2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynı şekilde bnmde kasılmalarım oluyor ve vaginama doğru bi ağr giriyor bazen çok rahatsız oluyorum.

günaydınnn kızlarrrr
gelincik canım öncelikle geçmiş olsun.. Bu zamanlarda idrar yolları daha da hassaslaşabiliyormuş mantar enfeksiyonu bile oluyormuş dikkat etmemiz lazım...
belgünüm aynı olay bende de var ama benim genelde ayağa kalkarken ve yatakta dönerken oluyor.. bir sancı giriyor sonra yavaş yavaş azalıyor.. bende bu konuyu bugun doktorlar sitesine yazdım cevap alırsam burda yayınlarım canım.. Ama bence bu sorun kemiklerin doğuma hazırlanmasıyla ilgili gibi geliyor..eyvahedigeldismile

yaaa normal fiyatı ne peki yani ikisini alınca nekadar ödedin?bende almak istiyorummm ama hala annem ve kocam aldırmıyor bişiiii eyvahedigeldismile

canım sorma çok zor valla
inşallah güzel geçer

belguncuğum amniyosentezin sonucu nasıldı arkadaşım?
kasılmalar bendede oluyor,ama dayanılmayacak kadar değil :sm_confused:

canım aminosentez sonucumda şükürler olsun davn sendromu özürlü riski falan çıkmadı ama 15.kromozumun p kolunda artış saptandı..bu artışın yani kromozamal bozukluğun bizdenmi yoksa kendi kendinemi oldunu anlamak için benden ve eşimden kan örnekleri aldılar dnamıza bakacaklar ay başında belli olcak sonuç..eğer benden yada eşimdense sorun yok ama bizim dnalarımz temiz çıkarsa ozaman bebekte kendi kendine oluşan bir durum dediler ozamanda onun detayına inecekler onunda sonucu bir ayda çıkar herhalde ee sonra benim doğum gelir zaten. bu arada 15.kromozomun ne olduğu konusunda çok koşturduk hiç kimse bize tam anlamıyla yanıt vermeiyor çüünkü.çapalara kadar gittik.. ikikere ayrı hastanelerde organ taramasına girdim temiz çıktı onlarda çok şükür en son geçen perş girdiğimde sağ böbrekte biraz genişleme göründü ama çok önemsemediler yani o anda çocuğun çişi varsa bile olabiliyormuş basınçtan.şimdi ayın 30unda bu 15.kromozom için çapada bir prof varmış ondan randevu aldık danışmanlık vercek bize. ayın 4ündede inş dna sonuçlarımızı alcaz. inş rabbimden bir sorun çıkmaz inş sağlıkla doğacak bebeğim. hepimizin bebişleri sağlıkla doğacak inş.. artık uğraşamıyorum o bu şu aminosentez yaptık risk içn başka bişi dediler bu sefer şimdi yine yapsan yine bişi çıkcak. ay başında sonuçları aldığımızda madem bizde bir kromozomak bozukluk yani taşıyıcılık olması çocuğuma zarar vermicek ozaman inş bizde çıkarda daha fazla bizide bebeğimide üzmezler ve daha fazla detaylara inmek zorunda kalmayız diye dua ediyorum. artık hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum bundan sonrasında. rabbime bıraktım organ taramaları ölçüleri vs. herşey normal en azından. 15.kromozomda ne olduğunu biliyoruz ve eğer bişi varsada doğduktan sonra belli olcak rabbimden hayırlısı.

günaydın kızlar
ayyy bugün içimde bi sıkıntı var hayır olsun inşallah nasıl darlanıyorum nasıl bunalıyorum anlatamam
hava da sıcaksempatiksalakcinni

slm kızlarr günaydın herkeseopuyorumnanaktan

dirim h.g canım geçmiş olsunn neva gitmişti dr a bu konuda gelince ona bi sor hangi dr a gitmiş diye

gelincik sanada geçmiş olsun düzelir çabucak inş. endişelenme

belguncum bu ağrılar normal diyolar hep olurmuş bu zamanlarda yinede dr una bi sorarsın gidince inş. tekrarlamaz

