- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #14.961
belguncum üzme kendini.. Mazeretimiz var alırız kiloları.. inşallah dogumdan sonra beşer beşer veririz..
belgünüm çok güldüm sana, Allah ta seni güldürsün emi.???..ben de korkudan çıkmıyorum tartıya zaten çıkarsam da sabah erken kahvaltı yapmadan çıkıyorum ki az görünsün :))))) kaydirigubbakcemile2
kızlar benim koca erken geliyomuş ve cok açmışşş.. kalkayımda işleri tamamlayım.. öff ya muhabbeti bırakıp gitmek zor geliyooo.. öptüm herkezii
kızlar ya topikleri gezerken görüyorum hep aralık anneleri çekiliş yapmışlar birbirlerini bebişlerine hediye alıolar
bizde yapsak ya böyle bişey bayrama kadar ayarlasak keşke
baktım şöle bir burcumunda dediği gibi birisinde adres bilgileri toplanıyor o kişilere dağıtıyor kime göndereceğini herkes biliyor ama kimden hediye geleceği söylenmiyor güzelmiş
önce burdan konuşalım karar verelim ondan sonra topiği temizce açalım o zaman edit yok çünkü :enbuyukkk:
Canım çok geçmiş olsun.Bende sürekli tuvaletteyim ve uyku problemi yaşıyorum.Uykusuzlukta çok normalmiş.Sen iyiki doktora gitmişsin için rahatlamıştır..Öteki türlü düşünmekten kafayı yerdin.Herkese Günaydın Kızlar;
Dün akşam bizde ufak bir sıkıntı yaşadık ama geçti çok şükür.
Dün akşamüstü kasıklarımda ve idrar torbamda sanki basınç var gibiydi. Tuvalete girip çıkıyorum ama basınç geçmemiş gibi. Sanki her an altıma kaçıracağım !!!
Ama idrarda yanma, koku v.s. yok.
Dayanamdım doktorumu aradım.
O da "hemen hastaneye git" demez mi !!! Panik oldum çok.
Eşimle hastaneye gittik hemen. Ordaki ebeler hemen muayne yaptılar. Ben suyumun gelmesinden falan korkmuştum. Ama çok şükür birşey yoktu. Sonra hst'ye bağladılar. Bebeğin kalp atışları da çok iyiydi. Her ihtimale karşı ağrı probuda taktılar. 20 dk. beledik. Birşey yok. Doktorumla görüştük. Korkmana gerek yok dedi. Bebek büyüdüğü ve idrar torbana baskı yaptığı iin oluyor dedi. Ama biz yine de riske atamazdık. O yüzden muayene olmanı istedim dedi. Bir de benim myomum var. O da bebekle birlikte büyüyor. Ben normal hamilelere göre biraz daha sık tuvalete çıkıyorum...Dinlenmem gerekiyormuş.
Aman bebeğim iyi olsun da, başka hiçbirşey umrumda değil. Tadilat ve taşınma işlerini kafama takıyordum. Ama şu anda hiç umrumda değil... Tek umursadığım şey bebeğim...Gerisi boş
Sizde kendinize çok dikkat edin kızlar
Canım bende şuan 23+1 ve 69 kilo oldum hamile kaldığımdan beri 7 kilo aldım.KArnım büyümüyor ama ben büyüyorum.Ne olacak bizim bu halimiz böyle......:gitme:slm kızlarrr biz geldik yineeee amaaaaaa moralmenn çökük bir halde geldikkkkkkkkkk ay ay ay ayyyyyyyy aşağı indim bime gidiyordum canım çikolatalı gofret çekti herkesden para topladım herkese birer tane alim dedim giderkende eczane aşağda dur bi bakim kaç kilo olmuşum diye daldım içeri ayyyyyyyyyyyyyy bir tartıldımmmmmmmmmmmmm 67 olmuşummmmmm tartıda 67yi görünce inanamadım yine indim çıktım tartıya ay yine aynıııı 57 ile hamile kaldım 6.ayımda 67 hiiiiiiiii ohaoldumsmile kafamçokkarıştı delikafadulden
doktor en fazla 15 bilemedin 17 kilo diyor..daha 15 - 20 gün önce hala aynı kilodaydım 63tüm 15-20 günde almışım bu kiloyuuuu bebek diyetine başlim ben en iisi sölenen kiloyu geçmim yoksa şişcem hem nasıl geçmiceksem 10 kilo almışım zaten baksanıza 3,5 ay kaldı kimbilir kaç kilo alcam bu sürede :uhm:
yap canım valla hem kolay hem lezzetlinaniknanik
bende pudingmi yapsam ne sütlaç tutturamıom hiç
önce burdan konuşalım karar verelim ondan sonra topiği temizce açalım o zaman edit yok çünkü :enbuyukkk:
Herkese selam ne zamandan sonra dün girebildim topiğe kayınpederim bizdeydi.
Denizcim arkdaşın bebeği sağlıklı analı babalı büyütsün İnşallah.....
Chitos kolay gelsin....
Canım çok geçmiş olsun.Bende sürekli tuvaletteyim ve uyku problemi yaşıyorum.Uykusuzlukta çok normalmiş.Sen iyiki doktora gitmişsin için rahatlamıştır..Öteki türlü düşünmekten kafayı yerdin.
Canım bende şuan 23+1 ve 69 kilo oldum hamile kaldığımdan beri 7 kilo aldım.KArnım büyümüyor ama ben büyüyorum.Ne olacak bizim bu halimiz böyle......:gitme:
Burcu canım senin sayende akşam herkes patates salatası yapıcak.HIMMM nasıl canım istedi nasıl yenir şimdi.......cokacimcoook
Geliyorum sofraya fazladan tabak koy :)))) sütlaçtamı istedi canım ne akşam olunca tatlı diye ölüyorum......:icecream:begüm çık gel tatlım beraber yiyelim yakınız nede olsaolumunekankayizsmile
benim hem karnım hem ben büyüyoruz:))ama karnım daha çok büyüyor kilolar bebişe yarıyor galiba yarı yarıya takılyıoruz herhalde:))))amannn olsun napalım canım aldıysak aldık veririz doğumdan sonra bebişler ii olsunda. ayrıca 7 kilo çok değil gayette güzel
Geliyorum sofraya fazladan tabak koy :)))) sütlaçtamı istedi canım ne akşam olunca tatlı diye ölüyorum......:icecream:
Amannnn aynen öyle veririz.canımız sağolsun ne yapayım yaaa zaten herşeyde tiksindim yediğim şeyler belli onuda kısamıycam.Doğurduktan sonra evde zaten bebekle ilgilenmekte inceliriz.Zaten herkes doğumdan sonra vermiş kiloları en kötü ihtimal spor yaparız yarım dünya halimiz geçerkaydirigubbakcemile2
sen gel canım patates salatası ne ki bn neler neler yaparım ama bu akşam patates salatasını bnde yeriz sütlacıda bn tam tutturamıorum sibush a gideriz o yapcaktı akşama:roflol:
olur....Nasıl olsa sibush'da izmire geliyormuş...Ondan sonra mügecan'da gelir hep birlikte siz bana gelirsiniz mamalar yapıp çay içeriz.....cokacimcoook
İzmire yakın olanlarıda bekleriz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?