- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.461
cnm kabızlığın için sabah aç karna haptan önce 1-2 tane koyu renkli olan kuru kayısı ye bak nasıl değişiyor göreceksin
günaydın kızlar,
bebişlerine görenlere ve sağlıklı olmalarına maşallah diyorum,sonuna kadar böyle devam eder inş.
bugün rüyamda oğlumu emziriyordum hemde iki göğsümden de emzirdim maşallah iştahlı bir tosuncuktu :roflol: birde ara sıra bana bakıp gülümsüyordu,çok tatlıydı maşallah :icecream: zaman hayırlısıyla geçsede gelse o günler :Saruboceq:
canım, bebişe kocaman bir maşallah diyorum
tombiş bir kız geliyor desene ne kadar güzel :)) ayrıca boylu poslu olacak galiba :))
sen kaç haftalık hamilesin canım ? 2 Ekim'de de benim doktor kontrolüm var. Bakalım bizim kız da tombikleşmiş mi ? kaydirigubbakcemile3
herkese günaydınnn hihoyyyt
Günaydıııııınnn :hulya:
Sağol canım ben bugün 26+5im bu hafta 650-1500 gr arasında oluyomuş bebekler sanırım benimki ortalarda ama bunca zaman grlardan sonra kilo duyunca bende garip oldum kaydirigubbakcemile3
zaman geçmiyo derken artık son trimestera gelmişim bile doktora tahmini doğum kilosunu sormak hiç aklıma gelmedi aslında sorsam iyi olurdu
sen kaç haftalıksın canım? Az kalmış seninde kontrolüne ben bidaha taa ekimin 3.haftası gidicem
Kızlar eşim bana süpriz yapacakmış ben bozdum ama neyse beni sigortalatmış.Doğumumu acıbadem hastanesinde yaparsam %40 indirim olacakmış.Galiba orada yapıcam doğumumu kaydirigubbakcemile2 Tam ayrıntılı bilmiyorum ama sigortalamış işte bakalım ne gelişmeler olacak. Kıyamam ya devlet hastanesinde çok uğraşıyoruz 2 3 günümüz gidiyor muayene olamıyoruz diye oda çok üzülüyordu.
canım gözün aydın ne güzel
ancak nezaman yapmış bunu eşin doğum için yapıldıktan 1 yıl sonra kullanabiliyosun özel sigortaları
inşallah sen yararlanabilirsin
Hadi yaa yeni yaptırmış tüh. Neyse akşam bi öğrenirim eşimden ayrıntısını.
Hadi yaa yeni yaptırmış tüh. Neyse akşam bi öğrenirim eşimden ayrıntısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?