2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

size de kocamaaaaan bir maşallah o zaman :)))

ooo kızlar eşlerinizle size mutluluklar herkes kociklerini yazmış bende yazmasam olmazkaydirigubbakcemile3
bizde eşimle 2003te tanıştık bu işyerini açmadan öncede başka büyük bir markette beraber çalışıyorduk iş arkadaşlığımız aşka dönüştü ve evlendik ama ilk önce eşim kendi işimizin başında olalım diye market açtı nişandı düğündü derken 6 seneyi devirdik ve biz 24 saatin nerdeyse tamamı beraberiz uykuda olduğumuz anlar hariç birkaç kadim dostumuz dışında çok fazla arkadaşımız yok yani benden harici dışarıda vakit geçirme alışkanlığı yok nereye gidilecekse beraber gideriz :asigim:
ve aşkımız ilk günki kadar tazecik tabiki ara sıra herkeste olan kavgalar bizdede oluyor ama genellikle iş yüzünden takışırız bende küsmeyle burnunu sürterim 1 günden fazla sürmez küslüğümüz:icecream:
seni çoookkkk seviyorummm aşkımmm:asigim:Şeniz

kızlar herkese merahaba.
bugün eşimin doğum günü,kuaföre gittim geldim,süslendim azcık,daha çook yapılacak işim var gerçi ama,size de bakmadan çıkmiim dedim..inşallah herkes iyidir..

kızlar facede hesabı olan varmı:icecream:
varsa ordada arkadaş olalım ne dersiniz:smiley-cool:

o zaman bu güzel aşk için size de maşallah diyorum :))))

çok güzel canımcım ece tanem..okadar zeynebin yanına isim düşünüyordum tanem nasıl olduda aklıma gelmemiş

ayyyy benimkide kartı verdi ama naparsan yap demedi halaaaaa bende bir türlü başlayamadım alışverişeeeeeee

bizimkide daha zamanı var biraz daha geçsin demesi sinir ediyor beni zaten erken doğum riski var bişey alamadan oğlum bize süpriz yaparsa ya onu düşünmüyor işte

aynennnn daha zamanı ar biraz daha sabret!!!!sinir oluyorum her böle dediğinde:)))

hep böleler zaten ben hep derim başta süründürüyorlar bir şey isteyince yada gel şuraya bakalım deyince önce itiraz sonra kabul:))))

ayyyy bizimki mesayi saatlerinde uyumayacak ozaman:)))sabah 7,30 kalkıyor benle başlıyor akşamaaa kadar kıpır kıpır kıpırrrrr sonra akşam eve gidiyorum yemek yerken durgun yemekten sonra kıpırtılar başlıyor ama daha sakin daha az sonra biz yatmaya gidince her akşam uyuyana kadar sohbet ederiz bizim kız başlıyor tepiklemeye şişşttt rahat bırakınn ya bi susunn beee uyuyamıyoruz şurdamı diyorr yoksaaaa bizim sohbetimiz hoşuna gidiyorda katılımdamı bulunuyor anlamadım gitti:))))) zemuszemus sonra bizimle birlikte sessizliğe bürünüyor uyuyor kızımmm ayyy geceleri inş güzelcene uyurrr doğuncada

klava: klava: bak sennnn olsun canım üzülme erkekler genelde böle bişeyle meşkulken inan sölediklerimizi algılayamıyorlar yada dinleyemiyorlar o anda sölediğini duymamış bile olabilir. sen vicdansız koca dedikten sonra algılamış olabilir canım ilgilenmiş sonrada zaten..ah bu kocalar ahhh

bizde evlendikten sonra bir çok arkadşaımızı hayatımızdan çıkardık özellikle eşim bekar arkadaşlarını çıkardı 2-3 tane onun 2-3tane benim bekar arakdaşımız kaldı ama çocukluktan onlarda zaten ve görüştükmüde beraber görüşüyoruz hep.gerisi zaten hep çift ve ortak arakdaşlarımızın doğal olarak hep beraber görüşüyoruz arada ben kız arkadaşlarımla görüşürüm oda işte oluyor olur sorun olmaz zaten. oda eski iş arakdaşlarıyla her ramazan erkek erkeğe bir akşam yemeğe çıkar bende aynı güne lise yada ünv kzı arkadaşlarımı denk getiririm sorun olmaz bölelikle birbirimizi idare ederiz ama her eve geldiğimizde de ayy sende olsaydın deriz:))))

senın kocışınde benım kocısın kafadan..
bızım bırlıktelıgımız 1999 dan berı..
daha eskımedık çok sukur..
gezmekten kimm usanırrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:teytey:

maşallah canım rabbim sağlıklı çokkk uzun ömürler versin inş..

hadi bakalım, hayırlı yolculuklar. şimdiden hoş geldin sefa geldin :))

ben de saatleri sayıyorum. sabah 10:00 da randevum. 19 saat kaldı kızımı görmeme zemuszemus

benimde çok az kaldıııı sabah 10da hastanede olcam bendeee bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

ben çok sevdimm değişik bir isim..

bizde eşimle Naz, Asya ve Duru isimleri arasında kararsız kaldik.. sizce kızlar hangisi güzel??

Asya favorim ki kızımın adı Zeynep Asya olcak nasipse..Nazda çok güzel canım..

maşallah canımcım

saolun kızlar fikirler için... bu aralar netleştiririz inşallah isim olayını..

ben cıkıyorumm... biraz dinleneyim yola cıkmadan:))) öpüyorum kızlar kendinize ve bebişlere cok dikkat edinnn

hayırlı yolculuklar canımcım dikkaat et kendinede bebişede emi

aynen katılıyorum kocaları sıkmaya gerek yok biz biraz fazla hassasız galiba bu dönemlerde...maşallah canım sizede

maşallah canım sizedeee rabbim ayırmasın hiçç

kızlar herkese merahaba.
bugün eşimin doğum günü,kuaföre gittim geldim,süslendim azcık,daha çook yapılacak işim var gerçi ama,size de bakmadan çıkmiim dedim..inşallah herkes iyidir..

mutlu yıllar eşine canım seninle sevdikleriyle ve bebişinizle inş..

kızlar facede hesabı olan varmı:icecream:
varsa ordada arkadaş olalım ne dersiniz:smiley-cool:

benimde var kızlar ama siz beni ekleyemezsiniz ki gözükmüyor aramalarda siz isimlerinizi yazın ben eklim olurmu?? yada akşam açim isterseniz siz ekleyin Oğuz Belgün Dokcan benimkide

canım evlilik tarihlerimiz aynı bizde geçen yıl ekim 25 de evlendik:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…