- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.361
belgün harika bir olay, roman gibi okudum valla.. allah bozmasın mutluluğunuzu... ne güzel canım benim....
bu arada benimde face im var.................alkisalkisalkis UHAN YAVAŞ benim asıl adım Uhan arkadaşlar sakın şaşırmayın...
hep derim bizimkisi bir aşk hikayesi diye ooo bizim birlikteliğimiz evliliğimiz boyunca okadar entresan ve güzel anılarımız olmuştur ve olurki anlatsam kitap olur allahım hep böle devam eder inş. bir günde yaptığım sevgililer günü hediyesini anlatırım size hehehe
eklicemmmm akşammmm kuzumm
kıslar bişii sorucam aşıdan sonra duş almayın filan dediler mi size ?? :uhm:
genelde ööle olur ya bana bişii demediler ama sormayı da unuttum bilmiyorumkismile
kıslar bizde yemeğe gitcez kocamın herhal sürprizi var banaa hazırlanayımmm.öpüyrm herkesii çok yazmayın yetişemiyorum sonraaa.hoşçakalınnn:içelim:
kıslar bişii sorucam aşıdan sonra duş almayın filan dediler mi size ?? :uhm:
genelde ööle olur ya bana bişii demediler ama sormayı da unuttum bilmiyorumkismile
kızlar karnınızdan hiç ses geldimi açlıkdan değil ama tuaf bebek yapıyor olamaz değilmi
demediler de nem sordum canım yok öyle bişiy alabilirsin dedi ebe gezmeye gitçektik aldım bende
bende bulaşık yıkamaya gideyim sonra rahat rahat çekiliş yapayım :)) noter huzurunda olmayacak ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?