2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşim zaten göbüşlü:roflol::roflol::roflol::CüvCüv:

kızlar sanıyorum babalar bebeklere zarar gelmesinden korkuyolar..
yani komik gibi gelecek belki size ama bebişlerden utanıyolar bu bi gerçek :ecrin_bebek:

bugün kendimi meraklı başı ilan ediyorum:teytey:
bi şey daha diycem
ben bu ara ne kadar sakınırsam sakınıyım bööle insanların en olumsuz,çirkin,komik yanlarına dikkat ediyorum
işte ne biliyim ne yaramaz çocuk ne büyük burun falan filan gibi:1no2:
ama sonra o kadar pişman oluyorum ki bebişim de öyle olcak diye
etmediğim tövbe,okumadığım dua kalmıyo
siz de böyle misiniz:uhm:

neva allah iyiliğini versin doktor yasak deyince desiz istermişiniz:roflol:
aaayyy soruyu sordum ama utandım şimdi nedense:asigim:

İyiki açtın canım ama konuşacağım kimse de yok soramıyorum da bende sıkıntı etmiştim.Bakımlıyımda yani makyajımı şeyimi yapıyorum ediyorum.Zaten çok kiloda almadım. Arkam dönükken hamile olduğum anlaşılmıyor bile eşimde bi yorgunluk halidir gidiyor.Poğaça yapıyorum kek bilmen ne azcık yesin kendine gelsin yok yok.Kendime güvenimi kaybetmiştim artık yani.Herhalde babalıktan :kedi:

yok kız niye güvenini kaybetsin
ilk öğrendiğimizde bizde 2-3 ay hiiiç yanaşmadık birbirimize
ama zaten önemli olan birbirimizi sevmek deil mi
sarılıp uyumak eşim için de benim için de dünyanın en güzel şeyi ben çok daha mutlu oluyorum öle
hem ne güzel bak şimdiden babalığı anlıyolar
bunun tersini düşünsene sen istemesen o zorlasa daha kötü bebişe de sana da yazık olurdu...

saol canım benim inşallah sizin de az kalmış ayy seneye inşallah bebişlerimiz de kucaklarımızda kutlarız ne güsel olur
ewet yaa bizde yeni gittik bi ay daha nasıl bekliicem bilmiyorum 2haftaya iner diye düşünüyodum ama gerek görmedi erken dedi
benimki son gittiğimde 1450 grdı seninde haftaya muhtemelen o civarlarda olur yakın gidiyodu en son bizim bebişlerin tombişliği kaydirigubbakcemile3

Ay evet çok haklısın canım bi de insan kimseye danışamayınca sıkıntı yapıyor galiba :kedi: .

yani komik gibi gelecek belki size ama bebişlerden utanıyolar bu bi gerçek :ecrin_bebek:

ewet buna bende katılıyorum sadece ilşki anlamında diil her anlamda korkuyolar hassaslaşıyolar
önceden yanında top patlasa uyanmayan adam gece mık desem fırlar oldu sancın mı war canın mı acıdı iyimisin bi panik bi panik
dışarı yalnız çıkmamı istemiyo markete gitsem haber wermek zorunda kalıyorum pazara götürmüyo biri kızımıza çarpar diye kendi alışweriş yapıyo
daha bisürü şey onlar da şimdiden babalık endişelerini yaşamaya başlıyolar

evet tam aile olmuş olacaz bebişlerimizle:asigim:
inş benimkide olmuştur okadar olsun artık göbüşümü çatlattı :))
bende 2 haftaya düşürür diye umud ediyodum ama bi sorun yok çok şükür banada senin gibi yapabilir dr umolumunekankayizsmile

evet canım kesinlikle benim eşimde öyle gık desem noldu neren ağrıyo diyo hemen kaydirigubbakcemile3
ama olsun yeterki böyle olsunlarr ilgisiz olsalar emin ol daha çok şikayet eder üzülürdük hiç şikayetçi değilim saolsunlar eşlerimizzolumunekankayizsmile

Ayy çok heyecanlandım ben de ya pasta falan al bari acaba nasıl geçecek yıldönümünüz kaydirigubbakcemile2

herkese günaydın opuyorumnanaktan

hunnyy canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
bir sonra ki sene inşallah herkes bebişleriyle kutlayacak

hunny evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımm
nice mutlu huzurlu yıllaraa.s.

günaydın kızlar.geçmişi biraz okudum cambazcım geçmiş doğum günün kutlu olsun cnm.hunyy seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım.a.s.

