2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar hayırlı cumalar ..RAbbim dualrımız kabul etsin inş..

Hadibakem bizim binadanda arada güzel kokularr geliyorr ,, insanın canı istiyor gidip isteyemiyorsunda:)

Kızlar eylül ayı sonuna kadar hediye çekilişine katılmak isteyenler bildirsin ekim ayı başında kimin kime hediye alacağını belirler hediye göndermeye başlarız ekim ayı içinde de herkes hediyeleri iletir

yaşasın bende ilk hamile kaldıgım kiloya çıkabildim nihayet dün itibariyle 49 kilo olmuşum artık dikkat etmeliyim sanırım ama çok acıkıyorum geçen gece saat 3de uyandım canım pogaça istiyo kalkıp nerdeyse pogaça yapıcaktımakannehir

akannehir akannehir akannehir akannehir
merhaba kızlar nasılsınız bakam...
ben geldım..

benimde bir gece canım çorba çekmişti kaldırdım kocişi yapmakla uğraşma dedi çorbacıya gitmiştik saat 3 falandı güzel olmuştu ama sizde nöbetçi poğaçacıya gitseymişsiniz kaydirigubbakcemile3

olabilir cnm bende hamile kalmadan önce spor salonuna gidiyordum bayağı kilo vermiştim 90dan 70e düştüm rejimle falan tabii bebişim gelince spora ara verdim şimdide pasifim sürekli masa başında oturmaktan birde hamileliğin verdiği rahatlıktan birden 7 kg aldım boshayallersmileyoksa aslında bu aydan sonra bebişin alması gerekiyor ben ilk aylar kendime aldım:kedi:birde bulantı sırasında sırf ekmek yedim bulantım geçsin diye:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…