2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

alırsın canım..ınkanların ne zaman olursa o zaman al..ıstanbula gıtmeyı bekle bencede..

Denizcim daginin sitesinde lohusa bölümünde var, şimdi işteyim, akşam çekip göndereyim fotoları, ben krem rengi gecelik, sabahlık ve pijama takımı ile, pembeli leylekli olanı aldım.
oyyy bakayım..

belguncum takım olarak 240 gibi olmuş krem rengi takım, bi de pijama takımı almıştım o da 109 muş, kızlar beğendiğim şeylerde parayı gözüm görmüyor benim, utandırmayın bizi

emme çohh pahalıııııııııııııııııııııı

belguncum takım olarak 240 gibi olmuş krem rengi takım, bi de pijama takımı almıştım o da 109 muş, kızlar beğendiğim şeylerde parayı gözüm görmüyor benim, utandırmayın bizi

boşver canım yaaa aldıysan keyfini çıkar kullan sadece birazdaha araştırsaydın daha uygun bulurdun belki daha bile güzlelerini ama işte biz kadınlar böleyiz bişeyi beğendikmi gözümüz hiç birşeyi görmüyor. güle güle kullan canımcım

slm kızlar,nasılsınız?
denizcim yeni topikler süper olmuş,eline sağlık :1hug:
bende yarın lcw den hamile pantalonu bakacağım bayram için 1 tane almıştım kumaş gri renk çok rahat aynısından siyahını ve kahvesini bulursam hamileliği bu şekilde bitiririm,üst bulmak kolay alt bulmak zor malesef kafamçokkarıştı

kızlar hastane çıkışı kaç tane aldınız ben 1 tane aldım ama epey parçası var bazı topiklerde okuyorum 2 takım alın yazıyor :uhm: bebek kusabilirmiş falan acaba 1 takım daha az parçalı birşey daha mı alsam ne dersiniz?

canım ben bir tane çok parçalı aldım bir tanede 5 li var ucuz bişi cici topiğinde var resimler 5 li yi hemşirelere vereceğim öncelikle sonra odada kendimiz değiştiririz diye düşünüyorum

canım senin içine sinmiş almışsın ben kendim için düşününce pahalı geldi bana bizi boş ver sen kese senin kese nasılsa hihoyyyt

selamlaaarrkaydirigubbakcemile2
yaaa ben artık pantolonlarıma sığmıyorum:sinifsinif:
bi tane eşofmana benzer bi pantolonum var hep onu giyiyorum üstüme yapıştı nerdeyse yıka yıka giylülülülülülü
bayranda giydiğim bile olmuyo düşünün yani
ama bayramdakiyle aynı kilodayım 50 hala g...t...m göbeeem büyüdü herhal:roflol:

canım ben de bi 5li takım aldım ucuz ama sevimli:icecream:
bi de çok parçalı alcam inş
hastanede onu giydirirler eve gelince de tertemiz diğerini giydiririz kuzuma

hastane doğumdan sonra kendileri takım giydiriyormuş, enfeksiyon riskine karşı çıkana kadar izin vermiyorlarmış aldığımız takımı giydirmeye, ben de çıkarken giydirmek için aldım ikişer takım, mother carede 10lu paketlerde satılan beyaz takımlar çok güzel, daha sonra sürekli kullanabilirsiniz kızlar.

kızlar doğum sonrası gecelik alırken bedenini nasıl ayarlıcaz. doğuma daha baya var o zamana kadar kilo alırız bundan sonra çok kilo alınır diyorlar. ben bu koca göbekle bedenimi falan şaşırdım artık :)) son zamanları beklesem diyorum gecelik pijama için. bu arada bebeğimin bişeyi yok diye üzülüyordum kayınvalidem istanbula gitmişti ordan bize de hediyeler almış. hastane çıkışı, bornoz takımı, battaniyesi çok şeker şeyler:) ama bana gösterip geri götürdü doğuma getirecekmiş

Selam herkese evime döndüm nihayet
Doktora son gittiğimde testler istemişti, şeker yüklememiz yapıldı problem yok ama idrar yollarında iltihap çıktı
suda eriyen parçalı bi ilaç werdi günde 3kere içmem için ona başladım bugün
bu arada istanbuldayken hamile elbisesi aldım bakırköy tam bi cennetmiş hamile kıyafeti konusunda
düğünlük, bayramlık,günlük ne ararsanız var ben kaynımın nişanında giymek için bolerolu bi abiye elbise aldım herkes çok beğendi
özel gün elbise ihtiyaçlarınız varsa bakırköye bi bakın derim

Canım evet yaaa kilo aynı kalıyor ama nedense beden büyüyor sanırım vücudumuz su topluoyr şişiyoruz....
Cicileriniz hayırlı olsun güle güle giydirin....

kaynanam da benim yanımda aldıklarını veriyor kendi ördüğü ve aldıklarını gösterip kaldırıyor eli boş gelmek olmaz dimi ama kaydirigubbakcemile3

evet ikitane alın diyorlar bize birtane 10lu takım hediye geldi ama ben 5 aprçalı falan uygun ama cici bişi almayı düşünüyorum onu hemşirelere veririz doğumdan hemen sonra giydirirler diğer takımıda çıakrken giydirirriz temiz temiz diye düşündük.

geçmiş olsun canım. inş ilaç ii gelir. dikkat et sıcak tut kendini ayaklarını belini.
bu arada benim annem bakırköyde oturuyor orda büyüdüğümden karış karış bilirim her yerini ne nerde varmış gerçekten de dediğin gibi hem hamile kıyafeti hemde her türlü alışveriş açısından cennet ama bakırköyde hamile kıyafetleri pahalıdır. ben bugüne kadar hiç ordan almadım mesela. uygunamı aldın nişan için elbiseyi? güle güle kullan inş.

saol canım sezon sonuna denk geldiği için uygun geldi bana fiyatı geçen bayram normal bi hamile elbisesine 80 vermiştim başka bişey bulamadığım için
abiye olarak bolerosuyla 90a aldım bu sefer, karuselin otopark çıkış sokağında karşılıklı bisürü mağazalar var ya orda livaa dan aldım
ebru dan bi abiye sordum ki çok sıradandı pek bişiye benzemiyodu önce 200,sonra nakite siftahlık hadi 150 olsun dediler
ben 140 a elbise, bolero, ayakkabı, çanta hepsini hallettim hepsi de çok içime sindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…