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım hunnnycim evlilik yıldönümünüz mus sanırım canım nice yıllara...

evlilik yıldönümü olan arkadaşlarım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun sağlıklı huzurlu senelere bebişlerinizle...

bugün evlilik yıldönümü olan arkadaşlar, eşinizle, bebişlerinizle uzun ve sağlıklı ömür geçirmenizi dilerim...

merhaba kızlar:)) evlilik yıldönümü olan arkadaşlar bebişiniz ve koçişinizle uzuuun ve mutlu bir hayat diliyorum

kızlarr hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummmm olumunekankayizsmile :lepi: :içelim:

pasta mı aldım poğça ve kurabiyelerim var
ve yemekde yaptım soframı hazırladım
yemekdeb sonra elbisemi giyxcem ama süprüzü kaçmasın die eşofmanlarla normal halimdeyimm delikafadulden ama çorabimi giydim altına:jeyyar:
artık bekliyorum nerdeyse gelirr delikafadulden

buarada bizde yaramazliğa devam ediyorus :kedi:
herakşam dese her akşam olur yani bi sorun yok çok şükür şimdilik
ama eşim her seferinde bişii olmas dimi diye soruo bende aman canımm ne olacak diyorum :kedi:

babalık içgüdüsünden sanırımm a.s bizimkide top atsan kalkmasdı ama gece ben dönerken refkles olarak bazen ayy filan diyorum hemen kalkıo noldu bişey mi oldu die

neyse kızlar hepinisi öptüm geldiiiiiiii

görüşürüss by by
ya

iyi akşamlar kızlar.yemeğimizi yedik,çayımızı içtik.canım ne zamandır mısır istiyordu patlattım yedim.bu arada en son 62 kiloydum dün tartıldım 65 olmuşum.yani 10 kilo aldım şimdiye kadar.bakalım doğuma kadar ne kadar daha alacağım.
ya kızlar 2 gündür bebeğimin hareketleri çok yavaşladı.dün sağlık ocağında kalp atışını dinledi hemşire 138 çıktı gayet normal dedi ama ben çok tedirgin oluyorum.sizdede oluyormu böyle bir durum?:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
canım allah ayrdımcın olsun.bu halde taşınmak zor olur ama allahtan üst katı düşünüyorsunuz...
aslında artık kira öder gibi ev sahibi olabiliyorsun.zaten kiralar en az 500 den filan başlıyor sanırım.her ay 500 ödeyip 20 senede 80,000TL lik filan ev sahibi olmuş oluyorsun.zaten öyle yada böyle sen 20 sene de 30 senede o 500 vereceksin.Başkasının evine ödeyeceğine kendi evine öde dicem ama kredi ödemesinin olduğunu bilmek insanı ürkütüyor.....
sağolun kızlar..
ayy bugün lolis bi soru sormuştu ben de merak ediyorum vallahi,kızlar eşinizle yaramazlık yapmaya devam ediyo musunuz?:kedi:doktora sormaya da utanıyom,daa nekadar daa yapabilirmişiz ki?
Canım ben daha öncede söyledim.biz ilk 3 ay yine yaptık ama çocuk düşermi diye çok yapmadık....
sonrada bebeğin kıpırdadığını hissettiğimiz için o birleşme olunca bebeğin içimde kıpırdadığını hissetmek beni zaten çok rahatsız etti zaten bir i iki kere filan denedik....eşimde istemiyor açıkcası çekiniyor hem bebeğe birşey olur diye hemde içinde benim bir parçam yaşıyor nasıl ben sürekli onu tepeyim diyor :asigim:bizde tabiki birşeyler yapıyoruz ama o birleşimi yapmıyoruz....Son aylarda da zaten doktor yasaklıyacak erken doğuma sebep oluyormuş ama o dönemi doktorun sana söyler....

evet kesinlikle ....sana katılıyorum :)))

ya zapzup sen bni bgn çok gldürdün allahta seni güldürsün emiiolumunekankayizsmile

deniz cnm bizde oğlumuzun ismine karar verdik.Arda Kaan olacak inşaallah listeye eklersen sevinirim.bu arada tahmini doğum tarihimiz 5 ocak olarak yazıyor ama 4 ocak.umarım isimde karar değiştirmem.
sizce nasıl kızlar?

ay kızlar bide bizim yerimize koyun kendinizi.nerdeyse 3-4 aydır ilişki yasak acıyorum adama.doğumdan sonrada bir süre ilişki olmaz.vahh halimize :kedi:

cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn.daha nice birlikte senelere eşinle bitanem...
çok teşekkür ederim canım.dün doktor randevumuz vardı.bebişimizi gördük.herşey yolunda çok şükür.bir tek şu enfeksiyon işi canımı sıktı.

bu arada herkese günaydın.
cnm sıkma canını o da geçici bi sorun biliyosun bak bebeğin de iyi maşallhhh
cnm sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn
cnm sonuçlar iyi çıkmış anladıım kadarıyla gözün aydınnn cnm .darısı benim başıma
cnm hayırlısı olsunnn.kendini yorma ama sakınnn...
cnm korkma inşallh çıkmazzzz hiç kötü bişi...
sağolun kızlar..
ayy bugün lolis bi soru sormuştu ben de merak ediyorum vallahi,kızlar eşinizle yaramazlık yapmaya devam ediyo musunuz?:kedi:doktora sormaya da utanıyom,daa nekadar daa yapabilirmişiz ki?
benim bildiim son ay yasak cnmm...
deniz cnm bizde oğlumuzun ismine karar verdik.Arda Kaan olacak inşaallah listeye eklersen sevinirim.bu arada tahmini doğum tarihimiz 5 ocak olarak yazıyor ama 4 ocak.umarım isimde karar değiştirmem.
sizce nasıl kızlar?
cnm çok güsel bebeğin ismi bence güsel karar vermişsiniz...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr merhabalarrrr bugün geç kaldım herhalde bennn muhabbetler bitmişşşş.sadece okumaya çalıştım artıkımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…