- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.561
İki ayda bir muayene olabilsem şükrediyorum allaha
kızlar Eilifimle göbüşümüzübende koydum diğer topiğe bi ara bakın bakalım:)
bende koymak istiyorum nasıl koyuyorduk kızlar ya.
merhaba kızlar ben de inşallah ocak ayında anne olacağım beni de listeye eklerseniz sevinirim sat 23 Nisan, doğum 27 ocak 2011 kızım olcak ismini de Ayşe koycaz inşallha .Rabbim sağlıkla dünyaya getirsin hepimizin bebişlerini
evet bir ay çok uzun oluyor özlüyoruz ama
Herkese günaydın...Doktora gidecek olan arkadaşlarımız inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz....
Sağol canım teşekkürederim......
İnsan zamanla gerçekten kendini doktoru oluyor inşallah sonuçların temiz çıkar....
YAaaa nerde yaptı doğumu yurtdışında değil mi?ÇÜnkü ben Tr de dikişsiz doğum yapacak bir doktor daha bulamadım.BU hafta muayeneye gidince kendi doktorumla konuşacam ama bakalım....
Bir doğsa kimseye elletmiycem sırf kucağımda tutucam kızımı diyorum bazendelikafadulden
adilemir
canm senn bebiş kız mı??
aklıma sen geldin ikinci bebeğini bekleyen:
ya canım sen oğluşun kıyafetlerini yani küçük gelenlerini naptın allah aşkına??
artık oğlumun giysileri koyacak yer bulamıorum
atmayada vermeyede kıyamıourm
kızıma birçoğunu giydiremeyeceğimide biliorum
bi akıl danışayım dedim :))
etraftakiler doğsa da bebek sevsek diyorlar hiç hoşuma gitmiyor hiç başkasına elletesim yok benimde delikafadulden
insan gözünden kıskanıyor ben öpmeye kıyamazken başkaları şapur şupur hiç hoşuma gitmezdi benimde dr. öpmeye kızıyor sadece kokluyoruz derdim öptürmezdim
antalyada hemde devlet hastanesinde oldu
aaaa çok şaşırdım.İnşallah bende dikişsiz doğum yapabilirim.bütün doktorla dikişsiz olmaz diyorlar ama bakalım....
cnm bu kadar dert etme dişik yapsalar daha iyi vanija ağzı daha çabuk toparlanır yoksa bazı insanlarda sarkma olabiliyormuş .dikiş nede olsa iyileşecek ve daha iyi olacak böyle düşün sezeryan gibi aylarca sürmüyor cnm
kızlar yazdıklarınızı okudum şimdi.
insan uzun süre sabırsızlıkla beklediği yavrusunu kimse ile paylaşmak istemiyor tabii ki.
küçücük bebeğin şağur şupur öpülmesine bende çok karşıyım. öpmeyin canım !
ama bebeği sadece kendi kucağında tutup kimse ile paylaşmamak çok itici görünüyor dışardan. kuzenim geçen sene doğum yaptı. kucağından indirmezdi bebeği. görmeye gelirlerdi. kucağında sıkıca tutardı. yüzünü bile göremeden gidenler oldu bebeğin :)) en azından sepetine yatırsa ordan bakardı insanlar ama...
tabii henüz doğum yapmadığım için ben neler yapacağım bilemiyorum ama en azından en yakınlarımın kızımı sevmesine karışmamaya çalışacağım... :)))
bizim bir akrabamızı öyle bir kestilerki İStanbulda bir hastanede afedersenin kızın vajinasının şekli değişti ve çatır çatır dikmişler çok canını yakmışlar...İnsan böyle şeyler duyunca etkileniyor.Birde dikişte ve kestiklerinde çok acıyor diyorlar ama hakikaten acıyormu?
kızlar yazdıklarınızı okudum şimdi.
insan uzun süre sabırsızlıkla beklediği yavrusunu kimse ile paylaşmak istemiyor tabii ki.
küçücük bebeğin şağur şupur öpülmesine bende çok karşıyım. öpmeyin canım !
ama bebeği sadece kendi kucağında tutup kimse ile paylaşmamak çok itici görünüyor dışardan. kuzenim geçen sene doğum yaptı. kucağından indirmezdi bebeği. görmeye gelirlerdi. kucağında sıkıca tutardı. yüzünü bile göremeden gidenler oldu bebeğin :)) en azından sepetine yatırsa ordan bakardı insanlar ama...
tabii henüz doğum yapmadığım için ben neler yapacağım bilemiyorum ama en azından en yakınlarımın kızımı sevmesine karışmamaya çalışacağım... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?