- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.301
aman aman maşallah benim kocama da o zaman
adamcağızın hiiç arkadaşı yok hep evde
öyle pc başında da pek vakit geçirmez
aslında düşündüm de haksızlık ediyorum galiba
haftada sadece 2 gün gündüz evde yok onun dışında hep birlikte ve dipdibeyiz
o günlerde de saat başı arıyo zaten,aşkım iyi misin,aşkım bişey lazım mı,aşkım canın bişey istiyo mu:kedi:
biz de 2005ten beri birlikteyiz 2009da evlendik ama sevgiliyken ayrı şehirlerde olmanın acısını çok çektik
şimdi yapışık ikiz gibiyiz
oyy kurban olurum yaa canım kocam benim:asigim:
size de kocamaaaaan bir maşallah o zaman :)))
ooo kızlar eşlerinizle size mutluluklar herkes kociklerini yazmış bende yazmasam olmazkaydirigubbakcemile3
bizde eşimle 2003te tanıştık bu işyerini açmadan öncede başka büyük bir markette beraber çalışıyorduk iş arkadaşlığımız aşka dönüştü ve evlendik ama ilk önce eşim kendi işimizin başında olalım diye market açtı nişandı düğündü derken 6 seneyi devirdik ve biz 24 saatin nerdeyse tamamı beraberiz uykuda olduğumuz anlar hariç birkaç kadim dostumuz dışında çok fazla arkadaşımız yok yani benden harici dışarıda vakit geçirme alışkanlığı yok nereye gidilecekse beraber gideriz :asigim:
ve aşkımız ilk günki kadar tazecik tabiki ara sıra herkeste olan kavgalar bizdede oluyor ama genellikle iş yüzünden takışırız bende küsmeyle burnunu sürterim 1 günden fazla sürmez küslüğümüz:icecream:
seni çoookkkk seviyorummm aşkımmm:asigim:Şeniz
kızlar facede hesabı olan varmı:icecream:
varsa ordada arkadaş olalım ne dersiniz:smiley-cool:
sağol cnmopuyorumnanaktan
o zaman bu güzel aşk için size de maşallah diyorum :))))
ekledim bile kuşum kaydirigubbakcemile5benim var canım.
eklersen sevinirim. Müge Güngör Can
tamam cnm dur önce burda arkadaş olalım da yollarsın özelden sadece arkadaş listem yolluyor özelbenim var canım.özelden yazarım eğer istersen,ama senin özel mesaj alımın kapalıymış
hep geriden geliyorum ben yaaa
başakçımm doğummm günün kutlu olsun.. bebişinle eşinle tüm sevdiklerinle daha nice mutlu senelere canımm..
denizcim sana özel mesaj attım..umarım gelmiştir...
buarada kızımın ismi nasipse eğer ece tanem olacak kızlar....
ben de eşimin ne zaman bişey almaya kalkışsam aşkım cinsiyetini kesin olarak öğrenelim demesine sinir olyuduum ama artık biliyoruz ki kıııızzkaydirigubbakcemile2
az önce arayıp söyledim artık kaçarın yok diye
o da tamam artık kredi kartı senin naparsan yap dedi yaşasııııııııınn:teytey::hooray:
bizimkide daha zamanı var biraz daha geçsin demesi sinir ediyor beni zaten erken doğum riski var bişey alamadan oğlum bize süpriz yaparsa ya onu düşünmüyor işte
ay bu aynen bizde de oluyor ağlıyorum sürekli bu aralar onun yüzünden geçen gün bir mağazanın önünden geçiyorduk bakalım dedim bir şey almayacağız ne gerek var dedi fiyat bakardık dedim bende yok dedi karşıya geçtik kardeşini bekliyoruz duygu sömürüsü yaptım büssürü dırdır ettim hamileliğimi yaşatmıyorsun burnumdan getiriyorsun diye hamile kalmadan önce böylemiydin bilmem ne sonra hadi gel gidip bakalım dedim yok istemiyorum dedim tuttu kolumdan zorla çekti girdik mağazaya bebekle ilgili ne ararsan var hatta kampanya yapmışlar çeyiz seti gibi oda takımı bakım ürünleri hastane çıkışı banyo küveti mama sandalyesi salıncak yürüteç vs vs 60 parça ürün çok uygun bak dedim tek tek aldık nasıl pahalıya geldi sonra üyelik kartı varmış 3 yıl boyunca indirimden yararlanıyormuş aa güzelmiş diyor bide bakmayalım ne gerek var diyon diyorum özür diliyor uyuz ediyor beni bu aralar uyuzzz sonra gönlümü almayı da biliyor ama kıyamıyorum küs kalamıyorum :asigim:
slm kızlar.nasılsınız bakalım?bebişler nasıl?
