2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

muhtemelen geç döllenmedir sıkma canını

kızlar ya ben bir salaklık yaptım.tuttum balkonda küçük halı yıkadım.çok ağır kaldırmadım ama yoruldum galiba belim ağrıyor.inşaallah bişey olmaz salak ben :mymeka:

güzelim bu 3 ay çok önemli biliyosun kendimize daha çok dikkat etmeliyiz lütfen iyice dinlen tek başına çevirmeye falan kalkma halıyılmaz:

doğum kontrol hapı kullanıyodum ve 24 günde adet oluyodum.annemle de konuştum az önce siz de çok saolun su serptiniz içime geç döllenme olduğuna karar verdim kendi kendimenaniknanik en azından içimi böyle rahatlatıyorum:asigim:

bende 2 yıl olacak hayırlısıyla
2 gebeliğim ama ilk bebegimi kaybettim 23 haftalıkkn doğum yaptım ama
kaybettim oğlumu .
buda 2 gebelik inş. herşey güzel olaacak bu sefer.

başın sağolsun inş bu sefer herşey yolunda gider canım seni üzmek istemem canım ama ilk gebeliğinde bi sorunmu yaşadın neden 23 haftalık doğdu anlatmak istersen

kızlar ya ben bir salaklık yaptım.tuttum balkonda küçük halı yıkadım.çok ağır kaldırmadım ama yoruldum galiba belim ağrıyor.inşaallah bişey olmaz salak ben :mymeka:

canım hiç korkma.ama bidahada yapma.uzan dinlen..b
sen küçük halı yıkamışın ben koca koca yolluklarımı yıkadım ve kendi kendime astım.duvar sildim.koltularımı da tabii.buarada sandalyeden düştüm.ve ben bunların hepsini yaparken hamileymişim.öğrendiğimde kalçamda koca bi morluk vardı.

sihirim bende bursadayım. benımmde kanamalarım var ama çok şükür bende duydum kalp atışlarını. doktor bana yatacaksın dedı. sen yatıyormusun? bırde doktorun kım?

cnm geçmiş olsun sanada.dr um jimerde jale hn.ben hiç iş yapmıyorum.sürekli yatıyorum 15 gündür.anca 2 günde bir yemek yapıyorum.düşük tehlikesi yok diyo dr um ama kanamalarım kahve akıntılaım oluyo.korkutuyo bizleri.rabbim hayırlısıyla vercek bebeklerimizi bize.böle hamilelik geçiren çokmuş.
sen hangi dr a gidiyosun.ben sıkıntıdan patlıyorum evde.kendi kendime bütün gün.allahım sabır versin bizlere.

doktorum düşük tehlikem oldugunu söyledı yatacaksın kahverengı akıntı geçene kadar dedı (çok üzgünüm:

cnm hiç korkma ve dinlen.bebişlerimiz bizleri bırakmıcaklar.çünkü rabbim onlara ömür ve sağlık nasip etcek.kendini üzersen bebişide üzersin unutma.

cnm bu günleri bi atlatsak hayırlısıyla.benimde dr um düşük tehlikesi yok diyo ama akıntılar aklımı alıyo.gerçi böle hamilelik geçirenler çokmuş.bizimkilerde biraz nazlılar galiba.zaten kız olursa naz koycam adını.hayırlısıyla o günlerde gelcez

canım bence doktorunu değiştirmen lazım bende 6 haftalıkken gitttiğmde doktorum 5 haftalık gibi görünüyor şuanda muhtemelen geç döllenme olmuş dedi bir güzel anlattı şuan küçük bir sonraki muayenede tam belli olur dedi ve sonra ki muayenede 4 günlük geç döllenmenin olduğunu söyledi senin doktorun neden böyle açıklama yapmamış anlamadım doğrusu klava:

başın sağolsun inş bu sefer herşey yolunda gider canım seni üzmek istemem canım ama ilk gebeliğinde bi sorunmu yaşadın neden 23 haftalık doğdu anlatmak istersen

saol canım.
aslında o haftaya kadar hergittiğimde dokturum herşey normal diyordu.
organ gelişiminde proplem varmış
bundsn dolayı oldu.
inş. kimse yaşamaz böyle bir duyguyu.
sen nekadarlık hamilesin canım
.

kariştirdim demekkikaydirigubbakcemile2neyse sen dinlenmeye devam et.nasıl yatıyosun allasen söle merak ettiö:roflol:

çamurda yuvarlanan su aygırları gibi kaydirigubbakcemile3 ayaklarımı uzatmışım karşı koltuğu kucağımda klavye.sırtımda kocaman minder ahanda böleyim kaydirigubbakcemile3

saol canım.
bundsn dolayı oldu.
.

7+6 dayım canım senle aramızda 3 gün var inş hayırlısıyla kucağımıza alırız

çamurda yuvarlanan su aygırları gibi kaydirigubbakcemile3 ayaklarımı uzatmışım karşı koltuğu kucağımda klavye.sırtımda kocaman minder ahanda böleyim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol canım.
bundsn dolayı oldu.
.

bişey daha sorucam canım ya ikili test, üçlü test, ayrıntılı ultrasona falan girmişmiydin
nasıl anlamamışlar

birde doktorum bana günde en az yarım litre süt içmemi söyledi yada peynir,yoğurt yememi.ama benim aram süt ve süt ürünleriyle hiç iyi değil.bazen canım istiyor 1 çay bardağı sütü zor içiyorum.yoğurt zaten pek sevmem.peynir desen kahvaltıda tavuk gibi didikler dururum :kedi:

benim dokturumda aynı şeyi söyledi.
hiç içmezsen 1 bardak süt içmek için kendini zorla dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…