- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.001
günaydın kızlar nasılsınız.burasıda çok yağmurlu şakır şakır yağıyor.dün bende sağlık ocağına gittim rutin kontrole ebe kalp atışını alamadı baya.ben hareketlerini hissediyorum dedim aldı daha sonra güzel dedi.hala +8 kilo ile devam ediyorum çok şükür.bana kilo aldıran tatlı ve türevleriymiş anlaşılan.......
Ahsen sen konyada mısın cnm yeni farkettim bende konyalıyım:)
evet canım konyadayım ama ilçesindeyim sen neresindensin.
herkese günaydın mirmirmirmir
biz oğluşumla daha yeni kalkabildik henüz kahvaltı bile etmedik size bakiim dedim umarım herkes iyidirbenneyaptımkidünkü depresif halden sonra bugün biraz daha iyi sayılırım ama hala uyku halindeyim tam ayılamadımmirmirmirmirdün akşam bayağı ağladım kocikimin omuzunu göle çevirdim ama içim boşaldı resmen rahatladım -tatlicadiarzu-
biz karnımızı doyurup gelelim oğluşumla tepik atıyor habire kalk diyecokacimcoook
slm hanimlar,nasil geciyor hamilelik?Bende yine gece lavobaya kalkma olayi basladi,sizde de basladimi tekrardan?
sheker_cat selamlar ben daha özel mesaj gönderemiyorum 50 olmamış:)o yüzden bişi yazamadım kusura bakma.
evet şuan iyi hissediyorum kendimi çok şükürzemuszemussenin noldu akşam kuzum niye istediğin gibi olmadıbilmiyorumkismileanlatmak istersen dinlerim:teselli:canımm benimm rahatlamışsındır bende de var ağlama isteği herşeye ağlayasım var benneyaptımki :gitme:
eşim bişii diyo hemen güceniyorum benneyaptımki akşam istediğim gibi olmadı mesela :çok üzgünüm:
neyse :sinifsinif:
canımmm geçmiş olsunn benimde arada miğdem bulanıo ama şükür çıkarma gibi bi durum yokklmaz:
inşş hemen geçer doğuma kadar sürmes
belki de miğdeni üşüttün geçer inşş..
açlık şekerinle 1. saatin sınırı geçmiş cnm ama yinede en iyi cevabı dktrun vericek tabiibilmiyorumkismilesorun diil tatlım
kızlar buarada herkese slm ne yapcamı şaşırdım birazdn dr mu aricam şeker sonuçları için
garip sonuçlar çıktı ne yapmm gerek bilmiyorm
açlık--100
1.saat--198
2.saat--143
3.saat--74 yaw of diom başka bişe demiyorum ben yaaaaa sizce çokmu yüksek yaaaaa
açlık şekerinle 1. saatin sınırı geçmiş cnm ama yinede en iyi cevabı dktrun vericek tabiibilmiyorumkismile
sorun diil tatlım
kızlar buarada herkese slm ne yapcamı şaşırdım birazdn dr mu aricam şeker sonuçları için
garip sonuçlar çıktı ne yapmm gerek bilmiyorm
açlık--100
1.saat--198
2.saat--143
3.saat--74 yaw of diom başka bişe demiyorum ben yaaaaa sizce çokmu yüksek yaaaaa
açlık şekerinle 1. saatin sınırı geçmiş cnm ama yinede en iyi cevabı dktrun vericek tabiibilmiyorumkismile
bendekide 70-100 açlık sınırıbenneyaptımki1. saat 180mg sınır2. saat 155mg sınır3.saat140mg sınır öyle yazıyor kağıttaboshayallersmileAçlık sınırını 70-110 gösteriyor bende
Canım çıkmış sonuçların.Duyduğum kadarıyla sadece birinin yüksek olması sorun olmuyormuş.İnşallah normal der doktorun da.Ben bugün gösterdim.Normal ama fazla tatlı çikolata yeme dedi
ahhh ahhh aynen benimde fıstıklı baklava canım çekiyor korkuma yiyemiyorum:gitme:inş tatlım dr aramk için kocacğım uyanmsını bekliyorm kntr alcakta:kedi:bilmiyorumkismile
yaw ben bir haftadr yemiyorm zaten çkolata şeker tatlı ah bi bilsen gözümün önünde çeşit çeşit yaşpastalar uçuyoooooooo:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?