2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

abant çok güzel bi yer canım,çok güzl olur bizde bu hafta gidelim die düşünmüştük ama eşim doktor icap nöbetleri yüzünden gidemedik.yolu çok kötü değil sadece bir 20 km fln biraz virajlı,ii eğlenceler size:))

selamlar herkeseee
uzun bir aradan sonra yine burdayımm
göbüşlere baktım,büyümüşler,güselleşmişlerrrrr
ciciş topiğinede baktım,güle güle giysin bebişler cicilerini inşallah...
biz daha hadi başlayalalım die başlamadık alışverişe..yani bişiy almadık henüz
bu gidişle biraz daha bekliycezde sanırım..
herkesi öpüorumm...

sevgiler...

Alınacaklar er ya da geç alınırı canım takma kafana.. Yeter ki bebişin saglıklı olsun, saglıkla kucagına al... Bu arada ne zamandır seninle görüşemiyorduk, bi sorunun yohk degil mi?? :CüvCüv:

Herkese merhabalar;

SUHANcım çok geçmiş olsun.Bebişinede Maşallah.
Uyuyamayan arkadaşlarımız bende uykusuzluk sorunu yaşıyorum.Kİm bilmiyorum ama bana topikte bir arkadaşımız uykusuzluk sorununum vücudun bebeğe alışmasıyla alakalı olduğunu söylemişti...Baş ağrısı içinde doktorum minoset içebilirsin dedi ama çok sık değil.....

Kızlar bu arada oğlumuza çok şükür bir isim bulduk sizede danışmak istedim.Sizce
TAHA ismi nasıl anlamı çok güzel
TAHA.:Mekke döneminde inmiştir. 135 âyettir. Sûre, adını birinci âyette yer alan harflerden almıştır. Sûrede, Allah'ın peygamberler aracılığıyla insanlara gösterdiği doğru yolun temel gerçeklerine işaret edilmekte, Hz.Peygamber teselli edilerek peygamberlik görevini mutlaka en güzel şekilde başaracağı müjdelenip kendisine karşı çıkanların uğrayacağı sonuçlar izah edilmektedir
Ayrıca...Kur'anı Kerim'in 20. suresi. Hz. Ömer'e müslüman olmadan önce okunan ilk sure. Hz. Ömer bu sureden etkilenmiş ve müslüman olmuştur.

Maşallah herkesde genel olarak iyi haberler var gördüğüm kadarı ile.

Uykusuzluk bu dönemin sorunu galiba, ben de geceleri yarı uyanık uyuyorum ve sabah kalkıp işe giderken çok yorgun hissediyorum kendimi, gün boyu da uyku ihtiyacı hissediyorum tabi sonrasında :)) Uykusuz gecelere şimdiden alıştırıyor bizi sanki minişlerimiz :CüvCüv:

@Denizcim, bu arada pm atamıyorum son güncellemelerimizi ekleyebilir misin?
Bebişimiz erkek olacak ismini de Efe düşünüyoruz. Bizi yeniden aktif edebilir misin ilk mesajda buyrunnnnnnnnn

merhaba kızlar.
bugün nasıl geçti anlamadım bütün gün evdeydim ve sıkıntıdan patladım.yarın Allah izin verirse oğlumu göreceğim.şeker yüklememiz yapılacak.umarım bu aşamayıda sorunsuz atlatırız.:Saruboceq:

Alınacaklar er ya da geç alınırı canım takma kafana.. Yeter ki bebişin saglıklı olsun, saglıkla kucagına al... Bu arada ne zamandır seninle görüşemiyorduk, bi sorunun yohk degil mi?? :CüvCüv:
tşk ederim canım,
evet aynı fikirdeyim
acele etmiorum
dertte etmiorum ama
ilerde bize zor olacak die sıkılıorum
alınacaklar az gbi görünsede biraz masraflı olacak,eşime bunu anlatamıorum
ne alacaz ki bukadar dert ediosun dio
önümüzdeki ay başlıcaz dedim ya dio
ve yavaş yavaş başlıcakmışızz:))
allahm yaa:))))))))))))
önümüzdeki ay yavaş yavaş alcakmışız:)
bakarmısınız lafa
ben seneye ocakta dourcam bilionuzmu
ondan yavaş yavaş:))))

