- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.221
suhan geçmiş olsun,dikkat et kendine,bebişine de maşallah.
şirinem pijaman da sabahlığın da çok güzel.ben de artık alayım diyorum ama kaç tane almak lazım bi de ne almak lazım bilemedim.sen bunları hastanede giymek için mi aldın,evde mi?
bebişine maaşallah cnm iyi olmanada sevindim
selam kızlar doktordan geldik.. Bebişim 750 gr ve 35 cm gayet iyi maşallah.. vajinal ağrı için de çok oturmaktan olabilir dedi... rahim duvarım kapalıymış korkulacak bişi yokmuş..çok şükür..
şirinem pijamana bayıldım.. güle güle giy tatlım...
ha bu arada kızlar bugün ilk defa sabah bir baygınlık geçirdim.. tansiyonum düşmüş. doktor kahvaltıyı geç yapacak olursam böyle sorunlar olabilir,kahvaltını yapıp evden çık ve mutlaka bol su iç dedi.... çok korktummm :gitme: bebişim bir iki gün önden gidiyormuş 25+6/ 26 haftalık
sitede virus mu var acep:bbo:
kızlar sitede virüs var sürekli uyarı çıkıyor eyvahedigeldismile
selam kızlar doktordan geldik.. Bebişim 750 gr ve 35 cm gayet iyi maşallah.. vajinal ağrı için de çok oturmaktan olabilir dedi... rahim duvarım kapalıymış korkulacak bişi yokmuş..çok şükür..
ha bu arada kızlar bugün ilk defa sabah bir baygınlık geçirdim.. tansiyonum düşmüş. doktor kahvaltıyı geç yapacak olursam böyle sorunlar olabilir,kahvaltını yapıp evden çık ve mutlaka bol su iç dedi.... çok korktummm :gitme: bebişim bir iki gün önden gidiyormuş 25+6/ 26 haftalık
gule gule kullan..begendıgım gıbı alısverıs yapmsısın canım opuyorumnanaktankızlar hastaneden cıkınca eve geldıgımde gıymek ıcın aldıgım pijama takımı ve sabahlık
maşallah bebısıne..kahvaltı yapmadan çıkma canım bırdaha..selam kızlar doktordan geldik.. Bebişim 750 gr ve 35 cm gayet iyi maşallah.. vajinal ağrı için de çok oturmaktan olabilir dedi... rahim duvarım kapalıymış korkulacak bişi yokmuş..çok şükür..
maşallah bebeısıne..Herkese selam,
uzun zaman oldu gelip de yazamadım bir türlü, ara ara mesajları okuma şansım oldu ama son zamanlarda kim, nasıl, ne durumda pek fikrim yok. Elimden geldiğince yetişmeye çalışacağım sizlere.
24+2 görünüyoruz takvime göre ama bebişimin gelişimi maşallah 10 gün ileride gidiyor. Şu dönemde gittiğim doktoru değiştirme kararı verdim ve artık doğuma gireceğimiz hastaneyi seçmeye çalışıyoruz. Berbat bir stresi var açıkçası... Tüm doktorlar çizgi filmlerdeki kahramanlara dönmüş, insanlara bakınca dolar işaretleri parlıyor gözlerinde. Önce hasta, önce onun istekleri diye düşünen yok ne yazık ki...Hepimiz para kazandıran metalarız onların gözlerinde ne hoş diye düşünüyorumDevlet hastanesindeki doktora muayeneye gittiğinizde "önce bir muayenehaneme gel orada bakalım durumuna" diyor. ohaoldumsmile Açıkçası bir doğsa da kucağımıza alsak sağlıkla derken arada da hangi hastane,hangi doktor diye düşünerek daha bir stres oluyor insan.
Bizde durumlar böyle :) Umarım tüm anne adaylarının keyfi yerindedir ve bebişlerinizle birlikte sağlıklarınız da iyidir opuyorumnanaktan
canım sneı goremıyordum ne zamandır..ıyımısın...kasıntılar tamamen geçtı galıba demii.şimdıde enfeksıyon olmussun..dıkkat et..ilaçlarını kullan canım..slm iyi akşamlar
bebeğinin iyi olmasına sevindim.
ALLAHIM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
sana da geçmiş olsun inş bi daha böle bişey yaşamazsın.
bu arada ben de cuma günü okulda sadece süt içip kahvaltı yapmamıştım bende bayılacak gibi oldum ter bastı yerimden kalkamadım demek ki aç durmaktanmış.
halime şükür ama şimdi de ileri derecede idrar yolu enf oldum ilaç kullanıyorm
bu hamileliğim bi hayli hastalıkla geçiyor bazen korkuyorum
ALLAHIM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
aynen bendede uykusuzluk var..günaydın kızlar nasılsınız bugün,geceleri hiç uyuyamıyorum bugün 4 mü neydi uyuduğmdda eşimde bugün nöbetçi saat 8 de uyandım tekrar onu işe göndermek için...şimdiide acaip başım ağrıyooo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?