2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biliyorum canım dikkat etmen gerekince canın her zamankinden çok istiyor.Ama çok stres yapmamaya çalış.Stres şekeri yükseltiyormuş çünkü

işlerimi biraz toparladım size bakayım dedim kızlar :)

özgecim hikayeye bayıldım...

bu arada ben artık yemeklerden sonra resmen nefes almakta zorlanıyorum. öncesine göre iştahım açık tabii ama çok fazla yemiyorum aslında... sanırım az ve sık yemem gerek...su da içiyorum çok... kızıma yer kalmıyor herhalde :)) artık meyvalarımı akşamları değil de işyerinde gündüz yiyorum. belki biraz daha faydası olur...

ya ben kızımı özledim çook yaa... 4 Kasım'da randevumuz... daha çok var

paylaşımın için sağol özgecim çok güzelmiş

ahhh ahhh aynen benimde fıstıklı baklava canım çekiyor korkuma yiyemiyorum:gitme:
bide hamilelere herşey serbest diyolar nerdee dahada kısıtlıyolar herşeyikaydirigubbakcemile
:a015:

hiç sorma ben çikolatasızlığa dayanamıyorum:sinifsinif:

tatlım paylaşım için sağol gerçekten güzel bir hikaye

Biliyorum canım dikkat etmen gerekince canın her zamankinden çok istiyor.Ama çok stres yapmamaya çalış.Stres şekeri yükseltiyormuş çünkü

yaw ewet stresin şekeri yükselttğini çok ii biliyorum çünkü babam şeker hastası elimden geldiğince dikkat ediyorum ama hamileyken dha ewhamlı takıntılı garip bişe oldum yani anlayacağın herşeyi kafaya takıyorumeyvahedigeldismile

Bizde yarın kızımızı göreceğiz inşallah
bakalım suyu ne alemde şeker için ne diyecek

tatlım umarım herşey yolundadr:kedi:

Selam kızlar bende öğle yemeği için uğraştım mutfağı toparladım.Eşim geldi yemek yedik.Gitti.Sonra elektriğim gitti yeni geldi.Ben de geldim.O depresyon hali ben de de vardı.Bugün güneş açınca sakinleştim biraz.Dün gece de içimde bir fenalık vardı.Canım yiyecek birşeyler istiyor.Ivır zıvır meyve tuzlu tatlı herşeyi yedim yok aradığım şeyi bulamadım.Huysuzlaştım bir ara iyice .Bugün daha iyiyim
Sheker,_cat bende ölürüm çikolata olmazsa.Hamile olmadan öncede öyleydi.Şimdi de aynı.Adet günlerimden önce delirirdim çikolata diye.Böyle kokusu falan burnuma geliyor.Yiyemeyince sinirlerim bozuk oluyor çok fena. Ozgey hikaye çok güzelmiş.Derler ya anne olunca anneni anlarsın.Şuan an pek anlamış değilim annemi hala ama kıymetini anladım.İtiraf ediyorum.
Çitoscum benimde canım fıstıklı baklava istiyordu çok.Eşim marketten böyle pakette almış.Fıstıklı değil cevizli.Allahım şeker değil pekmezle yapmışlar sanki.Ne biçim yakıyor insanı.Baklavadan soğudum inanki.Bir de haberlerde falan devamlı Gaziantep'i Maraş2ı falan gösterip ardından yemeklerini tatlılarını gösteriyorlar.Hep canımızı çektirtiyorlar.

Son düzenleme:
kızlar

hangi bebek bezini kullanacaksınız ben prima diye düşünüyorum ama malfixde aklımda bide primanın ana dağıtım deposunda çalışınca inş. ben bir kaç aylık bez masrafını burdan çıkaracağımyerimseniben

İlk aylar primanın premium care sıvı kakayı çekeni istiyorum.Kızımın tuvaleti yolununa girince molfixe geçerim diye düşünüyorum.

Kızlar rüyamı anlatacaktım size
kızım doğmuş hatta büyümüş yürümeye başlamış üstünde pembe bir elbise var teni beyaz saçları açık kumral aynı anası yani :)))
ben karşısından elimle gel gel yapıyorum ilk seferde hemen koşup geliyor kucağıma bak diyorum annesiyim ya hemen geliyor önceden başkalarının çocuğuna yapardım hemen gelmezlerdi böyle ya da hiç gelmezlerdi diyorum

çok şeker... hayır olsun... dicem ama zaten güzel bir rüyaymış

bende zaten prima diyorum eşimin anası molfix demişya o da tutturdu molfix diye ama zaten beze para vermeyeceğim için prima hem kaliteli olduğunu biliyorum hemde elimde bir sürü paket olacak inşallah

Hayırlar olsun canım.Sen anlatınca benimki aklıma geldi.Üç gündür ayakta kalınca belim çok ağrıdı gece.Gazımda vardı.Kızımda çok tekme falan atıyordu.Uykumda okadar bunalmışımki rüyamda doğum yapacaktım.Saatlerce sancı çektim .Hastanede yürüyüp durdum.Sonra doğum yaptım.iki yaşında doğmuş kızım.Diyorum azıcık daha küçük olsaydı da doya doya minicik halini sevseydim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…