- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.401
Herkese slmmmm. Hastaneden yeni geldim. 3 gündür yatıyordum orda. Şeker yüklemesi için gitmiştik. Plasenta previa olduğum ortaya çıktı. Ayrıca 50 gr şeker yüklemesinde yüksek çıktı. Ertesi gün 100 gramlık yükleme yaptılar. O da düşük çıktı ama yine de şeker diyeti verdiler,zaten tuz diyeti de yapıyordum. Şimdi çoğu şey yasak.
Geçmişi okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
iyi eğlenceler
eşine, birlikte geçireceğiniz güzel yaşlar diliyorum canım.
iyi eğlenceler
:))
kocişinin doğum günü kutlu olsun canım
cnm ne yaptın allah korumuş açılmış konserve bekletilmezayy az önce bi halt ettim ki sormayın gitsin
yemekteyiz izliyodum balık yapmışlar
nasıl canım çekti
koşa koşa gittim mutfağa ton balığı yemeye
konserveyi 2-3 gün önce açmıştım ama ağzını güzelce kapattım dolapta duruyo neyyse
attım ağzıma koca bi lokma
ardından bi daha ve bi daha
sonra ağzımda bi acılık hissettim eyvaaahhh bozulmuş galiba dedim ama bu arada yuttum hepsini
bi telaş eşimi aradım o da hemen kus zorla ben geliyorum hemen dedi
neyse uğraş uğraş kustum sonunda
ayy bebişe bişey olcak diye aklım çıktı resmen
şimdi tekmeleri bekliyorum iyi olduğunun işareti olarak o da maşşallah vuruyo da vuruyo
bi daha yemekteyiz izlemek yok:dilcikar:
tabi canım ikbal ayçiçek esen
bu arada kocikinin doğum günü kutlu olsun
geldi geldii delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt
ama sülememm süprüsss :jeyyar: hihoyyyt
lolissssim facede ekledim seni,kabul et.buarada büyük geçmiş olsun,kız ton balığı yiyeceğine mis gibi taze balık yesene,bebişin de bayram etsinkaydirigubbakcemile3
söölemeyelim,süprüzümüz bozulmasınnngüldencim facede ekledim seni,kabul et..sempatiksalakcinni
lolissssim facede ekledim seni,kabul et.buarada büyük geçmiş olsun,kız ton balığı yiyeceğine mis gibi taze balık yesene,bebişin de bayram etsinkaydirigubbakcemile3
ayy elimin altında o vardı nefsimi köreltiim dedim
söölemeyelim,süprüzümüz bozulmasınnngüldencim facede ekledim seni,kabul et..sempatiksalakcinni
cnm ne yaptın allah korumuş açılmış konserve bekletilmezlmaz: hadi gelmiş geçmiş olsun cnm
ah canımm bukadar la geçmiş olsunn dikkat et
ben hazır şeylerden yani konservelerden hiç almamm
bide konserve ton balıklarında yoğun civa olduğunu duydum bebek için zararlı olduğunu söylüyolar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum
ama sen yine de çok canın istemedikçe alma ki bu olaydan sonra yemessin sanırımm a.s
maşşallah bebişine Allah ım koruyo bişiicik olmas inşş opuyorumnanaktan
hihoyyyt hihoyyyt oleyyyyy heycan doruktaaaa :sm_cool:
ah canım benim çok geçmiş olsunnn a.s. dikkat et kendine inşş çabuk atlatırsın normal bi şekilde doğurursun sağlıcakla Allah ım korusun sizi ve bizi a.s. :1rolleyes: olumunekankayizsmile
:jeyyar: iyiki kanına girmişimm :roflol: kolay gelsin canımm olumunekankayizsmile
inşş geçerde sende bebişinde kolay atlatırsınıs canımm olumunekankayizsmile
canım ben sütlacı şööle yapıorum
biras suda göz kararı pirinci haşlıyorum, piştikten sonra birasda ( sudan biras fazla ) süt katıyorum oda kaynayınca şeker katıyorum oda göz kararı ve tadina bakarak ayarlıyorum cokacimcoook ohh mis gibi he bide vanilya da katıyorum süt kokusunu sevmemde sempatiksalakcinni
ya ben pirinç unu filan katmıyorum
he sıcakken çok cıvık olabilio tabaklara döküyorum soğuyunca kendini topluo zaten yerimseniben
ben hep bööle yapıom hatta geçen gün yaptım eşimde severek yiyiyo bişey demio ki güsel oluo biras seçerde benimki
Ah sorma bende hamileliğimin ilk ayında bimin konservelerinden yedim yağlı yağlı.(aklıma geldikçe hala kötü oluyorum.).Bozuk falan değildi ama ben artık o kadar tiksiniyorumki ömrüm boyunca yiyemiycem herhalde.Nasıl yemişim bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım allah seni de bebeğini de korusun inşaallah:Saruboceq:
Sütlacıda azcık su ekledim azcık süt cıvık oldu.Nişasta falan derken 2.5 saatte bitirdim.İdare eder oldu ilk denemeye göre kaydirigubbakcemile2 Canımda öyle bir istiyordu ki.
