2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum düşük tehlikem oldugunu söyledı yatacaksın kahverengı akıntı geçene kadar dedı (çok üzgünüm:

kızlarr bende duydum kalp atıslarını :))))) bır hafta geriden gelıyor ama bebegım. 5+6 gunluk hamıleyım. dunyalar benım oldu ılkınde kalp atıslarını duyamadan kaybetmıstım bebegımı.

benimde kahverengi lekelenmelerim var hatta 6. haftadan beri. hemen doktorumu aramıştım korkudan. oda kahverengiyi fazla önemsemediklerini söyledi ama yinede dinlen, kendini yorma, fazla yürüyüş yapıp ayakta kalma dedi. şuan 9. haftamdayım neredeyse, arada devam ediyor.özellikle ayakta kalınca yada yorulunca. geçtiğimiz gün doktora gittiğimde yine söyledim. ultrasonda bir tehlike görmediğini söyledi. yine dinlenmemi söyledi. Rabbim şifa versin hepimize ne diyelim. hayırlısı.

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
bugün akşam üzeri dktr randevum var benim için dua edin nolur eyvahedigeldismile

inşş bizde 10 gün snra duyucaz pıt pıtı cnmm

günaydın kızlar.doktordan geliyorum şimdi.troid hormonum yüksek çıktı tekrar test yaptırdım.bebişimin kalbini duydum ama doktor 7 haftalık kadar görünüyo dedi gelişmemiş dedi çok üzüldüm.belki geç döllenmedir diyorum ama yine de üzüldüm iştesenağlama

mrb arkadaşlar nasılsınız
canım lütfen üzülme
daha şimdiden belli olmaz yeterki Allahım korusun
inş. hayırlısıyla kucagına alırsın.

bende miiğde bulantılarım çok artı
sabahları kalkar kalmaz lavaboya gidiyorum
açım ama pek birşey yiyemiyorum
3 ay böyle geçer
benim ilk hamileliğimdede böyleydi.
3 aya gelince bulantı yemek yiyemeye başlamıştı
hayırlısı olsun bakalım sabır edecegiz

haklısın canım
bu ilk aylar böyle oluyor
inş. hayırlısı neyse o olur inş.
sen kendine dikkat et canım.

sağol canım.elimden geleni yapıyorum ama bu bed doktor bir iyi haber verirse bi kötü haber veriyo.deli bu karı yaaaalaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

resmen dalga geçiyo benlesempatiksalakcinni önce kan değerlerin düşük gebelik boyunca kullanman gereken ilaçlar yazcam dedi sonra ben reçeteyi isteyince şimdi ilaç yazamam çok yeni bebeğin dedi.bi de çocuk kilosundasın dedi banaaaaaÇok üzgünüm çoook

Allahalla niy öyle demişki içine sinmiyorsa yolun başındayken bence değiştir dokturunu
kaç kilosunki canım sen.

Son düzenleme:
Allahalla içine sinmiyorsa yolun başındayken bence değiştir dokturunu
kaç kilosunki canım sen.

valla ben de değiştirmeyi düşünüyorum.bu testler çıksın zaten kırıkkaleye anneme gitcem dönünce gitmiycem bi daha bu zilli karıya:dilcikar: 48 kiloyum yaa zayıfım evet ama boyumda 1.60 olduğu için safinaz gibi diilim yani gayet normal:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…