- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.181
slm kızlar.bugün doktora gittik ama benim için değil kardeşim için.sol yumurtalığında kist vardı dağılmış çok şükür.bende pazartesi gidicem kısmetse şeker yüklememiz ve kan ölçümü yapılacak.:1rolleyes:
slm kızlar dün dr gittik
kızımı gördüm gayet iyiydi
ben hala kilo almadım
kızım 730 gr mış
geçen ay zayıftı bu ay toparladı biraz
bol süt ve meyve yiyorum
diş etlerim kanıyordu kansızlık belirtisiymiş aklınızda bulunsun
Canım çok geçmiş olsun.Umarım sende doktorundan hayırlı haberlerle dönersin....
kardeşin için geçmişolsun canım
inşallah sende güzel haberlerle gel inşallah p.tesi
gözün aydın canım maşallah kızına
evet bende bugün sordum ağrıları normal dedi dr
benim oğluşumda 930 gr kaçıncı haftadasın sen
Doktordan gelen arkadaşlar maaşallah bebişlerinize.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
maşallah cnm nekadar hızlı büyüyorlar değilmi?25+4 bugün cnm senin kaçıncı hafta.beni 2 gündür baya korkutmuştu ağrılar ama rahatladım şimdi çok ayakta kalma dedi...oturunca ayaklarını yüksekte tut otururken dedi
Kızlar bacaklarında kramp ağrısı hisseden var mı? Dün gece uykudan uyandım ağrısına,çok çabuk geçti ama ağrı şiddetliiydi
yok canım hiç konuşmadık biz bu konuda bişey söylemedi dr henuzkontrolden gelen arkadaşlar bir sorum olacak.doktorunuz kontrolde doğumunuzun nasıl olacağı konusunda birşey söyledimi?sezeryan yada normal doğum uygundur şeklinde?
Kızlar bacaklarında kramp ağrısı hisseden var mı? Dün gece uykudan uyandım ağrısına,çok çabuk geçti ama ağrı şiddetliiydi
evet canım çok hızlı büyüyolar ama yinede zaman geçmiyo sanki nasıl gececek şu 3 ay :))
ben 25+3 um
ağırlaşmaya başladık yavaş yavaş ee bebişlerde büyüyo o yuzden ağrılarda kaçınılmaz oluyo demekki
benimde diş etlerim çok kanıyor hemde çok.....ama daha yeni kan testi yaptırdım değerlerim normal çıktı.Benim sorunum ne acaba.....slm kızlar dün dr gittik
kızımı gördüm gayet iyiydi
ben hala kilo almadım
kızım 730 gr mış
geçen ay zayıftı bu ay toparladı biraz
bol süt ve meyve yiyorum
diş etlerim kanıyordu kansızlık belirtisiymiş aklınızda bulunsun
mrb kızlarr maşalllahh bebişlerin ilosu negüzel darısı benim oğluma inş.
bizim doktura gitmemize daha 2 hafta var
inş. herşey güzel der banada.
banada sanki hiç doğum anı oğlumu kucagıma
alacagım gün gelmeyecekmiş gibi zaman geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?