2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm iyi akşamlar
bebeğinin iyi olmasına sevindim.
ALLAHIM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
sana da geçmiş olsun inş bi daha böle bişey yaşamazsın.
bu arada ben de cuma günü okulda sadece süt içip kahvaltı yapmamıştım bende bayılacak gibi oldum ter bastı yerimden kalkamadım demek ki aç durmaktanmış.
halime şükür ama şimdi de ileri derecede idrar yolu enf oldum ilaç kullanıyorm
bu hamileliğim bi hayli hastalıkla geçiyor bazen korkuyorum
ALLAHIM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Herkese selam,

uzun zaman oldu gelip de yazamadım bir türlü, ara ara mesajları okuma şansım oldu ama son zamanlarda kim, nasıl, ne durumda pek fikrim yok. Elimden geldiğince yetişmeye çalışacağım sizlere.

24+2 görünüyoruz takvime göre ama bebişimin gelişimi maşallah 10 gün ileride gidiyor. Şu dönemde gittiğim doktoru değiştirme kararı verdim ve artık doğuma gireceğimiz hastaneyi seçmeye çalışıyoruz. Berbat bir stresi var açıkçası... Tüm doktorlar çizgi filmlerdeki kahramanlara dönmüş, insanlara bakınca dolar işaretleri parlıyor gözlerinde. Önce hasta, önce onun istekleri diye düşünen yok ne yazık ki...Hepimiz para kazandıran metalarız onların gözlerinde ne hoş diye düşünüyorum Devlet hastanesindeki doktora muayeneye gittiğinizde "önce bir muayenehaneme gel orada bakalım durumuna" diyor. ohaoldumsmile Açıkçası bir doğsa da kucağımıza alsak sağlıkla derken arada da hangi hastane,hangi doktor diye düşünerek daha bir stres oluyor insan.

Bizde durumlar böyle :) Umarım tüm anne adaylarının keyfi yerindedir ve bebişlerinizle birlikte sağlıklarınız da iyidir opuyorumnanaktan

sitede virus mu var acep:bbo:

kızlar sitede virüs var sürekli uyarı çıkıyor eyvahedigeldismile

kızlar bizim bilgisayar çöktü ve ben bu siteden başka biyere girmemiştim sizde de bişii oldumu biz tekrardan kurmak zorunda kaldık bütün bilgiler gitti mafoldumben
önceleri sürekli virüs programı açıldı filan sürekli uyarılar geliodu ve sonra kilitlendi
eşim bugün tekrar sıfırdan herşeyi yükledi de açıldı düzeldi

canımmm çok geçmiş olsunnn eyvahedigeldismile ay sakın kahvaltı etmeden çıkmaa ewden lmaz:
şükür canım korkulacak bişii yokmuş sevindim demekki ağrılar normal opuyorumnanaktan
maşşallah gelin kızımaaa opuyorumnanaktan
bakalım ben perşembe gidicem sonuçlar çıkarsa
cuma günü aşıya eyvahedigeldismile
salı günü şeker yüklemesine ve ayrıntılı olucak guclubacismile
ayy bi gelip geçse de oğluşumu görsemmmm boshayallersmile :kedi:

buarada guatr değerlerim gittikçe iyiye gidiyomuş ama hapı doğuma kadar kullanıcam galiba CADIARZU

neyse kızlar saat geç oldu
hepinisi öptümm iyigecelerrrrr

GünAydın kızlar bu sabah biz de erkenciyiz kızım artık daha da kuvvetlendi ve kipirtilariyla beni uyandırmayı başardı:) suhan cok gecmis olsun artık beslenmemize daha cok dikkat etmemiz gerekiyor dün annemin dediği gibi bizi içten ice kemiren minik tahta kurularımız var :)
Sirinem aldıkların cok güzelmiş canım özellikle sanayiini cok beğendim ben de bursada oldugum için soruyorum nerden aldın canım...

günaydın kızlar nasılsınız bugün,geceleri hiç uyuyamıyorum bugün 4 mü neydi uyuduğmdda eşimde bugün nöbetçi saat 8 de uyandım tekrar onu işe göndermek için...şimdiide acaip başım ağrıyooo(

kızlar hastaneden cıkınca eve geldıgımde gıymek ıcın aldıgım pijama takımı ve sabahlık
gule gule kullan..begendıgım gıbı alısverıs yapmsısın canım opuyorumnanaktan
maşallah bebısıne..kahvaltı yapmadan çıkma canım bırdaha..
maşallah bebeısıne..
doktro konusunda umarım tam ıstedıgın gıbı bır doktor bulursun..gercekten zor oluyor bulunmayınca..

