- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.341
Gülay okuyunca bebeişinle ilgili yazdıklarını çok ama çok üzüldüm kendi bebeğimmiş gibi içime kor düştü gerçekten çok çok zor durumun Allah yardımcın olsun canım.Herşey onun takdiri.Peki daha sonradan oluşma ihtimali varmıymış yada doğduktan sonra tedavi şekli filan.
Günaydn kızlar.. Nasılsınız?? Gördügünüz gibi yaklaşık 12 gündür yokum.. Ne yazık ki hastanelerde idim.. Bayramım bile hastane de geçti.. Bayrama gitmeden önce kontrol amaçlı doktora gidelim dedim, yol falan tehlikeli mi diye.. Bi anda kendimi hastane yatagında buldum.. Suyum şiddetli derecede azalmış.. Serum tedavisi başladı gece gündüz.. Fayda etmedi, dışardan su verdiler (amniyo infuzyon), bu arada da amniyosentez yapılmıuş oldu.. Çok şükür bebege sentez sırasında bişi olmadı.. Ama suyum normale dönmesine ragmen bebişin böbrekleri net görülemeyince doktor ben ankaraya sevketti.. Gittik.. SOnuç: Bebeğimin iki böbregi de yok.Alınmasını tavsiye ettiler ama asla böyle bişy yapamam.. Onun bi günlük alacagı nefes varsa onu kesmek benim hakkım degil.. Son ana kadar devam edicem.. Hea bu arada beni de zehirleme riski var ilerki aylarda. Artık onada Allah kerim.. Bol bol dua edin kızlar.. Ben ümidimi kesmiyorum... :1no2:
canım sende hoşgeldin aramızaaa
ooooo bayağ kalabalık bi aile oldukk :lepi: yaşasınnnn olumunekankayizsmile :sm_cool:
aynı tarihlerimiz hoş geldin aramıza
hoş geldin aramıza hihoyyyt
evet 6 ocak ama belli olmaz tabisizindemi 6 ocak sezeryanmı düşünüyorsunuz normalmi
evet 6 ocak ama belli olmaz tabi
normal istiyorum kesinlikle
anlıyorum bnmde 6 ocak ama sezeryan olucam o yüzden biraz daha erken olabilme ihtimali var
kızlarr,yarın bebişimizi görücez ayrıntılı usg randevumuz var inşallah sağlıklıdır oğlumuz.zemuszemus
tşk ederim tatlım evet hemen hemen aynıyız amin inş cümlemiz saglıkla kucagımıza alırız saglıkla ama bu aralar pek ii degiliz şekerimiz yüksek çıktı birde bebegimin suyu fazla erken dogum riski var dedi d.r inş öyle olmaz benim bebegim tüp bebek birde rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın amin benbebegimi rabbime emanet ediyorm inş bir sorun olmadan kızmı kucagıma alırımcanım aramıza hoşgeldinnn
hemen hemen aynıyıss rabbim sağlıcakla versin kucağımısa opuyorumnanaktan
aynı tarihlerimiz hoş geldin aramıza
hoş geldin aramıza hihoyyyt
2. hamilelik falan mı neden sezeryan
günaydın opuyorumnanaktan
akşam rüyamda doktora gidiyorum bir hamile daha var yanımda doktor gelmeden ben ultrasondan kendim bakıyorum incecik kaşı var gözlerini açmış bakıyor ay diyorum erkek gibi suratı diğer hamile kadın baksana erkek galiba zaten diyor sonra bebek nasıl oluyorsa masada oluyor kablolarla kordonla ben elimle yokluyorum bir bakıyorum pipisi var ay diyorum ben her şeyini pembe almıştım doktoru bekliyoruz yok bu arada bebeğe sarılıp seviyorum geri yerine koyuyorum kaydirigubbakcemile3 eşime haber vermek için can atıyorum nasıl sevincek falan diyorum sonrası karışık biraz pek hatırlamıyom :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?