- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.641
günaydın kızlar.doktordan geliyorum şimdi.troid hormonum yüksek çıktı tekrar test yaptırdım.bebişimin kalbini duydum ama doktor 7 haftalık kadar görünüyo dedi gelişmemiş dedi çok üzüldüm.belki geç döllenmedir diyorum ama yine de üzüldüm iştesenağlama
kızlar ya ben bir salaklık yaptım.tuttum balkonda küçük halı yıkadım.çok ağır kaldırmadım ama yoruldum galiba belim ağrıyor.inşaallah bişey olmaz salak ben :mymeka:
canım üzülme kaç günde bir adet oluyorsun belkı ondan ole hesaplamıstır.cunku ben 7artı 5 dıye gıttım bebekten olcum yaptı doktor 7 artı 1 dedı bırkac gun sapma olabıllıoyor ayrıca doktor canınnı sıkıyorsa degıstır bencede cunku moral cok onemlı bana gayet saglıklı hersey yolunda demıstı
bende 2 yıl olacak hayırlısıyla
2 gebeliğim ama ilk bebegimi kaybettim 23 haftalıkkn doğum yaptım ama
kaybettim oğlumu .
buda 2 gebelik inş. herşey güzel olaacak bu sefer.
kızlar ya ben bir salaklık yaptım.tuttum balkonda küçük halı yıkadım.çok ağır kaldırmadım ama yoruldum galiba belim ağrıyor.inşaallah bişey olmaz salak ben :mymeka:
sihirim bende bursadayım. benımmde kanamalarım var ama çok şükür bende duydum kalp atışlarını. doktor bana yatacaksın dedı. sen yatıyormusun? bırde doktorun kım?
doktorum düşük tehlikem oldugunu söyledı yatacaksın kahverengı akıntı geçene kadar dedı( çok üzgünüm:
benimde kahverengi lekelenmelerim var hatta 6. haftadan beri. hemen doktorumu aramıştım korkudan. oda kahverengiyi fazla önemsemediklerini söyledi ama yinede dinlen, kendini yorma, fazla yürüyüş yapıp ayakta kalma dedi. şuan 9. haftamdayım neredeyse, arada devam ediyor.özellikle ayakta kalınca yada yorulunca. geçtiğimiz gün doktora gittiğimde yine söyledim. ultrasonda bir tehlike görmediğini söyledi. yine dinlenmemi söyledi. Rabbim şifa versin hepimize ne diyelim. hayırlısı.
bende 2 yıl olacak hayırlısıyla
2 gebeliğim ama ilk bebegimi kaybettim 23 haftalıkkn doğum yaptım ama
kaybettim oğlumu .
buda 2 gebelik inş. herşey güzel olaacak bu sefer.
inşallah bu bebeğini sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına canım:Saruboceq:
amin canım
inş. hepimiz sağlıcakla alırız.
doğum kontrol hapı kullanıyodum ve 24 günde adet oluyodum.annemle de konuştum az önce siz de çok saolun su serptiniz içime geç döllenme olduğuna karar verdim kendi kendimenaniknanik en azından içimi böyle rahatlatıyorum:asigim:
başın sağolsun inş bu sefer herşey yolunda gider canım seni üzmek istemem canım ama ilk gebeliğinde bi sorunmu yaşadın neden 23 haftalık doğdu anlatmak istersen
kariştirdim demekkikaydirigubbakcemile2neyse sen dinlenmeye devam et.nasıl yatıyosun allasen söle merak ettiö:roflol:
saol canım.
aslında o haftaya kadar hergittiğimde dokturum herşey normal diyordu.
organ gelişiminde proplem varmış
bundsn dolayı oldu.
inş. kimse yaşamaz böyle bir duyguyu.
sen nekadarlık hamilesin canım.
çamurda yuvarlanan su aygırları gibi kaydirigubbakcemile3 ayaklarımı uzatmışım karşı koltuğu kucağımda klavye.sırtımda kocaman minder ahanda böleyim kaydirigubbakcemile3
saol canım.
aslında o haftaya kadar hergittiğimde dokturum herşey normal diyordu.
organ gelişiminde proplem varmış
bundsn dolayı oldu.
inş. kimse yaşamaz böyle bir duyguyu.
sen nekadarlık hamilesin canım.
7+6 dayım canım senle aramızda 3 gün var inş hayırlısıyla kucağımıza alırız
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mıde bulantılarından usandım kızlarrrrrrrr
canım inşallah uzun sürmez
bişey daha sorucam canım ya ikili test, üçlü test, ayrıntılı ultrasona falan girmişmiydin
nasıl anlamamışlar
mıde bulantılarından usandım kızlarrrrrrrr
birde doktorum bana günde en az yarım litre süt içmemi söyledi yada peynir,yoğurt yememi.ama benim aram süt ve süt ürünleriyle hiç iyi değil.bazen canım istiyor 1 çay bardağı sütü zor içiyorum.yoğurt zaten pek sevmem.peynir desen kahvaltıda tavuk gibi didikler dururum :kedi:
3 ayın sonunda geçiyor canım
bulantılar biraz daha çekilecek.
bendede çok var.
testlerim yapılmışytı ama organlarla ilğili proplem olduğu için
ayrıntılı ultrasonda ortaya çıktı sorun
oda 20 haftadan sonra bakılıyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?