- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.361
herkese günaydın..
yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza,allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
ben de henüz kahvaltı yapmadım,kahvaltımı yapayım öğleden sonra doktorda randemuz var,oğluşumu görcem bugünzemuszemus
kızlar dün bi arkadaşa gittik,evi 10. katta ve asansör bozukmuş,tabana kuvvet okadar katı çıktık,ama benim halimi düşünün,öldüm resmen,eve bi geldim karnımın ağrısından duramadım,neyseki bugün doktora gidicez,bebişim sağlıklıdır inşallahbilmiyorumkismile
ay düşünemiyorum bizim ev 3. kat onda bile yoruluyorum ben annemler 12. katta hep korkuyla gidiyorum ya asansör bozuksa diye biri sürekli servis dışı çünkü diğeride bozulsa anne gel aşağıda oturalım derim herhalde kaydirigubbakcemile3herkese günaydın..
yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza,allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
ben de henüz kahvaltı yapmadım,kahvaltımı yapayım öğleden sonra doktorda randemuz var,oğluşumu görcem bugünzemuszemus
kızlar dün bi arkadaşa gittik,evi 10. katta ve asansör bozukmuş,tabana kuvvet okadar katı çıktık,ama benim halimi düşünün,öldüm resmen,eve bi geldim karnımın ağrısından duramadım,neyseki bugün doktora gidicez,bebişim sağlıklıdır inşallahbilmiyorumkismile
denizcim,bilinçaltı işte bende hep bebeklerle hastanelerle uğraşıyorum rüyamda.hayır işin tuhafı sen kızını oğlan diye görmüşsün,ben de hep kızım olmuş görüyorum.zemuszemus
günaydın kızlarrrr..herkese iyi hafta sonları
yeni gelen arkadaslar hoşgeldinizza.s.
denizcim ben de rüyamda hep erkek bebek gördüm durdumm ama büyük haberi veriyim cimcimem geliyor %85....daha kontrole 1 haftamız vardı ama dün eşim aniden beni aile hekimimizin yanına götürdü ultrasonla baktı dr bu sfer hazırlıksız yakalandıı bizimkii gördükk.haftaya dr uma gittiğimde kesinleşir ama çok büyük ihtimalll kızım var benim deee
canım sacları belırmeye başlamıstır bıle..5-6 aylıkken cıkarlar zaten saclar..hayırlı cumalar canım.
kızlar birşey soracagım bebeklerimiz 8-9 aylarında
ultrosonda saçlarının olup olmadıgını anlaşılırmı
hani bazı bebekler maşallahh çok gür saçlı oluyor bazı az saçlı belli
oluyormudur acaba.
bilğisi olan varmı.
hoşgeldın...oy bgun erken çıkıcaksınız..Günaydın canım.. bende işe geldim...sempatiksalakcinni
herkez bugün tatil biz gene işteyiz.. Neyseki 13:00 de çıkıyoruz..
yeni gelen arkadaşlar sizde aramıza hoşgeldiniz...a.s.
Allah sağlıcakla bebişlerimizi elimize almayı nasip etsin..
canımm görde gel bakalım oğlunu çoook özlüyor insannopuyorumnanaktan
benim de ev 4.kat asansör yokkk artık eskisi gibi de değil,iz ölüyorum çıkarkenn vallaaklinialirimsmile
geldim geldim burçtaşım delikafaduldençıtos dun doktorta gıdecektı...gelmemıs galıba hıçç
bugunde kontrolu olan arkadaslar var..
hadı bebişlerınızın haberlerını beklıyoruz...
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
dün bizde oğluşumuzu gördük sağlığı yerinde dedi dktr amcamız çok şükür kuzu dolmam 800 gr olmuşpazartesi günü şeker taramam olucak birde karnımdaki sızıyı sordum karın büyüdükçe geriliyor normal dedi bol bol nemlendirmemi söyledi 25+4 günlüğüz bu arada yine önden gidiyoruz:icecream:
başakcım prenses kızın hayırlı olsun çok sevindim senin adınaalkisalkisalkis
denizcim bende hep kızım olduğunu görüyordum rüyalar tersine çıkıyor hep:CüvCüv:
çıtos dun doktorta gıdecektı...gelmemıs galıba hıçç
bugunde kontrolu olan arkadaslar var..
hadı bebişlerınızın haberlerını beklıyoruz...
ye teyzesi oğluşumu yeŞenizMaşallah benim aslan damadıma baya yiğit olacak herhalde ay yerim ben senin kuzu dolmanı Şeniz
günaydın suhancımadilemirim sanada günaydın canım... opuyorumnanaktan
doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...
bu arada evet çıtos naptı bende merak ettim boshayallersmile
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
dün bizde oğluşumuzu gördük sağlığı yerinde dedi dktr amcamız çok şükür kuzu dolmam 800 gr olmuşpazartesi günü şeker taramam olucak birde karnımdaki sızıyı sordum karın büyüdükçe geriliyor normal dedi bol bol nemlendirmemi söyledi 25+4 günlüğüz bu arada yine önden gidiyoruz:icecream:
başakcım prenses kızın hayırlı olsun çok sevindim senin adınaalkisalkisalkis
denizcim bende hep kızım olduğunu görüyordum rüyalar tersine çıkıyor hep:CüvCüv:
ayy gelmıssın burctaşim..geldim geldim burçtaşım delikafadulden
adilemirim sanada günaydın canım... opuyorumnanaktan
doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...
bu arada evet çıtos naptı bende merak ettim boshayallersmile[/QUOTE
ctos geldı bak aşagıda yazmöıs suhancım..kızına ısım buldun mu..
bencede ...Maşallah benim aslan damadıma baya yiğit olacak herhalde ay yerim ben senin kuzu dolmanı Şeniz
arkadaşlar sizinde oluyormu yoksa sadece bendemi benim söylemesi ayıp vajinal bölgem de ohaoldumsmile ağrı oluyor genelde ayağa kalkarken acıyor, otururken bişi yok dr randevumda haftaya acaba erken mi gitsem ??
eee..buyuycek tabıı..bırde sonuna geldıgı gun olucak...dogummmmmmmmmmmmm...Ay gebelik çizelgesini ilk yaptığım zaman geldi aklıma anneme de göstermiştim böyle sağa doğru ilerleyecek fasülyem demiştim şimdi 25 in üstünde :gitme:
yok bende olmuyor..benım bu bebek ters galıba..arkadaşlar sizinde oluyormu yoksa sadece bendemi benim söylemesi ayıp vajinal bölgem de ohaoldumsmile ağrı oluyor genelde ayağa kalkarken acıyor, otururken bişi yok dr randevumda haftaya acaba erken mi gitsem ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?