belgünüm gerçekten filmm gibiiiii
süpperr Allah bozmasınnn
belgun cidden güzel bir hikaye
kızlar unutmayın 2011 ocak annelerini faceden eklemek isteyen ekleyebilir
Şimdi de taştı dünya kadar iş çıktı başıma hadi görüşürüz.Ağlıycam neredeyse sinirden
kolay gelsin kızlar hepiniseee guclubacismile
bende sofrayı hazırlıyım kocişim geldi
sonra ütülerim var ve çantayı hzırlıyım yarın yolculukk
ayy az önce bi halt ettim ki sormayın gitsin
nasıl canım çekti
konserveyi 2-3 gün önce açmıştım ama ağzını güzelce kapattım dolapta duruyo neyyse
sonra ağzımda bi acılık hissettim eyvaaahhh bozulmuş galiba dedim ama bu arada yuttum hepsini
şimdi tekmeleri bekliyorum iyi olduğunun işareti olarak o da maşşallah vuruyo da vuruyo
çekiliş sona ermiştir şimdi mesaj atacağım herkese uzun sürecek sanırım mesaj atma arasında beklemek gerekiyor çünkü
Herkese slmmmm. Hastaneden yeni geldim. 3 gündür yatıyordum orda. Şeker yüklemesi için gitmiştik. Plasenta previa olduğum ortaya çıktı. Ayrıca 50 gr şeker yüklemesinde yüksek çıktı. Ertesi gün 100 gramlık yükleme yaptılar. O da düşük çıktı ama yine de şeker diyeti verdiler,zaten tuz diyeti de yapıyordum. Şimdi çoğu şey yasak.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))) bu arada facede grubu ekledim bende gruptan birbirimizi bulmak daha kolay olcak galiba benim arandığında ismim çıkmıyor çünkü kızlar. şimdi sırayla eklicem ismini verenleride faceden onlineler kabul etsin kızlarrr
cnm çok teşekkürlerrr.seni ekledim ben facedebaşaaakk doğum günün kutlu olsun saru civcivima.s.opuyorumnanaktan
cnm geçmiş olsun iyimisin artıkk gülüm:1shok:ayy az önce bi halt ettim ki sormayın gitsin
nasıl canım çekti
cnm çok geçmiş olsun inş.düzelir herşeyHerkese slmmmm. Hastaneden yeni geldim. 3 gündür yatıyordum orda. Şeker yüklemesi için gitmiştik. Plasenta previa olduğum ortaya çıktı. Ayrıca 50 gr şeker yüklemesinde yüksek çıktı. Ertesi gün 100 gramlık yükleme yaptılar. O da düşük çıktı ama yine de şeker diyeti verdiler,zaten tuz diyeti de yapıyordum. Şimdi çoğu şey yasak.
teşekkür ederim hayatımmteşekkür ederim hepinizekaydirigubbakcemile3
başakcım seninde doğumgünün kutlu olsun canımkaydirigubbakcemile3
ben göremedim canım seni,facede de eklemedinkaydirigubbakcemile3
selam kızlar bugün bütün gün giremedim hiç baya bişeyler kaçırmışımm
öncelikle BAŞAKÇIM canım yeni açtığım için yeni grdüm doğumm günün kutlu olsun şekerimmmm
çekilişimizde olmuşşş kime hediye alıcağımıda öğrendim ama bana kim alıcak acababilmiyorumkismile
facedende eklemişiniz hep birbirinizi benide ekleyin BURCU KIRAÇ ERKANLI
cnm çokkk saolll...ben ekledim seni face de:asigim:
opuyorumnanaktankabul ettim canımmmolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?