- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.241
herkese selam,
ben de geceleri bi ben uyuyamıyorum zannediyordum,ben de kızlar gece zırt pırt uyanıyorum kolay kolay uykuya da dalamıyorum,ama buna rağmen sabah da erkenden geyet dinç bi şekilde uyanıyorum.demek ki hamilelikle alakalı bişeymiş bu.
ben de bugün bi hapşuruk,bi tıksırık grip filan mı olucam nedir allah göstermesin.
kızlar haftaya eşimin doğum günü,eşimle birlikte bi geceleğine abanta gidelim dedik,bu sene tatile de çıkamadık diye.otelden yerimizi de ayırdık ama bana yol dokunur mu bilemedim,daha önce gitmedim hiç abanta merak ediyoruz yolları çok kötü mü,sarsılır mıyım sizce yolda çok?kendi arabamızla gidicez gerçi ama çok virajlı filan mıdır yolları?
selamlar herkeseee
uzun bir aradan sonra yine burdayımm
göbüşlere baktım,büyümüşler,güselleşmişlerrrrr
ciciş topiğinede baktım,güle güle giysin bebişler cicilerini inşallah...
biz daha hadi başlayalalım die başlamadık alışverişe..yani bişiy almadık henüz
bu gidişle biraz daha bekliycezde sanırım..
herkesi öpüorumm...
sevgiler...
tşk ederim canım,Alınacaklar er ya da geç alınırı canım takma kafana.. Yeter ki bebişin saglıklı olsun, saglıkla kucagına al... Bu arada ne zamandır seninle görüşemiyorduk, bi sorunun yohk degil mi?? :CüvCüv:
tşk ederim canım,
evet aynı fikirdeyim
acele etmiorum
dertte etmiorum ama
ilerde bize zor olacak die sıkılıorum
alınacaklar az gbi görünsede biraz masraflı olacak,eşime bunu anlatamıorum
ne alacaz ki bukadar dert ediosun dio
önümüzdeki ay başlıcaz dedim ya dio
ve yavaş yavaş başlıcakmışızz:))
allahm yaa:))))))))))))
önümüzdeki ay yavaş yavaş alcakmışız:)
bakarmısınız lafa
ben seneye ocakta dourcam bilionuzmu
ondan yavaş yavaş:))))
çok tşk ederim canım,hamdolsun bnde bebeğimde iyiyiz..geçen hafta organ taramam vardı,pürüzsüz çok güsel geçti..561gram çekti kuzum:))
haftayada şeker yüklemem var,sonra hepatit tahlillerim yapılcak falan...
geçen aydan bu yana vücudumda yaralar türedi.
özellikle göğüslerimde..
vücudumda vede saç derimde
cildiyeye gittim,sedefe benzio ama parça alınmadan yüzde yüz diyemem dedi.ama azılı sedef deil tedaviyle düzenli şekilde bakım yaparsan atlatırın dedi,sabah akşam kremleniorum..Allah'ın izniyle geçer die umuorum..
inşallah burdaki herkes iyidir...:Saruboceq:
tşk ederim canım,
evet aynı fikirdeyim
acele etmiorum
dertte etmiorum ama
ilerde bize zor olacak die sıkılıorum
alınacaklar az gbi görünsede biraz masraflı olacak,eşime bunu anlatamıorum
ne alacaz ki bukadar dert ediosun dio
önümüzdeki ay başlıcaz dedim ya dio
ve yavaş yavaş başlıcakmışızz:))
allahm yaa:))))))))))))
önümüzdeki ay yavaş yavaş alcakmışız:)
bakarmısınız lafa
ben seneye ocakta dourcam bilionuzmu
ondan yavaş yavaş:))))
çok tşk ederim canım,hamdolsun bnde bebeğimde iyiyiz..geçen hafta organ taramam vardı,pürüzsüz çok güsel geçti..561gram çekti kuzum:))
haftayada şeker yüklemem var,sonra hepatit tahlillerim yapılcak falan...
geçen aydan bu yana vücudumda yaralar türedi.
özellikle göğüslerimde..
vücudumda vede saç derimde
cildiyeye gittim,sedefe benzio ama parça alınmadan yüzde yüz diyemem dedi.ama azılı sedef deil tedaviyle düzenli şekilde bakım yaparsan atlatırın dedi,sabah akşam kremleniorum..Allah'ın izniyle geçer die umuorum..
inşallah burdaki herkes iyidir...:Saruboceq:
herkese merhaba nasılsınız kızlar????
kızlar aydından yeni döndük...cumartesiydi kontrolll.ne yazıkki bebim dr umuza yine göstermedi...bacaklarını açmıyor bi türlü ya....ama büyük ihtimal kız gibi fakat dr um testise benzer bişiler de var gibi dedi...kafam karıştı iyice...sağlıklı olsun önemli diil cinsiyet.maşallah bebişim çok sağlıklıymışşş bu yeter bana.
dr um artık 4 kilodan fazla almamamn gerek dedi ben 11 kiloyu 2 ayda almış biri olarak bunu nasıl beceririrm bilmiyorum....
geçmiş okuyamadımmm umarım herkesler iyidirrr
kızlar aydından yeni döndük...cumartesiydi kontrolll.ne yazıkki bebim dr umuza yine göstermedi...bacaklarını açmıyor bi türlü ya....ama büyük ihtimal kız gibi fakat dr um testise benzer bişiler de var gibi dedi...kafam karıştı iyice...sağlıklı olsun önemli diil cinsiyet.maşallah bebişim çok sağlıklıymışşş bu yeter bana.
dr um artık 4 kilodan fazla almamamn gerek dedi ben 11 kiloyu 2 ayda almış biri olarak bunu nasıl beceririrm bilmiyorum....
geçmiş okuyamadımmm umarım herkesler iyidirrr
bebish hoşgeldin kız nerelerdeydin bakem?bizler iyiyiz sen nasılsın?ya şu kilo sorunu bendede var 65 olmuşum yuh banadelikafadulden
herkese selam,
ben de geceleri bi ben uyuyamıyorum zannediyordum,ben de kızlar gece zırt pırt uyanıyorum kolay kolay uykuya da dalamıyorum,ama buna rağmen sabah da erkenden geyet dinç bi şekilde uyanıyorum.demek ki hamilelikle alakalı bişeymiş bu.
ben de bugün bi hapşuruk,bi tıksırık grip filan mı olucam nedir allah göstermesin.
kızlar haftaya eşimin doğum günü,eşimle birlikte bi geceleğine abanta gidelim dedik,bu sene tatile de çıkamadık diye.otelden yerimizi de ayırdık ama bana yol dokunur mu bilemedim,daha önce gitmedim hiç abanta merak ediyoruz yolları çok kötü mü,sarsılır mıyım sizce yolda çok?kendi arabamızla gidicez gerçi ama çok virajlı filan mıdır yolları?
bebish hoşgeldinnnnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?