2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızım aşağıları tepikliyordu canımı acıttı resmen ayağa kalktım elimle dokundum ayağını tuttum sanırım çok tatlıydı ya sertti çünkü sonra birden elimin altından kaydı ayy :asigim:

canım bende yok terleme hıç
yazın bıle herkes buram buram terlerdı..bende bırsey yoktu..
bolsu iç canımbenım..kaydirigubbakcemile5

canım acılmadı lınk..
ama bebbettonunku çok guzel..arkadasım kullanıyor sımdı..bayıldım..bende yok ana kucagı..
ay tamam açıldı..çok guzel..ergonomık gorunuyor..sırtını kavrar..begendım ben..

biz bebek arabasını alırken sipariş vermiştik rengini arabaya uysun diye ama markasını falan hatırlamıyorum daha gidip alacağız bizimkide hem bebek arabasına monte ediliyordu hemde oto koltuğu olarak kullanılıyordu hastaneye onu götüreceğim zaten

Bende beğendim ama o kadar çok çeşit varki insan bir türlü karar veremiyo :uhm: Birde ilk çocuk olunca deneyimsiz oluyor insan a.s

canım bende yok terleme hıç
yazın bıle herkes buram buram terlerdı..bende bırsey yoktu..
bolsu iç canımbenım..kaydirigubbakcemile5
çok su içiyorum ama inanamazsın resmen sanki hortumla biri beni yıkıyor.Terden sırılsıklam oldum :)))))

Bende geçen gün resmen karnımda topuğunu gördüm muhteşem bir duygu....
Denizcim birde sen bebek arabası almıştın ve fiyatıda uygundu.Markası neydi canım...

Bende bebek arabası alacam.hem hafif hem kullanışlı hem fiyatı uygun bebek arabası bakıyorum....

Denizcim ben travel sistem düşünmediğim için araba ayrı, anakucağı ayrı almayı düşünüyorum..Cicilerini de iyi günde kullansın bebişin

Bu arada bebek arabası demişken onda da aklım çok karışık ne alsam bi türlü bilemedim :uhm::uhm: Ne zor şeymiş seçim yapmak..

canım geçen gün hunny de sordu alcam ben nasıl die
onun beyendiği biraz deişik bundan altında tala gbi bişeyi vardı görünüşü bundan daha güseldi bence
bunun şu içindeki kareli yeri biraz itici geldi bana
daha güsellerini bulabilirsin bence

benm oğlumun var,biz 3aylıkkene falan almıştık,çok kullanışlı oluo(babalar taşıdıı sürece)
ama içinde bebek varken taşıması zor oluo ben hiç taşımazdım:))gittiğin yerde yok ayakta sallama yok uyutma sorunu olmuo yatır içine mama yedir,salla uyut,üstündeki askıya as oyuncağı oynasın:))çok güsel oluo..
yalnız hunny'ede söledim ben,
özellik bakımından aynı,yani hiç farkı olmayan aynı özelliklere sahip olanları mağazqalarda çook daha uygun fiyata bulabilirsiniz..
ben 3sene önce 45e almıştım oğlumunkini mesela
ki küçük yer bizim oralar
denzilinin içinde gezdikçe aynı fiyata tıpkı resimdekiler gbi çok daha kaliteli ve afillileride blunuormuşş.bnce mağazaları gezin derim,daha güsellerini daha ucuza bulursnuz eminim:))
alırsanızda güle güle yatsın minik kelebekler içlerindeopuyorumnanaktan

Ya bende bir türlü bulamıyorum.Baby confordun bebek arabası çok güzel çok konforlu ama biraz pahalı ana kucağı ve bebek arabası 961TL
montecarlo diye bir marka var onun arabası çok hafif çok güzel ama çift yönlü kullanımları yok. offf kafam karışık hem haiff hem güzel hem kullanışlı hem ucuz bebek arabası hangisi acaba.....

Canım aslında dediğin gibi gezmek lazım ama bir türlü gezmeye başlıyamadım kafamçokkarıştı İnternetten araştırırken bunu buldum aslında görmeden alma taraftarı da değilim..Bu hafta sonu saraçhaneye gideceğim hem bebek arabalarına hemde ana kucaklarına bakacağım..Bir piyasa araştırması yapayım fiyatlar hakkında size de bilgi veririm...İlgin için teşekkürler canım..

sağol canım teşekkür ederim

biz arnica marka aldık çift yönlü 160 tl ye

begümcüm, şu anda bende ter içindeyim !!! ne kadar sıkıcı bir hava değil mi? evde olsam duşa giricem ama maalesef ofisteyim ( su içmekten su topu gibi oldum zaten kaydirigubbakcemile3

haftaya pazar günü de yeni evimize taşınacağız. 2 hafta boyunca çok işimiz var. havalar böyle sıcak giderse yaşadım ben yaa !!! :gitme:

Aslında gezmek lazım arkadaşların dediği gibi..İnternetten bakmakla olmuyor..Mesela bir topicte pierre cardin'nin enigma 2020 diye bir ürününü bir kısım kullanıcı methetmiş bir kısım kullanıcı ayakların tekere sürtündüğünden bahsetmiş..O yüzden gidip, görüp test sürüşü yapmadan almamak lazım a.s

Ben bu haftasonu saraçhaneye gideceğim bebek arabası,anakucağı için İstanbul'da en çok çeşit orda diye duydum..Bir fiyat araştırması yaparım..Buraya da fiyatlar hakkında bilgi yazarım..

sağol canım teşekkür ederim

biz arnica marka aldık çift yönlü 160 tl ye
Canım kilosu nasıldı.Hafifmi yanımızda eşlerimiz olmadan rahat taşıyabileceğimiz gibimi.....
Yaaa sorma bende kaç kere suya girdim çıktım şişe şişe su içiyorum.Demekki bugün izmirin havası bunaltıcı...
Ayyy tadilat taşınma deyince fenalık basıyor.Ben bu 2 ay önce boya badana filan yaptırdım eşyaları değiştirdim.ev komple boşalıp tekrar dolmasına rağmen iş bitmedi.Taşınacak olan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin çok zor.....Yardıma ihtiyacın varsa gelebilirim canım elimden ne gelirse yaparım.......
Evet gezmek gerekiyor ben çok gezdim ama işte sonuçta her satıcı kendi malını övüyor insanın kafası karışıyor.Birde inanılmaz pahalı bebek arbaları...
evet test etmek gerek ama içine koyupta test edecek bebek daha yok kikaydirigubbakcemile3
En son banada bir arkadaşım sakın gidip milyarlar verme dedi zaten en fazla 15kg olana kadar binebiliyormuş.....ne bileyim hep birşeyler söyleniyor ama umarım en hayırlı olanı alırızopuyorumnanaktan

çok sağol canım, teklif etmen bile yeter :) opuyorumnanaktan

annem ve kız kardeşim yardım edecekler sağolsunlar. ben seni eve yerleştikten sonra çaya beklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…