ay kızlar ben birşey duydum bebek anne karnındayken hangi saatlerde hareketliyse doğduktan sonrada o saatlerde hareketli olurmuş falan diyorlar.eğer bu doğruysa ben yandım ki ne yandım benim oğlan tam uyumak için yatağa yatınca başlıyor tekmelemeyedelikafadulden uykusuz geceler beni bekliyor eyvahedigeldismilemirmirmirmir
bunların hepsi aynı valla bilmiyorum bebek olunca değişirlermi
akannehir ay dün sinirimi bozan birşeyi anlatıyom size eşim öglen eve geldi birlikte bir yere gitcez sonra daha vakit var diye netten indirimde birşey gördüm onu gösterirken fenalaştım böyle bayılcak gibi oldum sonra kalktım ben fena oldum dedim bu bilgisayarın başında başın çevirip bakmıyo bile dedim tansiyonuma bakıver sonra arkadaşlarıyla birşey yapcakmış eyvah arkadaşlarımın yanına gitmem lazım dedi(önemli acil birşey değil)akannehir bende vicdansız koca ben burda ölüyom sen arkadaşlarım diyosun dedim sonra geldi tansiyonuma baktı tuzlu ayran yapıverdi ama bu hareketi çok gücüme gitti ne varsa bu arkadaşlarda artık :mymeka:
kocişte bende evlendikten sonra bazı arkadaşları hayatımızdan çıkardık diğerleriyle de görüşürsek beraber görüşüyoruz o konuda sıkıntı yaşamıyoruz biz bir yere gidilecekse beraber gidiyoruz
senın kocışınde benım kocısın kafadan..
bızım bırlıktelıgımız 1999 dan berı..
daha eskımedık çok sukur..
gezmekten kimm usanırrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:teytey:
hadi bakalım, hayırlı yolculuklar. şimdiden hoş geldin sefa geldin :))
ben de saatleri sayıyorum. sabah 10:00 da randevum. 19 saat kaldı kızımı görmeme zemuszemus
ben çok sevdimm değişik bir isim..
bizde eşimle Naz, Asya ve Duru isimleri arasında kararsız kaldik.. sizce kızlar hangisi güzel??
aman aman maşallah benim kocama da o zaman
adamcağızın hiiç arkadaşı yok hep evde
öyle pc başında da pek vakit geçirmez
aslında düşündüm de haksızlık ediyorum galiba
haftada sadece 2 gün gündüz evde yok onun dışında hep birlikte ve dipdibeyiz
o günlerde de saat başı arıyo zaten,aşkım iyi misin,aşkım bişey lazım mı,aşkım canın bişey istiyo mu:kedi:
biz de 2005ten beri birlikteyiz 2009da evlendik ama sevgiliyken ayrı şehirlerde olmanın acısını çok çektik
şimdi yapışık ikiz gibiyiz
oyy kurban olurum yaa canım kocam benim:asigim:
saolun kızlar fikirler için... bu aralar netleştiririz inşallah isim olayını..
ben cıkıyorumm... biraz dinleneyim yola cıkmadan:))) öpüyorum kızlar kendinize ve bebişlere cok dikkat edinnn
bizde eşimle 1999 yılından beri birlikteyiz. Üniversites sınavında bile aynı üniversite, aynı bölümü kazandık. ben gündüz öğrenimiydim o ikinci öğrenim :))
geçen sene 25 Ekim'de evlendik. Hiç sıkılmadık şimdiye kadar birbirimizden, yormadık, üzmedik birbirimizi. bebeğim için ondan daha iyi bir baba düşünemezdim zaten :))
deniz tutkusu vardır kocamın. yüzmeyi, serbest dalışı, balık tutmayı saplantı halinde çok sever. ege çocuğu sonuçta. bunların dışında tüm zamanlarını bana ayırır. alışveriş yapmayı hiç sevmez. kendisi için bile. ayakkabısıı bile ben alır getiririm. gidip denemez yani :)) artık alıştık. ben alışverişe giderim , o dalışa :)) ikimizde mutluyuz.... o maç izlerse ben yemek veya temizlik yaparım. bazen onunla izlerim, durmadan soru sorarım. maçın bütün tadı kaçar :))) ama çok eğleniriz.
