2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
bugün akşam üzeri dktr randevum var benim için dua edin nolur eyvahedigeldismile

Allah razı olsun canım sanada hayırlı cumalar.hadi bakalım Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşaallah:Saruboceq:a.s.

sihirim bende bursadayım. benımmde kanamalarım var ama çok şükür bende duydum kalp atışlarını. doktor bana yatacaksın dedı. sen yatıyormusun? bırde doktorun kım?

bencede kilon normal ya
daha zayıf olup maşallahh süper hamilelikler geçiriyorlar.
başka doktur nediyecek bakalım.
nekadarlık evlisin lolisss

kızlar ya ben bir salaklık yaptım.tuttum balkonda küçük halı yıkadım.çok ağır kaldırmadım ama yoruldum galiba belim ağrıyor.inşaallah bişey olmaz salak ben :mymeka:

kızlar birde bu çatlaklar ne zaman oluşmaya başlıyor var mı fikrin olan.benim bel kemiklerimin hemen aşağısı kızarmaya başladı.yoksa çatlıyor muyum delikafaduldendelikafadulden

bencede kilon normal ya
daha zayıf olup maşallahh süper hamilelikler geçiriyorlar.
başka doktur nediyecek bakalım.
nekadarlık evlisin lolisss

1 yıllık canım.doğru söylüyosun yaa fazla kilolu olanların çok zor geçiyo diye biliyorum ben de.sen kaç yıllık evlisin ikinci bebiş di mi:CüvCüv:

kızlar ya ben bir salaklık yaptım.tuttum balkonda küçük halı yıkadım.çok ağır kaldırmadım ama yoruldum galiba belim ağrıyor.inşaallah bişey olmaz salak ben :mymeka:

ayyy keşke yapmasaydın.bi de senin kanaman vardı di im,inşallah bişey olmaz canım biraz dinlen bakalım belki normal bi ağrıdır.dikkat et amaa.s.

aman allahım yarabbim....
şu anda, son 1 aydır girmediğim kk'da neler olduğuna şaşkınlıkla bakmaktayım :)

2010 ocak annesiyim, geçen sene bu vakitlerde başlamıştı bizde de telaşlar :)
allah tamamına erdirsin kızlar.... bebelerinizi kucaklarınızda görün sağlıkla inşallah.

kızlar birde bu çatlaklar ne zaman oluşmaya başlıyor var mı fikrin olan.benim bel kemiklerimin hemen aşağısı kızarmaya başladı.yoksa çatlıyor muyum delikafaduldendelikafadulden

ben evlendikten sonra çok kilo aldım o yüzden çatlaklarım var zaten boshayallersmile
ebru şallıdan tarif aldım kaydirigubbakcemile3
1 yemek kaşığı fındık yağı
1 tatlı kaşığı kayısı yağını karıştırıp her gün günde bir kez uygulayacakmışız

teşekkür ederiz inşallah bizlerde bu dönemi hayırlısıyla geçirip bebişlerimizi kucaklarımıza alırız opuyorumnanaktan

lierac krem, günde 2 kere.. sabah akşam.
düzenli uygulayın...

kesin çözüm değil tabi, genlerde ve kaderde varsa çatlamak, çatlayacaksınız :)
örnek ben işte... sabah-öğlen-akşam lierac kullandım, bütün gün fındık yağı, zeytin yağı, bilmemne yağlarını karıştırıp karıştırıp süründüm. hiç çatlamamıştım. son 2 hafta sanırım azıcık rehavet çöktü bana, uygulamalarımı hafiflettim. çatır çatır çatladım, rezalet durumdayım.
ama değdi.. dünyalar güzeli meleğime, kuzuşuma.. her türlü şey değer..
darısı başınıza..

1 yıllık canım.doğru söylüyosun yaa fazla kilolu olanların çok zor geçiyo diye biliyorum ben de.sen kaç yıllık evlisin ikinci bebiş di mi:CüvCüv:

bende 2 yıl olacak hayırlısıyla
2 gebeliğim ama ilk bebegimi kaybettim 23 haftalıkkn doğum yaptım ama
kaybettim oğlumu .
buda 2 gebelik inş. herşey güzel olaacak bu sefer.

aminnn aminnnn inş.

canım üzülme kaç günde bir adet oluyorsun belkı ondan ole hesaplamıstır.cunku ben 7artı 5 dıye gıttım bebekten olcum yaptı doktor 7 artı 1 dedı bırkac gun sapma olabıllıoyor ayrıca doktor canınnı sıkıyorsa degıstır bencede cunku moral cok onemlı bana gayet saglıklı hersey yolunda demıstı

ayyy keşke yapmasaydın.bi de senin kanaman vardı di im,inşallah bişey olmaz canım biraz dinlen bakalım belki normal bi ağrıdır.dikkat et amaa.s.

yok bebeem benim kanamam falan yok çok şükür ağzından yel alsın.:Saruboceq:valla ayaklarımı uzattım dinleniyorum.pozisyonumu görseniz gülersiniz.şimdi biraz daha iyiyim.

birde bugün bulantım oldukça fazla.ama ben hala inatla doktorun verdiği bulantı ilacını içmiyorum :uhm:

bulantı bendede çoğaldı
3 ay daha çok bulantı oluyor.

bende içmiyorum sabah aksam kusuyorum ayrıca canım zaten o haplar bı işe yaramıyo en ıyısı cok halsız kalınca serum taktırmak

kariştirdim demekkikaydirigubbakcemile2neyse sen dinlenmeye devam et.nasıl yatıyosun allasen söle merak ettiö:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…