2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hoş geldin satlarımız aynı doğum tarihi için birşey demediler bana ama netten 28 ocak 2011 diye hesaplıyor.

antalyada hemde devlet hastanesinde oldu

cnm buna benzer sorunu ben yaşıyorum 2 kızdan bol kıyafet vardı bu oğlan olunca baştan yeniden düzeceğim artık kalanlarıda dağıtacağım hep pembeli pembeli yakışmayacak oğlana

aaaa çok şaşırdım.İnşallah bende dikişsiz doğum yapabilirim.bütün doktorla dikişsiz olmaz diyorlar ama bakalım....

cnm bu kadar dert etme dişik yapsalar daha iyi vanija ağzı daha çabuk toparlanır yoksa bazı insanlarda sarkma olabiliyormuş .dikiş nede olsa iyileşecek ve daha iyi olacak böyle düşün sezeryan gibi aylarca sürmüyor cnm

bizim bir akrabamızı öyle bir kestilerki İStanbulda bir hastanede afedersenin kızın vajinasının şekli değişti ve çatır çatır dikmişler çok canını yakmışlar...İnsan böyle şeyler duyunca etkileniyor.Birde dikişte ve kestiklerinde çok acıyor diyorlar ama hakikaten acıyormu?

kızlar yazdıklarınızı okudum şimdi.

insan uzun süre sabırsızlıkla beklediği yavrusunu kimse ile paylaşmak istemiyor tabii ki.

küçücük bebeğin şağur şupur öpülmesine bende çok karşıyım. öpmeyin canım !

ama bebeği sadece kendi kucağında tutup kimse ile paylaşmamak çok itici görünüyor dışardan. kuzenim geçen sene doğum yaptı. kucağından indirmezdi bebeği. görmeye gelirlerdi. kucağında sıkıca tutardı. yüzünü bile göremeden gidenler oldu bebeğin :)) en azından sepetine yatırsa ordan bakardı insanlar ama...

tabii henüz doğum yapmadığım için ben neler yapacağım bilemiyorum ama en azından en yakınlarımın kızımı sevmesine karışmamaya çalışacağım... :)))

Canım bırak sevdirmeyi ,kimiside bebğine nazar değmesin diye yüzünü tülbentle kapatıp göstermiyor...O kadar da değil yani oda abartı,tamam öptürmezsin filan ama bebeğin yüzünü göstermemekte neymiş :))))))))))) ay çok büyük konuşmayayaım bende öyle birşey olup çıkarsam sonrabilmiyorumkismile

işte beni normal doğumda korkutan şey bu olayy
bilmiyorum nasıl olacakk

ben oyuncakmış gibi yeni doğan bebeğin kucaktan kucağa gitmesine karşıyım kucağımdayken baksınlar ya da yatağındayken tabi bu dediklerim en yakınlarım için değil konu komşu için

çok itici bir görüntü oluyor begümcüm. bence de öyle olmayalım. ne gerek var yüzünü tülbentle örtmeye falan... Allah'a emanet bebişlerimiz. Sakınan göze çöp batar sonra...

kayınvalidemin bir arkadaşı nazardan çok korkarmış. kızı 2 aylık bebekken kurşun döktürmüş ve kurşun bebeğin boynuna yapışmış !!! ne oldu yani şimdi ??? nazardan mı korudu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…