2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim önce kimler katılcak onu belirleriz daha sonra bi kişi çekiliş yapıo ama kimin kime çıktığı söylenmio sürpriz oluo hediyeler gelene kadar bu işle sen ilgilen bnce becereklimiz sensin içimizde

belguncum üzme kendini.. Mazeretimiz var alırız kiloları.. inşallah dogumdan sonra beşer beşer veririz..

:)dimi veririz valla beşer beşer

:)))))))) bende artık sabah erkenden çıkıcam tartıya

kızlar benim koca erken geliyomuş ve cok açmışşş.. kalkayımda işleri tamamlayım.. öff ya muhabbeti bırakıp gitmek zor geliyooo.. öptüm herkezii

görüşürüz canım kendine dikkat et.bebişinede.

kızlar ya topikleri gezerken görüyorum hep aralık anneleri çekiliş yapmışlar birbirlerini bebişlerine hediye alıolar

bizde yapsak ya böyle bişey bayrama kadar ayarlasak keşke

evet evet bencedeee bencedee

baktım şöle bir burcumunda dediği gibi birisinde adres bilgileri toplanıyor o kişilere dağıtıyor kime göndereceğini herkes biliyor ama kimden hediye geleceği söylenmiyor güzelmiş

baktım şöle bir burcumunda dediği gibi birisinde adres bilgileri toplanıyor o kişilere dağıtıyor kime göndereceğini herkes biliyor ama kimden hediye geleceği söylenmiyor güzelmiş

demi canım yaa bnm çok hoşuma gtti güzel bi yöntem hatıra olur ne güzel kadınlar kulübünden:enbuyukkk:

Herkese selam ne zamandan sonra dün girebildim topiğe kayınpederim bizdeydi.
Denizcim arkdaşın bebeği sağlıklı analı babalı büyütsün İnşallah.....
Chitos kolay gelsin....
Canım çok geçmiş olsun.Bende sürekli tuvaletteyim ve uyku problemi yaşıyorum.Uykusuzlukta çok normalmiş.Sen iyiki doktora gitmişsin için rahatlamıştır..Öteki türlü düşünmekten kafayı yerdin.
Canım bende şuan 23+1 ve 69 kilo oldum hamile kaldığımdan beri 7 kilo aldım.KArnım büyümüyor ama ben büyüyorum.Ne olacak bizim bu halimiz böyle......:gitme:
yap canım valla hem kolay hem lezzetlinaniknanik

bende pudingmi yapsam ne sütlaç tutturamıom hiç

Burcu canım senin sayende akşam herkes patates salatası yapıcak.HIMMM nasıl canım istedi nasıl yenir şimdi.......cokacimcoook

benim hem karnım hem ben büyüyoruz:))ama karnım daha çok büyüyor kilolar bebişe yarıyor galiba yarı yarıya takılyıoruz herhalde:))))amannn olsun napalım canım aldıysak aldık veririz doğumdan sonra bebişler ii olsunda. ayrıca 7 kilo çok değil gayette güzel

henüz çok yeni karar verdiğimiz için bnce hemen topik açmayalım çünkü mesela bgn uğramayan arkadaşlarımız var
1-2 gün daha burda konuşuruz bu konuyu baktıkki katılım fazla o zmn açarız topiği zaten mail adreslerimizi falanda alırız katılmak isteyenler onay maili atarlar öylece listemizde çıkmış olur.

begüm çık gel tatlım beraber yiyelim yakınız nede olsaolumunekankayizsmile
Geliyorum sofraya fazladan tabak koy :)))) sütlaçtamı istedi canım ne akşam olunca tatlı diye ölüyorum......:icecream:

Amannnn aynen öyle veririz.canımız sağolsun ne yapayım yaaa zaten herşeyde tiksindim yediğim şeyler belli onuda kısamıycam.Doğurduktan sonra evde zaten bebekle ilgilenmekte inceliriz.Zaten herkes doğumdan sonra vermiş kiloları en kötü ihtimal spor yaparız yarım dünya halimiz geçerkaydirigubbakcemile2

sen gel canım patates salatası ne ki bn neler neler yaparım ama bu akşam patates salatasını bnde yeriz sütlacıda bn tam tutturamıorum sibush a gideriz o yapcaktı akşama:roflol:

sen gel canım patates salatası ne ki bn neler neler yaparım ama bu akşam patates salatasını bnde yeriz sütlacıda bn tam tutturamıorum sibush a gideriz o yapcaktı akşama:roflol:

olur....Nasıl olsa sibush'da izmire geliyormuş...Ondan sonra mügecan'da gelir hep birlikte siz bana gelirsiniz mamalar yapıp çay içeriz.....cokacimcoook
İzmire yakın olanlarıda bekleriz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…