- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.061
kızlar sitede virüs var sürekli uyarı çıkıyor eyvahedigeldismile
kızlar sitede virüs var sürekli uyarı çıkıyor eyvahedigeldismile
bugüne kadar 7 kg almışım cnm 5 kg hakkım kaldı inşallah fazla almadan tamamlarım günümüakannehircitoscum sen 2li rakamlara düşmüşünn negüzell
buğüne kadar kaç kilo aldın canım sen.
bu aydan sonra 2şer 2şer alırsın merak etme cnmboshayallersmileBen bir buçuk kilo aldım ne zaman alıcam kilo merak ediyorum.
bu aydan sonra 2şer 2şer alırsın merak etme cnmboshayallersmile
yaşasın bende ilk hamile kaldıgım kiloya çıkabildim nihayet dün itibariyle 49 kilo olmuşum artık dikkat etmeliyim sanırım ama çok acıkıyorum geçen gece saat 3de uyandım canım pogaça istiyo kalkıp nerdeyse pogaça yapıcaktımakannehir
yaşasın bende ilk hamile kaldıgım kiloya çıkabildim nihayet dün itibariyle 49 kilo olmuşum artık dikkat etmeliyim sanırım ama çok acıkıyorum geçen gece saat 3de uyandım canım pogaça istiyo kalkıp nerdeyse pogaça yapıcaktımakannehir
olabilir cnm bende hamile kalmadan önce spor salonuna gidiyordum bayağı kilo vermiştim 90dan 70e düştüm rejimle falan tabii bebişim gelince spora ara verdim şimdide pasifim sürekli masa başında oturmaktan birde hamileliğin verdiği rahatlıktan birden 7 kg aldım boshayallersmileyoksa aslında bu aydan sonra bebişin alması gerekiyor ben ilk aylar kendime aldım:kedi:birde bulantı sırasında sırf ekmek yedim bulantım geçsin diye:mymeka:Aslında ben hamile değilken bile çok kilo alıyordum bir saldım mı da evim çok büyük şimdi iki katlı mutfak altta oturma odası banyo yukarda.İn çık in çık canım çıkıyo ondan alamıyorum herhalde
benimde bir gece canım çorba çekmişti kaldırdım kocişi yapmakla uğraşma dedi çorbacıya gitmiştik saat 3 falandı güzel olmuştu ama sizde nöbetçi poğaçacıya gitseymişsiniz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?