2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kardeşin için geçmişolsun canım

inşallah sende güzel haberlerle gel inşallah p.tesi

slm kızlar dün dr gittik
kızımı gördüm gayet iyiydi
ben hala kilo almadım
kızım 730 gr mış
geçen ay zayıftı bu ay toparladı biraz
bol süt ve meyve yiyorum
diş etlerim kanıyordu kansızlık belirtisiymiş aklınızda bulunsun

maşallah kızına canımm

ne güzel sen almamışsın kilo ben bu ay 2 kilo almışımmohaoldumsmile

benimkilerde kanıyo kansızzmıyım acepbilmiyorumkismile

gözün aydın canım maşallah kızına

evet bende bugün sordum ağrıları normal dedi dr

benim oğluşumda 930 gr kaçıncı haftadasın sen

maşallah cnm nekadar hızlı büyüyorlar değilmi?25+4 bugün cnm senin kaçıncı hafta.beni 2 gündür baya korkutmuştu ağrılar ama rahatladım şimdi çok ayakta kalma dedi...oturunca ayaklarını yüksekte tut otururken dedi

evet canım çok hızlı büyüyolar ama yinede zaman geçmiyo sanki nasıl gececek şu 3 ay :))
ben 25+3 um
ağırlaşmaya başladık yavaş yavaş ee bebişlerde büyüyo o yuzden ağrılarda kaçınılmaz oluyo demekki

kontrolden gelen arkadaşlar bir sorum olacak.doktorunuz kontrolde doğumunuzun nasıl olacağı konusunda birşey söyledimi?sezeryan yada normal doğum uygundur şeklinde?

Kızlar bacaklarında kramp ağrısı hisseden var mı? Dün gece uykudan uyandım ağrısına,çok çabuk geçti ama ağrı şiddetliiydi

Kızlar bacaklarında kramp ağrısı hisseden var mı? Dün gece uykudan uyandım ağrısına,çok çabuk geçti ama ağrı şiddetliiydi

benim öyle bir şikayetim yok cnm Allaha şükür.ama bu sorunu yaşayanlara doktor genelde magnezyum tavsiye ediyor.geçmiş olsuna.s.

Teşekkür ederim cancer,benim de ilk defa dün gece oldu,pazartesi doktorumla konuşayım dediğin gibi magnezyum takviyesi verir belki...

kontrolden gelen arkadaşlar bir sorum olacak.doktorunuz kontrolde doğumunuzun nasıl olacağı konusunda birşey söyledimi?sezeryan yada normal doğum uygundur şeklinde?
yok canım hiç konuşmadık biz bu konuda bişey söylemedi dr henuz

kramplarla yaşamaya alıştım ben hergün her sabah hemen hemen yaşıyorum ardındanda bacak ağrısı tabi gün içinde dr magnezyum vermişti ama düzelmedi şimdi ona ek bide kalsiyum verdi bakalım bi düzelme olacak mıı

ewet galiiba öyle oluyor:)) zaman hiç geçmeyecekmiş gibi...çok ççok uzun gelior yada ben çok sabırsızım bilmiyorum

benimde diş etlerim çok kanıyor hemde çok.....ama daha yeni kan testi yaptırdım değerlerim normal çıktı.Benim sorunum ne acaba.....

CAnım hamilelikte kramp çok normal bazı arkadaşlarımızın kramptan bacakları kitleniyormuş, benimde öksürünce filan acayip karnıma kramp giriyordu.Bende magnezyum kullandım çok iyi geliyor.Şimdi geçti.

mrb kızlarr maşalllahh bebişlerin ilosu negüzel darısı benim oğluma inş.
bizim doktura gitmemize daha 2 hafta var
inş. herşey güzel der banada.

banada sanki hiç doğum anı oğlumu kucagıma
alacagım gün gelmeyecekmiş gibi zaman geçmiyor.

kızlar hastaneden cıkınca eve geldıgımde gıymek ıcın aldıgım pijama takımı ve sabahlık

Eklentiler

• $pr_01_1999_max.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 18
  • $dsc00606.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 28

hiç zamn geçmiyor banada çok acaip bir heycan var içimde ama geçmiyor napcaz bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…