2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oo gelmişte büyümüş bile rüyalarınız hayırlara çıksın kızlar

Bebeklerin kağıt bezlerine aşığım ya.Fışır fışır yürüyorlar yaa oyy oyyy var ya ölüyorum.Allah sağlıcakla ogünleri görmeyi nasip etsin yaa.

:))) bende doğum yaptığımı çok görüyorum son günlerde

eşim arkadaşının yeni bebekleri olmuştu kırmızı kırmızıydı yanakları geçenlerde uğramış kız kapkara olmuş dedi neden acaba falan diyordu bende babasına çekmiş demek ki falan dedim eşim yok esmerlik gibi değil tuhaftı dedi

aynı gece rüyamda doğum yapmışım ve kızımız kapkara bişiydi kaydirigubbakcemile3

bu arada kızımın abajurunu, kapı süsünü ve altın yastığını aldım bugün :)) cici topiğimize ekleyeceğim resimleri :)
hayırlı olsun canım merakla bekliyorum resimleri
zapzup ve deniz rüyalarınız hayırlara çıksın inşallah
sağol canım inşallah
çok şeker... hayır olsun... dicem ama zaten güzel bir rüyaymış
evet canım çok güzel bir rüyaydı inşallah hepimiz o günleride göreceğiz

kızlar Allah rüyalarınızı hayıra çıkarsın.. aklımız sürekli bebişlerimizde olduğu için rüyalarımızda onlarla ilgili tabii.. :)) doğsalar da sevsek yaaa :)))

ben biliyorum o siteyi fiyatları banada uygun geldi ordan malzemeleri sipariş verip kendim yapmayı planlıyorum ama bakalım

ben hiç netten alışveriş yapmadım güvenemiyorum farklı bişeyler gnderirler die ama bunlar uygun geldi baya sanırım bnde burdan sipariş vricem

ben hiç netten alışveriş yapmadım güvenemiyorum farklı bişeyler gnderirler die ama bunlar uygun geldi baya sanırım bnde burdan sipariş vricem

ben o siteden hasır patik, tüy bide tülünü alıp kendim yapıcam diyorum ama nasıl olur bilemiyorum siz kendinizmi yapcaksınız ben kendim yaparsam daha zevkli olur diyorum

ben internetten alışveriş yapmadım hiç daha önce güvenemiorum hiç ama bunlar cazip geldi bnde burdan alıcam sanırım

ben o siteden hasır patik, tüy bide tülünü alıp kendim yapıcam diyorum ama nasıl olur bilemiyorum siz kendinizmi yapcaksınız ben kendim yaparsam daha zevkli olur diyorum

ben o siteden hasır patik, tül bide tüy alıp kendim yapmak istiyorum ama acaba nasıl olur evde zevkli olur diye düşünüyorum ama

buurcuum, ben o siteden daha önce kardeşimin kına gecesinde kullanmak için birşeyler almıştım. fiyatları da uygun, güzel şeyler var. kendin mi yapacaksın bebek şekerlerini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…