Benim kocişte aldırmıyordu ama tavsiyeler topiğinde ona birinin yazdığı yazıyı okuttum ondan sonra alalım tamam dedi
11 lira indirim olmuş oldu canım

kızlar doktordan geliyorum şimdi enfeksiyon bu kadar ağrı yapmaz dedi doktor umarım başka bişey yoktur dedi tekrar tahlil verdim çalıştığım için rapor verebilirmiş offf bebişimi sağlıkla bi dünyaya getirseydim böyle olunca çok mutsuz ve huzursuz oluyorum (((((((

sonuç ne zaman çıkacakmış peki inşallah kötü bir şey değildir canım

canım geçmiş olsun..kötüye yorma bişey çıkmaz merak etme..

aynı şekilde bnmde kasılmalarım oluyor ve vaginama doğru bi ağr giriyor bazen çok rahatsız oluyorum.

hımm demek hepimizde var. ya benim ilk defa oldu bölesi. yani gazdan dolayı ağrılarım oluyordu ama bölesi ilkti. neyseki geçti.

benimde ayaktayken oldu o gün genelde oturunca daha az hissettim yani canım. cevap alırsan yaz canım bizde öğrenelim çok iyi olur. opuyorumnanaktan sen nasılsın kuşum

günaydın kızlar
ayyy bugün içimde bi sıkıntı var hayır olsun inşallah nasıl darlanıyorum nasıl bunalıyorum anlatamam

hayır olsun canım havalar dengesiz ondandır.

gidince sorcam o gün aramak istemedim zaten sıkıntı sıkıntı arıyorum adamı durmadan. ay başında gidicem birdaha o şekilde şiddetli olursa gitmeden eğer ona göre ararım artık

canım tekrar geçmiş olsun
kendi kadın doğumcuna bi görün için rahat eder
bebişin hareketlerini hissediyosan sorun yoktur korkma bence

dünürümm günaydınnn opuyorumnanaktan
sorma vücudumuss doğuma hazırlıyor kendini biz ne kadar daha hazır olmaskda sempatiksalakcinni
canım cvbini bekliyorumm
benimde özellikle gece tuvalete kalkaren birden kalkıyorum ve zor yürüyorum kasıklarıma ağrı giriyo
bide ben kendimi dinledimm sempatiksalakcinni çok pimpirikliyimdirr neyse tuvaletim geldiğinde çok baskı oluo ve ağrı yapıo sizde de böyle oluyomu
bide çok sık gidiyorumm
ben fazla terlemem belki de bu yüsden çok sık çıkıyorum CADIARZU
ay neyse canımm sen cvp aldığında yazarsın olumunekankayizsmile

günaydın kızlar

hayırolsun canım sakın strese sokma kendiniii :1shok:
havalardan dır yada dua et kendi kendini motive et geçerr olumunekankayizsmile

tekrardan geçmiş olsunn canımm bence de izin al dit ewe duşunu al yat dinlen biras eminim iyi gelirr yorma kendini sakın stres de yapma bebişin etkilenirr olumunekankayizsmile
sakın üzülme bunlar geçici dertt Allah ım beterinden korusunn :teselli:

Benim kocişte aldırmıyordu ama tavsiyeler topiğinde ona birinin yazdığı yazıyı okuttum ondan sonra alalım tamam dedi
11 lira indirim olmuş oldu canım

bende bakim şu tavsiyeler topiğine..link verirmisin canım yada netarafta topik?

canım kötüye yorma inş kötü ve önemli bişi yoktur.

kızlar çok sağolun umarım bişey yoktur zaten pimpirikli biriyim şimdide böyle bişey geldi başıma çıldıracam dün akşam babası öyle çok sevdiki oğlunu çok korkuyorum yavruma bişey olacak diye

hunny canım bende tuvalete gece kalkarken zor kalkıyorum basınçtan galiba ağrı yapıyor ama yapınca rahatlıyorum:)))bende çok fazla gidiyorum tuvalete hele geceleri sürekli uykum bölünüyor.

denizcim teşekkür ederim link için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…