- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.101
alırsın canım..ınkanların ne zaman olursa o zaman al..ıstanbula gıtmeyı bekle bencede..Bende hala hiç birşey alamadım kendime.Annem bebeğe birşeyler alıyor.Eşimin ailesinden tık yok.Şehire de gidemedik.Burada da birşey yok doğuma 1 ay kala gidicem istanbula anca o zaman alıcam gecelik falan inşallah
oyyy bakayım..Denizcim daginin sitesinde lohusa bölümünde var, şimdi işteyim, akşam çekip göndereyim fotoları, ben krem rengi gecelik, sabahlık ve pijama takımı ile, pembeli leylekli olanı aldım.
belguncum takım olarak 240 gibi olmuş krem rengi takım, bi de pijama takımı almıştım o da 109 muş, kızlar beğendiğim şeylerde parayı gözüm görmüyor benim, utandırmayın bizi
belguncum takım olarak 240 gibi olmuş krem rengi takım, bi de pijama takımı almıştım o da 109 muş, kızlar beğendiğim şeylerde parayı gözüm görmüyor benim, utandırmayın bizi
Akşama koyucam kızlar, fiyatları sezon olduğu için 100 civarı herbirinin...
kızlar hastane çıkışı kaç tane aldınız ben 1 tane aldım ama epey parçası var bazı topiklerde okuyorum 2 takım alın yazıyor :uhm: bebek kusabilirmiş falan acaba 1 takım daha az parçalı birşey daha mı alsam ne dersiniz?
canım ben bir tane çok parçalı aldım bir tanede 5 li var ucuz bişi cici topiğinde var resimler 5 li yi hemşirelere vereceğim öncelikle sonra odada kendimiz değiştiririz diye düşünüyorum
kızlar hastane çıkışı kaç tane aldınız ben 1 tane aldım ama epey parçası var bazı topiklerde okuyorum 2 takım alın yazıyor :uhm: bebek kusabilirmiş falan acaba 1 takım daha az parçalı birşey daha mı alsam ne dersiniz?
Canım evet yaaa kilo aynı kalıyor ama nedense beden büyüyor sanırım vücudumuz su topluoyr şişiyoruz....selamlaaarrkaydirigubbakcemile2
yaaa ben artık pantolonlarıma sığmıyorum:sinifsinif:
bi tane eşofmana benzer bi pantolonum var hep onu giyiyorum üstüme yapıştı nerdeyse yıka yıka giylülülülülülü
bayranda giydiğim bile olmuyo düşünün yani
ama bayramdakiyle aynı kilodayım 50 hala g...t...m göbeeem büyüdü herhal:roflol:
Cicileriniz hayırlı olsun güle güle giydirin....kızlar doğum sonrası gecelik alırken bedenini nasıl ayarlıcaz. doğuma daha baya var o zamana kadar kilo alırız bundan sonra çok kilo alınır diyorlar. ben bu koca göbekle bedenimi falan şaşırdım artık :)) son zamanları beklesem diyorum gecelik pijama için. bu arada bebeğimin bişeyi yok diye üzülüyordum kayınvalidem istanbula gitmişti ordan bize de hediyeler almış. hastane çıkışı, bornoz takımı, battaniyesi çok şeker şeyler:) ama bana gösterip geri götürdü doğuma getirecekmiş
kızlar doğum sonrası gecelik alırken bedenini nasıl ayarlıcaz. doğuma daha baya var o zamana kadar kilo alırız bundan sonra çok kilo alınır diyorlar. ben bu koca göbekle bedenimi falan şaşırdım artık :)) son zamanları beklesem diyorum gecelik pijama için. bu arada bebeğimin bişeyi yok diye üzülüyordum kayınvalidem istanbula gitmişti ordan bize de hediyeler almış. hastane çıkışı, bornoz takımı, battaniyesi çok şeker şeyler:) ama bana gösterip geri götürdü doğuma getirecekmiş
Selam herkese evime döndüm nihayet
Doktora son gittiğimde testler istemişti, şeker yüklememiz yapıldı problem yok ama idrar yollarında iltihap çıktı
suda eriyen parçalı bi ilaç werdi günde 3kere içmem için ona başladım bugün
bu arada istanbuldayken hamile elbisesi aldım bakırköy tam bi cennetmiş hamile kıyafeti konusunda
düğünlük, bayramlık,günlük ne ararsanız var ben kaynımın nişanında giymek için bolerolu bi abiye elbise aldım herkes çok beğendi
özel gün elbise ihtiyaçlarınız varsa bakırköye bi bakın derim
geçmiş olsun canım. inş ilaç ii gelir. dikkat et sıcak tut kendini ayaklarını belini.
bu arada benim annem bakırköyde oturuyor orda büyüdüğümden karış karış bilirim her yerini ne nerde varmış gerçekten de dediğin gibi hem hamile kıyafeti hemde her türlü alışveriş açısından cennet ama bakırköyde hamile kıyafetleri pahalıdır. ben bugüne kadar hiç ordan almadım mesela. uygunamı aldın nişan için elbiseyi? güle güle kullan inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?