- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.001
evet cnm benimkide bahsetmedi hiççç bakalım yaptırır belki 24 haftalık olcam bende yaptırdı yaptırdı yoksa zamanı geçcek benimde ama bana telefonda sekreteri 30.haftaya kadar yapılıo dedi ne bileyimbilmiyorumkismileinş. başakcım ya benim dr organ taraması hakkında bişi söylemedi geçen kontrolde baya inceledi herşey gayet güzel dedi ama organlarını mı gtaradı bilmiyorum..
şimdi cumartesi soracam gidince yaptınız mı diye zamanıda geçti belkide 25 haftam bitti benimm du bakalım hayırlısı..
kıslar sağolun rahatladım bak şimdi 2-3 gündür tedirgin olduğumdan iş bile yapmıyorum hep yatıyorumm
salı günü babannemi gördüm rüyamda ölmüştü
en son gördüğümde ertesi gün düşük yapmıştım bide onun etkiside oldu
yani düşer die hep yattım Allah ım korusunn eyvahedigeldismile
cnm olmaz bişi içini ferah tutt ama dikket et kendine heppopuyorumnanaktan
hala oğlan mıdır die umutlanıyorummm ama büyük ihtimel kız tabiii.artık kesin belli olsun da ciciler alim bebeikimekaydirigubbakcemile2
inşş cnm güsell haberlerle gelirsin gidince bolbol izle hasret giderr opuyorumnanaktan
ewet canım haklısın herşeyden korkuyorum eyvahedigeldismile Allah ım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimise Allah ım uzun ömürler versin bebişlerimise zemuszemus
canım inşş sende güsel haberlerle gelirsinn cinsiyet inşş kesinleşir bu seferr gerçi kız büyük ihtimalle opuyorumnanaktan
Allah ım sana şöyle süslü kokoş bi kıs versinn bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
canım senin de güsel haberlerini bekliyoruss opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile tadını çıkarın doya doya bakın hasret giderin bebişlerinisle boshayallersmile
ayy yerim ben onu sırnaşık şey delikafadulden demek ondan sert oluoo
bende diyorum neden karnımın bi tarafı sert oldu kasılıyo die delikafadulden demek ondanmışş
annesinin kuzusuuu sırnaşık şey
oh oh:))) koçiş kutlar vadisi izliyorken kacayım dedim:))
iiii etmişsin cnm..bu erkeklerin kurtlar vadisi oldürcek bene yakafamçokkarıştı
hımmmm haklı adam valla o zamannnn :içelim:önce adama zorla fatma gülün suçu ne dizisini izlettirdikten sonra ses çıkaramıyorum şimdik izlesin bakalım...
bende geldimmm
oh oh:))) koçiş kutlar vadisi izliyorken kacayım dedim:))
ama uykuşşş geliooo:gitme:
iiii etmişsin cnm..bu erkeklerin kurtlar vadisi oldürcek bene yakafamçokkarıştı
bende geldimmm
hoşbulduk canlarım benim
başakçım 15000. mesajı sen yazmışsın tebrik ederim a.s. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?