- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.921
Ewet canım özel bişiy yapmiicam halim de yok zaten bari pasta poğoça fln yapiim dedim en azından midemiz bayram etsin
zapzup saol canım yazdım tarifi
kızlarrrrrrrrrrrrrrr.ayy ev sahibi aramış eşimi biz eve geçicez nisan ayında demiş.eşim de sinirlenmiş,benim eşim hamile ocakta doğum yapıcak ben de sonra 4 aylığına amerikaya gidicem ben napim şimdi demiş,uyuz olduk adama.tam böyle napsak ne etsek diye düşünürken allah yüzümüze güldü,benim üst katımın yan dairesi boşalıyormuş ekimin sonunda.ayy çok sevindim,akşam ev sahipleriyle görüşmeye gitcez eğer uyarsa ayın sonunda taşınalım yavaş yavaş diyoruz.offf bi de taşınma işi çıktı yaaamafoldumben
kızlarrrrrrrrrrrrrrr.ayy ev sahibi aramış eşimi biz eve geçicez nisan ayında demiş.eşim de sinirlenmiş,benim eşim hamile ocakta doğum yapıcak ben de sonra 4 aylığına amerikaya gidicem ben napim şimdi demiş,uyuz olduk adama.tam böyle napsak ne etsek diye düşünürken allah yüzümüze güldü,benim üst katımın yan dairesi boşalıyormuş ekimin sonunda.ayy çok sevindim,akşam ev sahipleriyle görüşmeye gitcez eğer uyarsa ayın sonunda taşınalım yavaş yavaş diyoruz.offf bi de taşınma işi çıktı yaaamafoldumben
allah yardımcın olsun canım :teselli:gerçekten hamile hamile çok zor oluyor yerleşmesi inşallah evde anlaşma sağlarsınız birde uzakta arama derdin olmasın:1no2:kızlarrrrrrrrrrrrrrr.ayy ev sahibi aramış eşimi biz eve geçicez nisan ayında demiş.eşim de sinirlenmiş,benim eşim hamile ocakta doğum yapıcak ben de sonra 4 aylığına amerikaya gidicem ben napim şimdi demiş,uyuz olduk adama.tam böyle napsak ne etsek diye düşünürken allah yüzümüze güldü,benim üst katımın yan dairesi boşalıyormuş ekimin sonunda.ayy çok sevindim,akşam ev sahipleriyle görüşmeye gitcez eğer uyarsa ayın sonunda taşınalım yavaş yavaş diyoruz.offf bi de taşınma işi çıktı yaaamafoldumben
sağolun kızlar..
ayy bugün lolis bi soru sormuştu ben de merak ediyorum vallahi,kızlar eşinizle yaramazlık yapmaya devam ediyo musunuz?:kedi:doktora sormaya da utanıyom,daa nekadar daa yapabilirmişiz ki?
sağolun kızlar..
ayy bugün lolis bi soru sormuştu ben de merak ediyorum vallahi,kızlar eşinizle yaramazlık yapmaya devam ediyo musunuz?:kedi:doktora sormaya da utanıyom,daa nekadar daa yapabilirmişiz ki?
sağolun kızlar..
canım herkes bi kaç sayfa önce tüüüm kirli çamaşırlarını döktü ortaya:roflol:
biz haftada 2-3 kez
ben zorlandığım anda bırakmayı düşünüyoruz
göbüş çok büyümediği için şimdilik pek sıkıntı yok:asigim:
siiizz:kedi:
herkese günaydın,
benim için sinir bozucu bir gün eşimle atıştım gene ailesi yüzünden susamıyorum bebeğe kıyafet alıyorlarmış istemiyorumki ben onlardan bişey ailemde oda takımı almak istiyor eşimin ailesinden bir masayı ödemelerini istedik yapmadılar şimdi bende kendi aileme oda takımı aldırmak istemiyorum annemle konuşuyorduk eşim dinlemiş eve gittik kavga ettik artık ciddi derecede kızdım konuşmayacağım onunla tepkimi göstereceğim susmıycam da.uyzu şeyler onlara neyse benim bebeğimin eşyaları yardım edin dediğimiz zaman etmezler şimdi yalakalık yapıyorlar
Günaydın herkesee
hunny canım aynı günde ewlenmişiz demek kocişlerimizle bebişlerimizle nice mutlu senelere inşallah...
bende bişiy yapsammı diye düşünüyorum ama çok da tembelim üşengecim
eşim pastalarımı çok sewer yapsam diyorum ama onun için de alışwerişe gitmek lasım kalp şeklinde yapıyorum süslüyorum hazırdan daha güzel we hafif oluyo
yanına da belki poğoça we kurabiye yaparım üşengeçliğim geçerse tabi
Teşekkür ederim deniz.Uzun zamandır takip ediyor ama yazamıyordum.Hamileliğimin 2. ayında ayak yan bağlarımı yırttım.Sürekli ayaklarım havada yatar pozisyondaydım.Çok şükür sonunda geçti..O günlerde kadınlar kulübü en iyi arkadaşım oldu.Sizleri yıllardır tanıyor gibiyim:)
Mrb arkadaşlar geçmişe göz attım ama o kdr fazla birikmiş ki sayfalar tamamlayamadım.Genel anlamda hepinizi iyi gördüm ne güzel.Evlilik yıldönümü olan arkadaşların bu özel gününü kutluyorum.Ben epeydir ailemin yanındayım forma bakamadım sonra da 1haftalık tatile çıktık falan derken ancak boşa çıktım.Kızlar hepiniz aşı oldunuz mu ben hala olamadım korkumdan
kızlar yaa size bişey:kedi:
sorcam kociklerle yaramazlık yapıyo musunuz hala
kızlar ben 7. ayımı bitiridim.. doktorum bu ay itibariyle 2 haftada bir son ayda haftada bir görüşeceğiz dedi. peki her gitiğimizde vizite ücreti veriyormuyuz yoksa ayda bir keremi veriyoruz? ben bilemedimbilmiyorumkismile
canım herkes bi kaç sayfa önce tüüüm kirli çamaşırlarını döktü ortaya:roflol:
biz haftada 2-3 kez
ben zorlandığım anda bırakmayı düşünüyoruz
göbüş çok büyümediği için şimdilik pek sıkıntı yok:asigim:
siiizz:kedi:
sağolun kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?