2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yardıma ihtiyacım var.Şeker yüklemenizi aç mı tok mu yaptırdınız.Çevremde büyük ikilem var.Doktorlar farklı şeyler söylüyorlar.Kafam karıştı.Bana aç tok farketmez demişlerdi.Ben de kahvaltımı ettim.Hatta yüklemeyi unutup azıcık reçel bile yemiştim.50 gr sonunda 165 çıktı.10gün sonra 100 grlık yaptırdım.Açlık 92 ,1.saat 156 , 2. saat 126, 3. saat 109 çıktı.Normal mi sizce ?Diyetten çok korkuyorum

cnm ben şeker yüklemesine gitmeden önce labaratuarı arayıp sordum,verdikleri cevap en iyi sonuç için en az 10 saatlik bir açlığın olması gerektiğiydi.bende aç karnına yaptırdım yüklememi.:smiley-cool:

bende 2 kere yaptırdım yükleme ilki 50 mg 143 çıktı dünkü 100 mg normal çıktı her ikisindede aç yaptırdım senin de normal görünüyor anladım kadarıyla sınır 180/200 galiba o zaman insülün veriliyorCADIARZUbenim ettiğim diyetlerin faydası oldu galiba hep yüksek çıkardı benim eyvahedigeldismileçok korkuyorum şekerimin yükselmesinden inşallah sorun çıkmadan atlatırım hamileliğimi:Saruboceq:

İnşallah öyledir.Yarın göstericem.Benim randevum öğlenden sonraydı.Ben de sordum öncesinde farketmez dediler.Laboratuvardaki hemşire aç olman gerekir dedi.Biz yine de doktorun dediğine uyduk ve yaptırdık..ama içimde şüphe kaldı.dahiliye doktorum olur mu öylle şey falan dedi.2 doktor arasında kaldım.Yok yere diyet verirler diye korkuyorum.Tatlısız bir hamilelik düşünemiyorum.hep tatlı istiyor canım

tatlım bende senin gibi korkuyorum benimde 50mg lık 154 çıktı
ALLAH izin werirse yarın 100mglık yapılacak ben netten araştırdım
değerleri
açlık-105
1.saat-190
2.saat-165
3.saat-140 olmalıymış
senin değerlerin bu durumda normal darısı benim ve diğer test yaptırcakların başına artık

yaw ewet tatlım diyetlerin faydası war çünkü ben dr diyet wermedi ama 50mg sonunda 154 çıkınca yediklerime dikkat etmeye çalıştım (çikolatasız çok zor oluyo ama kızım için dayanmak zorundayım) bu sabah ewde kendim ölçtüm aç karnına 85 çıktı ki hastanede yaptırdığmda açlık 138 diohaoldumsmile

şekeri iyi çıkan arkadaşlara ne mutlu,hepinizin gözü aydın.benim 50de 172 çıkmıştı dün de 100lük yaptırdık ama tüm sonuçlarım sınırda çıktı.moralim çok bozuk doktorum gebelik şekerin var dedi.ailemde şeker yok,endokrine yolladı doktor beni.açlık:98 1.saat:193 2.saat:165 3.saat:116
bu hafta sürekli ağladım bu 2.hamileliğim ilkinde en ufak bi sorun yaşamamıştım.geçen hafta böbrek taşı düşürüyorum diye gece acile gittim.antibiyotik verdiler onun için iğne yapılacak.bugün şeker çıktı.ne yapacağımı şaşırdım inanın.moralim çok bozuk(

kızlar burda hayat ne hızlı akıyo yetişemiyorum şöle çabuk çabukbi kaç msj a bakabildim
hunyy ve elfella ewlilik yıldönümünüz kutlu olsun ALLAHım bebişlerinizle bir ömür boyu sağlıklı mutluu bir ewlilk nasip etsin

hmm diğer konuya gelince biz hiç ara wermedk:kedi: eşimle beraber olmaya hala dewam ediyo şuan 27+2 deyiz ve aralığın sonuna kadr beraber olmaya dewam etcez ondan sonra ben memlekete gitcem kocacğmda ewde kalcak maalesef :kedi:

Son düzenleme:

hmm benim eşimde o kadr seslenirim uyanmazdı önceden tabi işinin werdiği yorgunlk nedeni ile böleydi ama artık çok komik oluyo kramplarımda yatakta çığlk atıyorum resmn garibim neye uğradğnı şaşırıyo apar topar kalkıp masaj falan yapıyo market pazar işi bizdede yok o kadr yorulmasına rağmen herşeyi kendi yapıyo ve ben kendimi kötü hissediyorm çünkü ona kıyamıyorm opuyorumnanaktan

ewet hamilelk değerleri adanadaki dr umada sormuştm(ben şuan urfa-wiranşehirdeymde)
o da sölemişti ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsun ben çok sorunlu bir hamilelk geçirdm ve halada dewam etmekte kızımı sağ salim kucağıma alim de başka bişe istemiyorm ben

Şimdi içim rahatladı çok sağol canım.Umarım bundan sonra her şey yolunda gider.Bebişlerimize kavuşuruz sağlıkla

bidenem napıonnn hoşgeldinnn....bende bugüb bebime 2 tane daha bişi aldımmm.hani o aldıım hastane çıkışı kötü olan içime sinmediydi ya bende yeni bitane aldımmm.eşime diyim çekip yükliyim olmazsa

bu arada bana demedinnnn benim ne eksikleri kalmış bebeğinnn???

Son düzenleme:

hoşbulduk balımmm
hemen çek ekle bekliorum
burayamı,faceyemi??boshayallersmile

cnm ben topiğe yükleyemiyorummm çok uğraştırıo faceye atimm ok.
evet bi ara konuşaqlım listeyiii

tamam canım ben şimdi çıkıorum balım görüşürüz sonra..
resimleri ekledikten sonra konuşalım.çok çok öptüm cnmmmm
hunny;hoşgeldin bitanemmmmm
ama ben çıkıorum görüşürüz yine
hoşçakalın Şeniz

saol canımmm teşekkür ederimmm olumunekankayizsmile

canım bana herkes aç gelmemi söyledi ööle yaptırdım normal çıktı

canım üzülme sakınn inşş yoluna giricek zaten hamilelikten sonra bişey kalmıyomuş çounu atlattık zatenn inşş çabuk atlatırsınn

canımm çok saoll aminn inşşş..olumunekankayizsmile

canım yaaa nereye gidiosun hemnn bu arada ciciş topiğine baktım yazma çok güsel olmuşşş boncuk gibi oyaları ellerine sağlık iyi günlerde kullanınnn olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…