2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız sırtım çok agrıyo benim azcık bi iş yapsam çok kötü oluyo dün kocişimle gezmeye gittik bana ciciler aldı lcw den pantolon aldım pek sevmem pantolunu ama etek bulamayınca mecbur kaldım aldım görümcemde bana elbise dikecek çarşamba günü kumaş alcaz pazardan bakalım nasıl olcak:hulya:

Allah hepimize kolaylık versin ben henüz toplamayı düşünmüyorum evi ekimin sonuna doğru başlarız zaten annemler yardım eder birde bir oda dolu açmadığım eşyam var onlar toplu şansıma daha önce taşınacaz diye hiç açmamıştık bir şekilde olur biter ya

bende 18. haftadan beri oluyor. paylaştığın yazı güzel olmuş özellikle bol su içmek rahatlatıyor gerçekten. o kasılmalar gelince ben hala çok korkuyorum. karnım yamuk yumuk oluyor ve karnımdan fırlayacak gibi oluyor bebeğim. saatte 4 ten fazla olursa doktorunuzu aramanız gerekiyormuş.

merhaba kzılar..
nasılsınız ..ben ıdare edıyorum..başımı kaşıyacak vakktım yok malessef.sabah 7 de uyandık emırle..yataktan kalkmadı..kreşe gıtmemek ıçın..normalde yataktan hemen kalkar..bırseylerle oyalanır beı uyandırır..
sonra kalktım ben..bırseyler atıstırdım.emır "ben krese gıtmıyecegım "dedı..bende "gıtmen gerekıyor"dedım..inat ettı..neyse dedım ıçımden daha 1 ,5 saatım var..kandırırım..neyse oturdu vs..tv açmadım yıne..bakındı gezındı..saat 8 oldu.artık gıyınmesı gerekıyordu..gıyduırmeye çalısırım gıyınmez..sandalyenın altına gırdı çıkmaz..ordan çıkarmaya çalısırım koltugun arkasına kaçar..gel derım gelmez..inatt..eşşek ınadı tuttu..
saat 08:30 oldu gıydırmeye ıkna edemedım..babası geldı o ugrastı yok.."gıtmeyecegım"" dıyor baska bırsey demıyor velet..baktık olmuyor ben şortu tuttum, babası emırı ..zorla gıydırelım dedık.anam ne mümkünnn..tepınıyor..bacaklarını geçıremedım bıle sortuna..
bıraktık.."gıtme o zaman ,bugun tv.yok..oyuncak yok oturursun odanda "ededım
seve seve kabul ettı sinir oldumakannehir..
sonra oturdu yarım saat odasında.bız kahvaltı yaptık babişkosuyla.çıkmıyor..bır nıyet edıyor çıkmaya.."hayır "dedım..""ya krese gıt oyna yada evde oynama.."".
emır :""tamam evde kalırım oynamam ama krese gıtmem"dedı:1ninca:
neyse saat oldu 10 ..ben hazırlandım çıkıyorum.."nereye "dedı .dedım"sınemaya oyuncak hıkayesı 3 ızlemeye."bende gelıcem "dedı."hayır dedım..yanlız gıdıp ghelıcem.."çıktım 1 ,5 saat pazarda gezındım..alısverıs yaptım sallana sallana..eve dondum..aglamıs yarım saat..eve geldım "anlat bana komıkmıydı fılm..nasıldı..sınemada herkes varmıydı.kalabalıkmıydı.çok guldunmu..patlamıs mısır yedın mı"" vss..sordu..anlatamam dedim.."krese gıt hafta sonu beraber gıdelım sınemaya"" dedim
olmaz dedi "krese gıtmeden sınemaya gıdecegım"".:bbo:
neyse işte boylece oglen yemek yedı ve yattı yarım saat once.."kalkınca parka gıdermıyız anne"dıyor.."hayır dedım gıdemeyız"
yanı çocuk evın rahatlıgına ,annesının sınema deyınce sınemaya goturmesıne,park deyınce parka goturmesıne,market deyınce kıpaya gıtmesıne o kadar alısmıskı..kres ona sıkıcı gelıyor..nasılsa annesı daha rahat..ogretmen dısıplın oyun masal vs..bır duzene gırmek onu çok sıkıyor..
ama gıtmek zorunda..artık ben onu gezdıremeyecegım..bırseylerın ustesınden kendısı gelmeyı ogrenmelı..
sızde 3-4 sene sonra bunları yasayacaksınız arkadaslar..umarım sızım çocuklar daha kolay alısacak krese..
çok yazdım yıneeeeeeeee..

