- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.941
Benim eşim benimle birlikte göbeğini büyüttü.Benden büyük göbeği var. Benim yaşamam gereken hamilelik semptonlarını o yaşıyor bi isteksizlik bir naz bir şey .Bizim de haftada iki belki :kedi: Bi de lohusaykende olmayacak birşey.Diyorumki şimdi hasret giderelim bak gidicem sonra :kedi: Bilmiyorum ne olacak benden çok eşim etkilendi hamileliğimden.Utanıyor mudur nedir kızımızdan anlamadım.
neva allah iyiliğini versin doktor yasak deyince desiz istermişiniz:roflol:
aaayyy soruyu sordum ama utandım şimdi nedense:asigim:
canım dalgınlıkla senin yerine eelifesin yıldönümünü kutlamışım kusura bakma bugün çok dalgınım :çok üzgünüm:editte yapamadım anlamışındır umarım:kedi:
İyiki açtın canım ama konuşacağım kimse de yok soramıyorum da bende sıkıntı etmiştim.Bakımlıyımda yani makyajımı şeyimi yapıyorum ediyorum.Zaten çok kiloda almadım. Arkam dönükken hamile olduğum anlaşılmıyor bile eşimde bi yorgunluk halidir gidiyor.Poğaça yapıyorum kek bilmen ne azcık yesin kendine gelsin yok yok.Kendime güvenimi kaybetmiştim artık yani.Herhalde babalıktan :kedi:
allah bi ömür beraber kutlamayı nasip etsin canım bizimkiside pazartesi günü :asigim:
aynı gün dr randevumuzda var 1 ay oldu yaa zaman geçmiyo
bu arada poğaçalar harika oluyo tam bayram edecek sizin mideler şimdiden afiyet olsun kuzum
yok kız niye güvenini kaybetsin
ilk öğrendiğimizde bizde 2-3 ay hiiiç yanaşmadık birbirimize
ama zaten önemli olan birbirimizi sevmek deil mi
sarılıp uyumak eşim için de benim için de dünyanın en güzel şeyi ben çok daha mutlu oluyorum öle
hem ne güzel bak şimdiden babalığı anlıyolar
bunun tersini düşünsene sen istemesen o zorlasa daha kötü bebişe de sana da yazık olurdu...
kızlar sanıyorum babalar bebeklere zarar gelmesinden korkuyolar..
yani komik gibi gelecek belki size ama bebişlerden utanıyolar bu bi gerçek :ecrin_bebek:
saol canım benim inşallah sizin de az kalmış ayy seneye inşallah bebişlerimiz de kucaklarımızda kutlarız ne güsel olur
ewet yaa bizde yeni gittik bi ay daha nasıl bekliicem bilmiyorum 2haftaya iner diye düşünüyodum ama gerek görmedi erken dedi
benimki son gittiğimde 1450 grdı seninde haftaya muhtemelen o civarlarda olur yakın gidiyodu en son bizim bebişlerin tombişliği kaydirigubbakcemile3
ewet buna bende katılıyorum sadece ilşki anlamında diil her anlamda korkuyolar hassaslaşıyolar
önceden yanında top patlasa uyanmayan adam gece mık desem fırlar oldu sancın mı war canın mı acıdı iyimisin bi panik bi panik
dışarı yalnız çıkmamı istemiyo markete gitsem haber wermek zorunda kalıyorum pazara götürmüyo biri kızımıza çarpar diye kendi alışweriş yapıyo
daha bisürü şey onlar da şimdiden babalık endişelerini yaşamaya başlıyolar
Ayy çok heyecanlandım ben de ya pasta falan al bari acaba nasıl geçecek yıldönümünüz kaydirigubbakcemile2
Günaydınn kızlarr...
güldencimmm evlilik yıldönünüz mü canımmm Allah eşinle bebişinle daha nicee uzun seneler kutlamak nasip etsin.. Hep böyle mutlu olun canım...