seviyorum kocamı ben yaa, çok hemde :)))
kızlar bence sıkmayın kocalarınızı, kendinizi de sıkmayın. hamilelikte hassas oluyoruz galiba hem de fazlasıyla...
tadını çıkarmaya çalışın. onlarda heyecanlı. hem eşlerini, hem bebeklerini düşünüyorlar. onlar içinde stresli bir dönem. birbirinizi üzmeyin derim ben...orta yolu bulun...
benimde var eklerseniz bende sevinirim :)
ÖZGE DOĞAN YILDIRIM
ooo kızlar eşlerinizle size mutluluklar herkes kociklerini yazmış bende yazmasam olmazkaydirigubbakcemile3
bizde eşimle 2003te tanıştık bu işyerini açmadan öncede başka büyük bir markette beraber çalışıyorduk iş arkadaşlığımız aşka dönüştü ve evlendik ama ilk önce eşim kendi işimizin başında olalım diye market açtı nişandı düğündü derken 6 seneyi devirdik ve biz 24 saatin nerdeyse tamamı beraberiz uykuda olduğumuz anlar hariç birkaç kadim dostumuz dışında çok fazla arkadaşımız yok yani benden harici dışarıda vakit geçirme alışkanlığı yok nereye gidilecekse beraber gideriz :asigim:
ve aşkımız ilk günki kadar tazecik tabiki ara sıra herkeste olan kavgalar bizdede oluyor ama genellikle iş yüzünden takışırız bende küsmeyle burnunu sürterim 1 günden fazla sürmez küslüğümüz:icecream:
seni çoookkkk seviyorummm aşkımmm:asigim:Şeniz
kızlar herkese merahaba.
bugün eşimin doğum günü,kuaföre gittim geldim,süslendim azcık,daha çook yapılacak işim var gerçi ama,size de bakmadan çıkmiim dedim..inşallah herkes iyidir..
benimde var eklerseniz bende sevinirim :)
Özge Doğan Yıldırım
canım ben seni aratıyorum ama bulamadım. sen beni eklemeyi denesene
Müge Güngör Can
bizde eşimle 1999 yılından beri birlikteyiz. Üniversites sınavında bile aynı üniversite, aynı bölümü kazandık. ben gündüz öğrenimiydim o ikinci öğrenim :))
geçen sene 25 Ekim'de evlendik. Hiç sıkılmadık şimdiye kadar birbirimizden, yormadık, üzmedik birbirimizi. bebeğim için ondan daha iyi bir baba düşünemezdim zaten :))
deniz tutkusu vardır kocamın. yüzmeyi, serbest dalışı, balık tutmayı saplantı halinde çok sever. ege çocuğu sonuçta. bunların dışında tüm zamanlarını bana ayırır. alışveriş yapmayı hiç sevmez. kendisi için bile. ayakkabısıı bile ben alır getiririm. gidip denemez yani :)) artık alıştık. ben alışverişe giderim , o dalışa :)) ikimizde mutluyuz.... o maç izlerse ben yemek veya temizlik yaparım. bazen onunla izlerim, durmadan soru sorarım. maçın bütün tadı kaçar :))) ama çok eğleniriz.
seviyorum kocamı ben yaa, çok hemde :)))
kızlar bence sıkmayın kocalarınızı, kendinizi de sıkmayın. hamilelikte hassas oluyoruz galiba hem de fazlasıyla...
tadını çıkarmaya çalışın. onlarda heyecanlı. hem eşlerini, hem bebeklerini düşünüyorlar. onlar içinde stresli bir dönem. birbirinizi üzmeyin derim ben...orta yolu bulun...
canım ben bulamadım senin adını,noktalar filan olamadan da denedim ama çıkmadı.
ben aratıyorum ama bulamadım cnm:sm_confused:benimde var eklerseniz bende sevinirim :)
Özge Doğan Yıldırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?