- 11 Eylül 2009
- 377
- 48
- 643
- 40
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.201
kızlar hastaneden cıkınca eve geldıgımde gıymek ıcın aldıgım pijama takımı ve sabahlık
çok güzelmiş tattlım.
nerden kaça aldın sorması ayıp olmasın :asigim:
canım ıkısı 110 lıra tuttu amasabhalık polar cok guzel pıjamada pierre cardının
canım sabahlık çok güzel güle güle giy pijamada güzel ama emzirmek zor olur onda bence önü daha açık olsaydı keşke
güle güle giy tatlım
,
önü yarıya kadar dugemlı canım zaten bende cok ufak tefegım rahat rahat emzırebılırım yanı
sirinem çok tatlı pijaman ve sabahlığın güle güle giyin canım
selam kızlar doktordan geldik.. Bebişim 750 gr ve 35 cm gayet iyi maşallah.. vajinal ağrı için de çok oturmaktan olabilir dedi... rahim duvarım kapalıymış korkulacak bişi yokmuş..çok şükür..
şirinem pijamana bayıldım.. güle güle giy tatlım...
ha bu arada kızlar bugün ilk defa sabah bir baygınlık geçirdim.. tansiyonum düşmüş. doktor kahvaltıyı geç yapacak olursam böyle sorunlar olabilir,kahvaltını yapıp evden çık ve mutlaka bol su iç dedi.... çok korktummm :gitme: bebişim bir iki gün önden gidiyormuş 25+6/ 26 haftalık
maşallah bebişine tatlım.
aman kendine dikkat et karnını iyi doyur .
sağol canımmmmmopuyorumnanaktan
canım ıkısı 110 lıra tuttu amasabhalık polar cok guzel pıjamada pierre cardının
selam kızlar doktordan geldik.. Bebişim 750 gr ve 35 cm gayet iyi maşallah.. vajinal ağrı için de çok oturmaktan olabilir dedi... rahim duvarım kapalıymış korkulacak bişi yokmuş..çok şükür..
ha bu arada kızlar bugün ilk defa sabah bir baygınlık geçirdim.. tansiyonum düşmüş. doktor kahvaltıyı geç yapacak olursam böyle sorunlar olabilir,kahvaltını yapıp evden çık ve mutlaka bol su iç dedi.... çok korktummm :gitme: bebişim bir iki gün önden gidiyormuş 25+6/ 26 haftalık
canımbebısıne massalhlah bu arada gecmıs olsun saglıınada dıkkat et ama
canım geçmiş olsun bidaha olmaz inş.
bebişinede maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?