GreenPearl canım çok sevindim bebiş iyimiş..Ama sende kendini dikkat et, ayaklarını sıcak tut geçmiş olsun...
herkese günaydın opuyorumnanaktan
hunnyy canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
bir sonra ki sene inşallah herkes bebişleriyle kutlayacak
hunny evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımm
nice mutlu huzurlu yıllaraa.s.
günaydın kızlar.geçmişi biraz okudum cambazcım geçmiş doğum günün kutlu olsun cnm.hunyy seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım.a.s.
sağolasın mügecim evet tıkır tıkır saat gibi işliyordu maşallah kuzumaŞeniz
sağolasın başakcım sorma bide haftabaşıydı ya çok kalabalıktı açlık bi yandan kalabalık bi yandan baygınlık geçirdim bi ara biraz uzandım orda kan alındıktan sonra çok şükür atlattım eve gelince bayağı uyumuşum şimdi iyi oldum:1rolleyes:
sağol denizcim inşallah düşük çıkar bu sefereyvahedigeldismile
sağol lolişim inşallah hep mutlu haberlerle dönerizopuyorumnanaktan
sağol uhancım inşallah iyi çıkar şekerimde:Saruboceq:
sağol belgünüm çok şükür kasılmalar normalmiş bu haftalar korkulacak bişi çıkmadızemuszemus
sağol nevacımopuyorumnanaktan
sağol gülaycım evet 30 haftamızı doldurduk artık inşallah sorunsuz atlatırız şu hamileliği:Saruboceq:
sağol güldencim evet sağlam giren psikolojik deli çıkar hastaneden-tatlicadiarzu-bu arada okuduğum kadarıyla evlilik yıldönümünüz galiba CADIARZUnice nice mutlu senelere canım bebişinle ve kocikinle mutlu bir ömür geçirmen dileğiylea.s.
herkese günaydınlar ayrıca mutlu bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar herkes iyidir umarım hunnnycim evlilik yıldönümünüz mus sanırım canım nice yıllara...
Günaydın herkesee
hunny canım aynı günde ewlenmişiz demek kocişlerimizle bebişlerimizle nice mutlu senelere inşallah...
bende bişiy yapsammı diye düşünüyorum ama çok da tembelim üşengecim
eşim pastalarımı çok sewer yapsam diyorum ama onun için de alışwerişe gitmek lasım kalp şeklinde yapıyorum süslüyorum hazırdan daha güzel we hafif oluyo
yanına da belki poğoça we kurabiye yaparım üşengeçliğim geçerse tabi
kızlar hunny ve elfella evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
geçmişe çok bakamadım kızlar kusura bakmayın,ben bugün hiç iyi değilim.yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum.ciğerlerime doğru bebek baskı yapıyor heralde,derin nefes alamıyorum gibi,ter içinde kaldım durduğum yerde.geceleri uyuyamıyorum da,off gittikçe daha zor olmaya başladı:gitme:
evlilik yıldönümü olan arkadaşlarım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun sağlıklı huzurlu senelere bebişlerinizle...
bugün evlilik yıldönümü olan arkadaşlar, eşinizle, bebişlerinizle uzun ve sağlıklı ömür geçirmenizi dilerim...
Sağol hunnycim hoşbulduk.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Elfella sizin de evlilik yıldönümünüzü kutluyorum.Nice mutlu senelere...
Deniz dünkü yoğunluktan beni listeye eklemeyi unuttun sanırım.Bir ara eklersen sevinirim.
merhaba kızlar:)) evlilik yıldönümü olan arkadaşlar bebişiniz ve koçişinizle uzuuun ve mutlu bir hayat diliyorum
Mrb arkadaşlar geçmişe göz attım ama o kdr fazla birikmiş ki sayfalar tamamlayamadım.Genel anlamda hepinizi iyi gördüm ne güzel.Evlilik yıldönümü olan arkadaşların bu özel gününü kutluyorum.Ben epeydir ailemin yanındayım forma bakamadım sonra da 1haftalık tatile çıktık falan derken ancak boşa çıktım.Kızlar hepiniz aşı oldunuz mu ben hala olamadım korkumdan
güldencim elfella evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...
