- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.341
:)))))))))))) doğrudur inanıyorum.ben hala alışveriş yapmadım bir tek park yatağı aldım.sürekli bir yrlere bakıyorum her baktığımıda unutuyorum.....hatırlamıyorum ki :)))
Antalya da çok sıcak bu arada kış mevsimimiz yok zaten
kızlar iyi ki son zamanlarımız sıcaklara denk gelmedi ! işimiz daha zordu...
canım ben bebekler doğduklarında bebek arabasını almayı düşünüyorumCanım kilosu nasıldı.Hafifmi yanımızda eşlerimiz olmadan rahat taşıyabileceğimiz gibimi.....
Yaaa sorma bende kaç kere suya girdim çıktım şişe şişe su içiyorum.Demekki bugün izmirin havası bunaltıcı...
Ayyy tadilat taşınma deyince fenalık basıyor.Ben bu 2 ay önce boya badana filan yaptırdım eşyaları değiştirdim.ev komple boşalıp tekrar dolmasına rağmen iş bitmedi.Taşınacak olan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin çok zor.....Yardıma ihtiyacın varsa gelebilirim canım elimden ne gelirse yaparım.......
Evet gezmek gerekiyor ben çok gezdim ama işte sonuçta her satıcı kendi malını övüyor insanın kafası karışıyor.Birde inanılmaz pahalı bebek arbaları...
evet test etmek gerek ama içine koyupta test edecek bebek daha yok kikaydirigubbakcemile3
En son banada bir arkadaşım sakın gidip milyarlar verme dedi zaten en fazla 15kg olana kadar binebiliyormuş.....ne bileyim hep birşeyler söyleniyor ama umarım en hayırlı olanı alırızopuyorumnanaktan
katılıyorumkızlar iyi ki son zamanlarımız sıcaklara denk gelmedi ! işimiz daha zordu...
:)))))))))))) doğrudur inanıyorum.ben hala alışveriş yapmadım bir tek park yatağı aldım.sürekli bir yrlere bakıyorum her baktığımıda unutuyorum.....
valla benim için ilk zaman,son zaman farketmedi ben hep bunaldım ve terledim.....yeter artık kış gelsin lütfen......:gitme:
selam güzel annelerr... süper erkenciyim bugün:))
ayyy yine alınanlardan bahsetmişsiniz ya kesin karar verdim var bende bir sorun:)))))))))))))))))
ben ne bişey bakıyorum nede alıyorum.. hepi topu 5 önlüğü var kızımın o kadar:))) koçiş bile bozuluyor artık neden bişe bakmıyormuşum neden almıyormuşum gibi... ben izmirde büyüüükce bir mağaza duydum oraya gidip herbişeyi ordan toplu almayı düşünüyorum.. koçişte pazar alışverişimi bu keyfi nerde kaldı diyor.. offf canım hiç dışarı çıkıp bişeler bakmak istemiyor..
alemsin canım sen vallahi
benim kocişin izin vermemiş halim bu ekimden itibaren istediğini alabilirsin artık dedi bende her gün çıkıp bir şeyler almak istiyorum çeyiz alış verişinde bu kadar hevesli değildim vallahi kaydirigubbakcemile3
ayyyy o eski sıcaklatı hatırlamak bile istemiyorum.resmen altımızdan odunla yanıyor gibiydik.Dışarı çıktığımda kendimi fırına girmiş gibi hissediyordum.....İzmir bu sene feci sıcaktı bir de şansımıza( hele bulantı zamanlarımda sıcaklar kabus gibiydi ((
hahaha bende almadım daha ama beni millet durduruyor.önce bir tahmini doğum kilosunu öğren ona göre al her bebekte değişir diyorlar.bende bakıp bakıp geri dönüyorum.İzmirde hangi mağadan almayı düşünüyorsun.....selam güzel annelerr... süper erkenciyim bugün:))
ayyy yine alınanlardan bahsetmişsiniz ya kesin karar verdim var bende bir sorun:)))))))))))))))))
ben ne bişey bakıyorum nede alıyorum.. hepi topu 5 önlüğü var kızımın o kadar:))) koçiş bile bozuluyor artık neden bişe bakmıyormuşum neden almıyormuşum gibi... ben izmirde büyüüükce bir mağaza duydum oraya gidip herbişeyi ordan toplu almayı düşünüyorum.. koçişte pazar alışverişimi bu keyfi nerde kaldı diyor.. offf canım hiç dışarı çıkıp bişeler bakmak istemiyor..
canım ben bebekler doğduklarında bebek arabasını almayı düşünüyorum
katılıyorum
ya bizim buralar şimdi iyi kocaeli olarak ama kışın da çok soğuk oluyo
selam güzel annelerr... süper erkenciyim bugün:))
ahahahaha bende düğün filan istemedi.ne nişan ne düğün yapmadım.Gittim bir tek nikah yaptım gelinlik bile giymedim.Kayın validem takı seti filan almak istedi ben altından nefret ederim dedim aldırmadım.Bana herkes manyak demişti.iyikide istememişim.....Şimdi herşey gönlüme göre oluyor....çok şükür....ahahah tam tersi :))) ben oldum olası böyleydim yaa gelinliğimi bile ilk gittiğim yerden ikinci giydiğim modeli diktirdim.. hatta düğün pastasını (ne kadar önemsemediysem) unutmuş son anda rastgele bişe yaptırmıştım herkez PESSSS demişti... ama şükürki herseyim yolunda gider genelde.. koçişte alışmaya calısıyo bana..
