- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.061
buurcuum, ben o siteden daha önce kardeşimin kına gecesinde kullanmak için birşeyler almıştım. fiyatları da uygun, güzel şeyler var. kendin mi yapacaksın bebek şekerlerini ?
kızlar
hangi bebek bezini kullanacaksınız ben prima diye düşünüyorum ama malfixde aklımda bide primanın ana dağıtım deposunda çalışınca inş. ben bir kaç aylık bez masrafını burdan çıkaracağımyerimseniben
kızlar bu arada facede gruba yeni biri katıldı fatma uğraşaner kimdir o gruptanmı acaba
şükür son sayfayı görebildim.
kızlar ev sorununu hallettik çok şükür,üst katımın yan dairesine taşınıcaz bayramda.dün gittik konuştuk,evleri de güzel.çok şükür ev aramakla uğraşmicaz,yavaş yavaş taşınırız artık,annemler de gelcek zaten.
ama yeni evin çocuk odasında boydan boya gömme dolap var,o yüzden aldığımız bebek odasını iptal etmek zorunda kaldık.sadece bi beşik alıcaz okadar.neyse dedik,dolap zaten çok güzel beşiğide alırsak bebek odası gibi durur zaten.benden haberler bukadar.inşallah yazdıklarım iletilir..
biz geldiiiik
bu sabah doktora gittik
minik kuşum gayet iyiymiş ve 1,130gr olmuşhihoyyyt
sonra da alışveriş yaptık bebişimize
çok yorulduk ama değdi çoook cici şeyler aldıkdelikafadulden
geçmişe de bakamadım umarım herkes iyidir
hadi gözün aydın canımcım bu derttende kurtulmuş oldunuzşükür son sayfayı görebildim.
kızlar ev sorununu hallettik çok şükür,üst katımın yan dairesine taşınıcaz bayramda.dün gittik konuştuk,evleri de güzel.çok şükür ev aramakla uğraşmicaz,yavaş yavaş taşınırız artık,annemler de gelcek zaten.
ama yeni evin çocuk odasında boydan boya gömme dolap var,o yüzden aldığımız bebek odasını iptal etmek zorunda kaldık.sadece bi beşik alıcaz okadar.neyse dedik,dolap zaten çok güzel beşiğide alırsak bebek odası gibi durur zaten.benden haberler bukadar.inşallah yazdıklarım iletilir..
biz geldiiiik
bu sabah doktora gittik
minik kuşum gayet iyiymiş ve 1,130gr olmuşhihoyyyt
sonra da alışveriş yaptık bebişimize
çok yorulduk ama değdi çoook cici şeyler aldıkdelikafadulden
geçmişe de bakamadım umarım herkes iyidir
uf ya sırtım ağrıyo boynum da tutulmuş çok ağrıyo ya
uf ya sırtım ağrıyo boynum da tutulmuş çok ağrıyo ya
şükür son sayfayı görebildim.
geçmiş olsun canım uzan dinlen birazcık bebişlerdende kaynaklanabilir ağrılar
bendede bi tembellik var ya uyuşmuş gibi her tarafım hiç bişey yapasım yok sürekli yatmak istiyorum anlayamadım gitti
Benimde üstümde bi ağırlık var çok yorgunum bebekten midir nedirbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?