adilemirr
ayy çok hoşuma gitti yhaa
sen krizlere girmişsin ben duygulandım burda
bnde geçen gün oğlumun ana okuluna başladıı günleri hayal ettim,
ayy çok hoş yaa
keşke buralardada olsa kreşde bnde yollasam yaaaaa
senn oğlan kaç yaşında??

Dilekçim baya uğraştırıyor oğluşun
biz 2 yaşından sonra kreşe vermeyi düşünüyoruz işe başlarım çünkü yine bakalım neler olacak bir gelsede sağ salim prensesim

yhaa kızlarrr
benim oğluma tek kişilik ama çizgi film karakterli bi battaniye bulmam lazımm
ben bu nevresim takımıymış,pikeymiş pek anlamıorumm(
oğlumun bebek peluş battaniyesini artık kızım kullanacağı için,ve oğluma artık küçük geldiği için battniye almak istiorumm..takımmı olur tek mi sattılır?istediğim özellikte varmıdır yokmudur bilen varsa bi fikir paylaşın lütfeeennn

Adilemir yazın çok gario bir şekilde beni duygulandırdı ağlıycam neredeyse neden bilmiyorum .:sinifsinif:
canım benım..
bende emıre oyle davramnınca aşırı uzuldum..ona srılmamak ıçın kendımı zor tuttum..ama mecburum bıraz sert davranmaya..gecen hafta hergun okulda onu bekledım..artık bekleyemıycem canım..kendısı orada kalmalı..
hamılelık duygusallık canım..
senın oglun gıtmıyormu krese..neden orda yokmu kres anaokulu vs..
benım oglan tam 4 yasında artık bebişh..

Dilekçim baya uğraştırıyor oğluşun
biz 2 yaşından sonra kreşe vermeyi düşünüyoruz işe başlarım çünkü yine bakalım neler olacak bir gelsede sağ salim prensesim
çok ugrastırıyor..acayıp inatt..zorluyor vallahı..

zapzupla bana bişeler oluoooo:gitme:
Şeniz

iyi olur canım bende baktım az önce sitesine organik ürünleri varmış ama boyutları büyük gibi geldi park yatak için gerçi katlarız falan
anladım canım..ben baktım bulamadım benımkını..
ama emırın resımlerınde buldum..yapıstırayım..bak..bıraz buyuk oldu resım..tam gor dıye ozellıkle oyle yaptım..
sonra sılerım ..alıntı yapmayın..
çunku topıkte fazla yer kaplamasın..sonra kadınlar kulubu çok yıgılıyor..bakıma gırıyor..

Herkese selam,
bugün izmirde hava çok sıcak ve ben acayip daralmış vaziyetteyim.Oturduğum yerde resmen sırtımdan karnımdan terler süzülüyor.Hamile kaldığımdan beri acayip terliyorum sizdede benim gibi terleme sorunu olan varmı?
offfffffffffffffffff

Arkadaşlar merhaba...

Anakucağı almayı düşünüyorum..Nette çok araştırma yaptım uygun fiyatlı ve kalite açısından da iyi olan bir tane buldum..Linki burada Ana Kucağı size de danışmak istedim..Sizce nasıl? Anakucağı alan var mı? Başka tavsiyelere de açığım..Şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…