- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.901
begümcüm bu arada facebookunu kurcalıodum resimlerde bi arkadasımla karsılastım:) eşinin kardeşi sanırım çağrı?
hımm benim 10 gün içinde gidersek ödemiyoruz dediğim hastanede ki ücreti 25 TL muayenesi 100 TL ama biz genelde muayenesine acil bir durum olursa gidiyoruz 3 kere gittik şimdiye kadar da
Bende böyle bi olayla karşılaşırım diye ödüm kopuyo.Bir bakıyorum biriniz görümcemin arkadaşı çıkıyorsunuz akannehir Evliliğim tehlikeye girer allah korusun.İçimden geleni yazıyorumbayağ bir çekiştiriyorum kıymetli görümcemi kayınpederimi falan
evet canım eşimin kardeşi,sen nerden tanıyorsun çağrıyı dicem ama çağrı zaten çok popüler bir çocuktur.çokkkkkk seviyorum bennnn çağrıyııııııı.begümcüm bu arada facebookunu kurcalıodum resimlerde bi arkadasımla karsılastım:) eşinin kardeşi sanırım çağrı?
hahahahha ayyy sana çok gülüyorum canım yaaaaa.ne diyim sana :))))İş yaptırdım.O da gitti .Dolaylı yoldan -tatlicadiarzu-
akannehir 7 aydır hiç dikkat etmiyorum varya düşük tehlikem falanda yok zaten. Son aya kadar devam ederiz herhalde.Zaten aralığın 15inde istanbula gidince görüşemiycez eşimle doğuma kadar.Bazen bende korkuyorum acaba kızım korktumu falan diye.Uyanıksa siniyor bi köşeye kalıyor.Korktuğum oldu öyle çok
evet canım eşimin kardeşi,sen nerden tanıyorsun çağrıyı dicem ama çağrı zaten çok popüler bir çocuktur.çokkkkkk seviyorum bennnn çağrıyııııııı.
hahahahha ayyy sana çok gülüyorum canım yaaaaa.ne diyim sana :))))
kızlaar hani bi poğoça tarifi dolanıyodu topikte hayranındı yanlış hatırlamıyosam aradım bulamadım
yazabilirseniz çok sewinirim pastanın yanına kurabiye we poğoça yapıcam zaman yeterse
hem kocacımla kardeşçim yarın işe de götürürler kahvaltı olarak
Bende böyle bi olayla karşılaşırım diye ödüm kopuyo.Bir bakıyorum biriniz görümcemin arkadaşı çıkıyorsunuz akannehir Evliliğim tehlikeye girer allah korusun.İçimden geleni yazıyorumbayağ bir çekiştiriyorum kıymetli görümcemi kayınpederimi falan
:kedi: Utandım valla
ay sabahtan beri somurtup duruyordum sayende güldüm allahta seni güldürsün emi:roflol::roflol:bu yazdıklarını aleyhinde delil olarak kullanıcaz:roflol:Bende böyle bi olayla karşılaşırım diye ödüm kopuyo.Bir bakıyorum biriniz görümcemin arkadaşı çıkıyorsunuz akannehir Evliliğim tehlikeye girer allah korusun.İçimden geleni yazıyorumbayağ bir çekiştiriyorum kıymetli görümcemi kayınpederimi falan
canımcım özel bi gün sanırım ama çok geçmişe gidemediğim için anlayamadım..
evlilik yıldönümünüz mü ??
Begümcüm, Kent Hastanesi Karşıya'ka Çiğli'de.
www.kenthospital.com
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres : 8229 / 1 Sok. No: 56 Posta Kodu : 35580 Çiğli / İZMİR Tel : (0232) 386 70 70 - Faks : (0232) 386 70 71
Eşinle birlikte gidip ziyaret edin bence. Evinizden gidişiniz ne kadar sürüyor, hangi yolu kullanarak daha rahat gidersiniz tespit edersiniz hem. Karar vermenizde faydası olur. Çınarlı'ya göre 15-20 dk. falan daha uzaktır herhalde...
sibushcum ben seni face'de eklemedim mi ?
ya sen beni ekle ya da face deki ismini verirsen ben seni ekleyeyim.
"Müge Güngör Can"
canım dalgınlıkla senin yerine eelifesin yıldönümünü kutlamışım kusura bakma bugün çok dalgınım :çok üzgünüm:editte yapamadım anlamışındır umarım:kedi:Ewet canım özel bişiy yapmiicam halim de yok zaten bari pasta poğoça fln yapiim dedim en azından midemiz bayram etsin
zapzup saol canım yazdım tarifi
kızlarrrrrrrrrrrrrrr.ayy ev sahibi aramış eşimi biz eve geçicez nisan ayında demiş.eşim de sinirlenmiş,benim eşim hamile ocakta doğum yapıcak ben de sonra 4 aylığına amerikaya gidicem ben napim şimdi demiş,uyuz olduk adama.tam böyle napsak ne etsek diye düşünürken allah yüzümüze güldü,benim üst katımın yan dairesi boşalıyormuş ekimin sonunda.ayy çok sevindim,akşam ev sahipleriyle görüşmeye gitcez eğer uyarsa ayın sonunda taşınalım yavaş yavaş diyoruz.offf bi de taşınma işi çıktı yaaamafoldumben
ekledim şimdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?