2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bahsettiğin şeyler aynen bende de var. Bebeğin kafası yukarıda olduğu zaman mideme baskı yapıyor sanırım. Hiçbirşey yemesem bile çok yanıyor. Tekmeleri de aşağıda hissediyorum o zaman ve sayısı da az oluyor. 1-2 gün sürüyor bu şekilde sonra pozisyon değiştiriyor.

Hunnycim benim bebek aşağıda kafası resmen kasığımda.Ayakları yukarıda.Bazen o kadar zorluyorki.Kasıklarımda adet sancısından fazla ağrı oluyor.

Günaydın herkese kızlar.Bizim evin su vanaları dışarıdan patlak iki üç gündür kayınvaldemlere gidip geliyorum.Belediye gelip yolu falan deldi.Bilmiyorum ne olacak.

ya burda olanlara bişey sorucam bnim face açılmıo sizinki açılıomu bndemi bi sorun varki acaba

canım akşam face de sorun vardı kuzenimde bana sordu onunda açılmamış bende açamadımm

günaydın kızlar.
hepinize hayırlı cumalar diliyorum:Saruboceq:

saol tatlım sana da ve herkese hayırlı cumalarrrr

ewet canım bende de aynısı saol ya valla rahatladım biras 3 gündür yattım hep bişii olucak die bi tuvalete kalktım nerdeyse bide buraya sempatiksalakcinni
benimki de aynen anlattığın gibi
işte tecrübesisiz ya ondan bu kadar panik yapıos akannehir

Hunnycim benim bebek aşağıda kafası resmen kasığımda.Ayakları yukarıda.Bazen o kadar zorluyorki.Kasıklarımda adet sancısından fazla ağrı oluyor.

ewet benimde bugün adet sancısı gibi oldu tepikledikçe alışıcas artık :CüvCüv:

Günaydın herkese kızlar.Bizim evin su vanaları dışarıdan patlak iki üç gündür kayınvaldemlere gidip geliyorum.Belediye gelip yolu falan deldi.Bilmiyorum ne olacak.

ah Allah kolaylık versin canım inşş biran önce düzelir
insanın ewi gibisi yokk boshayallersmile

günaydın herkese opuyorumnanaktan

günaydın cnmmm opuyorumnanaktan hoşgeldinnn

kızlar bu arada ben doktora gittim yine tahlil istedi onun sonucuna göre değerlendirecek
saat 1 de gidicem sonuçlar için bakalım busefer ne dicek CADIARZU
ama ordan gezmeye gidicem akşama söleim sonuçları
neyse hepinisi öptüm ben bişiiler yiyim sabahdan beri atıştıdım bişiiler ama kahvaltının yerini tutmadı cokacimcoook
neyse kızlar yine görüşürüss öptüm hepinisiiii opuyorumnanaktan

günaydın kızlar hayırlı cumalarmirmirmirmir
güldencim o boğazındaki yanma şikayetleri bendede var cnm bebiş büyüdükçe mideye baskı yapıyor o yüzden oluyor:bbo:

günaydın kızlar hayırlı cumalarmirmirmirmir
güldencim o boğazındaki yanma şikayetleri bendede var cnm bebiş büyüdükçe mideye baskı yapıyor o yüzden oluyor:bbo:

ondan sanırımm CADIARZU
bugün doktora sordum hap yapmas dedi miğde şikayetin varmı die sordu hemen ondan olur dedi
ah bu bebişlerr sositososito

Güle güle iyi haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…