evet sorma ayaktamı kalsam yıkılsammı bir karar veremedim.ama dün patlamaya hazır bomba gibiydim...sen nasılsın kızın nasıl...
hoşbulduk canım.dün bütün sinirimi eşimden çıkardımklava:şimdi iyiyim çok şükür:lepi: zaten garibim dün artık senmi hamilesin benmi hamileyim anlamadım dedi :)
canım ben dün öyleydim hava dün çok bunaştıcıydı.Allah ayrdımcın olsun o sıkıntı çok beter...
yani komik gibi gelecek belki size ama bebişlerden utanıyolar bu bi gerçek :ecrin_bebek:
ewet buna bende katılıyorum sadece ilşki anlamında diil her anlamda korkuyolar hassaslaşıyolar
önceden yanında top patlasa uyanmayan adam gece mık desem fırlar oldu sancın mı war canın mı acıdı iyimisin bi panik bi panik
dışarı yalnız çıkmamı istemiyo markete gitsem haber wermek zorunda kalıyorum pazara götürmüyo biri kızımıza çarpar diye kendi alışweriş yapıyo
daha bisürü şey onlar da şimdiden babalık endişelerini yaşamaya başlıyolar
canım allah ayrdımcın olsun.bu halde taşınmak zor olur ama allahtan üst katı düşünüyorsunuz...kızlarrrrrrrrrrrrrrr.ayy ev sahibi aramış eşimi biz eve geçicez nisan ayında demiş.eşim de sinirlenmiş,benim eşim hamile ocakta doğum yapıcak ben de sonra 4 aylığına amerikaya gidicem ben napim şimdi demiş,uyuz olduk adama.tam böyle napsak ne etsek diye düşünürken allah yüzümüze güldü,benim üst katımın yan dairesi boşalıyormuş ekimin sonunda.ayy çok sevindim,akşam ev sahipleriyle görüşmeye gitcez eğer uyarsa ayın sonunda taşınalım yavaş yavaş diyoruz.offf bi de taşınma işi çıktı yaaamafoldumben
aslında artık kira öder gibi ev sahibi olabiliyorsun.zaten kiralar en az 500 den filan başlıyor sanırım.her ay 500 ödeyip 20 senede 80,000TL lik filan ev sahibi olmuş oluyorsun.zaten öyle yada böyle sen 20 sene de 30 senede o 500 vereceksin.Başkasının evine ödeyeceğine kendi evine öde dicem ama kredi ödemesinin olduğunu bilmek insanı ürkütüyor.....evet kızlar biz de öyle diyoruz,bi ara dedik bu gözkaralığıyla ev mi alalım,kirayla uğraşmaktansa diye.ama evlendik evlenesiye borç ödüyoruz,tam yeni rahatladık derken tekrar borca girmeyi gözümümüz yemedi.inşallah olur da yavaş yavaş taşırız eşyalarımızı.anneme de söyledim zaten,ben gelirim kızım elini bişeye sürme sen dedi.bakalım hayırlısı yaamafoldumben
Canım ben daha öncede söyledim.biz ilk 3 ay yine yaptık ama çocuk düşermi diye çok yapmadık....sağolun kızlar..
ayy bugün lolis bi soru sormuştu ben de merak ediyorum vallahi,kızlar eşinizle yaramazlık yapmaya devam ediyo musunuz?:kedi:doktora sormaya da utanıyom,daa nekadar daa yapabilirmişiz ki?
Benim eşim benimle birlikte göbeğini büyüttü.Benden büyük göbeği var. Benim yaşamam gereken hamilelik semptonlarını o yaşıyor bi isteksizlik bir naz bir şey .Bizim de haftada iki belki :kedi: Bi de lohusaykende olmayacak birşey.Diyorumki şimdi hasret giderelim bak gidicem sonra :kedi: Bilmiyorum ne olacak benden çok eşim etkilendi hamileliğimden.Utanıyor mudur nedir kızımızdan anlamadım.
cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn.daha nice birlikte senelere eşinle bitanem...aminnn canımmmm olumunekankayizsmile
bende hamileliğimin ilk zamanlarında bunalıma girdim resmen aramıs soğudu gibi ama burda böyle sizle konuştukça anladımki hamileliktende oluo hem konuştukça rahatladım ve şimdi Allah a şükür iyiyiss
hem biliomusun bugün bizim ewlilik yıldönümümüs :asigim:
2 sene oldu yaa ve en büyük hediye aslında oğlumuss sağsağlim doğsunda :asigim:
küçük bi pasta alsam diorum ne yapabilirim bilmiyorum CADIARZU
güsel bi akşam yemeği filan inş elektriklerde giderde mum ışığında yeris
gece yoktu çünkü delikafadulden
cnm sıkma canını o da geçici bi sorun biliyosun bak bebeğin de iyi maşallhhhçok teşekkür ederim canım.dün doktor randevumuz vardı.bebişimizi gördük.herşey yolunda çok şükür.bir tek şu enfeksiyon işi canımı sıktı.
bu arada herkese günaydın.
cnm sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnGünaydın herkesee
hunny canım aynı günde ewlenmişiz demek kocişlerimizle bebişlerimizle nice mutlu senelere inşallah...
bende bişiy yapsammı diye düşünüyorum ama çok da tembelim üşengecim
eşim pastalarımı çok sewer yapsam diyorum ama onun için de alışwerişe gitmek lasım kalp şeklinde yapıyorum süslüyorum hazırdan daha güzel we hafif oluyo
yanına da belki poğoça we kurabiye yaparım üşengeçliğim geçerse tabi
cnm sonuçlar iyi çıkmış anladıım kadarıyla gözün aydınnn cnm .darısı benim başımakızlar şeker sonucum geldihihoyyyt
glukoz açlık 91
glukoz (1,saat)152
glukoz(2,saat)126
glukoz(3,saat)98 anladığım kadarıyla değerlerim normalin altında çok şükür bi sorun yok gibihihoyyyt
umarım dktr da sorun çıkarmaz:mymeka:
denizcim senin sonuçlar nasıl çıktı kuzum bilmiyorumkismile
cnm hayırlısı olsunnn.kendini yorma ama sakınnn...kızlarrrrrrrrrrrrrrr.ayy ev sahibi aramış eşimi biz eve geçicez nisan ayında demiş.eşim de sinirlenmiş,benim eşim hamile ocakta doğum yapıcak ben de sonra 4 aylığına amerikaya gidicem ben napim şimdi demiş,uyuz olduk adama.tam böyle napsak ne etsek diye düşünürken allah yüzümüze güldü,benim üst katımın yan dairesi boşalıyormuş ekimin sonunda.ayy çok sevindim,akşam ev sahipleriyle görüşmeye gitcez eğer uyarsa ayın sonunda taşınalım yavaş yavaş diyoruz.offf bi de taşınma işi çıktı yaaamafoldumben
cnm korkma inşallh çıkmazzzz hiç kötü bişi...kızlar slm nasılsınız ya ben size birşey sorucam ben perşembe günü dr gittim açlık kan şekerim 138 tokluk 50 mg glikoz la 154 çıktı perşembeden beri yediklerime dikkat ediyorum elimden geldiği kadar bu sabah ewde kendim ölçtüm aç karnına 85 çıktı sizce nasıl yarında tekrar gitcem 100lük test için umarım iyi çıkar babası şeker hastası biri olarak korkuyorumda ben yüksek çıkmasından
benim bildiim son ay yasak cnmm...sağolun kızlar..
ayy bugün lolis bi soru sormuştu ben de merak ediyorum vallahi,kızlar eşinizle yaramazlık yapmaya devam ediyo musunuz?:kedi:doktora sormaya da utanıyom,daa nekadar daa yapabilirmişiz ki?
cnm çok güsel bebeğin ismi bence güsel karar vermişsiniz...deniz cnm bizde oğlumuzun ismine karar verdik.Arda Kaan olacak inşaallah listeye eklersen sevinirim.bu arada tahmini doğum tarihimiz 5 ocak olarak yazıyor ama 4 ocak.umarım isimde karar değiştirmem.
sizce nasıl kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?