2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederım canım fiyatıda uygunmus suan catlama falan yok ama gergınlık var sanırım ıyı bır kre kullanmam gerekıyor eczanelerde bulabılırmıyım bu kremı
bulabilirsin cnm yoksa bile getirtiolar
cnmmmmmmmm benim bidenemmmm bende seni çooooooook seviyorum bilionmu unuttum ben doğumgünümü müdürümdü ilk kutlayan gül verdiii.eşim daha kutlamadı belki sürpriz yapcaktır yemek yapma dedi çünkü....çok teşekkürler cnmın içi:asigim:
cnm çoooook teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan
masallh cnm güsel kızınaaa:CüvCüv:
ıyıkı dogdun başak..ıyıkı varsın..Şeniz
cnmmm çok saol çok mutlu olduma.s
cnm çokkk teşekkürlerrr.ilk bebişini kaybetmene gerçekten çok üzüldüm başın saolsun cnm
teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan
Herkese günaydınlarr...
Başak doğum günün kutlu olsun.Allah hayırlı,mutlu,bereketli,şanslı,sağlıklı bir ömür nasip etsin
çok teşekkür ederimmm cnm sanadaopuyorumnanaktan
sağol belgünüm rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını mafoldumbeninşallah sorunsuz bi şekilde devam eder hamileliğimiz ve sağlıkla kucaklarız meleklerimizi :Saruboceq:
cnm aminnn
çok saol cnmcımkaydirigubbakcemile3
aynen ya bilgisayarla evlenmiş kocim benim
miğdesinde ekşime yanma gibi bişeyler olan varmı gitmio sabahtan buyana tuaf bir his
cnm bendede var ve ne yapsam da geçmio:a015:
kızlar facede hesabı olan varmı:icecream:
varsa ordada arkadaş olalım ne dersiniz:smiley-cool:
olur valla başak ünlüer özberk benimkide cnm ekleyinnnopuyorumnanaktan
kızlarrr,sohbet iyi güzel de benim çıkmam lazım,kocişimin doğumgünü bugün güzel bi sofra hazırlicam şimdi,öpüyorum hepinizi..
cnm koci,nle aynı gün doğmuşuz bizzz.herhal bizde yemeğe gitcezzz.kocikinin doğumgünü kutlu olsunn

kızlar doğumgünümü kutlayan herkese çok teşekkürler seviyorum sizleri.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kendimi kaptırdım kızımın battaniyesini örüyorum kolum koptu ağırlaştı iyice dinlenirken size bi bakiim dedim
şekercim hoşgeldin canım tarihler ne güsel tesadüf olmuş bizim hiç yok öyle denk gelen tarihler hep farklı zamanlarda özel günlerimiz hatırla hatırla bitmiyo kaydirigubbakcemile3

güldenimmm canımmm beyendim mi kızz gelinin ismini:)))) zorlandım ama ensonunda bunda karar kıldımm.. hayırlısı artıkk...
bakalım çekilişte neler olacak....

canımm beğenmemmiiii opuyorumnanaktan çok güselll :lepi:

selam kızlarrr... bütün işleri bitirdim toplandım kocişimin gelmesini bekliyorum.. o gelince izmire doğru yola çıkacagızz... pek sevinçliyim..

şimdidenhayırlı yolculuklar cnmmm güle güle git güle güle gell

kızlar facede hesabı olan varmı:icecream:
varsa ordada arkadaş olalım ne dersiniz:smiley-cool:

canım benimde
gülden bayrak ay
benide ekleyinnn :lepi: delikafadulden

kızlar ben çıkıyorum eve gittikten sonra çekilişi yapıp mesaj atacağım
sabırsız arkadaşlarımız var delikafadulden

delikafadulden oleyyy bekliyorussss olumunekankayizsmile

ben facede 2011 ocak anneleri diye bir grup kordum isterseniz ekleyebilirsiniz :) bilmem nasıl oldu

