- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.021
zemuszemuszemuszemuszemuszemussaol cnmmmm.misafirlerin geldi gittimi???
kızlar bişii sorucamm
benim boğazimda çok yanma oluyo
ama neden oluyo bilmiyorumm
yemekden sonramı, su içtikten sonra mı yoksa kullandığım hapdan mı bilmiyorumm :uhm:
hani benim guatr değerlerim biras yüksek çıkmıştı ya onun için hap kullanıyorum gümde 2 defa ondan mı oluyo acaba??
gerçi yarın doktora gidicem sorarım
ama sizde de böyle bi şikayet var mı yani hamilelikten mi acaba?? :uhm:
kıslar bide benim bebek aşağıda galiba bilmiyorumkismile
doktorum başı yukarda ayakları aşağıda hareket ettikçe baskı yapar ondan öyle hissediyosun dedi ama
sürekli hareketleri aşağıda hissediyorum he bazen göbek hizamda da hissediyorum ama ne bileyim yine de tedirginimm eyvahedigeldismile
sizinde böyle mi acaba?? :uhm:
sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum hareket ettikçe... :kedi:
çok yazdım ama merak ediyorum sizinde aynısı oluyomu die sempatiksalakcinni
ya burda olanlara bişey sorucam bnim face açılmıo sizinki açılıomu bndemi bi sorun varki acaba
günaydın kızlar.
hepinize hayırlı cumalar diliyorum:Saruboceq:
Canım bahsettiğin şeyler aynen bende de var. Bebeğin kafası yukarıda olduğu zaman mideme baskı yapıyor sanırım. Hiçbirşey yemesem bile çok yanıyor. Tekmeleri de aşağıda hissediyorum o zaman ve sayısı da az oluyor. 1-2 gün sürüyor bu şekilde sonra pozisyon değiştiriyor.
Hunnycim benim bebek aşağıda kafası resmen kasığımda.Ayakları yukarıda.Bazen o kadar zorluyorki.Kasıklarımda adet sancısından fazla ağrı oluyor.
Günaydın herkese kızlar.Bizim evin su vanaları dışarıdan patlak iki üç gündür kayınvaldemlere gidip geliyorum.Belediye gelip yolu falan deldi.Bilmiyorum ne olacak.
günaydın herkese opuyorumnanaktan
günaydın kızlar hayırlı cumalarmirmirmirmir
güldencim o boğazındaki yanma şikayetleri bendede var cnm bebiş büyüdükçe mideye baskı yapıyor o yüzden oluyor:bbo:
kızlar bu arada ben doktora gittim yine tahlil istedi onun sonucuna göre değerlendirecek
saat 1 de gidicem sonuçlar için bakalım busefer ne dicek CADIARZU
ama ordan gezmeye gidicemakşama söleim sonuçları
neyse hepinisi öptüm ben bişiiler yiyim sabahdan beri atıştıdım bişiiler ama kahvaltının yerini tutmadı cokacimcoook
neyse kızlar yine görüşürüss öptüm hepinisiiii opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?