2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geldi geldii delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt
ama sülememm süprüsss :jeyyar: hihoyyyt

geçmiş olsun doğuma kadar bir sorun çıkmaz inşllh

cnm ne yaptın allah korumuş açılmış konserve bekletilmezlmaz: hadi gelmiş geçmiş olsun cnm

tabi canım ikbal ayçiçek esen
bu arada kocikinin doğum günü kutlu olsun

lolissssim facede ekledim seni,kabul et.buarada büyük geçmiş olsun,kız ton balığı yiyeceğine mis gibi taze balık yesene,bebişin de bayram etsinkaydirigubbakcemile3

geldi geldii delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt
ama sülememm süprüsss :jeyyar: hihoyyyt

söölemeyelim,süprüzümüz bozulmasınnn güldencim facede ekledim seni,kabul et..sempatiksalakcinni

canım face den aç ordan görüşelim kim kim bilmiom :sm_confused: nikler ve isimler karıştı kafamçokkarıştı

cnm ne yaptın allah korumuş açılmış konserve bekletilmezlmaz: hadi gelmiş geçmiş olsun cnm

hepinize teşekkür ederim bi daha tööööbe saklamam hatta eve bile sokmam:dilcikar::asigim:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))) bu arada facede grubu ekledim bende gruptan birbirimizi bulmak daha kolay olcak galiba benim arandığında ismim çıkmıyor çünkü kızlar. şimdi sırayla eklicem ismini verenleride faceden onlineler kabul etsin kızlarrr

belgünüm gerçekten filmm gibiiiii
süpperr Allah bozmasınnn

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan amin kuzucum canımcım rabbim hiçbirimizinkini bozmasın

belgun cidden güzel bir hikaye

sağol canımcım opuyorumnanaktan

kızlar unutmayın 2011 ocak annelerini faceden eklemek isteyen ekleyebilir

ekledimmmm canım online olduğunda kabul et gruba

Şimdi de taştı dünya kadar iş çıktı başıma hadi görüşürüz.Ağlıycam neredeyse sinirden

ah canım benim yaa üzülme kuşum temizlemişsindir zaten şimdiye kadar relaks ol bebişini üzme..

kolay gelsin kızlar hepiniseee guclubacismile
bende sofrayı hazırlıyım kocişim geldi
sonra ütülerim var ve çantayı hzırlıyım yarın yolculukk

yarın nereyeeee gidiyorsunnn senn??

ah canım yaa dikkat et özelliklede konservelere açar açmaz tüketmek gerek kıyamam bişeyin yok dimi şimdi iisin dimi. izleme zaten o sarsak programı boşver kuzum sen

çekiliş sona ermiştir şimdi mesaj atacağım herkese uzun sürecek sanırım mesaj atma arasında beklemek gerekiyor çünkü

aldım msjı aldımm:))))süprizzzzz kaydirigubbakcemile

çok geçmiş olsun Plasenta previa ne ilk defa duydum bende dikkat et kendine. allahım şifanı versin sorunsuz geçir inş çocuğunuda sağlıkla kcuağına al inş..

ben göremedim canım seni,facede de eklemedinkaydirigubbakcemile3

başaaakk doğum günün kutlu olsun saru civcivima.s.opuyorumnanaktan
cnm çok teşekkürlerrr.seni ekledim ben facede
cnm geçmiş olsun iyimisin artıkk gülüm:1shok:
cnm çok geçmiş olsun inş.düzelir herşey
teşekkür ederim hepinizekaydirigubbakcemile3

başakcım seninde doğumgünün kutlu olsun canımkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim hayatımm
ben göremedim canım seni,facede de eklemedinkaydirigubbakcemile3

cnm senin neydi seni ekliyim ben de benim başak ünlüer özberk

gülden
başak
özge
bahar
cansev
uhan
hiçbirinizi ekleyemedim bennn

ikbal ve mügeyi ekleyebildim sadece

selam kızlar bugün bütün gün giremedim hiç baya bişeyler kaçırmışımm

öncelikle BAŞAKÇIM canım yeni açtığım için yeni grdüm doğumm günün kutlu olsun şekerimmmm

çekilişimizde olmuşşş kime hediye alıcağımıda öğrendim ama bana kim alıcak acababilmiyorumkismile

facedende eklemişiniz hep birbirinizi benide ekleyin BURCU KIRAÇ ERKANLI

cnm çokkk saolll...ben ekledim seni face de:asigim:

Günaydın Günaydın sevgili kk severler:enbuyukkk:
Eşim işe erken gittiğinden dolayı bende bu kadar erkenden kalktım.Gözlerimden şıp şıp uyku akıyor ama yatmıycam.Hemen gün bitiveriyor.Dünkü sütlacım taştı.Cıvık oldu.Azcık daha nişasta ekledim.Sonra azıcık şeker daha derken mücadele ettim.Hiç tahmin etmemiştim güzel olacağını.Eşim çok beğendi.Bende çok mutlu oldum :asigim: Hepinize çok mutlu günlerr

günaydın kızlar..
bir selam vereyim dedim şimdi de face bakayım da sizleri ekliyeyim...
bu arada hogatoee çok geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…