorum dedim sanki karısı çok geliyor da kendilerini düşünüyorlar sıkıldım zaten dedim bide delikafadulden

patronların hepsi aynı canım. kendilerine gelince başka çalışanlara gelince başka türlü düşünüp davranıyorlar. bizim bölge müdürü de elinden gelse beni son güne kadar çalıştırır. hatta doğuma işten gidersin bile der. o da yetmez 40 gün sonra işe başla bile diyebilir ona kalsa !!! şaka gibi ama öyle.

çok şükür izinlerimiz genel müdürlükten ayarlanıyor da rahat rahat en azından 6 ay kadar kızımla beraber olabilicem.

İstanbul'dan sürekli arayıp, soruyorlar. nasılsın, birşeye ihtiyacın var mı diye. burdaki bölge müdürümüz daha bebeğin cinsiyetini bile bilmiyor ! onun işleri yürüsün de...

bak anlatırken bile sinir oldum yine !!!

sende, seninkileri takma. onlara ne oluyor ki ! ister çalışırsın ister çalışmazsın ! önemli olan bebeklerimiz !!!

eşimi aradım söyledim ben nasıl tek başıma çalışıyorsam gelsin karın da öyle çalışsın de diyor -tatlicadiarzu-
çok sıkışacak olursak girer bir işe çalışırım iş bulmam kolay benim ama en az bir yıl bebeğimle olmak istiyorum muhasabe zaten stresli iş sütüm falan kesilir bide uğraşamayacam

eşinin söylediğini aynen ilet bence de :)))

slm kızlar bende rabbim izin verise ocak 2011 annesiyim ocagın 17 de dogumumuz inş bu harada hepinize hayırlı cumalar rabbim saglıkla bebeklerinizi kucagımıza almayı nasip etsin inş aminn

Gülay okuyunca bebeişinle ilgili yazdıklarını çok ama çok üzüldüm kendi bebeğimmiş gibi içime kor düştü gerçekten çok çok zor durumun Allah yardımcın olsun canım.Herşey onun takdiri.Peki daha sonradan oluşma ihtimali varmıymış yada doğduktan sonra tedavi şekli filan.

slm kızlar bende rabbim izin verise ocak 2011 annesiyim ocagın 17 de dogumumuz inş bu harada hepinize hayırlı cumalar rabbim saglıkla bebeklerinizi kucagımıza almayı nasip etsin inş aminn

canım aramıza hoşgeldinnn
hemen hemen aynıyıss rabbim sağlıcakla versin kucağımısa opuyorumnanaktan

canım benim allah yardımcınız olsun. çok yoğun çalışıyorum. taşındım çok üzüldüm bu sıralar sizlere bakamadım. dualarım seninle.

selam kızlar bende 2011 ocak annesiyim.Allah nasip ederse 6 ocakta doğum yapıcam...
aynı tarihlerimiz hoş geldin aramıza

hoş geldin aramıza hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…