- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.621
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
bugün akşam üzeri dktr randevum var benim için dua edin nolur eyvahedigeldismile
cnm meraba.bende bursadanım.7+1 günlük hamileyim.benimde kanamalarım var.bebişin kalp atışları oluştu ama bende çok korkuyorum.hayırlısıyla bebişleri kucaklarımıza alcaz.rabbim bizleri meleklerimize sağlıkla hayırla kavuşturcak.
valla ben de değiştirmeyi düşünüyorum.bu testler çıksın zaten kırıkkaleye anneme gitcem dönünce gitmiycem bi daha bu zilli karıya:dilcikar: 48 kiloyum yaa zayıfım evet ama boyumda 1.60 olduğu için safinaz gibi diilim yani gayet normal:umursamaz:
bencede kilon normal ya
daha zayıf olup maşallahh süper hamilelikler geçiriyorlar.
başka doktur nediyecek bakalım.
nekadarlık evlisin lolisss
kızlar ya ben bir salaklık yaptım.tuttum balkonda küçük halı yıkadım.çok ağır kaldırmadım ama yoruldum galiba belim ağrıyor.inşaallah bişey olmaz salak ben :mymeka:
kızlar birde bu çatlaklar ne zaman oluşmaya başlıyor var mı fikrin olan.benim bel kemiklerimin hemen aşağısı kızarmaya başladı.yoksa çatlıyor muyum delikafaduldendelikafadulden
aman allahım yarabbim....
şu anda, son 1 aydır girmediğim kk'da neler olduğuna şaşkınlıkla bakmaktayım :)
2010 ocak annesiyim, geçen sene bu vakitlerde başlamıştı bizde de telaşlar :)
allah tamamına erdirsin kızlar.... bebelerinizi kucaklarınızda görün sağlıkla inşallah.
ben evlendikten sonra çok kilo aldım o yüzden çatlaklarım var zaten boshayallersmile
ebru şallıdan tarif aldım kaydirigubbakcemile3
1 yemek kaşığı fındık yağı
1 tatlı kaşığı kayısı yağını karıştırıp her gün günde bir kez uygulayacakmışız
1 yıllık canım.doğru söylüyosun yaa fazla kilolu olanların çok zor geçiyo diye biliyorum ben de.sen kaç yıllık evlisin ikinci bebiş di mi:CüvCüv:
aminnn aminnnn inş.aman allahım yarabbim....
şu anda, son 1 aydır girmediğim kk'da neler olduğuna şaşkınlıkla bakmaktayım :)
2010 ocak annesiyim, geçen sene bu vakitlerde başlamıştı bizde de telaşlar :)
allah tamamına erdirsin kızlar.... bebelerinizi kucaklarınızda görün sağlıkla inşallah.
günaydın kızlar.doktordan geliyorum şimdi.troid hormonum yüksek çıktı tekrar test yaptırdım.bebişimin kalbini duydum ama doktor 7 haftalık kadar görünüyo dedi gelişmemiş dedi çok üzüldüm.belki geç döllenmedir diyorum ama yine de üzüldüm iştesenağlama
ayyy keşke yapmasaydın.bi de senin kanaman vardı di im,inşallah bişey olmaz canım biraz dinlen bakalım belki normal bi ağrıdır.dikkat et amaa.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/283786-melegim-benimle-kizlar-inanamiyorum.html
hatta ben şu şekilde paylaşmışım ilk heyecanımı :)
yok bebeem benim kanamam falan yok çok şükür ağzından yel alsın.:Saruboceq:valla ayaklarımı uzattım dinleniyorum.pozisyonumu görseniz gülersiniz.şimdi biraz daha iyiyim.
birde bugün bulantım oldukça fazla.ama ben hala inatla doktorun verdiği bulantı ilacını içmiyorum :uhm:
yok bebeem benim kanamam falan yok çok şükür ağzından yel alsın.:Saruboceq:valla ayaklarımı uzattım dinleniyorum.pozisyonumu görseniz gülersiniz.şimdi biraz daha iyiyim.
birde bugün bulantım oldukça fazla.ama ben hala inatla doktorun verdiği bulantı ilacını içmiyorum :uhm:
bende 2 yıl olacak hayırlısıyla
2 gebeliğim ama ilk bebegimi kaybettim 23 haftalıkkn doğum yaptım ama
kaybettim oğlumu .
buda 2 gebelik inş. herşey güzel olaacak bu sefer.
inşallah bu bebeğini sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?