- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.041
Hayırlar olsun canım.Sen anlatınca benimki aklıma geldi.Üç gündür ayakta kalınca belim çok ağrıdı gece.Gazımda vardı.Kızımda çok tekme falan atıyordu.Uykumda okadar bunalmışımki rüyamda doğum yapacaktım.Saatlerce sancı çektim .Hastanede yürüyüp durdum.Sonra doğum yaptım.iki yaşında doğmuş kızım.Diyorum azıcık daha küçük olsaydı da doya doya minicik halini sevseydim kaydirigubbakcemile3
Hayırlar olsun canım.Sen anlatınca benimki aklıma geldi.Üç gündür ayakta kalınca belim çok ağrıdı gece.Gazımda vardı.Kızımda çok tekme falan atıyordu.Uykumda okadar bunalmışımki rüyamda doğum yapacaktım.Saatlerce sancı çektim .Hastanede yürüyüp durdum.Sonra doğum yaptım.iki yaşında doğmuş kızım.Diyorum azıcık daha küçük olsaydı da doya doya minicik halini sevseydim kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım merakla bekliyorum resimleribu arada kızımın abajurunu, kapı süsünü ve altın yastığını aldım bugün :)) cici topiğimize ekleyeceğim resimleri :)
sağol canım inşallahzapzup ve deniz rüyalarınız hayırlara çıksın inşallah
evet canım çok güzel bir rüyaydı inşallah hepimiz o günleride göreceğizçok şeker... hayır olsun... dicem ama zaten güzel bir rüyaymış
kızlar demin aralık annelerinden şu siteyi grdüm bebek şekerleri için fiyatlarıda uygun gibi geldi bi baksanıza nasıl bn netten sipariş vermedim hiç bide alan arkadaşlar varsa fiyatları nasıl sizce.
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?