2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım pahalı normalde sezon sonu oldundan uygun şeler bulmak mümkün hamilede. ben bakırköydeki bütün hamile mağzalarında kumaş sormuştum kot kumaş 80den başlıyordu eminönünden aldım hemd eçok kaliteli 40 tl ye düşün aradaki farkı. livayı biliyorum hatta hemen hepsini tanıyorum annemde o sokaktda esnaftı tanıyoruz yani :) diğerlerine nazaran az daha uygundur ama abiye 90 tl ii almışsın ebru en pahalısı zaten orda bu bebek desenli badilerin tanesi 35 - 40 tl den başlıyor. sen 140 tl ye hepsini çok uyguna almışsın güle güle giyin arkadaşım

canımcım hoşgeldinn

oo alışverişler yapılmış ne güzell güle güle kullan cicileriniopuyorumnanaktan

idrar yolu iltihabın varmış geçmiş olsun o ilaç iyi geliyo kardeşimde kullanmıştı
ne güzel ama şekerin iyi çıkmış

selam ocak anneleri,bebekleriniz için alışverişiniz tamamladınız mı ben mobilya bakacağım ama ne alacğımı hiç bilmiyorum yani beşik mi karyolalamı park yatak mı?tavsiyeleriniz var mı acaba?

ewet yaa öyle hamile pantolonu fln gibi şeyler pahalı oluyo neyseki artık lc var uzakta aramaya gerek kalmıyo
ekim başı da aşimin kuzeninin nişanı var, belki bidahaki gidişimizde kayınvaldemle yine bakarız o mağazalara
livaa nın kışlık kataloğunda abiye bi elbise beğendik kayınvaldemle haftaya gelcekmiş gelir bi deneriz beğenirsen öbür nişan için alırız dedi
sponsorum hazır yani zaten şimdiye kadar beğendiğim tüm hamile kıyafetlerini lohusa pijamalarını fln onlar aldı sağolsunlar yoksa batardık muhtemelen kaydirigubbakcemile3
bende eminönü hastasıyım ekimi iple çekiyorum havuzluhana saldırmak için iyice tepe gibi olmadan gidip halletmem lazım diye düşünüyorum

sağol canım benim neyseki erken farketmişiz iltihabı çabuk geçer dedi yeni doktorum
annemlere son gidişimizde doğum yapacağım hastane ve doktora karar werdik artık ona gidicem kısmetse
şekere bende çok sewindim içim çok rahatladı
ee canım sen napıyosun nasılsın bayadır görüşemedik

selam ocak anneleri,bebekleriniz için alışverişiniz tamamladınız mı ben mobilya bakacağım ama ne alacğımı hiç bilmiyorum yani beşik mi karyolalamı park yatak mı?tavsiyeleriniz var mı acaba?

selam hoşgeldin. karyola tavsiye etmiyor kimse şahsen ben almayacağım mobilya beşik. bir tane odamıza küçük sallanabilen ahşap beyaz bir beşik hediye etti bir arakdaşımız o sabit durcak odamızda. onun dışında birtane park beşik alacağız hem evin istediğimzi bölümüne istediğimiz zaman götürebileceğiz tekerlekleri sayesinde. park beşik tercih ediyoruz genelde hepimiz. hem aramızda ikinci çocuğu olan annelerimiz var onlarda bu şekilde tavsiye ediyorlar 3 yaşına kadar falan da kullanabilirler.

canım ben de bi 5li takım aldım ucuz ama sevimli:icecream:
bi de çok parçalı alcam inş
hastanede onu giydirirler eve gelince de tertemiz diğerini giydiririz kuzuma

her hastane veriyor mu acaba bildiğim kadarıyla acıbademde var bu uygulama .

:lepi:

doğum sonrası pjima için beli ayarlanabilen alın rahat edersiniz ben öyle aldım opuyorumnanaktan

bakırköyde caruselde zemin katta ge-be mağazası var ben ordan 3 elbise almıştım 200 tl vermiştim,internetten de takip edebilirsiniz,ebru lord buralar çok pahalı lcw yi tercih ederim.

bende yarın bir tane daha alayım o zaman oğluşuma :lepi:

ben park yatak düşünüyorum ileride genç odası alacağım,bebek odasını almayı istemiyorum.

oo ne güzel kararınıda verdin
sorma canım ya bi rastlaşamadık
geldim geleli ancak toparladım evi tek sorunum sıcaklarla hala çok sıcak ve bunalıyorum
gerçi ramazanda biraz daha sıcaktı ama yinede serinlemedi buralar
bende yarın bebişimi görmeye gidicem kontrolum var bide şeker testimiz yapılacak bakalım inş. senin gibi düşük çıkar benimde:1hug:

ayy inşallah düşük çıkar seninde gramını da sormayı unutma seninkide kocaman olmuştur muhtemelen
bende ptesi eski doktora son kez gidicem sırf gramını merakımdan sempatiksalakcinni
şimdi de ewi toparlama sırası bende bisürü çamaşır birikti yıka ütüle yerleştir fln oof of
gezmek güzel de ewe gelince zor oluyo yarın da kayınvaldem belki gelicek 2akşam kalmaya
bişeyler yapmam lazım yani muhakkak

slm kızlar nasılsınız ben birşey sorucam göbüşlerinizle ilgili benim hep aşağı doğruydu yani midemden başlamıyor çıkıntı bugün aşı için ordaki doktor bebeğin aşağı düşmüş dedi yani yerine yerleşmeye başlamış sizdede böyle bir durum yaşayan varmı acaba????

Canım ben park yatağı aldım.bebek odası almak çok mantıksız geliyor.Biraz çocuk büyüyünce genç odası almayı planlıyorum.bebek odası alındığı gibi orda süs gibi duruyor ben yiğenimde tecrübe ettim.şimdi 3 yaşında başladı polis arabalı yatak diye.....

bende bir kaç gündür aşağıda hissediyorum hep oralarda kıpırdıyor

Canım ne kadarlık hamilesin bilmiyorum ama bende öyle bir durum olmadı...

evet allahtan lcw var :))allah razı olsun valla kayınvalidenden negüzel bak alıyorlar sana. eminönüne ekimdemi gidiceksin bende izne ayrıldıktan sonra düşünüyorum kasım aralık o civarlarda gidim diyorum. zaten süslere ve hastane ve ev için yapacağımız şekerleme malzemelerine falanda ordan bakacağız.

Hımmmm anladım canım ama bende olmadı ama evet ilk başta bebekler biraz aşağıya yerleşirmiş ama acaba ne kadar aşağıda...
Sağlık ocağındaki doktorlarada hamilelik konusunda çok güvenmiyorum açıkcası çünkü branşları farklı bende çünkü orda test yaptırdım ve kolestrolüm yüksek çıktı oooo çok fena fialn dedi,kendi doktorumu aradım sordum hamilelikte çok normal dedi.İstersen kendi doktorunu arayıp danış.....

canım niye hemen en kötüyü düşünüyosun yazık değil mi sana
bak ne güzel bebişin normal pozisyonunu almaya başlamış
hemen üzme öyle kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…