- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.281
Bora beye tahlil sonuçlarımı sormuştum normal mi diye kaç gün oldu hiçbirşey demedi. Eşimde burada değil. Sağlık ocağına gidip gösterecektim.Gidemedim.Boşu boşuna kan verdim dünya kadar.
merhabalarrr
bugün nasıl güsel arkadaşlarım??
denizcim
kolay gelsin canımm
hunny
elfella
hoşgeldiniz sizde kızlar :))
merhaba kızlar.
bugün nasıl geçti anlamadım bütün gün evdeydim ve sıkıntıdan patladım.yarın Allah izin verirse oğlumu göreceğim.şeker yüklememiz yapılacak.umarım bu aşamayıda sorunsuz atlatırız.:Saruboceq:
kızlar aydından yeni döndük...cumartesiydi kontrolll.ne yazıkki bebim dr umuza yine göstermedi...bacaklarını açmıyor bi türlü ya....ama büyük ihtimal kız gibi fakat dr um testise benzer bişiler de var gibi dedi...kafam karıştı iyice...sağlıklı olsun önemli diil cinsiyet.maşallah bebişim çok sağlıklıymışşş bu yeter bana.
dr um artık 4 kilodan fazla almamamn gerek dedi ben 11 kiloyu 2 ayda almış biri olarak bunu nasıl beceririrm bilmiyorum....
geçmiş okuyamadımmm umarım herkesler iyidirrr
hoşbulduk canımm
iyiyiz çok şükür
sorma yaa
son iki haftadan fazla zamandır memleketteydimm
ondan öncede ramazan dolayısıyla aksadı topiğe gelişim
artık geldim amaaa:))
sen kaçla hamiş kaldın canım yaa
nie böle oluom anlamıorumm
eşim bugün dioki
butların çok kilo almış dio
benm jeton akşam düştü
eşimin gözünde tavuğa benziom kanımcaa
zoruma gitti ama
beni inek gbi görmesinden iyidir heralde:))
Kızlar bu arada oğlumuza çok şükür bir isim bulduk sizede danışmak istedim.Sizce
TAHA ismi nasıl anlamı çok güzel
TAHA.:Mekke döneminde inmiştir. 135 âyettir. Sûre, adını birinci âyette yer alan harflerden almıştır. Sûrede, Allah'ın peygamberler aracılığıyla insanlara gösterdiği doğru yolun temel gerçeklerine işaret edilmekte, Hz.Peygamber teselli edilerek peygamberlik görevini mutlaka en güzel şekilde başaracağı müjdelenip kendisine karşı çıkanların uğrayacağı sonuçlar izah edilmektedir
Ayrıca...Kur'anı Kerim'in 20. suresi. Hz. Ömer'e müslüman olmadan önce okunan ilk sure. Hz. Ömer bu sureden etkilenmiş ve müslüman olmuştur
merhabalarrr
bugün nasıl güsel arkadaşlarım??
denizcim
kolay gelsin canımm
hunny
elfella
denizcim
kolay gelsin canımm
hunny
elfella
bizde hafta sonu evimizde değildik dünde geç geldik yıkanacak çamaşırlar var hafta içi misafir gelecek diye temizliği yapmıştım fazla batmıyor zaten ev genel temizlik olayımda bitti bir ay sonra falan taşınacağız inşallah annemlerin oturduğu sitede ev tutacağız kendi evimize taşınma olayımız uzadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?