2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnmmm şimdiye kadar olmamış böyle bişey , tedavi olarakta böbrek nakli söz konusu ama daha önce o da bu kdar üçük bi bebişe yapılmamışş.. Ama doktor tıp dünyasnda herşey degişebilir diyor..

cnm yemin ederim çok üzüldüm ya....moralim çok bozuldu valla...sıkma canını üzme kendini demicemmm hakikaten çok zor çünküüüü...ama duacınım cnm inşallh bir çözümü bi çaresi olurrrrr bitanemmm..Allahım bebeğini korusunnn cnm

gülaycım çok üzüldüm inanki söyleyecek söz bulamıyorum. çok zormuş anne olmak daha şimdiden anladım. insanın elinden bir şey gelmediği zamanlar oluyor, yapılacak tek şey dua etmek. dualarım seninle ve bebeğinle..Allah yardımcınız olsun

gülaycım çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.umarım bir çaresi vardır.dualarım seninle.Allah bebişine şifa versin.

canım aramıza hoşgeldinnn
hemen hemen aynıyıss rabbim sağlıcakla versin kucağımısa opuyorumnanaktan
tşk ederim tatlım evet hemen hemen aynıyız amin inş cümlemiz saglıkla kucagımıza alırız saglıkla ama bu aralar pek ii degiliz şekerimiz yüksek çıktı birde bebegimin suyu fazla erken dogum riski var dedi d.r inş öyle olmaz benim bebegim tüp bebek birde rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın amin benbebegimi rabbime emanet ediyorm inş bir sorun olmadan kızmı kucagıma alırım

aynı tarihlerimiz hoş geldin aramıza

hoş geldin aramıza hihoyyyt

tşk ederim cnm hoş bulduk

günaydın arkadaşlar ben buğün gene
erkenciyim
uyuyamadım neolacak benim bu halim ya
akşam erkenden uyuyorum
sabahta böyle erkenden uyanıyorum.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

doğum konusunda bende aslında sezeryan istiyorum
biliyorsunuz ben birinci oğlumu normal doğum yaptım sunni
sancıyla oldu ve çok zordu
açıkcası gözüm çok kokrktu
belli normal şekild eolsaydı bukadar olmazdı
dokturumdan isteyecegim sezeryan olsun diye
dediğim gibi benimki birazda psikolojik galiba.
hayırlısı tabi.

Günaydın canım.. bende işe geldim...sempatiksalakcinni
herkez bugün tatil biz gene işteyiz.. Neyseki 13:00 de çıkıyoruz..
yeni gelen arkadaşlar sizde aramıza hoşgeldiniz...a.s.
Allah sağlıcakla bebişlerimizi elimize almayı nasip etsin..

günaydın opuyorumnanaktan

akşam rüyamda doktora gidiyorum bir hamile daha var yanımda doktor gelmeden ben ultrasondan kendim bakıyorum incecik kaşı var gözlerini açmış bakıyor ay diyorum erkek gibi suratı diğer hamile kadın baksana erkek galiba zaten diyor sonra bebek nasıl oluyorsa masada oluyor kablolarla kordonla ben elimle yokluyorum bir bakıyorum pipisi var ay diyorum ben her şeyini pembe almıştım doktoru bekliyoruz yok bu arada bebeğe sarılıp seviyorum geri yerine koyuyorum kaydirigubbakcemile3 eşime haber vermek için can atıyorum nasıl sevincek falan diyorum sonrası karışık biraz pek hatırlamıyom :kedi:

herkese günaydın..
yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza,allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
ben de henüz kahvaltı yapmadım,kahvaltımı yapayım öğleden sonra doktorda randemuz var,oğluşumu görcem bugünzemuszemus
kızlar dün bi arkadaşa gittik,evi 10. katta ve asansör bozukmuş,tabana kuvvet okadar katı çıktık,ama benim halimi düşünün,öldüm resmen,eve bi geldim karnımın ağrısından duramadım,neyseki bugün doktora gidicez,bebişim sağlıklıdır inşallahbilmiyorumkismile

denizcim,bilinçaltı işte bende hep bebeklerle hastanelerle uğraşıyorum rüyamda.hayır işin tuhafı sen kızını oğlan diye görmüşsün,ben de hep kızım olmuş görüyorum.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…