2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

begümcüm bu arada facebookunu kurcalıodum resimlerde bi arkadasımla karsılastım:) eşinin kardeşi sanırım çağrı?

Bende böyle bi olayla karşılaşırım diye ödüm kopuyo.Bir bakıyorum biriniz görümcemin arkadaşı çıkıyorsunuz akannehir Evliliğim tehlikeye girer allah korusun.İçimden geleni yazıyorum bayağ bir çekiştiriyorum kıymetli görümcemi kayınpederimi falan

Son düzenleme:

ahahahhah cok güldüm yaaaaaaaaa .... biz biliyoruz canım sen onları hiç içinden gelerek yazmıyosun :))))))))) alemsin ya

toz maya lazım
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı ılık süt
yarım su bardağı ılık su
1 çorba kaşığı şeker
bir tutam tuz
bir tutam mahlep olmasa da olur ama çok güzel oluyor katınca
alabildiği kadar un
2 yumurta yapılışı ise şöyle toz mayayı ılık suyun içinde ağzını kapatıp beklet kabarmasını bekle
sonra sıvı yağı ılık sütü şekeri mayayı tuzunu
mahlepini kat
1 yumurta kır ikinci yumurtanın da beyazını kır
karıştır
sonra ununu ekle ve yoğur
yoğurma bittikten sonra 45-60 dk mayanın gelmesini bekle
sonra kabardğını göreceksin kocaman oluyo
sonra içine maydanozlu peynirli iç koyup kapatıyorsun
tepsiye dizip üzerine yumurta sür ve fırıına ver pufuduk pofuduk oluyo

:lepi: Aynen böyleydi

begümcüm bu arada facebookunu kurcalıodum resimlerde bi arkadasımla karsılastım:) eşinin kardeşi sanırım çağrı?
evet canım eşimin kardeşi,sen nerden tanıyorsun çağrıyı dicem ama çağrı zaten çok popüler bir çocuktur.çokkkkkk seviyorum bennnn çağrıyııııııı.
hahahahha ayyy sana çok gülüyorum canım yaaaaa.ne diyim sana :))))

canımcım özel bi gün sanırım ama çok geçmişe gidemediğim için anlayamadım..
evlilik yıldönümünüz mü ??

zapzup alemsin canım ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Son düzenleme:
Begümcüm, Kent Hastanesi Karşıya'ka Çiğli'de.

www.kenthospital.com

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres : 8229 / 1 Sok. No: 56 Posta Kodu : 35580 Çiğli / İZMİR Tel : (0232) 386 70 70 - Faks : (0232) 386 70 71

Eşinle birlikte gidip ziyaret edin bence. Evinizden gidişiniz ne kadar sürüyor, hangi yolu kullanarak daha rahat gidersiniz tespit edersiniz hem. Karar vermenizde faydası olur. Çınarlı'ya göre 15-20 dk. falan daha uzaktır herhalde...

ay sabahtan beri somurtup duruyordum sayende güldüm allahta seni güldürsün emi:roflol::roflol:bu yazdıklarını aleyhinde delil olarak kullanıcaz:roflol:

sağol canım .gidip hepsini gezicem...

ayyy zapzup çok yaşa sen emi nasıl güldürdün beni:roflol:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr.ayy ev sahibi aramış eşimi biz eve geçicez nisan ayında demiş.eşim de sinirlenmiş,benim eşim hamile ocakta doğum yapıcak ben de sonra 4 aylığına amerikaya gidicem ben napim şimdi demiş,uyuz olduk adama.tam böyle napsak ne etsek diye düşünürken allah yüzümüze güldü,benim üst katımın yan dairesi boşalıyormuş ekimin sonunda.ayy çok sevindim,akşam ev sahipleriyle görüşmeye gitcez eğer uyarsa ayın sonunda taşınalım yavaş yavaş diyoruz.offf bi de taşınma işi çıktı yaaamafoldumben

Ewet canım özel bişiy yapmiicam halim de yok zaten bari pasta poğoça fln yapiim dedim en azından midemiz bayram etsin
zapzup saol canım yazdım tarifi
canım dalgınlıkla senin yerine eelifesin yıldönümünü kutlamışım kusura bakma bugün çok dalgınım :çok üzgünüm:editte yapamadım anlamışındır umarım:kedi:

Bu sene de taşınan taşınana hamile hamile ben ucuz kurtuldum.Canım allah kolaylık versin.Yepyeni bi evde bebişinle yepyeni bi hayata başlayacaksın.Yeni bir başlangıç olur senin için.Değişiklik güzel şey.Böyle rahatlat kendini.İnşallah kolaycana taşıyı verirsin evini canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…