:lepi: süperrr hayırlı olsun hemen bakıyorummm

Başak doğumgünün kutlu olsun canım seneye kısmetse mumları bebişlere üfletiriz kaydirigubbakcemile3
bu hafta benim de doğumgünümdü eşim süpriz yapçakmış, kayınvaldem erkenci davrandı tutturdu şurdayım gel diye ne iş uydurduysam olmadı
gittim mecburen meğer o da pasta fln almış akrabaları toplamış eşimin de romantik planları yalan oldu
kardeşim de ewde plan yapmış elinde pastayla kalakalmış garibim kaydirigubbakcemile3
eşimde mecburen kayınvaldemin çağırdığı yere geldi elinde kocaman çiçeklerle kaydirigubbakcemile3 söylendi biraz annesine akşam orda yemek yedik
ewe gelince de kardeşim süpris yaptı bisürü pasta yedik kızım uyumadı sonra enerjiden bütün gece

Kızlar bende saatlerdir sütlaç tarifi arıyorum.Canım sütlaç istiyor ama böyle bol pirinçli orta şekerli falan.Her yerde de ayrı tarif söylüyor .Bunaldım.Hala karar veremedim.Beşten beri arıyorum

bende anlatim aşkımızı herkesler anlatmışş maşallah herkesin aşkısınaaa

bizimki film gibiydi:)))benim eşim ablamın çok yakın arkadaşıydı ben 18 yaşında falandım onu tanıdığımda ama ozaman bizimki askerden yeni gelmişti 23 yaşlarında falandı veee beni gözü görmüyorduu benimde onu görmüyordu :))bir gece ablamlarla eğlenceye gidecekler yalvar yakar ablama bizideee götürün diyeee kankamla yalvardık ablam tmm dedi babamdan izin almaya gidiyordu dışardaydık eşim dediki ablama nereye dedi izin alcam kızlarıda götürelimm ayy dedi yok bençoluk çocukla uğraşamam dedi klava: :dilcikar: senide bırakır giderim dedi onlar kendileri gezsinler dedi bırak şimdi izni dediii bizi götürmediiiiiii adi:))))) ablamın tüm arkadaşlarıyla takılmıştır..sonra ben ünv gittim hatırlamıyorum bile ablamın öle bir ark oldunuda.. ozmaanlar hatta birtane arakdaşı vardı ablamın kulakları çınlasın kız bizimkine aşıktı bizimki herzmanaki gibi takılıyor sadece..kız bir gün bize geldi anlatıyor hararetle ağlıyor bende ünvdeyim ama uzun zamandırda görmüyorum eşimi tabi ünv de olduğumdan. neyse kız dedi ben onu çok seviyorummm ayaklarını bile yıkıyorummm ne isterse yapıyorumm falan filan bana derdini anlatıyor ee dedim o dedi benle dışarı çıkmıyor sinemaya bile götürmüyor sadece eve geliyor hiiiiiii dedim kızım sen delimisin dedim annemde yanımızdaydı hatta o kim be dedim seni düpedüz kullanıyor dünyada bir o kalsa öle adama varmam dedim bırak gitsin beee dedim:))))))))))) büyük konuşmamak gerekiyormuş öğrendim ozaman:)))) (nişanlandıktan sonra kız bana facecen msj atmıştı hiç unutmuyorum ama yıllar geçmiş aradan kız lafımı unutmammış bir tek o kalsa varmazdım diye bana akıl veriyordun demiş ) neyse aradan yıllar geçti ben 2006 ünv döndüm biz tekrar karşılaştık ablamla bir gün dışarı çıktığımızda oda geldi. beni gördü tabi tanımadı yıllar önceki 18 lik kız gitmişti:))) ablama sürekli diyor bu kim ablam dedi ya tanımadınmı amcamın kızı işte belgün. neyse o yaz hep beraber tatile gittik kuş adasına ama biz hiç anlaşamıyoruz orda bile birbirimize laf sölüyoruz sürekli. bir akşam hep beraber eğlenceye gidelim dedik ablamında erk ark var yanında biz atışıyoruz ya ablamda grubu bozmayın lütfen ii anlaşın falan yaptı ben dedim banane be napar yapsın oda dedi ben zaten şimdi gttiğimiz yerd ebirini bulurum ben dedim bende bulurum ne var derken iddasına girdik ilk önce birini bulan diğerinni tatil masrafının kalanını karşılıcak tabi bu arada benim öle birilerini bulabilecek falan kapasitem yok hiç beceremem öle birilerini ayarlamayı ayak üstü prensibim değildi zaten ama yinede iddalaştım kaybetcemi bile bile neyseeeeeeeeee gittik bir eğlence mekanına 15 dk falan herkes tek takıldı o sürekli birilerini kesiyor güyaaa bense beceremiyrum ya baştan sukoy verdim oturdum öle masada ablamlarda yanımda bu geldi yanıma ne o dedim bulamadın galiba birini buldum buldum dedi ellerimi tuttu gözlerime baktı napıyorsun be dememe fırsat bırakmadan ben sana aşık oldum deli dedi bana...buldum seni buldum dedi öle başladık:))))2006 da başladık 2007de nişanlandık 2008de evlendik. herkesi sildi hayatından çıkardı hala aşık kocişim bana tabiki bende ona arada bizimde sürtüşmelerimiz olur ama hiç kıyamayız birbirimize. birbirimizi bunaltmayız bizimki fazla kıskanç ama ben alıştım adam hayatında ilk defa aşık oldu hatta birini sevdi oda ben o yüzden ilk başlarda napcanı şaşırmıştı sevginin ne oldunu bilmiyorduki adam okadar çok bunaltıyorduki kıskançlıktan sonra yavaşş yavaş alıştı :))) cnaım kocişim benimmmmm :teytey: sonuç olarak ben asla varmam dediğim adama vardım oda benim çolukla çocukla işim olmaz deyip eğlenceye götürmediği kızlaaaa evlendiiiiiiiiiii şimdide onsuz gezmiyor:)))))))))

