2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çekilişe katılmak isteyenlerin bilgilerini biran önce iletmesini hatırlatayım

birde yeni liste topiğimize daha öncede yazdığım gibi yorum yazılmasın bilgilerinizi mesaj olarak ya da cinsiyet isim topiğinden iletin bu konuyla ilgili uyarı mesajı aldım topik kapanabilir teşekkür ediyorum a.s.

Bora beye tahlil sonuçlarımı sormuştum normal mi diye kaç gün oldu hiçbirşey demedi. Eşimde burada değil. Sağlık ocağına gidip gösterecektim.Gidemedim.Boşu boşuna kan verdim dünya kadar.

Doktorumda beni taip etmiyorki.Olay nasıl oldu biliyor musun.Cuma günü gittik doktora tahlil verdi salı günü çağırdı.Salı günü tahlil sonuçlarını aldım.Ultrason saat 9 buçuktaydı 11 e kadar bekledim anca sıra geldi.Ultrason sonucunu da öğleden sonra 3 e kadar bekletip verdiler.O günde doktorum acilciymiş.Ameliyattan çıkmadı beşe kadar bekledim.Eşim iki kez izin aldı bir daha alamaz.Bende perişan oluyorum yollarda bayılıyorum diye tekde gidemiyorum.Olay bu yani :gitme: Ağlaya ağlaya perişan olduk eşimle hastaneye git gel bekle

Bende sabah sabah kalkar kalkmaz bilgisayar başına oturunca kafam kazan gibi oldu.Temizlik yapmam lazım ama canım kalkmak istemiyor.Mayıştım iyice.Yıkanan çamaşırları bile asmadım.Pilates yapcam birazdan sırtım falan çok ağrıyor biraz rahatlayayım istiyorum.Öyle işte kızlar .Sizden naber?

herkese günaydınnnn
inşş iyi bi hafta olurrr boshayallersmile

inşş güsel geçer cnmm benimde yarın yapılıcak şeker yüklemesi bakalım ne çıkıcakk
ya bnim oğluşum çok tatlıııııı yüksek çıkarsa şaşırmamm aman Allah korusun inş normal çıkarrr hepimisinnn sempatiksalakcinni

valla canım senin bebiş tam bi oğlak burcu ne inat varmış açmam da açmamm sempatiksalakcinni
ama sağlıklıymışya önemli olan o
akannehir nası yani 11 kiloyu nasıl aldınnn :1shok: canım dikkat et sonrasında tabi verilir ama, bebiş rahat etsinn fazla almamaya dikkat et yerimseniben

canımmm tekrardan hoşgeldinnnnn olumunekankayizsmile
bende geçmişi okuyup geldimmm buyrunnnnnnnnn
aman canım ne bakıon onlara :dilcikar: bebeişlerimis olsun bak sonrasında görür onlarr :jeyyar: sengözlerimebaksanab

Allah ismiyle uzun ömürler versin canım hayırlı olsun isminiss olumunekankayizsmile
bende beğeniyorum bu ismi güsel kibar bi isimm yerimseniben

merhabalarrr
bugün nasıl güsel arkadaşlarım??

bugünnnnn çok şükür iyiyiss canımm sen nasılsınnnn olumunekankayizsmile

denizcim
kolay gelsin canımm
hunny
elfella
hoşgeldiniz sizde kızlar :))

opuyorumnanaktan hoşbulduk canımmm

bizde hafta sonu evimizde değildik dünde geç geldik yıkanacak çamaşırlar var hafta içi misafir gelecek diye temizliği yapmıştım fazla batmıyor zaten ev genel temizlik olayımda bitti bir ay sonra falan taşınacağız inşallah annemlerin oturduğu sitede ev tutacağız kendi evimize taşınma olayımız uzadı maalesef

Taşınmak çok zor oluyo allah yardım etsin.Bizde taşınmayı düşünüyoruz.Bu ev çok büyük ısınmıyor temizlenmiyor.Bebek olunca zor kirada pahalı.Daha küçük bir yere taşınmak istiyoruz.Bi ev bulduk ama tam kesin değil bakalım ne olacak boshayallersmile

slm kızlar.taşınma derdi bende de var.1 ay oldu evi toplayalı ama su an oturan kiracılar çıkmak bilmediler.güya eylül 15 de taşınıcaklardı.ayın sonu geldi.nasıl zor durumdayım.evin her yeri her yerde.adım atıcak yer yok temizlik zaten yapamam nesini yapayım.bilmiorum artık.zaten çok fena büyüyo gözümde.hayırlısıyla bi taşınsam oh çekicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…