2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

belguncum rüyan ne kadar güzelmiş hayra yoralım hayra çıksın testler tertemiz allahın izniyle
bize haber vermeyi unutma dualarımız seninle kuzum

kuş yuvası zeyneb sena çok uymlu cnm benim hoşuma gitti
belgünüm rüyan çok güzel cnm inşallah bugün hayırlı haberle dönersin aramıza :Saruboceq:

canim sagol, bende Zeynep-Sena diyorum ama esim Zeynep-Nur dan yana hayirlisi olsun insallah

canim Zeynep-Asya cok hosuma gitti seninkilerin arasinda ...

sayende bir kac fikir daha edindim canim ...

daha öncede yazmıştım Zeynen Lal ismi çok hoşuma gidiyor
alternatif olarak Zeynep Ela, Zeynep Ece, olabilir ikinci ismi kısa olursa daha güzel olur bence bide Zeynep ismi tek başına daha güzel sanki

canim cok tesekkürler ... a.s.

belgünüm rüyan çok güzel cnm inşallah bugün hayırlı haberle dönersin aramıza :Saruboceq:

Zeynep Sena lar cogunlukta hihoyyyt e hadi hayirlisi anlamida güzel zaten

zeynep isminin anlamını bazı alimler şöyle izah ediyor
zeyn-eb
zeyn : süsler mücevherler, kıymetli olan, zinet.
eb : baba

ikisinin bir araya gelmesiyle "babasının süsü, kıymetlisi..."

Sena isminin anlami:

Alkış, methetme,övgü, parilti, methetmek; Şimşek parıltısı; Yücelik, yükseklik; Aydınlık; Bir ot adi.

belguncum rüyan ne kadar güzelmiş hayra yoralım hayra çıksın testler tertemiz allahın izniyle
bize haber vermeyi unutma dualarımız seninle kuzum

niş canım allah razı olsun dualarınız için.

inşallah canım inş hayırlı haberlerle döneceğim.

canim sagol, bende Zeynep-Sena diyorum ama esim Zeynep-Nur dan yana hayirlisi olsun insallah

canim Zeynep-Asya cok hosuma gitti seninkilerin arasinda ...

sayende bir kac fikir daha edindim canim ...

fikir olduysa ne mutlu bana canım. ama dediğim gibi sena çok güzel. bende Zeynep Asya istedim hep babasıda öle istedi ama sonra ada yı bulunca tereddüte düştük sağol canım fikrin için.

zeynep isminin anlamı çok güzellll eee boşa babası zeynepte zeynep tutturmadı kızıma zeynebim zeynebim diye şarkılar sölicem diye planlar yapıyor şimdiden başladı sölemeye şarkılar ezberlemeye babasının kıymetlisi böle oluyor demekki:))))rabbim sağlık versin evlatlarımızada bizlerede

kızım olsaydı bende zeynep koyacaktım ama bizim sıpada erkekmiş.babasıda çok istiyordu zeynep ismini kızına.
zeynep sude de güzel bence.

Ya hani göğsün şişer falan diyorlarya benim şişti ve ağrıyor.Çok güçlü birşekilde yanıyo zonkluyo falan bir tanesi sadece .Acaba ondan mı ki dedim bilmiyorumkismile

merhaba kızlar ben de inşallah ocak ayında anne olacağım beni de listeye eklerseniz sevinirim sat 23 Nisan, doğum 27 ocak 2011 kızım olcak ismini de Ayşe koycaz inşallha .Rabbim sağlıkla dünyaya getirsin hepimizin bebişlerini

Belgüncüğüm, ne kadar güzel bir rüya görmüşsün öyle... Allah hayıra çıkarsın...Bebeğin sana sağlıklı olduğunun haberini bu şekilde vermiş bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…