2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım ben çıkıyorum hepinizi öptük akşam misafirim var giremem yarın görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan

Kızlar bende katılırım nereye ne yapmamız gerekiyorsa deniz en son yazsın .Bizde oraya neler göndermemiz gerekiyorsa gönderelim.......

Kızlar herkese kolay gelsin.Afiyet olsun bende patates salatası yapıcam.......Gece girebilirsem görüşürüz.Giremezsem herkese iyi akşamlar.....

mrb arkadaşlar herkes iyidir inş.
geçmişi okuyamadım
ben aç karnıma kilom aynıda tok karnıma
çok farkediyor ya.
hiç ok karnıma tartıya yaklaşmıyorum
.

kızlar bişii sorucamm
benim boğazimda çok yanma oluyo
ama neden oluyo bilmiyorumm
yemekden sonramı, su içtikten sonra mı yoksa kullandığım hapdan mı bilmiyorumm :uhm:
hani benim guatr değerlerim biras yüksek çıkmıştı ya onun için hap kullanıyorum gümde 2 defa ondan mı oluyo acaba??
gerçi yarın doktora gidicem sorarım
ama sizde de böyle bi şikayet var mı yani hamilelikten mi acaba?? :uhm:
kıslar bide benim bebek aşağıda galiba bilmiyorumkismile
doktorum başı yukarda ayakları aşağıda hareket ettikçe baskı yapar ondan öyle hissediyosun dedi ama
sürekli hareketleri aşağıda hissediyorum he bazen göbek hizamda da hissediyorum ama ne bileyim yine de tedirginimm eyvahedigeldismile
sizinde böyle mi acaba?? :uhm:
sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum hareket ettikçe... :kedi:
çok yazdım ama merak ediyorum sizinde aynısı oluyomu die sempatiksalakcinni

aynı şikayetler bendede var çok rahatsız ediyor.vaginamda çok baskı hissediyorum(

bnde de oluo canım sanki hep tuvaletim varmış gibi bide bebek oynadığında baya bi baskı yapıo aşağı doğru

merhaba kızlar,uzun zamandır yazamıyorum,inşallah herkes iyidir.ben de bu cumartesi günü doktora gidiyorum,bir aydır görmüyoruz bebişimizi.döndükten sonra inşallah güzel haberler veririm size.

cnmm bende de ole oluo tedirgin olma tecrübesiz olduğumuzdan bizi herşey korkutuyor
merhaba kızlar,uzun zamandır yazamıyorum,inşallah herkes iyidir.ben de bu cumartesi günü doktora gidiyorum,bir aydır görmüyoruz bebişimizi.döndükten sonra inşallah güzel haberler veririm size.
cnm benimde cumartesi kontrolll inşallh iyi haberlerle dönerizzzzolumunekankayizsmile

Canım boğazdaki yanma bende yok ama genelde ebnde bebeğin hareketlerini göbek ve kasık bölgesinde hissediyorum bu normal birşey ama sorun etme......

inş. başakcım ya benim dr organ taraması hakkında bişi söylemedi geçen kontrolde baya inceledi herşey gayet güzel dedi ama organlarını mı gtaradı bilmiyorum..
şimdi cumartesi soracam gidince yaptınız mı diye zamanıda geçti belkide 25 haftam bitti benimm du bakalım hayırlısı..

aynı şikayetler bendede var çok rahatsız ediyor.vaginamda çok baskı hissediyorum(

bnde de oluo canım sanki hep tuvaletim varmış gibi bide bebek oynadığında baya bi baskı yapıo aşağı doğru

kıslar sağolun rahatladım bak şimdi 2-3 gündür tedirgin olduğumdan iş bile yapmıyorum hep yatıyorumm
salı günü babannemi gördüm rüyamda ölmüştü
en son gördüğümde ertesi gün düşük yapmıştım bide onun etkiside oldu
yani düşer die hep yattım Allah ım korusunn eyvahedigeldismile

inşş cnm güsell haberlerle gelirsin gidince bolbol izle hasret giderr opuyorumnanaktan

cnmm bende de ole oluo tedirgin olma tecrübesiz olduğumuzdan bizi herşey korkutuyor

cnm benimde cumartesi kontrolll inşallh iyi haberlerle dönerizzzzolumunekankayizsmile

ewet canım haklısın herşeyden korkuyorum eyvahedigeldismile Allah ım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimise Allah ım uzun ömürler versin bebişlerimise zemuszemus
canım inşş sende güsel haberlerle gelirsinn cinsiyet inşş kesinleşir bu seferr gerçi kız büyük ihtimalle opuyorumnanaktan
Allah ım sana şöyle süslü kokoş bi kıs versinn bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

:lepi:benim kontrolumde cumartesii güzel haberlerle inş.:lepi:

canım senin de güsel haberlerini bekliyoruss opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile tadını çıkarın doya doya bakın hasret giderin bebişlerinisle boshayallersmile

kızlar göbüşünüzde sert hissettiğiniz şey bebinizin kafasıymışşş:icecream::icecream:

ayy yerim ben onu sırnaşık şey delikafadulden demek ondan sert oluoo
bende diyorum neden karnımın bi tarafı sert oldu kasılıyo die delikafadulden demek ondanmışş
annesinin kuzusuuu sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…