2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

buurcuum, ben o siteden daha önce kardeşimin kına gecesinde kullanmak için birşeyler almıştım. fiyatları da uygun, güzel şeyler var. kendin mi yapacaksın bebek şekerlerini ?

aslında hazır almayı düşünüodum ama daha hiç gezip bakmadım fiyat falan araştırmadım burayı görünce çok hoşuma gtti her türlü süsü falan var fiyatlarıda baya bi uygun kafama yattı ama tabi hazırlarıda görmem lazım önce.

bende prima aldım
bebişin poposuna iyi gelirse onunla devam etmeyi düşünüyorumboshayallersmile

iki saattir 1907. ci sayfaya gelmeye çalışıyorum olmuyor yaaaa kk biraz sorun yaşadı sanırım bu arada sayfa numarasına dikkat 1907 hahaha

sayın hediye bekleyen arkadaşlar yarın yada cuma evinizden uzaklaşmayın gönderdiğim yer bana baya uzak kargo geri gelmesin:))))))))))

Son düzenleme:
şükür son sayfayı görebildim.
kızlar ev sorununu hallettik çok şükür,üst katımın yan dairesine taşınıcaz bayramda.dün gittik konuştuk,evleri de güzel.çok şükür ev aramakla uğraşmicaz,yavaş yavaş taşınırız artık,annemler de gelcek zaten.
ama yeni evin çocuk odasında boydan boya gömme dolap var,o yüzden aldığımız bebek odasını iptal etmek zorunda kaldık.sadece bi beşik alıcaz okadar.neyse dedik,dolap zaten çok güzel beşiğide alırsak bebek odası gibi durur zaten.benden haberler bukadar.inşallah yazdıklarım iletilir..

biz geldiiiik
bu sabah doktora gittik
minik kuşum gayet iyiymiş ve 1,130gr olmuşhihoyyyt
sonra da alışveriş yaptık bebişimize
çok yorulduk ama değdi çoook cici şeyler aldıkdelikafadulden
geçmişe de bakamadım umarım herkes iyidir

geçmiş olsun canım az hasarla atlatcaksınız bu taşınma işini bizde 3 aylıkken bebek taşınmıştık maf olmuştuk saat 12 de siteye eşyaları taşıdık Allahtan bizim katta kimse yoktu havalarda çok sıcaktı 1 hafta annemlerde kalmıştık

ohhh maşallah bebişe

hadi gözün aydın canımcım bu derttende kurtulmuş oldunuz

maşallah bebişine canım
güle güle kullansın cicilerini
bende pazartesi görecem paşamı inş.:asigim:az kaldı

uf ya sırtım ağrıyo boynum da tutulmuş çok ağrıyo ya

şimdi sıcacık bir kaplıcada olup üstüne birde masaj yaptırmak vardı ohhhhhhhhhhhh düşüncesi bile süper tabi bunları yapmak için hamile olmamak lazım artık hamilelikten sonra kendimizi kaplıcalara atmalıyız bu bel boyun ağrılarından başka türlü kurtulunmaz

hadi gözün aydın canım yavaş avaş taşınırsınız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…