2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aman kızlar doğumdan sonra veririz kiloları şimdilik takmıyorum
cnm vermek mesele değil sporla diyetle hemen vewriliyor ama doğumda zor oluyor diye fazla almayın diyolar boshayallersmileuff hayatı hep rejimle geçmiş biri olarak hamileyken yeme normal zamandayken yeme hep yeme hep yeme bıktım bu baskıdan bazen anasını satıyım koyver gitsin diyorum ne bulursan ye diyorum sempatiksalakcinniama öbür taraftanda yine vermek için uğraşıcak olan sensin diye içimdeki öküze çüş diyorum sırnaşık şey

Ben de tahlil ultrason sonuçlarımı doktora gösteremedim.Herşey yolunda mı değil mi ne oluyo ne bitiyor hiç bilmiyorum.Gebelik bölümünde doktor beye yazdım sonuçları bir cevap gelmedi.2 kez gittik şehre doktora bulamadım zaten daha da gidemiyoruz.Sıkıldım iyice

Denizcim daginin sitesinde lohusa bölümünde var, şimdi işteyim, akşam çekip göndereyim fotoları, ben krem rengi gecelik, sabahlık ve pijama takımı ile, pembeli leylekli olanı aldım.

alemsin canım ya sempatiksalakcinni
vallahi ben evlendikten sonra 21 kg falan aldım bir yıl olmadan neden öyle oldu anlamadım evlenmeden önce tam bir yıl adet düzensizliğinden doğum kontrol hapı kullanmıştım acaba omu yaptı diyorum bazen görenler şok oluyordu o zayıf kız gitmiş şişman bir karı olmuştu delikafadulden bir ara zayıflayıp öyle hamile kalayım demiştim ama beceremedim şimdi iyiki beklememişim diyorum bebiş doğsun iicene emzireyim ondan sonra zayıflarım taktım kafama o eski kıyafetlerime tekrar gireceğim :hooray:

bebişler doğunca birde zayıflama topiği açarsın cnm hep beraber veririz o kilocuklarıdelikafaduldenbirde not:kesinlikle doğum kontrol hapı aldırmıştır sana o kiloyu bende kullandım çünkü kistlerim için çok ödem yapıyordu birde acaip iştah açıyordukaydirigubbakcemile

:)))))))))))))))))çok güldüm sana yaa alemsin sen sen beni güldürdün allahta seni güldürsün doğumdan sonra rejim listelerimizi paylaşırız bu sefer birbirimizle:))))))))

Kıslaaar bugün biz de doğum için gecelik ve pijamalarımızı aldık dagiden, hepsi çok şirin, heyecanlandım biraz :)

hadi güle güle kullan canım inş. nekadardı fiyatı? ekle resimleriiii mutlakaaa...benim takımım gelsin bende eklicem resmini oleyyy

Denizcim krem rengi olan üçlü takım çok güzel, yaka kenarlarında felan çok zevkli danteli var, öyle cafcaflı da diil, fiyatları ucuz değil maalesef...

belgun teşekkür ederim canım, inşallah Rabbim kullanmayı nasip eder.

bir pijama 100 tl mi akannehir
abovvvvv çok paraakannehirakannehirakannehirben burda sordum tabi böyle marka değil 15tlden başlıyor fiyatlarıbilmiyorumkismileonlardan alırım
:)))))))))doğumdan sonra kaçmak yok bebişler uyurken rejim topiğinde buluşuruzhihoyyyt

selam kızlar;
geçmişe şöyle bir göz attım geldim.
Denizcim yeni topiklerimiz hayırlı olsun eline sağlık....
Doktora giden arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.
Kilo sorunu yaşayan arkadaşlar yandık yaaa asıl şimid kilo alma zamanımız geldi.Allah sonumuzu hayır etsin....Yarım dünya hallerimizle birbirimiz avuturuz artık ne yapalımkaydirigubbakcemile2

belguncum takım olarak 240 gibi olmuş krem rengi takım, bi de pijama takımı almıştım o da 109 muş, kızlar beğendiğim şeylerde parayı gözüm görmüyor benim, utandırmayın bizi

belguncum takım olarak 240 gibi olmuş krem rengi takım, bi de pijama takımı almıştım o da 109 muş, kızlar beğendiğim şeylerde parayı gözüm görmüyor benim, utandırmayın bizi
canım zevkler ve renkler tartışılmaz sen güle güle kullan cicilerini bana biraz tuzlu geldi boshayallersmileo yüzden öle dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…