- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.541
herkese kocaman günaydınnnnnn...güzel hayırlı bol bereeketli bir hafta geçirmenizi diliyorum..cumartesi günü inanılmz derecede rahmime doğru bir ağrım oldu sabah kalktığımd bişi yoktu bir nada başladı ver neredeyse akşama kadar sürdü elim sürekli rahmimle göbeğimin arasında kaldı tutuyordum hep öle korktum ki allahıma bin şükür bişi olmadı ama neden okadar ağrıdı anlamadım öle çok sancılı değildi ama şimdiye kadar yaşamadığım bir ağrıydı böle kasılma gibi. gidip gelip tuvalette kontroller ettim leke falan varmı diye. ertesi gün iyileştim. o gün birde bir arkadaşımızın bebeği olmuştu diş çıkarmış diş mısırı partisi vemrişti ona gittim o halle söz vemriştim ve doğumunada gideemmiştim gitmek zorunda kaldım geçte olsa ve çok az oturup kalktım ağrıdan.orda bulunan tüm lise arkadaşlarım anneydi ve böle kasılmaların bu aydan itibaren normal olduğunu rahmin genişlediğini söledilerde biraz rahatladım. o gün karnımda taş gibiydi zaten kızlarda farketti. ve bebeğimin kıpırdanışını hiç hissedemedim. dün daha iiydim hatta okadar iiydim ki evimi süpürdüm sildim toparladım dün+bugün ve yarın + çarş için yemeklerimi yaptım yetmedi canım peynirli poğça istedi onu yaptım:))sonrada dinlendim tüm gece tv karşısında..hatta çay faslı pığça tatlı derken bizim kız kıpır kıpır babasına hiç bukadar harkeeti denk gelmemişti tam anlayamıyordu dün akşam hissedince çok güldü hatta hissetmeside çok komik oldu. bizimki tepiklemeye başlayınca hemen ynaına koştum eşimin elini karnıma koydum o anda eşim spor prog izliyordu gs nin bir maçına bakıyordu oynıcanı tahmin etmiyordu o anda tabi..kızım aslan de cimbom de cimbom yürü bee dedi kızı bir tekme attı kendide şok oldu doğuştan fanatik kızımmm benimm diye bir sevindi anlatamam:)))acaba bu topçumu olcak diyor babası gs ye oley yaptıkça oda tepikledi:))bu sabahta kalkamıyordum saat 7de pıt pıt hatreketler başladı yarım saat kalkana kadar durmadı en sonunda eşime dedim kalk geç kalcaz kızın uyanırıyor nasıl yani hadi be dedi elini aldım koydum yine vurdu eşimde karnımı öptü güzel kızım bizi uyandırırmışta dedi:)))maşallah süpanallah rabbim herkese nasip etsin nekadar güzel duygular bunlar. bunları düşünüdkçe ve yaşadıkça okadar döktüğüm gözyaşlarına çok üzülüyorum kızımda hep üzüldü bizim yaşadıklarımız yüzünden diye. bukadar güzel şeler hissedince kızım sağlıkla doğacak hiç bişi çıkmıcak tüm bu telaşlar boşaydı diye kendi kendimi motive ediyorum hep..bu arada sizdede hiç böle kasılmalar varmı rahim üzerinde ???
kızlar cici topiğinede yazdım migrosta bebek bezinden bir alana ikincisi %50 indirim biz primanın yeni doğan ürününden aldık bir ve iki numaradan kaynanam da görmüş reklamlarda o alalım dedi daha doğrusu beraber gidip aldık çok hevesli oda ilk torun olacağından
canım sorma çok zor valla
inşallah güzel geçer
belguncuğum amniyosentezin sonucu nasıldı arkadaşım?