çok tşk ederim canım,hamdolsun bnde bebeğimde iyiyiz..geçen hafta organ taramam vardı,pürüzsüz çok güsel geçti..561gram çekti kuzum:))
haftayada şeker yüklemem var,sonra hepatit tahlillerim yapılcak falan...
geçen aydan bu yana vücudumda yaralar türedi.
özellikle göğüslerimde..
vücudumda vede saç derimde
cildiyeye gittim,sedefe benzio ama parça alınmadan yüzde yüz diyemem dedi.ama azılı sedef deil tedaviyle düzenli şekilde bakım yaparsan atlatırın dedi,sabah akşam kremleniorum..Allah'ın izniyle geçer die umuorum..
inşallah burdaki herkes iyidir...:Saruboceq:

hoşgeldin bidenemmmmm özledim seni...bu arada geçmiş olsun.düzenli sür kremlerini canımın içiopuyorumnanaktan

cnm bu kadar kafana takma eşya konusunu benim eşimde eşinle aynı fikirde ve annemde sürekli daha erken deyip duruyo bende çok sinirleniyorum açıkçası:)

kızlar aydından yeni döndük...cumartesiydi kontrolll.ne yazıkki bebim dr umuza yine göstermedi...bacaklarını açmıyor bi türlü ya....ama büyük ihtimal kız gibi fakat dr um testise benzer bişiler de var gibi dedi...kafam karıştı iyice...sağlıklı olsun önemli diil cinsiyet.maşallah bebişim çok sağlıklıymışşş bu yeter bana.
dr um artık 4 kilodan fazla almamamn gerek dedi ben 11 kiloyu 2 ayda almış biri olarak bunu nasıl beceririrm bilmiyorum....
geçmiş okuyamadımmm umarım herkesler iyidirrr

uuuu hoşbulduk bebem yaaa
şükür kavuşturana beeee
nerdesin sabah beri seni beklom burda :))
çok sevindim bebeğinin iyi olmasına
senn bebek kadar inatçısını görmedim yeminle yaa
bütün planlarımı bozuo bu senn kız gbi bebek:))):1ninca:
valla bana doktorum hiç al ver demio
gittiğimde tartıo falan not edio
du bi tartılıp yazem hemen şimdi
hıh iyimi moralim bozuldu gene 12kilo 200gram almışım ama doktorumun tartısında 62çıkmıştım bizim evdekinde 66.6 çıktı yhaaaaaaaaasenağlama
aman neyseeee
nasılsın canımmm
diğer arkadaşlarım nasıllar???herkes iyimii??
bu arada belgünün ve gelinciğin sonuçlar çıktımı haberiniz varmıı

gelincik senn amniosentez yapılcakmıydı canım???

senin bebişde amma nazlandı cnm.aman sağlıklı olsunda geç öğren cinsiyetini

bebish hoşgeldin kız nerelerdeydin bakem?bizler iyiyiz sen nasılsın?ya şu kilo sorunu bendede var 65 olmuşum yuh banadelikafadulden

bebish hoşgeldin kız nerelerdeydin bakem?bizler iyiyiz sen nasılsın?ya şu kilo sorunu bendede var 65 olmuşum yuh banadelikafadulden

hoşbulduk canımm
iyiyiz çok şükür
sorma yaa
son iki haftadan fazla zamandır memleketteydimm
ondan öncede ramazan dolayısıyla aksadı topiğe gelişim
artık geldim amaaa:))
sen kaçla hamiş kaldın canım yaa
nie böle oluom anlamıorumm
eşim bugün dioki
butların çok kilo almış dio
benm jeton akşam düştü
eşimin gözünde tavuğa benziom kanımcaa
zoruma gitti ama
beni inek gbi görmesinden iyidir heralde:))

canım abant çok gusel bır yer..
temız hava bol oksıjen..
ama yolları vırajlıdır gıderken..tehlıkelı çukur vs.yok..ama vıraj var..o problem olmaz..orman ıçınden tepeye tırmanıyor arac..
gecelerı çok serın olur yazın bıle..üzerıne kalın bır seyler al..boluda 16 yıl yasamıs bırı olarak tavsıyem canbazcıgımm..guzelce eglen opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…