2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,
bebişlerine görenlere ve sağlıklı olmalarına maşallah diyorum,sonuna kadar böyle devam eder inş.
bugün rüyamda oğlumu emziriyordum hemde iki göğsümden de emzirdim maşallah iştahlı bir tosuncuktu :roflol: birde ara sıra bana bakıp gülümsüyordu,çok tatlıydı maşallah :icecream: zaman hayırlısıyla geçsede gelse o günler :Saruboceq:

arkadaşlar günaydın.
Öncelikle hepinize hayırlı güzel hamilelikler ve doğum diliyorum.
Ben dirimin iş yerinden arkadaşıyım.
Sanırım bilgi işlemcilerin onların kk ya girişini yasaklamışlar.
Hiç bir bilgisayrdan giremiyor.
Size haber vermemi istedi.İnş eğer yasağı kaldırırsa tekrar aranıza katılacak

Ayy ne kadar güzel ben de bir kere gördüm rüyamda.İnsanın hemen doğurası geliyo yaa kaydirigubbakcemile2

Sağol canım ben bugün 26+5im bu hafta 650-1500 gr arasında oluyomuş bebekler sanırım benimki ortalarda ama bunca zaman grlardan sonra kilo duyunca bende garip oldum kaydirigubbakcemile3
zaman geçmiyo derken artık son trimestera gelmişim bile doktora tahmini doğum kilosunu sormak hiç aklıma gelmedi aslında sorsam iyi olurdu
sen kaç haftalıksın canım? Az kalmış seninde kontrolüne ben bidaha taa ekimin 3.haftası gidicem

Günaydıııııınnn :hulya:

günaydın herkeseeopuyorumnanaktan

canımcım gözün aydın bebişi görmüşsünn
maşallahı var nekadar büyümüş prensesimiz
seninki bu defa nazlanmadı desene benim oğlana bulaştırdı bizim paşamızda yüzünü göstermedi bize cumartesi bi tek resim bile çekemedi dr :umursamaz:

günaydınlarrr
herkes iyidir umarımmm
biz henüz kahvaltı bile yapmadıkk
açızz:))cokacimcoook
birazda işlerim var
arada bakıorumm
herkesi öpüorumm güsell annelerŞeniz

Kızlar eşim bana süpriz yapacakmış ben bozdum ama neyse beni sigortalatmış.Doğumumu acıbadem hastanesinde yaparsam %40 indirim olacakmış.Galiba orada yapıcam doğumumu kaydirigubbakcemile2 Tam ayrıntılı bilmiyorum ama sigortalamış işte bakalım ne gelişmeler olacak. Kıyamam ya devlet hastanesinde çok uğraşıyoruz 2 3 günümüz gidiyor muayene olamıyoruz diye oda çok üzülüyordu.

Son düzenleme:

dediğin gibi gramlardan sonra kg duyunca şaşırıyor insan. ama artık hızla büyüyor bebeklerimiz.
ben şu anda 24+1 günlük hamileyim canım. Cumartesi gününü iple çekiyorum. Özledim kızımı yaaa...1 ay oldu nerdeyse... Cumartesi günü 24+5 günlük olacağım. Bakalım bizim kız ne kadar olmuş ???

Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin canım, sağlıkla, sıhhatle kavuşalım miniklerimize inşallah :)))

canım gözün aydın ne güzel
ancak nezaman yapmış bunu eşin doğum için yapıldıktan 1 yıl sonra kullanabiliyosun özel sigortaları
inşallah sen yararlanabilirsin

mrb güzel anneler nasılsınız
bende gece hiç uyuyamadım niye böyle oldu anlamadım.

elfila maşallahh kızına darısı bizim bebişlere inş.
canım senin boyun kilon nasıl
eşinin boyu kilosu nasıl

bende haftaya gidecegim.
doktura 26 haftanın içinde olacagız inş.
şeker yüklemesinide ozaman yapacak
aç gel dedi
ay ben sabah 6 tıda açıkıyorum nasıl dayanacagım 9-10 kadar
bakalım bizimki nasılmışşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…