kasılmalar bendede oluyor,ama dayanılmayacak kadar değil :sm_confused:
kızlar herkese günaydınn güzel haftalar aylar diliyorummm kaydirigubbakcemile5
ah canım yorumumu bile yaptımm maşşallah çok şeker çımışsınn opuyorumnanaktan
canımcımmm sanda günaydınnnn güzel haftalarrrr..bakıyorum yorumuna:)sağol tatlım opuyorumnanaktan
günaydın cnmm opuyorumnanaktan inşş güsel bi hafta olur hepimis içinn kaydirigubbakcemile5
hatta sonraki hafta da güsl geçer inşş çünkü benim randevum var ayrıntılı filan olcak şeker ölçülcek :jeyyar:
canım bende ilk aşımı ekim 1 de vurunucam inşş
ama ben iğneden korkmamm sempatiksalakcinni
ne güsel haberlerle geldinn taramanıs güsel geçmişş sevindim opuyorumnanaktan
canım bende de var hemoroid yani şiş ama acısı filan yok :sm_confused:
kabızda olmadımm ama yanlız araa kabız oluyorumm ozaman acıo
yani benimkinin şişliği inmedi
bi sorun yoktur umarımm :sm_confused:
kendi doktoruna sor ben öyle yaptımm bi ilaç verebilir oda
ama temizliğine dikat et mikrop kapmasın canım yerimseniben
ah canım sorma bende de oluo o kasılmalar hergün değil ama arada tuttumu akşama kadar gidio dediğin gibi karnım taş gibi oluyooo :1shok:
bizimde babamıs gs li ama maç anına denk gelmedi benim oğlum bursasprolu olacakk hemen alt yapıyo yazdırıcamm :roflol: ertuğrul hocaya :1rolleyes:
benimkide sabah 7 oldumu başlıyo tepiklere hemen eşimin elini karnıma koyuyorumm öle uyandırıyorum boshayallersmile
Allah ım daha şimdiden bööle bu veletler doğunca kimbilir nasıl sevdirecekelr kendilerini delikafadulden Allah ım sağlıklı uzun ömürler verir inşş cümlemizinkineeolumunekankayizsmile
canım biz sana demiomuydukk herşey çok güsell olucak diee bak negüsell günler bisi beklio Allah ın izniyle boshayallersmile
ah canım inş sende randevudan güzel haberlerle dönersin.. herkesde oluyor galiba bu kasılmalar. :))baba gsli ise neden bursasporun altyapısına yazdırıyorsun bırak gsli olsun:)))) ayy sabah 7de evet süper oluyor sabah eşim kalkmıyordu elini karnıma koyunca oda tepiği duyunca hemen uyandı ayuldı hehehe:)))inş canımcım amin.... opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
ayyy bugün içimde bi sıkıntı var hayır olsun inşallah nasıl darlanıyorum nasıl bunalıyorum anlatamam
hava da sıcaksempatiksalakcinni
kızlar doktordan geliyorum şimdi enfeksiyon bu kadar ağrı yapmaz dedi doktor umarım başka bişey yoktur dedi tekrar tahlil verdim çalıştığım için rapor verebilirmiş offf bebişimi sağlıkla bi dünyaya getirseydim böyle olunca çok mutsuz ve huzursuz oluyorum(((((((
sonuç ne zaman çıkacakmış peki inşallah kötü bir şey değildir canım
hayır olsun canım dua oku kendi kendine
bide ben bu gibi durumlarda bi duşa giryorum rahatlatıyo biraz
kızlar doktordan geliyorum şimdi enfeksiyon bu kadar ağrı yapmaz dedi doktor umarım başka bişey yoktur dedi tekrar tahlil verdim çalıştığım için rapor verebilirmiş offf bebişimi sağlıkla bi dünyaya getirseydim böyle olunca çok mutsuz ve huzursuz oluyorum(((((((
aynı şekilde bnmde kasılmalarım oluyor ve vaginama doğru bi ağr giriyor bazen çok rahatsız oluyorum.
günaydınnn kızlarrrr
gelincik canım öncelikle geçmiş olsun.. Bu zamanlarda idrar yolları daha da hassaslaşabiliyormuş mantar enfeksiyonu bile oluyormuş dikkat etmemiz lazım...
belgünüm aynı olay bende de var ama benim genelde ayağa kalkarken ve yatakta dönerken oluyor.. bir sancı giriyor sonra yavaş yavaş azalıyor.. bende bu konuyu bugun doktorlar sitesine yazdım cevap alırsam burda yayınlarım canım.. Ama bence bu sorun kemiklerin doğuma hazırlanmasıyla ilgili gibi geliyor..eyvahedigeldismile
günaydın kızlar
ayyy bugün içimde bi sıkıntı var hayır olsun inşallah nasıl darlanıyorum nasıl bunalıyorum anlatamam
slm kızlarr günaydın herkeseopuyorumnanaktan
dirim h.g canım geçmiş olsunn neva gitmişti dr a bu konuda gelince ona bi sor hangi dr a gitmiş diye
gelincik sanada geçmiş olsun düzelir çabucak inş. endişelenme
belguncum bu ağrılar normal diyolar hep olurmuş bu zamanlarda yinede dr una bi sorarsın gidince inş. tekrarlamaz
canım geçmiş olsun..kötüye yorma bişey çıkmaz merak etme..
günaydınnn kızlarrrr
gelincik canım öncelikle geçmiş olsun.. Bu zamanlarda idrar yolları daha da hassaslaşabiliyormuş mantar enfeksiyonu bile oluyormuş dikkat etmemiz lazım...
belgünüm aynı olay bende de var ama benim genelde ayağa kalkarken ve yatakta dönerken oluyor.. bir sancı giriyor sonra yavaş yavaş azalıyor.. bende bu konuyu bugun doktorlar sitesine yazdım cevap alırsam burda yayınlarım canım.. Ama bence bu sorun kemiklerin doğuma hazırlanmasıyla ilgili gibi geliyor..eyvahedigeldismile
günaydın kızlar
Benim kocişte aldırmıyordu ama tavsiyeler topiğinde ona birinin yazdığı yazıyı okuttum ondan sonra alalım tamam dedi
11 lira indirim olmuş oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?