2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın..bır ocak annesı daha neguzell opuyorumnanaktan
zapzupcum..benım canım ıstedıgı seyler pek yok..
genelde yıyorum..ama canım ısteyıpte o an yemedıgım bırsey olsada (kımseye canım şunu ıstıyor alalım demem)boyle bırsey basıma gelmedı..
senınkısı yıne hamılelıge baglı bırsey olabılır canım..

hadı canım..hayırlısı o zaman...saklıyor kendını demek kızın..ınşallah bu kez gorursun...renklı dooplere mı gırıcen canım...

bende persembe gıtmeyı dusunuyorum doktora..kaydirigubbakcemile5

hadı canım..hayırlısı o zaman...saklıyor kendını demek kızın..ınşallah bu kez gorursun...renklı dooplere mı gırıcen canım...

bende persembe gıtmeyı dusunuyorum doktora..kaydirigubbakcemile5

bizim her kontrolümüzde doktorumuz detaylı olarak bakıyor, renkli doppler de bakıyor zaten. 4 boyutlu da bakıyor ayrıca. 4 boyutlu bacak şov yaptı kızımız geçen sefer :)) yüzünü göstermeyince tombik bacaklarına bakmakla yetindik bizde :))

senin doktorun renkli doppler incelemeyi kendisi mi yapacak yoksa dışarıya mı yönlendirecek canım ?

canım benım doktorun ultrasonu renklı degıl..
ayrıntılı organ taraması ıçın gıttım baska doktora..ama renklı dooplere gırmedım..
buyuk oglanda gırmıstım renklı dooplere..ayrıntılı organları taranınca renklıye gerek gormedım bende..

kız kardesımın doktoruda her gıttıgınde renklı gosterıyor..benımle aynı zamanda dogumu..
doktoru artık 2 -3 haftada kontrole cagırmıs onu..bilmiyorumkismile

merhaba kızlar..naıslsınız
doktoragıden gelen varmı bu arada..
hrkes nasıl bakalım..
merhaba canım doktora gidecekler vardı ama gelipte topiğe uğrayan olmadı henüz
hımmm bende onu yarı yapayım bari canım istedicokacimcoook
size afiyet olsun canım
sağol canım
denizcim bende bilgilerimi mesaj atmıştım.benide anneler listesine eklermisin_?
eklemiştim zaten canım

adilemir
canm senn bebiş kız mı??
aklıma sen geldin ikinci bebeğini bekleyen:
ya canım sen oğluşun kıyafetlerini yani küçük gelenlerini naptın allah aşkına??
artık oğlumun giysileri koyacak yer bulamıorum
atmayada vermeyede kıyamıourm
kızıma birçoğunu giydiremeyeceğimide biliorum
bi akıl danışayım dedim :))

28. haftadan sonra 2 haftada bir gitmek gerekiyormuş
28. gebelik haftasına kadar dörder haftalık, 28-36. haftalar arasında ikişer haftalık aralıklarla, 36. haftadan doğuma kadar ise haftalık olarak doktor kontrolüne gelmelidir.

hoşgeldin. satlarımız aynıymış seninle:) benimde kızım olcak ayşe sevdiğim bir isim. biz bu aralar öykü de yoğunlaştık gibi. böyle giderse doğcak hala isim düşüncez:)

kız kardeşin kaç haftalık hamile canım?

Keşke bizi de 2 hafta da bir çağırsalar artık...1 ay geçmek bilmiyor valla...

anladım canım..
ben emırde son ayımda her hafta gıtmıstım.ama 9.aydan once ayda 1 gıtmıstım hep..
bakalım benım doktor ne zaman gel dıycek bundan sonra..ama denızcım 2 haftada bır cagıracagını sanmıyorum ben..devlet hastanesı ..lmaz:

edit gelmiş :))

bakalım nasıl çağıracaklar bizim doktorda bir şey demedi bundan sonra belli olur ben tam 28. haftamda doktora gideceğim o zaman oda söyler olması gereken buymuş ama

canım benım ıkıncıde erkek..
o yuzden aynı cıcılerı gıyecek..
ekstra alısverıs yapıyorum..ama yeterınce var abimizden..
sende abıden kalanlardan kullan..yanına pembelı bırseyler ılave et..

gobüş topıkıne resım koydum kızlar yıne..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…