- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.601
cnm dr lar kahverengi akıntıyı hiç önemsemiyolar.ben mağlesef kanamada yaşadığım için sürekli takipteyim.kırmızılık kahvelik sürekli var bende.dr arayınca kahverengiyse boşver diyolar.sende kendini boşuna üzme.ocak ayını hayırlısıyla bi getirsek.hepimiz huzura kavuşcaz...
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
bugün akşam üzeri dktr randevum var benim için dua edin nolur eyvahedigeldismile
ben içiyordum canım gunde yarım paket bır paket şimdi de arada içiyorum( gunde 1 yada 2 oluyor bazen sen içiyormusun hala?
cnm meraba.bende bursadanım.7+1 günlük hamileyim.benimde kanamalarım var.bebişin kalp atışları oluştu ama bende çok korkuyorum.hayırlısıyla bebişleri kucaklarımıza alcaz.rabbim bizleri meleklerimize sağlıkla hayırla kavuşturcak.
kızlarr bende duydum kalp atıslarını :))))) bır hafta geriden gelıyor ama bebegım. 5+6 gunluk hamıleyım. dunyalar benım oldu ılkınde kalp atıslarını duyamadan kaybetmıstım bebegımı.
üzülme cnm büyük ihtimal geç döllenmedr bebişin
günaydın kızlar.doktordan geliyorum şimdi.troid hormonum yüksek çıktı tekrar test yaptırdım.bebişimin kalbini duydum ama doktor 7 haftalık kadar görünüyo dedi gelişmemiş dedi çok üzüldüm.belki geç döllenmedir diyorum ama yine de üzüldüm iştesenağlama
umarım öyledir.ama bu günlerde herkes gibi ben de çok evhamlıyım çok moralim bozuldu:sinifsinif:
haklısın canım
bu ilk aylar böyle oluyor
inş. hayırlısı neyse o olur inş.
sen kendine dikkat et canım.
resmen dalga geçiyo benlesempatiksalakcinni önce kan değerlerin düşük gebelik boyunca kullanman gereken ilaçlar yazcam dedi sonra ben reçeteyi isteyince şimdi ilaç yazamam çok yeni bebeğin dedi.bi de çocuk kilosundasın dedi banaaaaaÇok üzgünüm çoook
Allahalla içine sinmiyorsa yolun başındayken bence değiştir dokturunu
kaç kilosunki canım sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?