2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrr..herkese iyi hafta sonları

yeni gelen arkadaslar hoşgeldinizza.s.
denizcim ben de rüyamda hep erkek bebek gördüm durdumm ama büyük haberi veriyim cimcimem geliyor %85....daha kontrole 1 haftamız vardı ama dün eşim aniden beni aile hekimimizin yanına götürdü ultrasonla baktı dr bu sfer hazırlıksız yakalandıı bizimkii gördükk.haftaya dr uma gittiğimde kesinleşir ama çok büyük ihtimalll kızım var benim deee

canımm görde gel bakalım oğlunu çoook özlüyor insannopuyorumnanaktan
benim de ev 4.kat asansör yokkk artık eskisi gibi de değil,iz ölüyorum çıkarkenn vallaaklinialirimsmile

ay düşünemiyorum bizim ev 3. kat onda bile yoruluyorum ben annemler 12. katta hep korkuyla gidiyorum ya asansör bozuksa diye biri sürekli servis dışı çünkü diğeride bozulsa anne gel aşağıda oturalım derim herhalde kaydirigubbakcemile3
denizcim,bilinçaltı işte bende hep bebeklerle hastanelerle uğraşıyorum rüyamda.hayır işin tuhafı sen kızını oğlan diye görmüşsün,ben de hep kızım olmuş görüyorum.zemuszemus

rüyalar tersine çıkarmış düye boşuna demiyorlar

canım sacları belırmeye başlamıstır bıle..5-6 aylıkken cıkarlar zaten saclar..
eger sarısın bebek degılse çıkmıstır..bazı bebekler kel dogarlar ..ama saclı dogacaksa çıkmıstır sacları..son aylara dogru artar sac..

hoşgeldın...oy bgun erken çıkıcaksınız..

gulaycım gecmıs olsun..inşallah bır çozum bulunur bebegın ıcın..
ınşallah ıyı olur..dua edıyorum canım..

canımm görde gel bakalım oğlunu çoook özlüyor insannopuyorumnanaktan
benim de ev 4.kat asansör yokkk artık eskisi gibi de değil,iz ölüyorum çıkarkenn vallaaklinialirimsmile

aynen bende cok yorulıorum ..konusurken bıle yoruluyorum..
kızın olucakmıs heee..oy yirim kızını...
ne gıuzel..artık alısverıs yapabılırsın..

çıtos dun doktorta gıdecektı...gelmemıs galıba hıçç
bugunde kontrolu olan arkadaslar var..
hadı bebişlerınızın haberlerını beklıyoruz...

denizcim hayır olsun.. demek ki herkes bu zamanlarda rüyalarda bebeklerini görüyorlar.. :)) doğuma kadar karışık rüyalar bizi bekliyor..
cambazcım fazla yorma kendini 10 . kat gerçekten baya zor nasıl çıktın ??? ama merak etme bebişin iyidir, yorulan sensin sadece:))
bskozberk canım ozaman yavaş yavaş seni tebrik edelim kız anneleri kervanına hoş geldin...a.s.

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
dün bizde oğluşumuzu gördük sağlığı yerinde dedi dktr amcamız çok şükür kuzu dolmam 800 gr olmuşpazartesi günü şeker taramam olucak birde karnımdaki sızıyı sordum karın büyüdükçe geriliyor normal dedi bol bol nemlendirmemi söyledi 25+4 günlüğüz bu arada yine önden gidiyoruz:icecream:
başakcım prenses kızın hayırlı olsun çok sevindim senin adınaalkisalkisalkis
denizcim bende hep kızım olduğunu görüyordum rüyalar tersine çıkıyor hep:CüvCüv:

Maşallah benim aslan damadıma baya yiğit olacak herhalde ay yerim ben senin kuzu dolmanı Şeniz

çıtos dun doktorta gıdecektı...gelmemıs galıba hıçç
bugunde kontrolu olan arkadaslar var..
hadı bebişlerınızın haberlerını beklıyoruz...

adilemirim sanada günaydın canım... opuyorumnanaktan
doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...
bu arada evet çıtos naptı bende merak ettim boshayallersmile

Maşallah benim aslan damadıma baya yiğit olacak herhalde ay yerim ben senin kuzu dolmanı Şeniz
ye teyzesi oğluşumu yeŞeniz

adilemirim sanada günaydın canım... opuyorumnanaktan
doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...
bu arada evet çıtos naptı bende merak ettim boshayallersmile
günaydın suhancım

vayy citosumm çok sevindim maşallah canım.. güzel haberlerin hep böyle devam eder inşallah..

Ay gebelik çizelgesini ilk yaptığım zaman geldi aklıma anneme de göstermiştim böyle sağa doğru ilerleyecek fasülyem demiştim şimdi 25 in üstünde :gitme:

arkadaşlar sizinde oluyormu yoksa sadece bendemi benim söylemesi ayıp vajinal bölgem de ohaoldumsmile ağrı oluyor genelde ayağa kalkarken acıyor, otururken bişi yok dr randevumda haftaya acaba erken mi gitsem ??

geldim geldim burçtaşım delikafadulden
ayy gelmıssın burctaşim..
oglun tosun dogacak galına..bana şimdiye dek hiç bır doktor gramını soylemedı cıtos..
ayrıntılı usg de sordum..soyleyemıyorum malesef dedı..goremıyormus..
kendı doktorumada gıdınce 50 tane soru soruyroum..gramını her seferınde unutuyorum sormayı..10 gun sonra kontrolum var..bu kez alıme yazıcam kaç kıloymus dıye..adam soyluycek belkı ama benım başka başka acayip sorularımdan adam kendı bılgılerını soyleyemıyor yaw..
çenem düşşüyor..

arkadaşlar sizinde oluyormu yoksa sadece bendemi benim söylemesi ayıp vajinal bölgem de ohaoldumsmile ağrı oluyor genelde ayağa kalkarken acıyor, otururken bişi yok dr randevumda haftaya acaba erken mi gitsem ??

canım geçmiş olsun bende yok benim tek sıkıntımm kalçama giren kramplar birde bu aralar akıntım fazla

Ay gebelik çizelgesini ilk yaptığım zaman geldi aklıma anneme de göstermiştim böyle sağa doğru ilerleyecek fasülyem demiştim şimdi 25 in üstünde :gitme:
eee..buyuycek tabıı..bırde sonuna geldıgı gun olucak...dogummmmmmmmmmmmm...
yok bende olmuyor..benım bu bebek ters galıba..
hep asagılarda tekmeler hıssedıyorum..hiç yukarıda tekme yok..bazen oturdugum yerden hopluyorum..kuvvetlı tekme atıyor..
kaçıncı ayda donerler acaba..ılk bebekte benım boyle olmamıstı..hep göbegımın cevresınde ve göbek uzerınde hıssederdım tekmelerını..
boyle olan varmı acaba aranızda...sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…