canım sneı goremıyordum ne zamandır..ıyımısın...kasıntılar tamamen geçtı galıba demii.şimdıde enfeksıyon olmussun..dıkkat et..ilaçlarını kullan canım..

aynen bendede uykusuzluk var..
uyyuyamıyorum...
gunde 4-5 saat uyusam yeterlı gelıyor...
uyanıverıyorum...
sonra bıraz bas agrısı ve sersemlık oluyoor

günaydın
aslında bende uyuyamayanlardanım
6 dan beri uyanığım.
tv izledim sersem gibiyim bir halsizlik falan
gece 1 e geliyordu
uyuşukluk var üzerimde.
kalkıp bir duş alabilsem iyi gelecek bana.

bird kızlar ben balığı kızartıp yiyorum
fırında pişirme daha yararlı diyorlar
ama yiyemiyorum öyle.
yararı oluyordur dimi bebegime.

günaydın kızlar.dün doktorumuza gittik,gördük haylaz oğlumuzu :) herşey yolundaymış çok şükür.pazartesi günü de şeker yüklememiz var.
dün benim gibi doktora giden arkadaşların da gözü aydın,sizler de iyi haberlerle gelmişsiniz.maşallah bebişlerinize.

herkese günaydın bende uyku sorunu yaşıyom kızlar aslında uykum var ama başıma vuruyor bi türlü dalamıyorum dönme dolap gibi bi oyana bi buyana dönüyorum birde dağınıklık beni çok rahatsız ediyor kafama onu takıyorum titizlik hastayım sanırım o yüzdende uykularım kaçıyorboshayallersmile
dktra gidip bebişini gören arkadaşlarım kuzucuklarınıza benden kocaman bir maşallah hep böyle iyi haberlerle dönersiniz inşallah:1hug:

sağol adilemirciğim,kaşıntım geçti çok şükür ama ilaçları doğuma kadar kullanacakmışım.şimdi bir de idrar yolu için ilaç kulanıyorum işte.halime şükür ama bu hamileliğim bi hayli sıkıntılı geçiyor.ALLAH daha büyük sıkıntılar yaşatmasın.
hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar bende okuyorum ama devamlı yorum yazamıyorum.Eşimin akrabaları geldi.Daha temizlik yapamadan bana geliyorlar.Umurumda bile değil artık.Toplamaya falan da uğraşmıyorum.Gelsinler öyle sıkıldım çok.Kendinize iyi bakın.

bu hamilelikten dolayı ben çok duygusalım
durduk yere aglaya biliyorum.
sıkıntıya gelemiyorum hiç

zap zupcum sanada Allahı yardı etsin inş.
anlayışlı insanlardırda sana yardım ederler.

herkese merhaba opuyorumnanaktan

doktordan iyi haberle dönen arkadaşların gözü aydın

bende uykusuzluk bayadır var alıştım artık diyebilirim dönüp duruyorum yatakta sabaha kadar

dün annem gile geldik öğleden sonra ve burda kaldık bugünde burdayım eşimin işi vardı o çıktı senide götüreyim dedi ama canım istemedi annemin yanında rahatım zemuszemus

herkese selam,
ben de geceleri bi ben uyuyamıyorum zannediyordum,ben de kızlar gece zırt pırt uyanıyorum kolay kolay uykuya da dalamıyorum,ama buna rağmen sabah da erkenden geyet dinç bi şekilde uyanıyorum.demek ki hamilelikle alakalı bişeymiş bu.
ben de bugün bi hapşuruk,bi tıksırık grip filan mı olucam nedir allah göstermesin.
kızlar haftaya eşimin doğum günü,eşimle birlikte bi geceleğine abanta gidelim dedik,bu sene tatile de çıkamadık diye.otelden yerimizi de ayırdık ama bana yol dokunur mu bilemedim,daha önce gitmedim hiç abanta merak ediyoruz yolları çok kötü mü,sarsılır mıyım sizce yolda çok?kendi arabamızla gidicez gerçi ama çok virajlı filan mıdır yolları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…