canım merhaba
ben Kahraman bey "bebek %90 kız" dediği günden beri alışveriş yapıyorum :))
sonraki gidişimizde kahraman bey" bakalım bebeğin cinsiyeti %100 ne?" diyince, eşim de "kız olması lazım, yoksa bir dolap dolusu eşyayı Müge tek tek gezip mağazalara iade edecek" demişti :))
Ama ben kız olduğunu biliyordum. 2 kere rüyamda gördüm kızımı:)
yani sadece sende değil bende de bir sorun var galiba :)
bu arada batraklı yolundaki Hello Baby mağazasından mı bahsediyorsun ?
oraya dalin yumuşatıcı almak gideceğim bende. 2 lt'si marketlerde 7.5 tl. orda 9 lt 10 tl gibi bir fiyat. ordan alıp stok yapıcam :)
aklında olsun...
ayyyy o eski sıcaklatı hatırlamak bile istemiyorum.resmen altımızdan odunla yanıyor gibiydik.Dışarı çıktığımda kendimi fırına girmiş gibi hissediyordum.....
hahaha bende almadım daha ama beni millet durduruyor.önce bir tahmini doğum kilosunu öğren ona göre al her bebekte değişir diyorlar.bende bakıp bakıp geri dönüyorum.İzmirde hangi mağadan almayı düşünüyorsun.....
Hımmm oda mantıklı ama işte o kadar hevesliyim ki....beni durdurmasalar ben 1 yaşına kadar olan bütün alışverişini yapıcam.Allahtan tam olarak anlamıyorum yoksa kimseyi dinlemeyecem.Şimdi neyi nasıl almam gerektiğinden tam emin olamadığım için mecburen duruyorum...
Ben zaten en son seni alıp gidecem alışverişe.Sen izmirde alışveriş konusunda uzman olmuşsundur.Ben hala neyi nerden alıcam karar veremiyorumdelikafaduldencanım merhaba
ben Kahraman bey "bebek %90 kız" dediği günden beri alışveriş yapıyorum :))
sonraki gidişimizde kahraman bey" bakalım bebeğin cinsiyeti %100 ne?" diyince, eşim de "kız olması lazım, yoksa bir dolap dolusu eşyayı Müge tek tek gezip mağazalara iade edecek" demişti :))
Ama ben kız olduğunu biliyordum. 2 kere rüyamda gördüm kızımı:)
yani sadece sende değil bende de bir sorun var galiba :)
bu arada batraklı yolundaki Hello Baby mağazasından mı bahsediyorsun ?
oraya dalin yumuşatıcı almak gideceğim bende. 2 lt'si marketlerde 7.5 tl. orda 9 lt 10 tl gibi bir fiyat. ordan alıp stok yapıcam :)
aklında olsun...
ahahahaha bende düğün filan istemedi.ne nişan ne düğün yapmadım.Gittim bir tek nikah yaptım gelinlik bile giymedim.Kayın validem takı seti filan almak istedi ben altından nefret ederim dedim aldırmadım.Bana herkes manyak demişti.iyikide istememişim.....Şimdi herşey gönlüme göre oluyor....çok şükür....
Ben zaten en son seni alıp gidecem alışverişe.Sen izmirde alışveriş konusunda uzman olmuşsundur.Ben hala neyi nerden alıcam karar veremiyorumdelikafadulden
kuşum bende hiç uğrasmadım aslında:) bi organızasyon şirketi vardı tanıdık kapadım gözümü herseyi onlara bıraktım sonunda hersey içime sindi.. hemde düğün oncesi stres hic yasamamıs oldum..
evet bende ya hello baby den yada barış bebeden alıcam.....ayy canım bana kahraman bey 16. haftada %500 kız dedi ama bende hala tık yok:))) sene abartma canımcım yaaa..evet bende hello baby den bahsediyorum bir arkadasım coook memnun kalmıs internette baktım sitesine cok çeşit var o kadar çeşit arasından ben kesin herbişeyi seçer alırım bir günde.. pazartesi doktor randevumdam sonra gider hallederim artıkın..
sizin su hevesinizi banada bulaştırın kızlarrr.. bide canım ne kadar cok gezersen o kadar kafasıda karısıyo insanın.. hello babynin sitesinden baktıgımda simdiye kadar bu kadar çeşit olan yer az görmüştüm o yüzden orda karar kıldım..
Canım benimde mesleğimden dolayı çok tanıdığım organizasyon şirketi vardı.Hatta çalıştığım kanal biz üstlenelim herşeyi ne istiyorsan yapalım dedi yineden istemedim. hiç hoşuma gitmiyor öyle protokoller ,ama şimdi çocuğumda hastane odasını nasıl süslesem ,ne yapsam, ne etsem diye düşünmekten kafayı yiyecem.Benim garezim kendimeymiş.Oğluşuma Allah nasip ederse herşeyi yapıcam.....Davul zurna bile çaldırabilirim hastane çıkışında :))))))))))))))))))):lepi:kuşum bende hiç uğrasmadım aslında:) bi organızasyon şirketi vardı tanıdık kapadım gözümü herseyi onlara bıraktım sonunda hersey içime sindi.. hemde düğün oncesi stres hic yasamamıs oldum..
Tamam canım ben bu işlerin altından çıkmazsam senin yardımına kesin başvurucam:))))))))))))şekercim daha öncede söylediğim gibi ne zaman istersen yardımcı olmaya hazırım ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?