2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ewet canım özel bişiy yapmiicam halim de yok zaten bari pasta poğoça fln yapiim dedim en azından midemiz bayram etsin
zapzup saol canım yazdım tarifi

allah bi ömür beraber kutlamayı nasip etsin canım bizimkiside pazartesi günü :asigim:
aynı gün dr randevumuzda var 1 ay oldu yaa zaman geçmiyo
bu arada poğaçalar harika oluyo tam bayram edecek sizin mideler şimdiden afiyet olsun kuzum

ii bari canım işiniz rast gtmiş hiç olmazsa.ama o kadarda zor olmaz aynı bina içine taşınmak yavaş yavaş yaparsınız yerleştirerek.

Bizde dün bir yer bulduk ama kasım başında taşınabiliriz bugün babam konuşacaktı bakalım artık hamile hamile ne yapacaz zor iş zaten taşınmak Allah yardımcımız olsun

allah yardımcın olsun canım :teselli:gerçekten hamile hamile çok zor oluyor yerleşmesi inşallah evde anlaşma sağlarsınız birde uzakta arama derdin olmasın:1no2:

evet kızlar biz de öyle diyoruz,bi ara dedik bu gözkaralığıyla ev mi alalım,kirayla uğraşmaktansa diye.ama evlendik evlenesiye borç ödüyoruz,tam yeni rahatladık derken tekrar borca girmeyi gözümümüz yemedi.inşallah olur da yavaş yavaş taşırız eşyalarımızı.anneme de söyledim zaten,ben gelirim kızım elini bişeye sürme sen dedi.bakalım hayırlısı yaamafoldumben

ah canıımm inş. anlaşırsınız diğer ev sahipleriyle uff taşınmak çok zor yaa bi de bu halinle allah yardım etsin..

kızlar slm nasılsınız ya ben size birşey sorucam ben perşembe günü dr gittim açlık kan şekerim 138 tokluk 50 mg glikoz la 154 çıktı perşembeden beri yediklerime dikkat ediyorum elimden geldiği kadar bu sabah ewde kendim ölçtüm aç karnına 85 çıktı sizce nasıl yarında tekrar gitcem 100lük test için umarım iyi çıkar babası şeker hastası biri olarak korkuyorumda ben yüksek çıkmasından

ayy bu zapzup olmasa napcaz merak ediyorum valla
sayesinde çok gülüyoruz:roflol:
allah seni de güldürsün canım:enbuyukkk:
cambaz canım inşallah olur üst kathemencek taşınıverirsiniz

sağolun kızlar..
ayy bugün lolis bi soru sormuştu ben de merak ediyorum vallahi,kızlar eşinizle yaramazlık yapmaya devam ediyo musunuz?:kedi:doktora sormaya da utanıyom,daa nekadar daa yapabilirmişiz ki?

sağolun kızlar..
ayy bugün lolis bi soru sormuştu ben de merak ediyorum vallahi,kızlar eşinizle yaramazlık yapmaya devam ediyo musunuz?:kedi:doktora sormaya da utanıyom,daa nekadar daa yapabilirmişiz ki?

Bana buradaki ebe yorucu hareketlerden kaçınman yeterli demişti okadar.Annemde kocana soğuk davranmana gerek yok birşey olmaz aklında bulunsun diye anne nasihati vermişti. Ben kendimi iyi hissediyorum.Bir problem olmuyor kasık ağrısı rahim kasılması falan oyüzden çekinmiyorum hiç

Son düzenleme:
sağolun kızlar..

canım herkes bi kaç sayfa önce tüüüm kirli çamaşırlarını döktü ortaya:roflol:
biz haftada 2-3 kez
ben zorlandığım anda bırakmayı düşünüyoruz
göbüş çok büyümediği için şimdilik pek sıkıntı yok:asigim:
siiizz:kedi:

ben geçmişe baktım ama gözümden kaçmış heralde cevaplar:kedi:
valla maşallah loliss haftada 2-3 iyi.biz kaçınıyoz,zaten benim de canım hiç istemiyo son zamanlarda

özgeycim boşver eşinle aranın bozulmasına izin verme hele ki ailesi için hiç bozulmasın aranız,ne alırlarsa alsınlar,bizimkiler hiç bir şey almıyor,aslında iyi oluyor zevklerimiz uyuşmuyor zaten.

canım seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun,seneye bebişlerle kutlarız inş.

çok geçmiş olsun .

ben aşı olmadım,gerekli görmedi doktorum benimde işime geldi opuyorumnanaktan

kızlar yaa size bişey:kedi:
sorcam kociklerle yaramazlık yapıyo musunuz hala

o ne ki biz unuttuk öyle şeyleri kardeş kardeş yatıyoruz valla her kontrolde doktorumuz ilişki serbest deyip duyor gülmemek için kendimi zor tutuyorum,son aylarda ilişki yasak diyeceği zaman hadi ya tüh ne yapıcağız şimdi diyesim gelir herhalde,nedense artık aklımıza gelmiyor böyle şeyler,eşim diyor bebeğimize bir şey olmasın benimde işime geliyor :roflol:

kızlar ben 7. ayımı bitiridim.. doktorum bu ay itibariyle 2 haftada bir son ayda haftada bir görüşeceğiz dedi. peki her gitiğimizde vizite ücreti veriyormuyuz yoksa ayda bir keremi veriyoruz? ben bilemedimbilmiyorumkismile

ayda bir ödeme yapıyorum şimdi 2 hafta da bir oldu her gidişimde ücret vermiyorum zaten muayenesi 140 tl kafamçokkarıştı

Allah yardımcınız olsun cambazz,Allah yardım ediyor mutlaka zor durumda kalınca...

Benim eşim benimle birlikte göbeğini büyüttü.Benden büyük göbeği var. Benim yaşamam gereken hamilelik semptonlarını o yaşıyor bi isteksizlik bir naz bir şey .Bizim de haftada iki belki :kedi: Bi de lohusaykende olmayacak birşey.Diyorumki şimdi hasret giderelim bak gidicem sonra :kedi: Bilmiyorum ne olacak benden çok eşim etkilendi hamileliğimden.Utanıyor mudur nedir kızımızdan anlamadım.

Son düzenleme:
neva allah iyiliğini versin doktor yasak deyince desiz istermişiniz:roflol:
aaayyy soruyu sordum ama utandım şimdi nedense:asigim:

sağolun kızlar..

canım biz yaklaşık 1 aydır gayet sakiniz babalık içgüdüsünden dolayı eşimde yaklaşmıyo hareket edince bebek kıyamıyo ona sanırım aslında yapılabilir bebeğe bi zararı yok bende dr a sormadım ama bi sorun olmadığı sürece yasaklamıyolar dr lar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…