2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

belgün harika bir olay, roman gibi okudum valla.. allah bozmasın mutluluğunuzu... ne güzel canım benim....

hep derim bizimkisi bir aşk hikayesi diye ooo bizim birlikteliğimiz evliliğimiz boyunca okadar entresan ve güzel anılarımız olmuştur ve olurki anlatsam kitap olur allahım hep böle devam eder inş. bir günde yaptığım sevgililer günü hediyesini anlatırım size hehehe

bu arada benimde face im var.................alkisalkisalkis UHAN YAVAŞ benim asıl adım Uhan arkadaşlar sakın şaşırmayın...

eklicemmmm akşammmm kuzumm

belgüncüm ben seni de uhanı da bulamadım siz beni bi arayın bakalım ekleyinn...başak ünlüer özberk

kıslar bişii sorucam aşıdan sonra duş almayın filan dediler mi size ?? :uhm:
genelde ööle olur ya bana bişii demediler ama sormayı da unuttum bilmiyorumkismile

kıslar bizde yemeğe gitcez kocamın herhal sürprizi var banaa hazırlanayımmm.öpüyrm herkesii çok yazmayın yetişemiyorum sonraaa.hoşçakalınnn:içelim:

kızlar karnınızdan hiç ses geldimi açlıkdan değil ama tuaf bebek yapıyor olamaz değilmi

gelebilir dediler canım bebek yapıomuşş

demediler de nem sordum canım yok öyle bişiy alabilirsin dedi ebe gezmeye gitçektik aldım bende

ok cnm çok saol
duş bebişe de bana da iyi gelio daha rahat uyuyorus yoksa sabaha kadar pıt pıt vuruyo

ay eve geldim kocişi aradım çıkmadan geç gelecem bir iki saat dedi bende balık yapacağım bekleyeyim seni yemeğe dedim eve geldim makinaya çamaşır attım kociş aradı çok acıktım yemek yiyip öyle gideceğim geri dedi hemen mutfağa girdim hazırladım kociş geldi yedik yemeğimizi gitti evde yalnızım bulaşıkları yıkayacağım biraz bakayım dedim

bende bulaşık yıkamaya gideyim sonra rahat rahat çekiliş yapayım :)) noter huzurunda olmayacak ama olsun

kolay gelsin kızlar hepiniseee guclubacismile
bende sofrayı hazırlıyım kocişim geldi
sonra ütülerim var ve çantayı hzırlıyım yarın yolculukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…