2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet benm kanamam war cnm. ne kadr da güzel yasmışsın okurken çok duygulandmmafoldumben

canım sorun çıkmamasına sevindim gözünaydın sana bişey soracaktım geçen bende de akıntı ve kaşıntı oldu çok sürmedi diye dra gitmedim.ama merak ettim dr sana ne ilaç verdi?
kaşıntı ve akıntı varsa mutlaka dr'una danış benim de ilkinde olmuştu çok iyi geliyor kısa sürede rahatlıyo insan bu kaşıntıların bebeğe zararı olduğunu söylemişti dr'um
evet benm kanamam war cnm. ne kadr da güzel yasmışsın okurken çok duygulandmmafoldumben

inşallah sorunsuz alırsın meleğini kucağına... ilk bebeğimi kaybetmiştim pembe akıntılarım olmuştu ve tarifsiz ağrılarım. ikincide de yaşadım aynı ağrıları ama kucağıma aldım çok şükür 1 yaşına geldi bile... inşallah o günleri göreceksiniz. mayıs anneleri olarak hala görüşüyor ilk kalp atışlarını duyduğumuz günleri anıp gülüyoruz... ocak anneleri olarak o günler de gelecek... hep iyi düşün:)

ay sanki zaman geçmek bilmiyor o günler bi gelse:Saruboceq:

bnmde bir kezz oldu pembe akıntım ilişkiden snra oda,sancılar arada banada oluo,kanamamı gördü doktr altta olduğunu söledi

canım sorun çıkmamasına sevindim gözünaydın sana bişey soracaktım geçen bende de akıntı ve kaşıntı oldu çok sürmedi diye dra gitmedim.ama merak ettim dr sana ne ilaç verdi?

teşekkür ederim canım.isim vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama travazol diye bir krem ve vagi-hex diye fitil verdi.sen yinede doktora görün ezbere ilaç kullanma.a.s

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
bir deaklıma bir şey takıldı :) bebeğim 9 hafta 2 günlük ken benim üzüm tanem 24mm geliyor acaba şimdiki boy gelişiminden cinsiyet tahmin edilebilir mi ki sadece merak sizlerinki ne kadarlık

cnm meraba.bende bursadanım.7+1 günlük hamileyim.benimde kanamalarım var.bebişin kalp atışları oluştu ama bende çok korkuyorum.hayırlısıyla bebişleri kucaklarımıza alcaz.rabbim bizleri meleklerimize sağlıkla hayırla kavuşturcak.

bi progestan werdi o içteki kanamayı bitiricekmiki

canım korkma progestan rahmi güçlendiren ve rahim ağzının sıkıca kapanmasını sağlayan bi ilaç.aynı zamanda rahmi hamileliğe karşı uyarıyo.kesinlikle kullan ve istirahat et.benim bayağ kanamalarım oluyo bende kullanıyorum bu ilacı aynı zamanda iğnede vurunuyorum.eğer gerekli görse dr un iğnede verirdi.demekki kötü değil.

gözün aydın canım. darısı bizim başımıza.firesiz ocağı getircez inşallah.

tsh ne demekki kızlar

dr unla konuşmuşsundur muhtemelen.sakın korkma değerin çok yüksek değil.benim bi arkadaşımın korkunç yüksekti ve zehirli guatrı vardı.ama bebeğini sağlıkla aldı kucağına.bu testi hamilelik düşünmeye başladığımızda yaptırmalıyız aslında.

kızlar bende bırazdan doktora gidicem saatler geçmek bilmedi bugun. bıraz kahverengı akıntım var korkuyorum inşallah bıse çıkmaz bebeğim gelişmiştir..

cnm dr lar kahverengi akıntıyı hiç önemsemiyolar.ben mağlesef kanamada yaşadığım için sürekli takipteyim.kırmızılık kahvelik sürekli var bende.dr arayınca kahverengiyse boşver diyolar.sende kendini boşuna üzme.ocak ayını hayırlısıyla bi getirsek.hepimiz huzura kavuşcaz...

cnm geçen gün nette araştırma yaparken bunla ilgili bişey okumuştum.16.haftaya kadar tüm bebeklerin boy ve kiloları aynı oluyomuş.bu hatadan sonra genetik özelliklere bağlı değişimler etkisini göstermeye başlıyomuş.bilmiyorum nekadar doğru.ama cinsiyetler için 14. haftayı beklemek zorunda kalcaz galiba

gününüz güzel olsun annişler..

Tgcekbr seninle ben en küçük anneleriz sanırsam.. Senle benim aramda 1 gün var.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…