- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.521
benimde kızım olsaydı ismi hazırdı zeynep koyacaktım bende
bencede zeynep sena kulağa daha hoş geliyo
bak ben bu kısmını hiç düşünmemiştim canım ya benimde 0 negatif gerçi annemde aynısı ama aksilik olur yanımda olamaz falan araştıralım bizde iyi hatırlattın olumunekankayizsmile
al bendende okadar canım bizde kızımıza Zynep ismini düşündük zeynep aşağı zeynep yukarı herkes benimsedi şu anda ama eşim illada ikinci ismi olsun diyor ikinci bir isim arıyoruz bizde Zeynep Nur yada Sena çok güzel bence düşündüklerinden.
Bende
Zeynep Ada
Zeynep Asya
Zeynep Derin
Zeynep Defne
Zeynep Doğa
Zeynep Öykü
Zeynep Damla
bunlar arasında kaldım özellikle. Ada ve asya revaçta şu anda bizim evde ama diğerleride güzel. başka alternatif aklına gelen varsa banada yardımcı olsun arkadaşlarrrrrrr. Kuş yuvası sanada fikir olabilir bu yazdıklarım.
daha öncede yazmıştım Zeynen Lal ismi çok hoşuma gidiyor
alternatif olarak Zeynep Ela, Zeynep Ece, olabilir ikinci ismi kısa olursa daha güzel olur bence bide Zeynep ismi tek başına daha güzel sanki
kuş yuvası zeyneb sena çok uymlu cnm benim hoşuma gitti
belgünüm rüyan çok güzel cnm inşallah bugün hayırlı haberle dönersin aramıza :Saruboceq:
belguncum rüyan ne kadar güzelmiş hayra yoralım hayra çıksın testler tertemiz allahın izniyle
bize haber vermeyi unutma dualarımız seninle kuzum
kuş yuvası zeyneb sena çok uymlu cnm benim hoşuma gitti
belgünüm rüyan çok güzel cnm inşallah bugün hayırlı haberle dönersin aramıza :Saruboceq:
canim sagol, bende Zeynep-Sena diyorum ama esim Zeynep-Nur dan yana hayirlisi olsun insallah
canim Zeynep-Asya cok hosuma gitti seninkilerin arasinda ...
sayende bir kac fikir daha edindim canim ...
canim cok tesekkürler ... a.s.
Zeynep Sena lar cogunlukta hihoyyyt e hadi hayirlisi anlamida güzel zaten
zeynep isminin anlamını bazı alimler şöyle izah ediyor
zeyn-eb
zeyn : süsler mücevherler, kıymetli olan, zinet.
eb : baba
ikisinin bir araya gelmesiyle "babasının süsü, kıymetlisi..."
Sena isminin anlami:
Alkış, methetme,övgü, parilti, methetmek; Şimşek parıltısı; Yücelik, yükseklik; Aydınlık; Bir ot adi.
afiyet olsun....akşama ne yapmayı düşünüyorsunuz.....
Kızlar sizin aşeripte yiyemediğiniz bir şey oldu mu
Ya hani göğsün şişer falan diyorlarya benim şişti ve ağrıyor.Çok güçlü birşekilde yanıyo zonkluyo falan bir tanesi sadece .Acaba ondan mı ki dedim bilmiyorumkismile
merhaba kızlar ben de inşallah ocak ayında anne olacağım beni de listeye eklerseniz sevinirim sat 23 Nisan, doğum 27 ocak 2011 kızım olcak ismini de Ayşe koycaz inşallha .Rabbim sağlıkla dünyaya getirsin hepimizin bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?