Son düzenleme:
özgecim isteğin gelmiş, kabul ettim :))

belgüncüm sende akşam eklersen sevinirim. Müge Güngör Can...

tmm cnm eklicem

acaba face de ocak anneleri diye grup mu yapsak ne dersiniiz

süper:))))

kızlarrr,sohbet iyi güzel de benim çıkmam lazım,kocişimin doğumgünü bugün güzel bi sofra hazırlicam şimdi,öpüyorum hepinizi..

iyi eğlenceler tatlım

ben facede 2011 ocak anneleri diye bir grup kordum isterseniz ekleyebilirsiniz :) bilmem nasıl oldu

akşam ben grubu eklicem aslında grup işi güzel oldu bence..birbirini eklemek isteyen ordan bulur ekler burdan isim soyisim ben seni buldum bulamadım zorlukları olmaz

çok teşekkürler cnmmm.seninde geçmiş doğumgünün kutlu olsun

hakikaten film gibi cnmmm.inşallh ömür boyu mutlu olursunuzopuyorumnanaktan

"büyük lokma ye, büyük konuşma" atasözümüze güzel bir örnek olmuş sizin hikayeniz. ama mutlu son , süper :))

kıskançlık güzel şey yaaa, ben eşim beni kıskandığı zaman içten içe pek mutlu olurum opuyorumnanaktan

size de bir ömür mutluluk dilerim canım

zapzup ve başakcım sağolun hepimize maşallah hepimizin aşkları ömür boyu sürsün rabbim kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin inş..

aynen öle canımcım:))benimde hoşuma gidiyor valla kıskançlığı gözünün başkasını görmemesi:)))rabbim bozmasın hiçbirimizin yuvasını

bu arada benimde face im var.................alkisalkisalkis UHAN YAVAŞ benim asıl adım Uhan arkadaşlar sakın şaşırmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…